Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

7590ea21-77b6-4268-a616-2d9d757e0ec1.jpg

Zdjęcie roku.

wstyd

Przeproś za Palikota, jak przeprosiłem za Emilewicz, będziemy rozmawiać o wstydzie.

Akoloici PO niech przeproszą za Kopacz i głodne dzieci.

Czekaj na wynik śledztwa smoleńskiego.

Ile lat już czekasz ?

Ile jeszcze bedziesz czekać ?

Nie wstyd Ci, pisać kiedyś takie banialuki, ze śledztwo ekipy Tuska odkryje prawdę..?

Jaro Ty jesteś całkowicie skompromitowany, nie jest kulturalnie o tym Tobie przypominać, ale to fakt, sam wytworzyłeś ten stan swoimi wypowiedziami.

200 afer PO całkowicie dyskwalifikuje każdego kto wypowie jedno pozytywne słowo na temat tej formacji.

bełkot

Włodzimierz Czarzasty - mówi Ci to coś ?

Zajmij się tym co bliskie Twojemu sercu /kamieniu/.

Ależ Polska własnie do tego dąży.

Jak tak dalej Naród będzie wybierał swych przedstawicieli, to partie zostaną zlikwidowane. Pzostanie wyłącznie kościół rydzykowy jako przywódca moralny i prawny Prawdziwych Polaków.

Wystarczy klauzula sumienia ;-)) ?!

Zdjęcie roku.

A ja myślałem, że to awans.

Rok się dopiero zaczął, na bank będzie więcej

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Dwaj faceci ze słabymi podbródkami i podgardlami. Powinni chociaż zapuścić modne brody, żeby ukryć ten defekcik.

A ja myślałem, że ogłosili coming-out i to jakieś pamiątkowe zdjęcie.

Jestem Europejczykiem.

Jak tam w opozycji po ostatnim numerze aborcyjnym:)

A to blazny!

I po co Kaczor, same se lby pourywaja. Juz od dluzszego czasu widac, ze opozycja to po prostu debile.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Dwaj faceci ze słabymi podbródkami i podgardlami.

Jeden już z ewidentną "dupą" w brodzie a'la Kirk Douglas ;-). Pewnie z dobrobytu tak mu się zrobiło ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

A to blazny!

I po co Kaczor, same se lby pourywaja. Juz od dluzszego czasu widac, ze opozycja to po prostu debile.

Nie ma żadnej opozycji w Polsce.

To od lat to samo stado kaczek. Co bozia* ześle troszkę deszczu i napełni stawik, to horda kaczek go wypije, a dalej to tylko przepychanki i łażenie sobie po łbach aby dopchać się z dziobem do tej resztki błota które pozostało. I aby do następnego deszczu :-)))

Włodek.

* bozia - czytaj UE.

A'la Krzaklewski Marian.

No tak Marian miał wzorcową ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Piszę raz na jakiś czas, że możemy liczyć tylko na Boga, nie dociera to do Ciebie czy czegoś nie rozumiesz..?

Wszyscy w tym zakątku swiata jesteśmy skończeni, nie mamy potrzebnego potencjału, świat nam uciekł i nie ma sposobu na dogonienie, jeśli wszyscy dookoła pilnują jeden skuteczniej od drugiego, abyśmy na zawsze pozostali w tyle.

Włodek, na litość boską, obudź się..

Dwa lata trwała zmiana i już wszystko z powrotem obsadzone przez starszych i mądrzejszych.

Stąd się wyjeżdża, emigruje, tu na miejscu nie ma szans na normalność.

Nie wyjeżdża się do Rosji, to dość ważna informacja kierunkowa, do RFN też raczej nie, bo co to za wyjazd, to wycieczka, jeśli już to do Wielkiej Brytanii, lub lepiej do USA.

Pozostają tu tylko skazańcy.

Nimi zarządzają nadzorcy.

Czasem leci ochłap.

Najczęściej jednak nic nie leci.

Ze stołu.

Musiałem cię "trafić w miękkie" skoro zdecydowałeś się zrzucić czapkę trefnisia i odpowiedzieć mi szczerze. :-) Choć ja bardzo lubię te Twoje wykwity w stylu gomułkowskiego soc-surrealizmu :-)

Cóż drogi Przyjacielu, mnie życie i własna dociekliwość nauczyła, że Boga nic a nic nie obchodzi jak radzą sobie tworzone przez Niego byty. Zatem nie liczę na ingerencję Stwórcy w moje osobiste problemy.

Do reszty Twojej wypowiedzi odniosę się całościowo.

Tak. Napisałeś całkowita prawdę o polskiej rzeczywistości. Ja do tego uważam, że zawsze taką ona była i na zawsze taka właśnie pozostanie. To cecha samego Narodu, wytworzona przez własna historię.

Jednak zgadzając się z Tobą wskażę ci ogromna miedzy nami różnicę.

Ja tę świadomość polskiego realizmu posiadłem w roku 2000, spędzając milenijnego Sylwestra w gościach u przyjaciół w Dusseldorf. Były to czasy przechodzenia z Deutsche Mark na Euro. Wtedy jasno ujrzałem różnice w zarządzaniu wolną Europą, a rodzinnym koscielno- postsocjalistyczno- niewolniczym grajdołem.

I ja uczyniłem dokładnie tak jak napisałeś w tym poscie do mnie.

Od 2007 roku żyję a Anglii.

A ty choć mając świadomość realiów polskich, nadal tkwisz zarządzany przez sutanniano-garniturową swołocz.

Mój ty biedny kochany "samolociku" :-(

Biedny, bo żyjący z pełna świadomością beznadziei dla tego nieszczęsnego kraju i Narodu. Stąd ta Twoja depresja :-(

Włodek.

A to blazny!

Bo ja wiem?

Osobiście jestem za tym, żeby PiS uchwalił jak najsurowsze prawo antyaborcyjne.

Jestem Europejczykiem.

Bo ja wiem?

To będzie ich gwóźdź do trumny. A następcy błyskawicznie wprowadzą pełną liberalizację według standardów europejskich.

A to blazny!

Ależ was ta rekonstrukcja sfrustrowała ☺

Zdjęcie roku

Nie nie... to jest zdjęcie tuż po zdjęciu roku... Niestety kierownik zdjęć był nieobecny ;-)

200 afer PO całkowicie dyskwalifikuje każdego

Każdego kto jeszcze o nich wspomina. Od niecelnego rzucania nieświeżymi jajami śmierdzi tylko rzucający. A internet nie zapomina, takie czasy.

To będzie ich gwóźdź do trumny. A następcy błyskawicznie wprowadzą pełną liberalizację według standardów europejskich.

Nie byłbym taki pewny. To nie jest normalny kraj.

Jestem Europejczykiem.

Mnie tam wszystko jedno, ale będąć na miejscu prezesa dozwoliłbym na aborcję wśród nie-pisdraków.. nawet przymusową :)

Kobiet tylko żal.

A i ceny metalowych wieszaków pójdą w górę...

Kobieta to nie koń. ;)

Mnie akurat podobała sie

Skoro przeciętny złodziejaszek, trzymający od lat palec w anusie Kaczyńskiego, zostaje szefem MSWiA, w dodatku dobiera sobie jako wicepierdołę niejakiego Szachramachra..., to - jak się może taki myk nie podobać?

Nasermater z tym całym PiSem. Suweren chce, by się rozwaliło? Chce.

Niech zatem rozwalają.

Ano, nie koń. "Ot, mądrego to i przyjemnie posłuchać".

A to "zdjęcie roku", według Bąbovtza...

Ciekawe, na czym Duda złożył podpis?

Ja takim optymistą nie jestem.

Ale jest takie magiczne połączenie dupa-oczy które działa zawsze. Jak suweren nie dostanie w dupę to nie przejrzy na oczy. A jak dostanie to przejrzy.

Dlatego jestem za np. zaostrzeniem prawa antyaborcyjnego które przecież i tak jest bardzo surowe. Ale jak widać za mało.

Jestem Europejczykiem.

Dokładnie, to tak jak z tą owcą dołożoną do ciasnego mieszkania w słynnym dowcipie.

Co do oczu, to przejrzał i poprzednia ekipa już nie rządzi. Co będzie z tą to się okaże. Co do zmian, miałem na myśli np MSZ

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Co będzie z tą to się okaże.

Urządzą się i dostaną kopa. Tradycyjnie. Następcy będą mieć problem jak ten gnój posprzątać.

Ja takim optymistą nie jestem.

Ale jest takie magiczne połączenie dupa-oczy które działa zawsze. Jak suweren nie dostanie w dupę to nie przejrzy na oczy. A jak dostanie to przejrzy.

Dlatego jestem za np. zaostrzeniem prawa antyaborcyjnego które przecież i tak jest bardzo surowe. Ale jak widać za mało.

"Suweren" nie ma z tym problemu, wyrzucał na gnojówkę i dalej tak będzie robił.

Co do oczu, to przejrzał i poprzednia ekipa już nie rządzi. Co będzie z tą to się okaże. Co do zmian, miałem na myśli np MSZ

Wystrzelać tych, co mają jakiś dyplom i wsadzić tam córki leśnika i synów księży.

Jestem Europejczykiem.

kierownik zdjęć był nieobecny

8928874d64064b309f2f289e4c542c59.jpeg

e8714aaa2c674af98259bcce0d4f4aea.jpeg

Najnowsze zdjęcia roku, kandydujące do konkursu forumowego...

6560c96f456b48109b79bce464ab0309.jpeg

Antonii Macierewicz tłumaczy Jarosławowi Kaczyńskiemu swoje stanowisko.

pamiątkowe zdjęcie

Tak.

Ogień w oczach Jarosława Kaczyńskiego tłumaczy wszystko..

Dalsze komentarze sytuacji wewnętrznej w Polsce wydają się zbędne.

Dwaj faceci

Jeden w panicznym strachu.

Ogień w oczach Jarosława Kaczyńskiego tłumaczy wszystko..

Dalsze komentarze sytuacji wewnętrznej w Polsce wydają się zbędne.

Jeden w panicznym strachu.

Ja w nich kurwiki widzę.....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.