Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

tato gdzie jesteś przyjedziemy

jest ich dużo i nie zostały ujęte w raportach - dlaczego?

Nie przyjeżdżajcie chyba, że tęsknicie za rózgami na gołą dupę.

Jak nowych faktów jest tak dużo, to czemu nic o nich nie słychać? Czyżby istniały wyłącznie w spuchniętych od czadu łbach ludu smoleńskiego?

Jestem Europejczykiem.

Nie przyjeżdżajcie chyba, że tęsknicie za rózgami na gołą dupę.

o ty wyrodny dziadu, taki z ciebie ojciec!!!

Jak nowych faktów jest tak dużo, to czemu nic o nich nie słychać? Czyżby istniały wyłącznie w spuchniętych od czadu łbach ludu smoleńskiego?

one od początku istnieją tylko są ignorowane, np. dlaczego na zdjęciu satelitarnym widać (i innych filmach) że kawałek samolotu leży przed brzozą.

Do wyjaśnienia katastrofy wystarczy ustalić fakty. Zwłaszcza że to była, w kwestii przyczyn, nad wyraz banalna katastrofa.

tak właśnie piszą ludzie bez wyobraźni.

Pomysły Antoniego nie są fanaberią i niczym irracjonalnym, każda z nich mogła być prawdą.

oczywiście

ja się dziwię, że nie wpadł jeszcze na to, że to kosmici maczali w tym palce

albo mazerszip...

Dla was to co jest w powszechnym użyciu jest czymś niemożliwym (sztuczna mgła), poszatkowany wrak i wskazania detektorów jedną wielką bujda (wybuchy) ale pancerna brzoza (a właściwie cały las) czy też błąd pilota na który nie ma dowodu prawie że świętym galem.

to co, zamach?

ja zapytam po raz kolejny, bo odpowiedzi się nie doczekałem

po co?

to co, zamach?

Już raz pisałem, to oczywiście był zamach zorganizowany przez L. Kaczyńskiego i jego "świtę" na Prezydenta R.P. ;-)

Mimo bylejakości organizacyjnej, "zamach" niestety się udał.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

one od początku istnieją tylko są ignorowane, np. dlaczego na zdjęciu satelitarnym widać (i innych filmach) że kawałek samolotu leży przed brzozą.

tak właśnie piszą ludzie bez wyobraźni.

Ten "kawałek samolotu" leżący przed brzozą to o ile pamiętam widać również na zdjęciach zrobionych przed katastrofą, co jest niewątpliwie dowodem na zamach. Tak się właśnie kończy używanie wyobraźni zamiast ustalania faktów.

oczywiście

ja się dziwię, że nie wpadł jeszcze na to, że to kosmici maczali w tym palce

albo mazerszip...

to co, zamach?

po co?

jak to po co? Jest zapotrzebowanie ze strony elektoratu przecież...
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Po zamachach 11 września 2001 roku prezydent USA Bush wydał o godz. 10.20 pozwolenie zestrzelenia "porwanego samolotu, jeśli okaże się to konieczne". Wyżsi dowódcy sił powietrznych nie przekazali tej dyrektywy w dół, aby uniknąć niepotrzebnych strat. Prezydent był spanikowany, generałowie zachowali spokój.

Polski generał nie potrafił tak asertywnie zachować się wobec polskiego prezydenta.

Przepraszam za późno zauważyłem

dziś jest rocznica i to nie byle

jaka wiec jest okazja do ....no właśnie do czego ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jak już to proponuje rocznice pierwszego kroku naszego wodza lub przesłuchania

( nie mylić z internowaniem gdyż komuna jeszcze nie wiedziała z kim ma do czynienia....)

PiS wciąż mało Smoleńska. Dziś obchody 6. rocznicy pogrzebu Pary Prezydenckiej

Ukryta Zawartość

nie każdy jest fanem PiSu, wielu po prostu nie ma innego wyboru. To właśnie Ci ludzie wymyślili tzw beton którym określano wyborców PO, ponieważ nie zrozumieliście narracji sami zaczęliście stosować tego określania. Możliwe że słusznie, czasy się zmieniły i lepiej być nierozumiejącym betonem niż idiotą łykającym wszystko jak leci.

znam ten temat bo sam w nim przez chwile uczestniczyłem (pod starym pseudonimem kilka lat temu), gdyby moderatorzy ponownie wyczyścili wątek z 427 zrobiłoby się 27. A Ty leszku kochany sprawdź sobie w słowniku znacznie słowa rzetelność.

tego towarzyszu nie wiecie z resztą tamtego też nie wiecie (o tym wiedzą tylko wasi przełożeni)

Pierwsze zdanie - i już "wychodzi na moje".

W którymś z wonteckuf rzekłem: "Wyprzecie sie".

No i - mam.

Gdzieżeś zniwax, gdzie?

Głupoty gadacie, przepychanka pełną gębą, a gdy zapytać o konkrety - tylko Murzynów biją.

I nawet Bono zaczynają nie cierpieć, bo ichnia Pawłowicz - rzecz święta!

Na muj dusiu...:-(

Żałośniście i zwyczajnie - biedni:)

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Proponuję zburzyć hotel "Zimny Lech" i na jego miejscu wybudować piramidę upamiętniającą Prezydenta Tysiąclecia.

W Krakowie tradycyjnie buduje się kopce z takich okazji, o ile pamięć mnie nie myli. Bezlitosna Niusia chyba to potwierdzi.

W Krakowie tradycyjnie buduje się kopce z takich okazji, o ile pamięć mnie nie myli. Bezlitosna Niusia chyba to potwierdzi.

Dlatego wydaje mi się, że ten pomysł jest jak najbardziej na miejscu ;-).

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

W okolicach Krakowa - też!

Na przykład Kopiec Grunwaldzki w Niepołomicach.

Do obściskiwania panien, po zachodniej stronie - znakomite miejsce.

Ela. Tak na imię miała.

:)

Spodziewam się debiutu zespołu The Pisiors z Pawłowicz na wokalu.

Nie z tej bandy, tfu!

Nie z tego bandu, ale pesosem wesprze - Piskorski.

Jak ja nie cierpię tego gnoja...

Ukryta Zawartość

Swego czasu o wkręcaniu przez Nowaczyka swojego szefa było dosyć głośno.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Maciarewicz z całą komisją pod kopcem? Hmm, warto to rozważyć...

Pod warunkiem, że pod kopcem w dosłownym sensie, taką komorę jak w piramidach wymurować i przykryć kopcem. Dla bezpieczeństwa oczywiście. Niech tam sobie obradują.

Jestem Europejczykiem.

Panowie nie nadużywajcie słowa "komisja". Komisja to coś poważnego, a zespoły które zbiera Antoni to raczej kabarety a nie poważne grupy/komisje.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Panowie nie nadużywajcie słowa "komisja". Komisja to coś poważnego, a zespoły które zbiera Antoni to raczej kabarety a nie poważne grupy/komisje.

kabaret to moje ulubione słowo ;-p

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

kabaret to moje ulubione słowo ;-p

Moje też.

Warto.

Gdy milion lat temu "opiekę" nad Kopcem Kościuszki* przejął niejaki Jerzy Buczkowski - górka się momentalnie rozjechała w tak zwane pizdu.

Ale za to teścia miał znamienitego idiotę.

* cześć,Beata. To do Beaty i do Włodzimierza:)

Zapomniałem dodać cudzysłów...

po co?

mnie się o to nie pytałeś.. a po co ? co ? dochodzić prawdy ? .. głupie pytanie..

to co, zamach?

może tak, może nie.. dowiesz się za 50 lat.

Ale nie próbujemy wyjaśniać tej katastrofy przy pomocy parówek i puszek po napojach. Takich działań nie uważasz za obraźliwe dla zmarłych ? To obrażanie trwa już parę ładnych lat.

od pasywnego przyjęcia tezy rosyjskiej i przedruku ich raportu każdy sposób jest lepszy.

z tego samego powodu co poprzedni, nieudany.

Fetuś - a gaz od Ruskich; dobrze że lato idzie...

Nieczęsto twierdzę, że ktoś ma obowiązek za rękę z Macierewem wędrować...

Ty - na pewno.

od pasywnego przyjęcia tezy rosyjskiej i przedruku ich raportu każdy sposób jest lepszy.

Nie znam tezy rosyjskiej. Słuchałem nagrań z czarnych skrzynek i tego co mają do powiedzenia fachowcy, ale oczywiście nie ci od propagandy pisowskiej i nie tacy jak u Antoniego badali parówki i puszki po napojach.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Znam wyniki badań strony polskiej i rosyjskiej w sprawie Katastrofy Smoleńskiej.

Wina leży wyłącznie po polskiej stronie. Niestety Polska nie umie się do tego przyznać. Z pokora i godnością.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.