Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Bobcat napisał:

Czyli popierasz model radziecki? 

ogólnie popieram wybór spłeczeństwa

jesli dane ugrupowanie dostało mandat to niech rządzi najskuteczniej jak potrafi, daząc do celu wszelkimi srodkami

sam nigdy nie biore pod uwage luzerskich skomleń

5 minut temu, Bobcat napisał:

Wreszcie wyszedł z Ciebie prawdziwy bolszewik. A tak długo się maskowałeś

przeczytaj ostatnie zdanie z mojego wpisu wyżej

8 minut temu, slawek.xm napisał:

jesli dane ugrupowanie dostało mandat to niech rządzi najskuteczniej jak potrafi, daząc do celu wszelkimi srodkami

Właśnie o tym mówiłem. Rosja rok 1917.

Ich społeczeństwo wybrało. Dążyło do celu wszelkimi środkami. A od wyciszania luzerskich skomleń był tow. Dzierżyński.

Teraz, slawek.xm napisał:

tylko że w Rosji nie było demokracji

Za tym przecież optujesz. Aby zamknąć usta opozycji. A najlepiej ją w ogóle zlikwidować. Jak? Archipelag Gułag?

Od dziś zwracam się do Was per Towarzyszu Sławku.

3 minuty temu, Bobcat napisał:

Za tym przecież optujesz.

mylisz się

moje przewidywania na podstawie ostatnich lat nie są moja zgoda na taka sytuację

za szybko wyciągnałes wnioski zamiast zapytać

5 minut temu, Bobcat napisał:

Aby zamknąć usta opozycji. A najlepiej ją w ogóle zlikwidować.

raczej zneutralizować politycznie

kazda opozycja jest kula u nogi rzadzacej partii

pis sobie z tym poradził dlatego przewiduję, w związku z kompletna nieudolnością opozycji ,ze ta neutralizacja bedzie coraz głębsza

7 minut temu, slawek.xm napisał:

pis sobie z tym poradził

Łamiąc zasady demokracji. 

Tow. Lenin przy pomocy tow. Dzierżyńskiego poradził sobie również.

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

gówno prawda

Oczywiście że łamiąc. Dowodów są dziesiątki. Rozumiem że jako etatowemu funkcjonariuszowi frontu propagandowego reżimu nie wolno Ci tego przyznać.

4 minuty temu, Bobcat napisał:

Rozumiem że jako etatowemu funkcjonariuszowi frontu propagandowego reżimu nie wolno Ci tego przyznać.

nie nauczysz się jednak

nie ma co traktować cię poważnie

1 godzinę temu, slawek.xm napisał:

tylko że w Rosji nie było demokracji

Była.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

mylisz się

moje przewidywania na podstawie ostatnich lat nie są moja zgoda na taka sytuację

za szybko wyciągnałes wnioski zamiast zapytać

pis sobie z tym poradził dlatego przewiduję, w związku z kompletna nieudolnością opozycji ,ze ta neutralizacja bedzie coraz głębsza

Nie interesują mnie nawet w najmniejszym calu Wasze przekomarzania.

Natomiast z zainteresowaniem obserwuję i przepatrywam sobie spokojniutko, że jednak masz polskie czcionki i potrafisz je użyć, gdy ci wygodnie. Gdy ci się nie chce - masz to w D4.

Zatem - jesteś chamem i kmiotem nieszanującym i nigdy nie chcącym dogadać się z rozmówcą. Lubisz łupać w te klawisze, mając za nic interlokutora. A, gdy nie masz już kompletnie nic do powiedzenia i dodania, to takie proste chamstwo i zwykłe prostactwo z ciebie wyłazi.

Czysty klecha, jak mi Bóg miły...

gówno prawda

Prawda, Sławku?

Wrócę do tematu wątku a nie poniżających ataków:

Podczas wiosennych wyborów do europarlamentu okazało się, że osobiście mi znani i cenieni przeze mnie byli na listach wyborczych akurat Konfederacji. Formacja zaistniała dla mnie wtedy po raz pierwszy.

Tzn. Rafał Pazio i Łukasz Wojakowski- na nich głosowałem. Innych nie pamiętam. Był jeszcze właściwie emeryt Cimoszewicz ale on mnie nie obchodzi.

Nie da się ukryć, że lewica z platformą będzie szła razem. Oby jak najgorzej.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

11 godzin temu, Amator 2b napisał:

Była.

13 godzin temu, slawek.xm napisał:

A tu mamy PiSowskiego demokratę pełną gębą.

Dla mnie przykład porażki systemu edukacyjnego który wypuszcza w świat zadowolonych z siebie nieuków i ćwierćinteligentów.

13 godzin temu, slawek.xm napisał:

w Sejmie jest miejsce tylko na poglady większości, jesli tego przez te cztery lata nie zauwazyłes to cie uswiadamiam

następne 4 lata to pogłebienie tego zjawiska

Następny kwiatek. Właśnie tacy "obywatele" wiwatowali na widok Hitlera. A później mówili, że oni tylko robili to, co władza kazała.

Jestem Europejczykiem.

13 godzin temu, Jaro_747 napisał:

PiSowcy strasznie pilnie oglądają TVN24. Widocznie wiedzą, że informacji muszą szukać poza reżimową telewizją.

Natychmiast odciąć ich od całej prawdy przez całą dobę i zakazać im oglądania oglądania TVN-ów. A Polsat to mogą? ?

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Następny kwiatek.

Najzabawniejsze jest w tym wszystkim to, że indywiduum wyznające takie poglądy czuje się upoważnione do wygłaszania ocen innych oraz etykietowania kogo raczy traktować poważnie a kto tego "zaszczytu" nie jest godzien.

5 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Hitlera

Hitler miał pieniądze na wojnę od Żydów.

Wyluzuj z Hitlerem, pod Dunkierką nie wyrżnął Anglosasów, a walczył tak dziwnie by przegrać wojnę.

W wyniku wojny rządzi światem parę osób, innych niż grono które przedtem rządziło, to była kłótnia w rodzinie.

2 minuty temu, 747 napisał:

Wyluzuj z Hitlerem, pod Dunkierką nie wyrżnął Anglosasów, a walczył tak dziwnie by przegrać wojnę.

W wyniku wojny rządzi światem parę osób, innych niż grono które przedtem rządziło, to była kłótnia w rodzinie.

Znowu oszukałeś pielęgniarkę i nie wziąłeś leków?

14 minut temu, 747 napisał:

A jak wygląda teoria zamachu smoleńskiego w ramach poglądów Konfederacji? 

To nie PISu wina że totalna opozycja jest totalnie głupia. Sami się niszczą i to jest złe w demokracji. Szczerze współczuję tym którzy nie chcą głosować na PiS bo to co mają do wyboru to jest albo dżuma albo cholera
53 minuty temu, 747 napisał:

Konsultowałeś to  z lekarzem?

Jestem Europejczykiem.

To dobre. Oto do czego prowadzi lewacka ideologia . Najlepsze na koniec o zabitym żubrze.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Dla mnie przykład porażki systemu edukacyjnego który wypuszcza w świat zadowolonych z siebie nieuków i ćwierćinteligentów.

Następny kwiatek. Właśnie tacy "obywatele" wiwatowali na widok Hitlera. A później mówili, że oni tylko robili to, co władza kazała.

Była demokracja ludowa, luda wybranego mój ty przeintelektualizowany nizinierze.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.