Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Śp. Józef Szaniawski to był jeden z największych współczesnych oszołomów historycznych; swego czasu mocno związany z miastem Chicago, oszołomionym Dziennikiem Chicagowskim i oszołomionym radiem 1490AM. Mianował się też samozwańczym pełnomocnikiem Ryszarda Kuklińskiego, chociaż ten o niczym nie wiedział. Dopiero po jakimś czasie został chyba jego faktycznym reprezentanem, prawdopodobnie ze względów już komercyjnych, po tym jak "zdrajca/bohater" Kukliński został finalnie zrehabilitowany i ułaskawiony przez Kwaśniewskiego. Pamiętam te wszystkie afery z Szaniawskim na samym początku lat dzwiewięćdziesiątych. Prawda potrafi być okrutna, a ludzie chyba po jakimś czasie sami zaczynają wierzyć w brednie, które bezmyślnie powtarzają przez całe lata...

Parker's Mood

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

ten stan rzeczy jest pokłosiem kolesiów z okrągłego stołu pijących wspólnie w Magdalence ...

No to się uspokoiłem. Bo już myślałem, że Dedala i Ikara.

Katastrofa smoleńska wynika z miałkości prezydenta Kaczyńskiego. Każdy miał w dupie jego samozwańczy lot. Fakt, był demokratycznie wybrany ale Naród się z nim nie identyfikował. Nic dziwnego że nikogo nie obchodziła jego prywatna wizyta w Smoleńsku.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

5d38c47b92b31a7ba62abeabdb85e5d9.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wPolityce.pl ‎

Ukryta Zawartość

Opublikowano · Ukryte przez cir, 9 Kwietnia 2013 - trolling
Ukryte przez cir, 9 Kwietnia 2013 - trolling

Banuj zapszałego trolla kto może.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ukryta Zawartość

wPolityce.pl ‎

a58ed8f0639641c4575797649c81bc88.jpg

Ukryta Zawartość

wPolityce.pl

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chciałbym zapytać "Zamachowców" - wyznawców teorii Macierewa : ten profesorek i znawca (nazwiska nie pomnę , bo nawet nie warto zaprzątać sobie tym szarych komórek) , który używa w "eksperymentach" aluminiowych puszek po napojach - to abstynent jest , czy Cocainista ? Pytanie o tyle ważne , bo cola jest gładka a Desperados - ma wytłoczki.

Chciałbym zapytać "Zamachowców" - wyznawców teorii Macierewa : ten profesorek i znawca (nazwiska nie pomnę , bo nawet nie warto zaprzątać sobie tym szarych komórek) , który używa w "eksperymentach" aluminiowych puszek po napojach - to abstynent jest , czy Cocainista ? Pytanie o tyle ważne , bo cola jest gładka a Desperados - ma wytłoczki. Jeszcze jedno - kto temu "profesorowi" Szaniawskiemu przyznał tytuł ?:) Przecież to coś - nawet po polsku mówić nie potrafi ! :)))

Ukryta Zawartość

ulanbator.salon24.pl/499201,fanatyzm-smolenski-czesci-polskich-elit

Ukryta Zawartość

Katastrofa smoleńska wynika z miałkości prezydenta Kaczyńskiego. Każdy miał w dupie jego samozwańczy lot. Fakt, był demokratycznie wybrany ale Naród się z nim nie identyfikował. Nic dziwnego że nikogo nie obchodziła jego prywatna wizyta w Smoleńsku.

Lot 10.04 - nie był prywatnym lotem Kaczyńskiego - tylko oficjalnym lotem Prezydenta Rzeczypospolitej . Duża część Narodu - identyfikowała się z Kaczyńskim - zobacz ile ludzie stali w kolejce do pożegnania Prezydenta w Belwederze ... Miałki to jest Donald Tusk - musilowski "Człowiek bez właściwości" to przy Tusku - superwyrazista osoba ... Cóż , niektórym nienawiść nieodwracalnie zlasowała mózgi ... Słodka płukanka nienawiści serwowana przez Przemysł Pogardy - dała takie owoce ... Dorośli ludzie zaprogramowani jak psy Pawłowa ... Szczekanie w chórze , jako wyznacznik oryginalności , nowoczesności ... Śmiechu warte ... Bodziec - reakcja ... Bodziec - reakcja ... Bodziec - reakcja ... Tak łatwo oprawiono mózgi masy ludzi w Polsce ... Spece od neuromarketingu sprzedający na co dzień podpaski , chemię gospodarczą oprawili jak bydło łepetyny dużej części społeczeństwa ... Tej samej która na Krakowskim Przedmieściu - zdziczała , naćpana - bijąc starszych ludzi , sikając na znicze - pokazała swą straszną twarz ...

Ukryta Zawartość

politykawschodnia.salon24.pl/499282,rosja-kusi-polskie-wladze-potr.

Ukryta Zawartość

martynka78.salon24.pl/499153,krzykaczom-brzozowym-do-sztamb..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

noise

A jak ci "starsi ludzie" zachowywali się na Krakowskim?To było zdziczenie.

WOW!!!

Zarejestrowałaś się kolego ambient noise aby nam to przekazać?

A mógłbyś się odnieść do tego co napisałem?

Do twej mowy nienawiści którą zaserwowałeś? Każdy myślący i wrażliwy człowiek wie, że jestyeś z z smoleńskiej siejącej dezinformację i nienawiść,

Słodka płukanka nienawiści serwowana przez Przemysł Pogardy - dała takie owoce ... Dorośli ludzie zaprogramowani jak psy Pawłowa ... Szczekanie w chórze , jako wyznacznik oryginalności , nowoczesności ... Śmiechu warte ... Bodziec - reakcja ... Bodziec - reakcja ... Bodziec - reakcja ... Tak łatwo oprawiono mózgi masy ludzi w Polsce ... Spece od neuromarketingu sprzedający na co dzień podpaski , chemię gospodarczą oprawili jak bydło łepetyny dużej części społeczeństwa ... Tej samej która na Krakowskim Przedmieściu - zdziczała , naćpana - bijąc starszych ludzi , sikając na znicze - pokazała swą straszną twarz ...

Nic dodać, nic ująć. Wyją i tupią unisono w stadzie i wydaje im się, że mają w głowach własne myśli.

A nienawiść, tak jak w filmie Incepcja, ZAPROGRAMOWALI im specjaliści.

Biedne ofiary prania mózgów.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Incepcja. Dobre. Dottore wydaje ci sie, że pracujesz w Irlandii? A bączek się kręci? :))

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

co do smoleńska: prawda nie wrzeszczy jak lud smoleński który garnie się do władzy. Co do Rońdy to typowy profesurek AGH czyli poddupia św. Barbary - typu wazelina - na wazelinie doktorat - potem kolesie pomogli - habilitację zmęczył, potem profesurę - a naukowo poziom belfra z podstawówki. zresztą agh to taka bogo-ojszczyźniana sraka wieśniaków których komuna zmamiła mieszkaniami w Krakowie ze wsi żeby zgnoić dotychczasową elitę naukową i zastąpić wygnanych i zamordowanych Żydów.

99b1c71dbbfb21d9233584662fb7a99b.jpg

Ukryta Zawartość

wPolityce.p

Ukryta Zawartość

wpolityce.pl/.../51026-seremet-przeklada-wyniki-probek-dot-obecno..

Ukryta Zawartość

Salon 24

95ee4307a62eb8c8c06496497273ddee,2,0.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

WOW!!!

WOW!!!

Ja się odniosę , jeśli pozwolisz. Wracałem z pracy , gdy mój brat zadzwonił z informacją o nieszczęściu. Zszokowany dotarłem do domu. Tam - informacje z telewizji i radia. Łzy . Rozpacz. Trwoga. Dramat. Dziś , po "doświadczeniach" idiotów - biniendów , rońdów , puszkowatych... - wiem jedno : wszyscyście wy - wyznawcy polakożercy Macierewicza - jesteście zwyczajnie i po prostu ohydni. Bez pozdrowień - Jacek

Do twej mowy nienawiści którą zaserwowałeś? Każdy myślący i wrażliwy człowiek wie, że jestyeś z z smoleńskiej siejącej dezinformację i nienawiść,

frajerze ....hehehe...

Ja się odniosę , jeśli pozwolisz. Wracałem z pracy , gdy mój brat zadzwonił z informacją o nieszczęściu. Zszokowany dotarłem do domu. Tam - informacje z telewizji i radia. Łzy . Rozpacz. Trwoga. Dramat. Dziś , po "doświadczeniach" idiotów - biniendów , rońdów , puszkowatych... - wiem jedno : wszyscyście wy - wyznawcy polakożercy Macierewicza - jesteście zwyczajnie i po prostu ohydni. Bez pozdrowień - Jacek

to mało wtedy oglądałeś TuskVisionNetwork 24 , masz zaległości hehe...

Jeśli mój język jest "mową nienawiści" - to jak nazwać twój ?

Nadszedł ten dzień, 10 Kwietnia 2013 rok, trzecia rocznica krwawej tragedii narodu polskiego.

Pokażmy że pamiętamy.

Ukryta Zawartość

www.pis.org.pl/

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.