Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  469 członków

Denon Klub
IGNORED

Klub marki Denon

Rekomendowane odpowiedzi

We wrześniu, ale nie wiem kiedy do Polski. W UK cena ma być koło 450 funtow. U nas pewnie więcej.

https://www.whathifi.com/news/denon-introduces-800ne-hi-fi-series-ceol-n10-network-system-new-turntables

Edytowane przez rafal735r

?👈

Tak wrzesień koniec wrzesnia ale jeszcze cen nie znamy. Cała seria amp av, cd itp ma być.

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Denon AVR-X6200W / Denon PMA-1510AE / Denon DBT-3313UD

Monitor Audio Silver 10 / Silver Center / Silver 1 / Dali sub E-12F

CD 399E

DNP 499E

PMA 399E

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

DNP-800NE to już klon Marantza NA-6006 pozbawiony wyjścia optycznego ( ma tylko jedno wejście )

faktycznie szkoda że nie dają do streamerów modułow DAB+ , robi to tylko TEAC w NT503 .

Onkyo było kiedyś jako T-4070 a aktualnie jest NS-6170.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Na wszelkiego rodzaju filmikach na YT widziałem iż dużo ludzi łączy Denon+Emotiva

Bardzo ładny film pokazujący co Emotiva ma :)

Te Triody i Kondensatory w A-100 czy TA100, duże radiatory+wiatraczki.

Edytowane przez BaliGdynia

a na polskim www go nie ma ( to taki obciach czy daje radę a tylko jakiś pies nakrył ogonem)

Wiem o tym.

Ale jak "wygoglujesz" to Nasze czasopisma i salony audio informują o tym modelu Denona że już u Nas jest od lutego.

Edytowane przez Patryk-1980

"Lampa nie umiera nigdy"

usb i bt też :)

Jedynie co mi się udało znaleść, wszystkie sztuki niestety USAc3532a84d04f79abbb82d5e80c094b36.jpg

Używany PMA 2020 AE,cena wywindowana chyba z powodu braku używek na rynku.

Ktoś chętny ???

http://allegro.pl/wzmacniacz-stereofoniczny-denon-pma-2020-ae-i7400905267.html#thumb/4

Edytowane przez danielzy

Panowie pomocy.

Mój 2020ae ma problem. Po włączeniu zasilania miga czerwona dioda 8 razy i cisza przekaźniki nie włączają końcówek.

Potencjometr się obraca selektor nie pokazuje wybranego źródła i cisza w głośnikach.

Miał ktoś podobny problem?

DCD 2010, PMA-2020AE, SR7007+ Diy MTM W15, focal be, W15 / ceol n9 + excite x16

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.