Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Typowe rozdwojenie jaźni POprawnych - jesteście niesamowici!

A eksperymenty z puszkami po napojach i parówkach pseudo ekspertów Antoniego to jak by Kolega nazwał. Tych śmieszności w pseudo wyjaśnianiu tego nieszczęścia przez komisję Antoniego było więcej, ale ciemnogród jest ślepy i wierzy w zamach.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Typowe rozdwojenie jaźni POprawnych - jesteście niesamowici!

No widzisz Kolego jak widać twoje proste myślenie. Prosisz o argumenty a sam używasz prostackich argumentów ad personam.

Typowy PiSowski bełkocik - że odpowiem tym samym.

Wyłączając parówki i ciemnogród - czy możesz przedstawić, w świetle choćby ostatnich wydarzeń, przekonujący argument, że NIE był to zamach?

Arrgumenty są proste - nie ma zadnych materialnych dowodów zamachu.

Zresztą sam sposób rozumowanioa jest idiotyczny - należy przedstawić dowody, że był zamach a nie, że go nie było.

Jestem Europejczykiem.

Nie zaliczam siebie do żadnych aktywistów żadnej partii ani do wyznawców Antoniego, oprócz Św. Antoniego.

To element wiary a w katastrofie smoleńskiej wiara nie ma zastosowania. Nie pomogła nawet tym na pokładzie którzy wierzyli że wszystko pójdzie dobrze mimo braku obrazu ziemi i ciągle powtarzanego PULL UP, PULL UP..........

Wyłączając parówki i ciemnogród - czy możesz przedstawić, w świetle choćby ostatnich wydarzeń, przekonujący argument, że NIE był to zamach?

Jeszcze raz zalecam przeczytać cały wątek. Może ustąpi u Kolegi ta "mgła" na oczach i ślepa wiara że to nie była katastrofa. Argumentów jest masa i tylko ślepi nie chcą ich zaakceptować. Wiem dlaczego. Bo może się okazać że to zwierzchnik sił zbrojnych obecny na pokładzie feralnego lotu był współodpowiedzialny za tą katastrofę, więc miesza się ile wlezie żeby zaciemnić sytuację. Działa to tylko na ciemnogrodzian.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Ja nie twierdzę, że był zamach. Ja twierdzę, że owa "mgła" to pięcioletni wytwór medialnego zaciemniania i niejednoznacznej (czytaj: olewczej) reakcji polskiego aparatu władzy. Li tylko.

Nowa władza udowodni zamach i sprowadzi wrak do Polski. Nie mogę się już doczekać.

Ja też czekam na dowody. Co do wraku jestem sceptyczny ale kto wie, co Rosjanom przyjdzie do głowy.

Jestem Europejczykiem.

Nowa władza udowodni zamach i sprowadzi wrak do Polski. Nie mogę się już doczekać.

Są już jakieś terminy tego sprowadzenia ? Duda w ONZ witał się z Putinem to chyba go zapytał o tą kwestię.

Też nie mogę się doczekać tego sprowadzenia. Będzie szopka/kabaret na skalę światową w wykonaniu ciemnogrodzian. Będzie co pokazywać w TV.

Na 402 strony dyskusji nie padły poważne opinie na temat tej katastrofy, oprócz napieprzanki zwolenników wybuchu vs przeciwników Macierewicza.

Przeczytałeś 402 strony wątku a tytułu nie przeczytałeś?!

Jak się okazuje z wielkiego międzynarodowego śledztwa chyba nici. Prezes ostatnio na wiecu powiedział, że tę wielką tragedię musimy wyjaśnić sami. Czyżby jednak stwierdził, że nie opłaca się robić obciachu na cały świat?

Czyżby jednak stwierdził, że nie opłaca się robić obciachu na cały świat?

Jak będą wyjaśniać sami to zrobią jeszcze większy obciach.

Jestem bardzo ciekawy co teraz zrobią. Czy jednak nie okaże się, że to była gra na emocjach w celu wygrania wyborów?

Chyba Kaczyński zrozumiał, że ta cała afera wymknęła mu się spod kontroli i zaczął delikatne wyciszanie. Ale łatwo nie będzie, bo spirala emocji jest mocno nakręcona i oczekiwania ludu smoleńskiego są duże. Pewnie dlatego zdecydował się rzucić Antka na MON, żeby tam miał zajęcie i skupiał uwagę opinii publicznej.

Jestem Europejczykiem.

Można. Już to zrobiłem, a Ty Tomek nie musisz być złośliwy.
To było bardziej informacyjnie, nie każdy musi wiedzieć, że taka opcja istnieje, ale można było to też odebrać jako złośliwość. Za to przepraszam.

ciekawe, jaki krzyż koło pałacu wyrychtują? 5 m, 8m, czy pójdą na całość? i co z pomnikiem? czy Lech na koniu? na małżonce? a może solo? społeczenstwo wszak powinno wiedziec. i co z konserwatorem zabytków? czy jeszcze nadal pracuje? to duże niedopatrzenie

To było bardziej informacyjnie, nie każdy musi wiedzieć, że taka opcja istnieje, ale można było to też odebrać jako złośliwość. Za to przepraszam.

Spoko. Po prostu po zmianie telefonu zapomniałem o tej opcji. Byłem przyzwyczajony do braku tej stopki. Pokój.

Jeśli będzie CO sprowadzać.

Bo, wiecie - mam takie niejasne przeczucie, że z tego nieszczęsnego truchła zostało tylko z 50% blachy i innych rupieci.

Myślicie, że u Ruskich nie ma złomiarzy?

Postawiono jako ciecia, byłego, emerytowanego milicjanta, który za flaszkę przymknie oko na wszystko.

Tak to widzę, niestety.

Zapewniam , ze cokolwiek sie stanie miedzynarodowego obciachu nie bedzie z powodu tego , ze nikogo to nie interesuje . Polska miala swoje 5 minut z Walesa i Solidarnoscia na miedzynarodowej arenie medialnej a wszystkie "dramaty " ktore nastapily po owych pamietnych czasach kwitowane sa zdawkowymi relacjami.

Nie chce mi sie czytac calego dlugiego watku wiec co tam zwolennicy zamachu mowia na temat motywu i beneficjentow ?

Nie chce mi sie czytac calego dlugiego watku wiec co tam zwolennicy zamachu mowia na temat motywu i beneficjentow ?

Ja czytałem cały i też bym chciał to wiedzieć.

…Obraz, jaki się wyłania z przedstawionych prac dowodzi jednoznacznie, że hipoteza jakoby w dniu 10.04.2010 samolot Tu-154 w Smoleńsku stracił kawałek skrzydła w wyniku uderzenia w brzozę, a następnie rozbił się doszczętnie w wyniku uderzenia w grunt (katastrofa typu 1A) – ta hipoteza jest całkowicie fałszywa. Istnieją niepodważalne dowody, że samolot rozpadł się w powietrzu, a na ziemię spadły oddzielne jego szczątki (katastrofa typu 2 b). Powierzchnia ziemi stanowi swoistą księgę, na której zapisany jest przebieg katastrofy. Wygląd szczątków samolotu oraz ich rozłożenie na powierzchni ziemi i przeszkodach terenowych są udokumentowane na tysiącach zdjęć i filmów wykonanych przez wielu niezależnych operatorów. Ta ogromna dokumentacja zarówno w całości jak i w szczegółach dowodzi, że powszechnie znane prawa fizyki wykluczają możliwość przebiegu wypadków przedstawionego w raportach MAK i Komisji Millera. Nawet dla osób całkowicie pozbawionych wiedzy z dziedziny mechaniki jest oczywiste, że kadłub samolotu spoczywający na lotnisku w Smoleńsku został rozerwany, a nie zgnieciony. …

Warszawa, 22 października 2013 r.

Komitet Organizacyjny i Komitet Naukowy II Konferencji Smoleńskiej

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To przecież stare i nieprawdziwe, Tomciu. Będziecie powoływać nową PKBWL?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

I co wtedy? Nowe odszkodowania dla pokrzywdzonych elit?

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Za zamach będzie dodatek extra. Oczywiście sprawców nie znajdą ale ukarzą winnych rażących zaniedbań, które umożliwiły zamach.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

powołaja zupełnie nowa komisję, nową prokuraturę i wyjdzie zamach.

Śmiechu nie ma, to bardzo prawdopodobny scenariusz. Szefa PKBWL powołuje minister transportu, więc tu problemu nie ma, a później już z górki.

Nie zdziwię się, jak ekspertem Komisji zostanie ta nawiedzona Joanna od Krzyża z Krakowskiego Przedmieścia.

"- Wypowiadam się w słowie Adama Mickiewicza: mam na imię milion, bo cierpię za miliony.

I ja też kiedyś oddałam Panu Bogu swoje życie za Polskę i Polaków - mówi Onetowi Joanna Burzyńska znana jako Joanna od Krzyża. Najwierniejsza obrończyni krzyża smoleńskiego, której w 4. rocznicę katastrofy osobiście dziękował prezes PiS Jarosław Kaczyński."

Zna Prezesa, a to obecnie najważniejsza kwalifikacja.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.