Skocz do zawartości
IGNORED

Wygląd forum

audiostereo.pl

Która skórka na Audiostereo.pl powinna być domyślną?  

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która skórka na Audiostereo.pl powinna być domyślną?

• Audiostereo Red
      56
    • Audiostereo Classic
      40
    • Audiostereo Classic (Neomammut Mod)
      15
    • Audiostereo Black
      31
    • Audiostereo Brown
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Nowa skórka do wyboru - Audiostereo Red. Zapraszamy do testowania.

Zdecydowanie najlepszy IMO mod, minimalnie jednak za mały kontrast między tekstem a tłem na liście tematów.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zdecydowanie najlepszy IMO mod, minimalnie jednak za mały kontrast między tekstem a tłem na liście tematów.

U mnie ten kontrast jest w porządku, a nawet trochę za silny. Jak widać - zależy to od monitora.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Administratorzy

To dorzucamy jeszcze Audiostereo Brown. Teraz każdy powinien znaleźć coś odpowiedniego dla siebie.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Dla mnie najlepsza okazała się brązowa skórka.

Najbardziej to brakuje mi zaznaczenie innym kolorem tematu,który właśnie opuściliśmy.

Po dłuższym przeglądaniu wątku i wyjściu z niego nie widać gdzie on jest w tej chwili i trzeba

go szukać od początku. W poprzednim forum poprzedniej wersji była ta opcja, ale zniknęła wraz ze

zmianą serwera.

pzdr.

• Administratorzy

Teraz odpowiadają za to ikonki po lewej stronie od nazwy tematu. Gdy odwiedzimy jakiś temat to ikonka staje się szara/wyblakła. Jeśli w temacie pojawią się nowe posty to ponownie zmienia się na kolorową.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A teraz lepiej?

Chyba już to zgłaszałem, w tej skórce zamiast awatarów umieszczane są fotki/obrazki z profili użytkowników.

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No i doczekałem się, że (tak jak wielu innych), teraz można dłużej "być na forum" bez ryzyka dostania oczopląsu od tych bieli i różów ;)) Tak trzymać ;0

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

Pytanie do adminów;

Czy blokowanie forumowiczów w wątkach dostępne jest tylko dla moderacji ze względów czysto technichnych tzn. silnik forum nie obsługuje mechanizmu jaki dostępny był poprzednio?

Obecnie używam BLACk i jest w miarę przyjemnie.

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

Pytanie do adminów;

Czy blokowanie forumowiczów w wątkach dostępne jest tylko dla moderacji ze względów czysto technichnych tzn. silnik forum nie obsługuje mechanizmu jaki dostępny był poprzednio?

To pewnie pic na wode fotomontaż...jak taki prosty silnik obsługiwał i mogłeś delikwenta zablokować a teraz to niemożliwe?Na tym prawdopodobnie opiera sie dzisiejsza moderacja...łapki swendzą to sobie zbanują

albo co wytną bo nie prawe jest...niczym mohery,psia krew.

Święte ludzie?Czy cóś?Te moderatory.

• Administratorzy

Pytanie do adminów;

Tak. Właściwie to jest to dodatkowa wtyczka do forum. Szukaliśmy innej, ale odpowiednia chyba nie bardzo istnieje... Trzeba by napisać nową wtyczkę. Istnieje też opcja ignorowania użytkowników, która przynajmniej częściowo rozwiązuje problem.

Tak. Właściwie to jest to dodatkowa wtyczka do forum. Szukaliśmy innej, ale odpowiednia chyba nie bardzo istnieje... Trzeba by napisać nową wtyczkę. Istnieje też

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , która przynajmniej częściowo rozwiązuje problem.

Zaraz,zaraz to przeszliśmy na gorszy-nowy silnik?Tam autor decydował o delikwencie i słusznie.

Jestem ciekaw czy to czasem nie dymna zasłona.

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

modrzew: tak, pod tym względem można uznać go za gorszy. Wynika to z faktu, że taka funkcjonalność raczej nie występuje na forach. Obecnie można zgłaszać delikwentów moderatorom - oni mogą ich zablokować. Z czasem zapewne wtyczka zostanie dostosowana, tak by mogli to robić sami autorzy.

modrzew udajesz czy jesteś ...? Pokaż mi inne forum które wymaga blokowania użytkowników w danym temacie? Tylko na AS się spotkałem z taką cenzurą...

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

• Administratorzy

modrzew47: ale przecież tak jest. Sam proces jest trochę wydłużony, bo trzeba to zgłosić moderatorowi, ale w rezultacie uzyskuje się efekt, o którym mówisz...

Nowe skórki są już udostępnione, więc programiści będą mogli zająć się czymś innym. Możliwe, że dostosowanie tej wtyczki będzie jedną z pierwszych rzeczy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.