Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Krzysztoff

(Konto usunięte)

To, co możemy obserwować ostatnio, czego przejawem był sukces Fideszu i PiS, zwycięstwo Trumpa czy Brexit, to bunt narodów w obronie swojej tożsamości. Bunt przeciw dyktatowi elit, które demokrację stopniowo zastępowały oligarchią

https://wpolityce.pl/polityka/368730-bronislaw-wildstein-w-sieci-obecne-lamenty-establishmentu-nad-postprawda-to-w-ogromnej-mierze-zale-nad-utraconym-monopolem

Przewodniczący Rady Europejskiej, Donald Tusk ćwierknął tweetem, który zakończył jego europejską karierę, więcej całą polityczną karierę, również tę w Polsce.

https://wpolityce.pl/polityka/368701-zrozumiec-polityke-czyli-tusk-pionkiem-i-przeznaczony-przez-angele-na-straty

Znaczy sie sygnaliści......kiedys nazywalo sie taki ...no jak to było ...z kablami związane....

Donoszący z PiS to sygnaliści a sygnaliści z drugiej strony to donosiciele ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Krzysztoff

(Konto usunięte)

Tak, w 1914r. narody też odzyskały tożsamość.Jak to się skończyło wiadomo.

Pierwsze informacje na temat „marszów faszystów w Polsce” pojawiły się jeszcze przed 11 listopada. Wydaje się, że inicjalnym artykułem był tekst w „The Independent”, który jest własnością rosyjskiego oligarchy – pisze Maciej Świrski o nagonce na odbywający się co roku 11 listopada Marsz Niepodległości, jego uczestników i sposób, w jaki potem są oni przedstawiani w mediach polskich i zagranicznych.

https://www.wsieciprawdy.pl/sieci-atak-z-marszu-pnews-3422.html

Kończąc OT;

Maju dnia 24.11.2017 - 17:42 napisał

"wycierają sobie twarz co chwile pisząc coś obraźliwie i dziwią się mocno jak ktoś to zgłosi."

To jest obraźliwe i może być zgłaszane moderacji, wyłącznie wtedy kiedy określenia: dzieci specjalnej troski, hołota,itp, bierze się personalnie do siebie i się pod nimi podpisuje i utożsamia. Skoro określenie np. pisowska hołota uważasz, za całkowicie równoważne określeniu Maju-pisowska hołota, to jestem z tego powodu bardzo zadowolony, bo jest jakże trafne i znakomicie opisuje to twoje tutejsze "dokonania" i postawę. Tylko, że póki będę pisał pisowska hołota, a nie Maju-pisowska hołota, nie daje to podstaw moderacji do uznania że moje wpisy personalnie obrażają.

A teraz i to zgłoś do moderacji.

Jesteście na tyle inteligentni by zrozumieć co dokładnie miałem na myśli pisząc powyższe....najpierw mnie nazwie któryś z Was pisarskim propagandystą na etacie a potem możecie do woli udawać, że nie kierujecie tych słów mówiących o "pisiarstwie" personalnie do nas.....podwójna skala ocen?

Ja jestem równie inteligentny bym zrozumiał, że to udawanie jakobym brał to zawsze do siebie i tylko to zgłaszał posłużyło w całym wywodzie temu by mnie "inteligentnie" zaatakować....dowodem laiki tych którzy takie zakamuflowane ataki uwielbiają bo sami je stosują. :))

Uspokoję Ciebie.....nigdy takich jak opisałeś przypadków nie zgłaszam.

Innych nie zauważasz....szkoda.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gość Krzysztoff

(Konto usunięte)

Jeśli Ryszard Petru źle rozegra ostatnie godziny przed wyborami na szefa Nowoczesnej, to może już dziś stracić stanowisko. To byłby początek trzęsienia ziemi — prawdopodobnie odszedłby z partii, zaś Nowoczesna pogrążyłaby się w chaosie. I zbankrutowała.

.....

Ale jest jeszcze jeden problem — pieniądze. Na skutek akademickich błędów w rozliczeniach wyborczych, Nowoczesna straciła większość państwowych subwencji, przysługujących partiom znajdującym się w Sejmie — ponad 4,5 mln zł każdego roku. Za rozliczenia odpowiadał zresztą mąż Gasiuk-Pihowicz, który w efekcie musiał się rozstać z partią. Gdy okazało się, że żadne odwołania do sądów nie pomogą, Petru stał się nie tylko liderem Nowoczesnej, ale także akwizytorem pieniędzy — to on był twarzą zbiórek organizowanych przez partię. Sama Lubnauer mówiła latem Onetowi: — W zeszłym roku otrzymaliśmy pięć milionów złotych od Polaków. Wydajemy te pieniądze na bieżące funkcjonowanie.

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/kobiety-gonia-ryszarda-petru/fphf0v9

Kwik kwik

Nadal nie możecie przeżyć, że politykę tworzy inne środowisko polityczne. I dalej bronicie poprzedników którzy was od tyłu bez mydła...dorosłe ludziska mogłoby się wydawać a głupie.

... powiedział ten, który zagłosowawszy na Plugastwo i Skur...stwo, dał dyla pod opiekuńcze skrzydła Merkelowej, mało gnatów nie połamał...

Niby dorosły a mondry.

Inaczej.

Kwik kwik

Nadal nie możecie przeżyć, że politykę tworzy inne środowisko polityczne. I dalej bronicie poprzedników którzy was od tyłu bez mydła...dorosłe ludziska mogłoby się wydawać a głupie.

Obudziłes sie ?

Przeczytaj dlaczego to zrobiłem a potem łaskawie zabierz sie za komentarze (i tak nie widzę różnicy ale przynajmniej staraj sie)

A dobrze ze jesteś pytanie mam ...kiedy wracasz z uchodźstwa? tutaj jest teraz tak dobrze że pokaż przykład ...kamery bedą TVP info też

w pasku będziesz.....

Nadal nie możecie przeżyć, że politykę tworzy inne środowisko polityczne.

Oni niczego nie tworzą oni tylko "rozdupcają". Tylko to potrafią.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Przewodniczący Rady Europejskiej, Donald Tusk ćwierknął tweetem, który zakończył jego europejską karierę, więcej całą polityczną karierę, również tę w Polsce.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To tylko dowód skretynienia osób, piszących na portalu wpolityce.pl. Żyją w totalnym oderwaniu od rzeczywistości, biorąc za nią własne pragnienia i urojenia. Wpis na Twitterze nie tylko nie zakończył kariery politycznej Donalda Tuska, ale wprost przeciwnie: otworzył do niej szeroko drzwi. Zwłaszcza w Polsce.

Kwik kwik

Budująca samoocena.

Szczekanie PiS-owskich kundelków.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fajny komentarz do PiS-owskich działań przywracających socjalizm:

"Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności nieznane w żadnym innym ustroju!"

Ukryta Zawartość

Obudziłes sie ?

Przeczytaj dlaczego to zrobiłem a potem łaskawie zabierz sie za komentarze (i tak nie widzę różnicy ale przynajmniej staraj sie)

A dobrze ze jesteś pytanie mam ...kiedy wracasz z uchodźstwa? tutaj jest teraz tak dobrze że pokaż przykład ...kamery bedą TVP info też

w pasku będziesz.....

Z uchodźstwa? Przecież nikt mnie nie prześladował.

Kiedy wracam? Kocham jeździć rowerem po Berlinie więc nie prędko. Ojczyzna niestety nie ma kultury jazdy na rowerze. Tam musisz się pchać autem do centrum aby się pokazać...choroba gonienia trendy zachodu jeszcze jest u nas za mocna. Za dużo kompleksów.

... powiedział ten, który zagłosowawszy na Plugastwo i Skur...stwo, dał dyla pod opiekuńcze skrzydła Merkelowej, mało gnatów nie połamał...

Niby dorosły a mondry.

Inaczej.

Jak zdrówko Jacku? Moje uszanowania.

wciąż walisz swoimi palcami w klawiaturę i zostawiasz gówno na ekranie. Szkoda czasu.

Zwłaszcza u emigrantów.

Dawaj. Powiedziałeś a, powiedz b.

Przykład proszę.

Z każdego Twojego wpisu wieje kompleksami.Ja jeżdżę po całym świecie od lat i nie mam kompleksów.Nie widzę wszędzie wrogów i spisków antypolskich.Widzę,że na świecie Polska traktowana jest jak normalny kraj.A jak się czyta niektóre wpisy na forum,zwłaszcza emigrantów to wszyscy dybią na Polskę.

Kwik kwik

Co ty Dominik p... z tym przeżywaniem, bronieniem itd.??? Bezmyślnie powtarzasz najgłupsze propagandowe hasła PiS, takie dla totalnych kmiotków.

Jestem Europejczykiem.

Wojtku nie uogólnienia a konkrety. Cieszę się dla Ciebie że jeździsz.

Za granicą źle o ojczyźnie nie mówię. Milczę.

A skłamałem z rowerami?albo puchaniem się suv-em do centrum? Oceń sam.

Kartel Rydzyka znów otrzymał kasę od rządu PRL - tym razem na walkę z przestępczością! To jest już q totalne przegięcie! A najlepszym kąskiem jest to, że decyzję o przyznaniu kartelowi Rydzyka szmalu podjął minister sprawiedliwości. Cosa Nostra przy Kosa Toruńska, to pikuś!

A Ryszard Czarnecki jak zwykle: 'uważam, że pan sprawiedliwości podjął dobrą decyzję'. Amen!

Parker's Mood

Hihihi...

Widziałem wyłącznie tytuły, ale teraz przeczytam o co chodzi, Bardzo mnie to zaciekawiło - dowód że ludzka pomysłowość nie zna granic ;-).

Jestem Europejczykiem.

Kartel Rydzyka znów otrzymał kasę od rządu PRL - tym razem na walkę z przestępczością! To jest już q totalne przegięcie! A najlepszym kąskiem jest to, że decyzję o przyznaniu kartelowi Rydzyka szmalu podjął minister sprawiedliwości. Cosa Nostra przy Kosa Toruńska, to pikuś!

A Ryszard Czarnecki jak zwykle: 'uważam, że pan sprawiedliwości podjął dobrą decyzję'. Amen!

Lepiej, że Rydzyk dostaje kasę na walkę z przestępczością niż gdyby te pieniądze mieli dostać przestępcy z Partii Oszustów.

Dzieło Boże bezwzględnie należy wspierać.

Szczególnie dziś, gdy fizyczne istnienie naszej cywilizacji jest zagrożone.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.