Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, asterix1 napisał:

sam do sklepu wyjdzie

Niemota ?

Zrobi tu amerykański stan ściągając wojska USA do III wojny światowej, gospodarka jest wywalana w kosmos właśnie w tym celu, sztuczna inteligencja obliczyła że po upadku UE Niemców, Polska sama stanie się bezradnym zbiorowiskiem baranów do rżnięcia, CCCP nas nie oddadzą, więc wezmą na utrzymanie Żydzi NY w zamian za niewolniczą pracę na ich rzecz, jest to już przepowiedziane przez jasnowidza 100 proc nieomylnego więc się stanie, później będzie III WŚ i 3 proc ludzi przeżyje na świecie, skończą się państwa i granice.

Niemota by tego nie dokonał, Kacynsky jest najwybitniejszym politykiem po 1989 r w tym rejonie świata.

32 minuty temu, 747 napisał:

Kto z rodziców chodził na wywiadówki ?

Czy to takie "polityczne", trzymając się usilnie tematu ?

Skoro pytasz, to masz - u mnie częściej matka, rzadziej ojciec. (Osobiście jej nie znam, ona z innej sfery. Tyle, że SP nr 33 im. WOPK przy Cieszyńskiej to też moja podstawówka.)

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

4 minuty temu, 747 napisał:

Kacynsky jest najwybitniejszym politykiem po 1989 r w tym rejonie świata.

Największym hochsztaplerem  w kraju od 89 i tylko temu ze duży procent w tym kraju ma poglądy (widzących wszędzie wrogów ) bliskie temu  co ta niemota

Wyobrażasz  sobie jego idącego na zakupy?

1 minutę temu, asterix1 napisał:

Największym hochsztaplerem

To jest to samo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, asterix1 napisał:

Największym hochsztaplerem  w kraju od 89 i tylko temu ze duży procent w tym kraju ma poglądy (widzących wszędzie wrogów ) bliskie temu  co ta niemota

Wyobrażasz  sobie jego idącego na zakupy?

Może trzymają go sztucznie przy życiu albo inaczej; Kaczor to taka sztuczna inteligencja. A jak wiadomo jeszcze jest niedopracowana...

2 minuty temu, Grzegorz7 napisał:

Może trzymają go sztucznie przy życiu albo inaczej; Kaczor to taka sztuczna inteligencja. A jak wiadomo jeszcze jest niedopracowana...

Grzegorz patrząc na Niego mam czasem wrażenie ze przenieśliśmy sie w czasie do początku lat 80-tych -tow.Breżniew...nie muszę dalej pisać

9 minut temu, 747 napisał:

jest to już przepowiedziane przez jasnowidza 100 proc nieomylnego

Jasnowidztwo i przepowiednie , kilkadziesiąt lat temu w jednej takiej przeczytałem " kataklizmy - wędrówki ludów - epidemie , i w jednym z ostatnich zdań , Polska będzie jednym z niewielu Państw które najmniej ucierpi .

KALIBER vel rydz .

Teraz, KALIBER napisał:

Polska

Tak, bo tu jest ..koniec świata..tutaj niczego nie ma, hangary z montowniami do zwinięcia w krótkim czasie.

Polska to strefa zgniotu.

Niemcy są na vulkanie...za to...pyk i nie ma nic..zero, echo ..

3 minuty temu, asterix1 napisał:

Grzegorz patrząc na Niego mam czasem wrażenie ze przenieśliśmy sie w czasie do początku lat 80-tych -tow.Breżniew...nie muszę dalej pisać

Pamiętam transmisje z rocznic rewolucji październikowej która odbyła się w listopadzie czy jakoś tak odwrotnie.

Pan Breżniew jakoś tak dziwnie "wchodził" na trybunę. Wyglądało to tak jakby wiózł go wózek, on stał bokiem (przodem do tłumów) i coś mu ruszało ramieniem (znaczy machał ręką). 

4 minuty temu, Moontan napisał:

Moj jasnowidz mowi ze wyborow nie bedzie .....a PO zniknie ze sceny.....

Przestań pic i wyłącz qrwizję

1 minutę temu, Grzegorz7 napisał:

Pamiętam transmisje z rocznic rewolucji październikowej która odbyła się w listopadzie czy jakoś tak odwrotnie.

Pan Breżniew jakoś tak dziwnie "wchodził" na trybunę. Wyglądało to tak jakby wiózł go wózek, on stał bokiem (przodem do tłumów) i coś mu ruszało ramieniem (znaczy machał ręką). 

Tak podobne zachowania i u tego mozna zauważyć....ale najważniejsze buldogi pod dywanem czekają na godzinę zero

Zauważyliście, jak fajnie powolutku dokręcają nam śrubę? Jak ta żaba powoli podgrzewana aż do zagotowania...

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

4 minuty temu, 747 napisał:

CCCP nas nie oddadzą, więc wezmą na utrzymanie Żydzi NY 

przepowiedziane przez jasnowidza 100 proc nieomylnego -więc się stanie

będzie III WŚ 

3 proc ludzi przeżyje na świecie

skończą się państwa i granice.

"Więc" (!!!?)

Mimo, że cytuję, to tępię to w czambuł. Kompletna niezgoda ode mnie.

Bo:

1. intuicja często zawodzi*

2.przyczynowo -skutkowego pojmowania świata nie wyznaję - raczej forsowanie prawdopodobieństw. Inaczej : tak, jak w starym przysłowiu: "szczęściu trzeba pomagać".

Prościej - wola determinuje wyobraźnię, a odważnym szczęście sprzyja. My, tu w Pl nawet zuchwali jesteśmy. Bez brawury tu ciężko jest lekko żyć.

Podsuma:

Baardzo łatwo nas podzielić.

"Niemiec Moskal nie usiędzie, gdy jąwszy pałłasza, hasłem wszystkich zgoda będzie, i ojczyzna nasza." Nadal wykreślona zwrotka.

Polacy wyrachowani nie są, ani Polki. Bardziej już - pozerzy. O tym oni też wiedzą. (Ci najeźdźcy od skłócania).

Naiwnie ufam jednak w przychylność, itede ...

PS. Temat  - polityka - ubocznie tylko mnie interesuje. Częściej tu piszę, bo Ty , @747 , eksponujesz swoje prognozy, które są i kontrowersyjne i ciekawe.  Bez tego bym rzadziej tu wpadał.

"Tarcza AntyKryzy.." przecież służy sektorowi bankowemu (zaufanemu). A niekoniecznie żyjącym z pracy. Nie za real, a za mit . 

3 minuty temu, xetras napisał:

eksponujesz swoje prognozy

Kiedy pisałem że wszystko runie ?

10 000 przedsiębiorców już przyjechało do Wawy a nic się jeszcze nie wydarzyło, co będzie się działo jak będą 20 procentowe spadki dochodu narodowego, jesteśmy państwem zależnym, w którym panuje kruchy ład ekonomiczny, gdyż ludzie nie mają majątków oraz z pokoleń, iskra podrzucona przez służby niechętne nam i...koniec..zamieszki, wtedy interwencja obca z zewnątrz na co już od dawna jest przygotowana ustawa jeszcze przyjęta przez PO PSL, aby nasi nadzorcy mogli reagować zgodnie z prawem, gdyż pracujemy u naszych panów, którzy muszą mieć roboli pod kontrolą, żeby broń Boże się nie zbuntowali bezkarnie.

Na to oczywiście nakładają się konflikty wewnętrzne i zewnętrzne o dominację nad bydłem pracującym miast i wsi.

8 minut temu, KALIBER napisał:

Śmieszni Panowie dwaj

Pandemii jeszcze w Nowy Rok nie było, wszystko wówczas wydawało się śmieszne...

26 minut temu, Tadeiro napisał:

powolutku dokręcają nam śrubę

Prowokują, nie wolno dać się sprowokować.

Skwapliwie obejrzałem te 21 minut wideo "wrealu24".

Zastanawiam się, czemu parę  (chyba 2?) dni temu już o tym czytałem ? Te "kilka tysięcy" jest  czysto werbalne.
Szara strefa w lipcu albo pod koniec lata na pewno się odkuje. Gdzieś w dyskusji o "strajku przedsiębiorców" czytałem.

Pamiętam. Kiedy był szum odnośnie ustawy o ACTA, to przyklepano o policjach tajnych, widnych, dwupłciowych i obcych.

Czają się pewnie, aby ich użyć.

Zimna krew i spokój - to bezpieczny kierunek. [Dygresja odnośnie tego - poniżej (i powyżej)]

23 minuty temu, 747 napisał:

Prowokują, nie wolno dać się sprowokować.

7 godzin temu, bubusia napisał:

No dla prostaczka(pozytecznego idioty) twojego pokroju, to sie wlasnie nazywa w 10.

Po to sie was indoktrynuje, zebyscie lykali te glodne kawalki bez mrugniecia.

Tak to ma dzialac.

A nie łapiesz PiSowski lemingu że to  tobie łeb sprali i napakowali tam propagandowego gówna?

11 godzin temu, Zyzol napisał:

To jest właśnie przykład głosu w akademickiej dyskusji. A na Węgrzech niewiadome x i y są określone w ustawie.

Z tego co słyszę gówno prawda. Nie określono czasowego ograniczenia obowiązywania nadzwyczajnych uprawnień dla węgierskiego dyktatorka.

Warto przypomnieć, że do tej pory obowiązują poprzednie ograniczenia demokracji wprowadzone przy okazji tzw. kryzysu migracyjnego. Migranci zniknęli ale antydemokratyczne ograniczenia zostały.

Jestem Europejczykiem.

57 minut temu, Jaro_747 napisał:

A nie łapiesz PiSowski lemingu że to  tobie łeb sprali i napakowali tam propagandowego gówna?

A wiesz chociaz do czego sie odnosisz, czy tak sobie tylko odbijasz pileczke?.

Ala bobik.

Najprawdopodobniej identyfikujesz sie z tymi pozytecznymi idiotami, i stad reakcja.

To nie my, to one, hehe

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

46 minut temu, Jaro_747 napisał:

Z tego co słyszę gówno prawda. Nie określono czasowego ograniczenia obowiązywania nadzwyczajnych uprawnień dla węgierskiego dyktatorka.

W TVN tak mówią, sam to dzisiaj ogladałem. Tu napisano nieco inaczej:

"Dekrety wydawane przez szefa rządu będą jednak musiały być zgodne z konstytucją kraju, a będzie to badał Sąd Konstytucyjny, który otrzymał możliwość prowadzenia posiedzenia za pomocą komunikacji wirtualnej. Rząd będzie musiał także regularnie raportować swoje działania przed przewodniczącym parlamentu i przewodniczącymi klubów parlamentarnych wszystkich partii.(...)Ustawa wejdzie w życie we wtorek i będzie obowiązywać aż do decyzji Zgromadzenia Narodowego o jej uchyleniu, jaką będzie mogło ono podjąć na pierwszym posiedzeniu po zakończeniu stanu zagrożenia.

Tak podaje portal kresy.pl za dailynewshungary.com. Ustawę podpisał prezydent Węgier János Áder, który w przeszłości wetował ustawy przygotowane przez rząd Orbana.

54 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Warto przypomnieć, że do tej pory obowiązują poprzednie ograniczenia demokracji wprowadzone przy okazji tzw. kryzysu migracyjnego. Migranci zniknęli ale antydemokratyczne ograniczenia zostały.

Gdzie, kiedy i skąd? Chyba tylko z głównych stron i pasków mediów.

4 godziny temu, 747 napisał:

Dwa razy, w nocy i po śniadaniu, nie słucham co mówią, czytam jak mówią, barwa głosu, intonacja, emocje, oczy, mimika, etc cała mowa ciała, ta szczególnie która dotyczy odruchów nieuświadomionych, obserwuję tak naprawdę pole energii danej osoby, Twoje również.

Starasz się być mądrzejszy niż jesteś, zdradzają Cię pewne uproszczone formy - że się tak wyrażę, w prosty sposób - jest to agresja, ukryta, lecz trochę jest i jawnej.

Nigdy nikomu niczego nie zazdrość.

Poznaj za to siebie i świat, a wówczas wszelkie zło zniknie z pola energii danej osoby, pozostanie czysta wiedza, tym jest KAŻDY z nas, każdy ma nieograniczone moce, w tym tworzenia.

Tworzę w hi end, mam osiągnięcia, to są niezaprzeczalne dowody fizyczne, więc nie wmawiaj mi p.erdół i nie kompromituj się, odpowiadam energią jaką mi przekazujesz to jest lustro, - jest takie powiedzenie - co wrzucasz to masz, wrzucasz śmieci, masz śmieci, wrzucasz daną wartość obiekt odpowiada tym samym z takiego samego poziomu.

Nie czujesz, ze to co tutaj napisales kwalifikuje cie do psychiatryka?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 minuty temu, Zyzol napisał:

W TVN tak mówią, sam to dzisiaj ogladałem. Tu napisano nieco inaczej:

"Dekrety wydawane przez szefa rządu będą jednak musiały być zgodne z konstytucją kraju, a będzie to badał Sąd Konstytucyjny, który otrzymał możliwość prowadzenia posiedzenia za pomocą komunikacji wirtualnej. Rząd będzie musiał także regularnie raportować swoje działania przed przewodniczącym parlamentu i przewodniczącymi klubów parlamentarnych wszystkich partii.(...)Ustawa wejdzie w życie we wtorek i będzie obowiązywać aż do decyzji Zgromadzenia Narodowego o jej uchyleniu, jaką będzie mogło ono podjąć na pierwszym posiedzeniu po zakończeniu stanu zagrożenia.

Tak podaje portal kresy.pl za dailynewshungary.com. Ustawę podpisał prezydent Węgier János Áder, który w przeszłości wetował ustawy przygotowane przez rząd Orbana.

Gdzie, kiedy i skąd? Chyba tylko z głównych stron i pasków mediów.

Sąd Konstytucyjny maja taki sam jak u nas, więc to czysty pis na wodę i fotomontaż.

Co do poprzednich ograniczeń to jak jesteś ciekaw to poszukaj sobie.

A tu ciekawy artukuł o działaniach Orbana:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Ciekawe co sie stanie?

Ukryta Zawartość

Polecam lekturę:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.