Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Wystarczy narzekania!

Mam konstruktywną propozycję: STEREO składa się z kilku części, więc w nagłówku, w linii działów, po najechaniu kursorem na STEREO, powinna się rozwinąć lista linków do START, HI-FI, itd.

Widzisz, nie trzeba było pisać tego :

Trzeba było bo to nie jest tajemnica, że administratorzy nie ogarniają tematu tak złożonego socjologicznie i technicznie jakim jest forum.

To jest zgroza....ale jak napisał porlick "nie narzekajmy". Jest to co jest i trzeba wspomagać adminów - dobrym słowem, poklepywaniem po wirtualnych plecach i przekazywaniem konstruktywnych propozycji...ale tylko takich, które mogliby ogarnąć.

,,,ale tu już wchodzimy w sferę tajemnicy ludzkich umysłów i ludzkich słabości....

Dla rozluźnienia i poluzowania szarych komórek co by "kabuuum na forum nie było"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tak, z tym narzekaniem, to chłopaki często przesadzają :-)

Najpierw leją się po łbach, krew tryska,a potem, jak gdyby nigdy nic, lecą ze skargą do Pani

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Od ostatniej awarii AS nie mam możliwości wklejenia żadnego filmiku z YT. Czy to jest celowy zabieg, czy po prostu nadal coś nie działa?

odezwę się na PW i pomogę

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Możliwe, 747 przestał płacić dole za promowanie Hujni spółce zarządzającej forum.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

U mnie to samo . Czy można coś z tym zrobic - naprawic ?

To chyba nasze wspólne pytanie do administracji !!??

Pozdrawiam.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Nic nam nie pozostało chyba jak tylko uzbroic się w cierpliwośc ?

Cierpliwość to ja mam, ale jest coraz bardziej ograniczona do usterek działania tego "Zacnego Forum".:)

Oj trzeba mieć nerwy na wodzy .:) Pozdrawiam, wytrwałości. :)

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

U mnie to samo . Czy można coś z tym zrobic - naprawic ?

odezwę się na PW i pomogę

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

A zakutalizowaliście firefoksa do wersji 28? Nie? No właśnie...

Może jeszcze ręce mam umyć? No pewnie że aktualny.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Halo! Czy musimy być aż tak bardzo pałowani reklamami? Zaczyna to być naprawdę irytujące. Pasek u góry za mało, pasek z prawej za mało. Nastepnie reklamy we wklejone zdjęcia, a teraz przyklejone reklamy do tyłka użytkownikom pod wpisem i jeszcze dwa paski na dole?

Co jest? Sprawdzacie jak Putin granice możliwości?

post-32153-0-67061600-1395241078_thumb.jpg

post-32153-0-34374600-1395241084_thumb.jpg

Fajne to forum . Niby o muzyce a tak naprawde to politykierstwo . Każdy może sobie założyć wątek , pluć na rząd , prezydenta i Polaków i nic mu nie robią :-) A teraz jeszcze Ruskich chwalą .Ale jazda ! Czyżby administratorzy zapomnieli jakie w Polsce obowiązują przepisy prawa w tym zakresie ? Trzeba szybko pisac bo zaraz każą zamknąć ten ciekawy portal :-)

Halo! Czy musimy być aż tak bardzo pałowani reklamami? Zaczyna to być naprawdę irytujące.

Reklamy to kasa, a kasa to podstawa sprawnego działania forum. Jeżeli reklamy kogoś irytują niech zainstaluje plugin w stylu adblock, a przestaną się wyświetlać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.