Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

"W rejonie miejscowości Czernichów w Beskidzie Żywieckim po południu doszło do wypadku szybowca, który wylądował na drzewach i utknął na wysokości ok. 20 metrów."

Kolejny dowód na zamach w Smoleńsku. Gdyby nie wybuch bomby Tupolew zawisłby na drzewach.

Jestem Europejczykiem.

Każdy pamięta chyba okres rządów PIS...

Płynie z tego smutna nauka, że Kaczyńscy są DUŻO GROŹNIEJSI dla Rosji w opozycji, niż sprawując realną władzę. :)

Także IMP tawariszcz Putin (przypomnijmy - pułkownik KGB) myślał przyszłościowo.

Zemsta za Gruzję też jest logiczna - Rosja bowiem takich spraw nie zapomina.

Zauważ, że obecnie nasza aktywność polityczna w Gruzji = zero.

Czyli: opłacało się.

Zresztą trotylu raczej nie podkładał Putin. Zrobili to Polacy a raczej osoby za Polaków się podające.

Skąd poszły rozkazy - to już inna historia.

Inna sprawa, że podczas "remontu" w Samarze można było dokonać pewnych "usprawnień" w samolocie...

Jestem pewien, że w końcu niezależne komisje: czy to sejmowa czy międzynarodowa - znajdą winnych zamachu.

groźniejsi ? za kaczora Rosja nałożyli embargo na polskie produkty i kto był groźniejszy ? a na gazie kto trzyma łapę ?

ogarnij się.

spędziłem na zielonej wyspie 6,5 roku ale takiego betonu jak ty nie spotkałem, a poznałem wielu ludzi.

pozostaje mieć nadzieję że nie rozsiewasz takich idiotyzmów wśród irlandczyków, żeby nie zepsuć dobrego wrażenia które Polacy pozostawili po sobie ciężką pracą. możesz wiele zniszczyć.

pozostaje mieć nadzieję że nie rozsiewasz takich idiotyzmów wśród irlandczyków, żeby nie zepsuć dobrego wrażenia które Polacy

Ale z czym masz problem?

To jego pkt widzenia...akurat przy tej katastrofie calkiem usadadniony. Burdel i kombinacje widoczne na kazdym etapie wyjasniania moga powodowac brak zaufania do oficjalnych tresci.

W naszej cudownej RP tak sie sklada ze 80% afer ktore byly negowane przez oficjalne instytucje badz wogule niezauwazane przez aparaty Panstwowe wyszly na wierzch dzieki dziennikarzom sledczym. Wiec tutaj afera "trotylowa" czy tam zwac wcale taka wyssana z palca moze nie byc. To tak w kontekscie do ostatnich wydazen.

Burdel był i jest...

ale nie opowiadajmy, że Kaczor uprawiał właściwą politykę i był niebezpieczny...

może dla Polski.

Dotyczy również Ryżego:

Zajmijcie się Polską.

Na razie jak mawia kumpel: Wyżej sracie niż dupę macie...

Burdel i kombinacje widoczne na kazdym etapie wyjasniania moga powodowac brak zaufania do oficjalnych tresci.

brak zaufania i burdel to jedno,

brednie o zamachu to co innego.

kretynom, którzy rozsiewają podobne idiotyzmy pozostaje zadać pytanie: co zrobicie jak dojdziecie do władzy ? bo na razie zamach zamach - i co dalej ? wojenka z Rosją ?

niech się wypowiedzą.

Jak dojdą do władzy ci od "zamachu", to spalą Polskę w imię swojej choroby umysłowej. Swojej, czyli zamkniętej na innych. Bo wszyscy inni to zamachowcy, agenci, spiskowcy itd. To jest paranoja. I warto ją powstrzymać (jednak im więcej Macierewicza, tym mniej w sondażach - i tak trzymać!).

Już lemingi się otrząsnęły z szoku gdy parę tyg. temu w sondażach prowadził PiS? :)

Poczekajcie - już niedługo lemingowania.

Szkoda tylko, że PiS za miękki by wszystkich winnych rozliczyć.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Już lemingi się otrząsnęły z szoku gdy parę tyg. temu w sondażach prowadził PiS? :)

Spadaj doktorek. Jak widzę otrzasnąłeś się po szoku afery trotylowej w której Prezes i jego akolici zrobili z siebie oślepionych zemstą maniaków.

Miękki to masz mózg sieroto po Wyszyńskim.

Jestem Europejczykiem.

Niedoczekanie : )))))

Teraz to już nawet sroki zanim wróbla dziabną wąchają czy delikwent trotylem nie jedzie : )

Był wywiad artykuł z polskim archeologiem , powiedział że na miejscu katastrofy znajdywali pozostałości po drugiej wojnie światowej , amunicja strzelecka , rozerwane pociski itp .

Byli " tacy " co twierdzili że to " może za czasów Napoleona , lub za naszych dobrych czasów gdy byliśmy pod Smoleńskiem "

Ci co tęsknią za dobrymi czasami niech głosują na Pis i zdobywają Rosję w imię urojeń wielkiego małego wodza , wybitnego stratega ( wybitny strateg nie potrafi liczyć , gdyż w ostatnich wyborach zawarł sojusz z kibolami , kibole w zasadzie nie chodzą na wybory oprócz szefa kiboli który twierdził , że nie był , a był . Ludzi normalnych i zrażonych sojuszem jest o wiele więcej niż kiboli . Sojusz spowodował , że ludzie nie chodzący na wybory , ruszyli tyłki , po prostu wystraszyli się świra i nie chcą żyć w kraju ogarniętym wiecznymi zamieszkami )

patriotyzm zza granicy brzydko pachnie, widziałem na własne oczy i wiem jak to śmierdzi.

swoją drogą, za leminga się nie uważasz ale wedle cara kaczyńskiego jesteś zdrajcą i leniem - bo łożysz nie na swój kraj, uciekłeś zamiast walczyć o prawdziwą Polskę i w ogóle nie masz prawa głosować bo niby dlaczego skoro tu nie mieszkasz - jakim prawem wpływasz na sytuacje w kraju ? zapomniałeś jak takich jak ty ( i kiedyś ja) opędzlował PIS ?

już zapomniałeś, ale euro w tym bardzo pomaga.

to jest właśnie realne niebezpieczeństwo PISu u władzy.

"rozliczanie". to się zawsze jednakowo kończy...

dlatego twierdzę że PIS powinien dojść do władzy - bo ludzie zapomnieli lat 05-07 i nie ma innej opcji żeby raz na zawsze wbili sobie w łepetyny czym pachnie rząd PISu, szczególnie po katastrofie komunikacyjnej. tłumaczenie nic nie daje, pamięć zawodzi - niech więc lud poczuje bata szaleństwa jeszcze raz. niech będzie zerwanie stosunków z rosją, niech dokręca kurek gazowy, nałożą embargo x10 i wtedy lud zrozumie kto powinien a kto nie powinien rządzić i jak się politykę dziś robi zamiast wymachiwania zardzewiałym berdyszem. innej drogi nie ma - więc wybieraj.

tylko potem miej honor i godność i odwagę - skoro PIS tak o to zabiega - żeby przyznać się do błędu.

Burdel i brak zaufania powodują, że brednie stają sie realne..

burdel powoduje zniechęcenie, braku zaufania leczyć się praktycznie nie da.

ale brednie nie stają się realne dopóki się ich nie powtarza odpowiednio długo.

jak PIS dojdzie do władzy to brednie staną się nowa historią i to jest groźne.

:))))) Pyszne

Wpadka Sikorskiego w radiu. Przyznał, że był… zamach smoleński

Feralne słowa padły w czasie piątkowej rozmowy ministra z Jackiem Żakowskim w radiu TOK FM. Co ciekawe, pierwszy o zamachu powiedział sam dziennikarz.

Po zamachu wydawało się, że będzie mieli, mówią językiem obamowskim, reset w stosunkach polsko-rosyjskich - stwierdził Jacek Żakowski. - Że na tej tragedii, na tym wspólnym przeżyciu będzie można budować jakieś pozytywne odruchy… No, ostatnio trudno by było znaleźć potwierdzenie w tych relacjach, chociażby sprawa wraku - dodał.

Radosław Sikorski z niezmąconym spokojem odparł:

Władze rosyjskie po zamachu były autentycznie wstrząśnięte, przypominam, że miało miejsce ileś decyzji, które były motywowane… - tu się zawiesił.

Dobrą wolą - podpowiedział Jacek Żakowski. Obaj jednak najwyraźniej nawet nie zauważyli, co powiedzieli.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Il dittore ma dobre obserwacje dotyczace panowania obu p.K.

W tym czasie w mojej branzy po prostu stanelo, bo obaj panowie zamiast rzadzic kupczyli z LPR i LEPPEREM.

Swoja droga miec swojego prezydenta i premiera bez uzyskania sukcesu jest porazka.

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Jacuś , a co w tym dziwnego , że przejęzyczył się ? Często powtarza się te pierdoły , to i bezmyślnie powtórzył znany frazes .

Jesli ty tu nie dostrzegasz komizmu sytuacji, to ja nic nie jestem w stanie poradzić na twoje otępienie/zacietrzewienie....stan ducha.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Jesli ty tu nie dostrzegasz komizmu sytuacji, to ja nic nie jestem w stanie poradzić na twoje otępienie/zacietrzewienie....stan ducha

Jaki tu komizm sytuacyjny ? Pleciesz głupoty , to Cię śmieszy ? . Wolę komedie i dobry kabaret .

No ale te sztuczne mgły, kamienne brzozy, nitro, trotyl, spisek, zamach-sramach to już jest właśnie kabaret. Kiepski, bo widać, że aktorzy mają źle ustawione leki, ale jednak kabaret. No ludzie, przecież trzeba mieć mózg w dupie, żeby serio traktować te żałosne brednie, te wytwory chorych głów, te bezradne bajania. Przyczyną katastrofy był zwykły burdel, sarmacka buta i totalna głupota pn. "jakoś to będzie" lub "może się uda". Prezydent Kaczyński to był nikt w międzynarodowych rozgrywkach. Kto by chciał go zgładzić? I po co? Chore głowy snują mitologie i nigdy nie przestaną, jednak nie można udawać, że są zdrowe.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

No tak, i ten "seryjny samobójca", który znikąd pojawił się na scenie polityczno VIPowskiej.

Jednych ubił, drugich zastrasza.

Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie pewne związki z katastrofą smoleńską.

Ale jak się ma mózg w ... że nie napiszę gdzie, i się słucha pierdów, to faktycznie można być ogłuszonym i otumanionym.

Mit o katastrofie musi istnieć bo bez nie PiSlam będzie musiał kombinować z programem , z programem w którym J. każdemu wszystko da.

Oczywista oczywistość że nie mówi komu zabierze : ))))))

No tak, i ten "seryjny samobójca", który znikąd pojawił się na scenie polityczno VIPowskiej.

Jednych ubił, drugich zastrasza.

Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie pewne związki z katastrofą smoleńską.

Ale jak się ma mózg w ... że nie napiszę gdzie, i się słucha pierdów, to faktycznie można być ogłuszonym i otumanionym.

Gdybyś wiedział, z jak banalnych przyczyn ludzie skaczą z mostów, przestałbyś być smoleńczykiem. Interpretowanie banalnych faktów na modłę spiskową to jest właśnie paranoja.

Ciekawe co niektórzy z Was zrobią, powiedzą, gdy się okaże, że był zamach.

Przecież nie, że jaki prezydent taki zamach.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Gdybyś wiedział, z jak banalnych przyczyn ludzie skaczą z mostów, przestałbyś być smoleńczykiem. Interpretowanie banalnych faktów na modłę spiskową to jest właśnie paranoja.

Czyli kolejni ci, co wiedzą cokolwiek o katastrofie smoleńskiej, a tak można zrozumieć twój wpis, teraz będą skakać z mostów ?

I nie wmawiaj mi że jestem smoleńczykiem, to raczej Ty masz trochę usmolony nosek, i chyba nawet nie wiesz od czego.

Na krótko przed, i po katastrofie nagle zdarzył się ciąg tajemniczych, a równie tragicznych w skutkach samobójstw - nie dziwi Cię to ?

Zwłaszcza że są to osoby, jak wcześniej napisałem, znane i powiązane albo z katastrofą smoleńską albo polityką i obronnością Państwa.

Wszyscy mysla ze targetem ew. zamachu byl Kaczynski....

Tam zginelo wielu ludzi w tym conajmniej polowa VIPoska. Kazdy mogl miec wrogow jak Papala czy Sekula...

Wczoraj dziecku czytalem bajke "nowe szaty cesarza" i tak strasznie smiac mi sie chcialo jak dwoch cwaniakow wmowilo wszystkim ze szyja magiczne ubrania ktore widza tylko ludzie inteligientni.

Oczywiscie wzieli pieniadze za nic i cesaz z gola d... ganial ale przeciez nikt nie chcial wyjsc na glupka (wlacznie z cesazem) wiec zachwycali sie jakie te szaty sa piekne....

Wydaje mi sie tutaj dziala podobna analogia. Kazdy "wyksztalcony i inteligienty" odrzuca na dzien dobry "teorie zamachu" mimo ze jest wiele przeslanek (nie dowodow!) iz sytuacja byla inna od opisywanej.

Widzi gola dupe ale zachwyca sie jak by to bylo najfajniejsze ubranie

Czemu kilkudziesieciu naukowcow nie zwiazanych z komisja Macierewicza wyraznie wskazuje inne od oficjalnych wyniki badan i symulacji? Kazdy to oszolom?

Trotyl był, tylko prokuratura nie może się do tego publicznie przyznać, nie może też zaprzeczyć bo wiedzą co z nimi zrobi nowa władza na dzień dobry.

Więc najwygodniej jest schować głowę w piasek (słynne ":nie twierdzimy, że trotylu NIE MA") nie potwierdzać, nie zaprzeczać, tylko czekać na rzekome dodatkowe testy które można wykonać w dwie godziny W PRIORYTETOWYM DLA PAŃSTWA ŚLEDZTWIE ale lepiej robić je pół roku...

Halo, tu Ziemia! Czy jest tu ktoś normalny, kto uwierzy, że tak prosty test może trwać pół roku???

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.