Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Niby tak, ale pewnych słów się już nie cofnie.

Tak, czy inaczej - pseudoprofesor cieszewski skompromitował się ad aeternam na wszystkich frontach. A to już istotny krok naprzód :)

HQ 150 zbanował mnie w swoim temacie. Trudno. Moja jest najmojsza. Najłatwiej zamknąć komuś usta.

Argus, wracając do prof. Cieszewskiego nie wiem czy się skompromitował. Tego jeszcze nie wiemy na pewno. Przede wszystkim osoby, które zrobiły swoje badania nie zwróciły się z wynikami do profesora co powinny zrobić w pierwszej kolejności a od razu poszli do gazety. Trochę to dziwne i niepokojące.

Co do kompromitacji to znacznie więcej jest tych po oficjalnej stronie.

NAPISANE W TEMACIE GDZIE LEMINGI DYSKUTUJĄ O "FAKTACH" WYSSANYCH Z PALUCHA ANODINY:

Muszę Cię niestety rozczarować. Nie ma mnie tam bo najzwyczajniej w świecie zostałem przez naczelnego leminga tego tematu zbanowany.

Dałem mu ponad 160 stron SAMYCH FAKTÓW w pdf.

Naczelny leming nie był w stanie tego intelektualnie przetrawić, więc mnie zbanował. To łatwiejsze niż przeczytać te 160 stron FAKTÓW.

Dlatego tam mnie nie ma.

Czy wyjaśnienie Cię zadowala?

W całej rozciągłości. Nie wiedziałem, że Cię zbanowano.
Muszę Cię niestety rozczarować. Nie ma mnie tam bo najzwyczajniej w świecie zostałem przez naczelnego leminga tego tematu zbanowany.
HQ 150 zbanował mnie w swoim temacie. Trudno. Moja jest najmojsza. Najłatwiej zamknąć komuś usta.

Myślę, że niepotrzebnie was banował, ale to jego wątek więc cóż można zrobić. Z drugiej strony patrząc na tytuły obu wątków, to ten chyba bardziej wam powinien pasować.

Aero, szczerze mówiąc tamten wątek to bicie piany. Jedynym nizaprzeczalnym faktem jest śmierć 96 osób z tego lotu, chociaż z tym też można polemizować. W końcu nie wiemy kto w trumnach leży. Reszta to spekulacje. Panuje wokół tego wydarzenia zbyt dużo zamieszania, dezinformacji. Według mnie to celowe działanie.

W końcu nie wiemy kto w trumnach leży.

Trzeba było podjąć decyzję o kremacji i problem byłby z głowy, ale pewne kręgi potrzebują paliwa wyborczego więc mieszają. Nawet w zmarłych. A cała reszta płaci za tą szopkę.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Aero, szczerze mówiąc tamten wątek to bicie piany. Jedynym nizaprzeczalnym faktem jest śmierć 96 osób z tego lotu, chociaż z tym też można polemizować. W końcu nie wiemy kto w trumnach leży. Reszta to spekulacje. Panuje wokół tego wydarzenia zbyt dużo zamieszania, dezinformacji. Według mnie to celowe działanie.

Ależ oczywiście że to jest celowe działanie! Jest cała masa ludzi, którzy mają w tym interes - jedni chcą ukryć mniejszą lub większą odpowiedzialność za zaniedbania prowadzące do katastrofy, inni chcą ukryć rzeczy zupełnie niezwiązane ze sprawą, które mogłyby wyjść przy okazji drążenia przyczyn katastrofy, jeszcze inni chcą przy okazji trwającego burdelu załatwić swoje interesy - wszyscy ci ludzie wprowadzają zamęt i dezinformację - istnieje olbrzymia sieć powiązań i interesów, bo przecież to było gigantyczne zdarzenie, odciskające się na milionach ludzi. Ale niektórzy widząc, że nie wszystko się wyjaśnia i układa w spójną całość, myślą sobie i krzyczą (albo tylko krzyczą) - ZAMACH!

Trzeba było podjąć decyzję o kremacji i problem byłby z głowy, ale pewne kręgi potrzebują paliwa wyborczego więc mieszają. Nawet w zmarłych. A cała reszta płaci za tą szopkę.

Trudno nie mieć wątpliwości skoro sekcje 96 ciał zrobiono bodajże w 48 godz, w pewnym przypadku stwierdzono obecność narządów, które zostały wcześniej usunięte operacyjnie, serce zaszyto w nodze a szmatę w głowie. Fachowa, rzetelna robota.

Trudno nie mieć wątpliwości skoro sekcje 96 ciał zrobiono bodajże w 48 godz, w pewnym przypadku stwierdzono obecność narządów, które zostały wcześniej usunięte operacyjnie, serce zaszyto w nodze a szmatę w głowie. Fachowa, rzetelna robota.

Jakie to ma znaczenie w takiej katastrofie ? Wiesz ilu marynarzy i żołnierzy nigdy nie odnaleziono ? A tu wydaje się potężne pieniądze na badanie oczywistego. Może lepiej dać je tym opiekunom niepełnosprawnych protestujących w Sejmie ? Sądzę, że będzie większa korzyść i zasługi u góry (do rozliczenia po śmierci).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

,, Przesłanki motywujące mnie do przeprowadzenia badań nad brzoza były natury naukowej, związanej z fizjologią drzew i nauką o drewnie i jego mechanicznych właściwościach. Brak soków brzozowych w czasie, gdy inne brzozy je wydzielały, i oczywista forma złamania pnia zamiast ścięcia go, z pęknięciami śledzącymi zakrzywienia włókien drzewnych na sękach, oraz obecność szczap w złamaniu - wszystkie te fakty stanowią dowody na dużo wcześniejsze statyczne złamanie tego pnia. Jest to złamanie drzewa typu wiatrołomów. Moje analizy były zapoczątkowane szukaniem korony brzozy w lokalizacjach podanych przez oficjalne raporty rosyjski i Polski, które niestety sobie nawzajem zaprzeczają i które nie wskazuja jednoznacznych lokalizacji drzew, jako że nie posiadają one nawiązań do lokalnej osnowy terenowej.,,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

,, Przesłanki motywujące mnie do przeprowadzenia badań nad brzoza były natury naukowej, związanej z fizjologią drzew i nauką o drewnie i jego mechanicznych właściwościach. Brak soków brzozowych w czasie, gdy inne brzozy je wydzielały, i oczywista forma złamania pnia zamiast ścięcia go, z pęknięciami śledzącymi zakrzywienia włókien drzewnych na sękach, oraz obecność szczap w złamaniu - wszystkie te fakty stanowią dowody na dużo wcześniejsze statyczne złamanie tego pnia. Jest to złamanie drzewa typu wiatrołomów. Moje analizy były zapoczątkowane szukaniem korony brzozy w lokalizacjach podanych przez oficjalne raporty rosyjski i Polski, które niestety sobie nawzajem zaprzeczają i które nie wskazuja jednoznacznych lokalizacji drzew, jako że nie posiadają one nawiązań do lokalnej osnowy terenowej.,,

Ukryta Zawartość

Tomek....zapytam.

czytasz cośik innego?

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Przesłanki motywujące mnie do przeprowadzenia badań nad brzoza były natury naukowej, związanej z fizjologią drzew i nauką o drewnie i jego mechanicznych właściwościach. Brak soków brzozowych w czasie, gdy inne brzozy je wydzielały, i oczywista forma złamania pnia zamiast ścięcia go, z pęknięciami śledzącymi zakrzywienia włókien drzewnych na sękach, oraz obecność szczap w złamaniu - wszystkie te fakty stanowią dowody na dużo wcześniejsze statyczne złamanie tego pnia. Jest to złamanie drzewa typu wiatrołomów. Moje analizy były zapoczątkowane szukaniem korony brzozy w lokalizacjach podanych przez oficjalne raporty rosyjski i Polski, które niestety sobie nawzajem zaprzeczają i które nie wskazuja jednoznacznych lokalizacji drzew, jako że nie posiadają one nawiązań do lokalnej osnowy terenowej.,,

Ten film z próbnej katastrofy Lockheed Constelation zamieszczony wcześniej, który ścina dwa drewniane słupy telegraficzne tracąc część skrzydła nie dał Koledze nic do myślenia ?

Bełkotałeś to dostałeś bana.

Jestem Europejczykiem.

Ty jakoś za bełkot nie dostałeś. Ale twój bełkot jest politycznie poprawny.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

,,- Od początku mówiliśmy, że bez zbadania wraku i czarnych skrzynek w Polsce, w warunkach pełnej swobody przeprowadzania badania materiału dowodowego nie można orzec o przyczynach katastrofy. Podkreślam, nie jest możliwe pełne wyjaśnienie tej zbrodni, bez zbadania w Polsce wraku i czarnych skrzynek. Gdyby Donald Tusk i prezydent Komorowski inaczej się zachowywali, gdyby prokuratura nie wprowadzała w błąd zarówno światowej jak i polskiej opinii publicznej przez cztery lata powtarzając, że jest możliwe wyjaśnienie tej tragedii i jest możliwe zamknięcie postępowania i śledztwa bez zbadania materiału dowodowego w Polsce, to zapewne byśmy już mieli czarne skrzynki i wrak przebadane na naszym terytorium – powiedział nam Antoni Macierewicz.,,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a tak może przegapiłem czy polscy śledczy przesłuchali ruskich "kontrolerów lotu" ? bo nie pamiętam , a swoją drogą żyją jeszcze ? ps proponuje skończyć lanie wody o brzozie

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

uznali za głosem płemieła 15 min po katastrofie że winni są polscy piloci starowani przez bandę koczora - taki przekaz medialny mogliśmy usłyszeć od poczatku

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

,,- Od początku mówiliśmy, że bez zbadania wraku i czarnych skrzynek w Polsce, w warunkach pełnej swobody przeprowadzania badania materiału dowodowego nie można orzec o przyczynach katastrofy. Podkreślam, nie jest możliwe pełne wyjaśnienie tej zbrodni, bez zbadania w Polsce wraku i czarnych skrzynek. Gdyby Donald Tusk i prezydent Komorowski inaczej się zachowywali, gdyby prokuratura nie wprowadzała w błąd zarówno światowej jak i polskiej opinii publicznej przez cztery lata powtarzając, że jest możliwe wyjaśnienie tej tragedii i jest możliwe zamknięcie postępowania i śledztwa bez zbadania materiału dowodowego w Polsce, to zapewne byśmy już mieli czarne skrzynki i wrak przebadane na naszym terytorium – powiedział nam Antoni Macierewicz.,,

Ukryta Zawartość

No popatrz, a do tej pory Macierewiczowi i jego "ekspertom" wystarczyły zdjęcia z Google i gniecione puszki...

Ukryta Zawartość

Najbardziej oczekiwany polski film tego roku: "Anatomia Upadku 2" Anity Gargas już jutro do nabycia na DVD z tygodnikiem Gazeta Polska!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Mam nadzieję że od razu - bardzo chcę obejrzeć jak najszybciej.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Najbardziej oczekiwany polski film tego roku: "Anatomia Upadku 2" Anity Gargas już jutro do nabycia na DVD z tygodnikiem Gazeta Polska!

Ukryta Zawartość

Nie, cobym się czepiał... Ale tak raz - RAZ - byś się nie kompromitował, k**wa mać!:)

Ukryta Zawartość

Nie, cobym się czepiał... Ale tak raz - RAZ - byś się nie kompromitował, k**wa mać!:)

Na to już dawno za późno! :)

Najbardziej oczekiwany polski film tego roku:

Najbardziej oczekiwany film w historii światowego kina!!! :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.