Skocz do zawartości
IGNORED

Wygląd forum

audiostereo.pl

Która skórka na Audiostereo.pl powinna być domyślną?  

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która skórka na Audiostereo.pl powinna być domyślną?

• Audiostereo Red
      56
    • Audiostereo Classic
      40
    • Audiostereo Classic (Neomammut Mod)
      15
    • Audiostereo Black
      31
    • Audiostereo Brown
      19

Rekomendowane odpowiedzi

modrzew47: ale przecież tak jest. Sam proces jest trochę wydłużony, bo trzeba to zgłosić moderatorowi, ale w rezultacie uzyskuje się efekt, o którym mówisz...

Nowe skórki są już udostępnione, więc programiści będą mogli zająć się czymś innym. Możliwe, że dostosowanie tej wtyczki będzie jedną z pierwszych rzeczy.

dskrzypczak

To trochę tak,jak bym chciał sprzedac nieruchomość i zgłosił się z tym do agencji...przecież jest internet.

W tym przypadku to moderator jest pośrednikiem.Po jakie licho?

• Administratorzy

Acontium: jak to nie ma? Są przecież tak samo ikonki, tyle że inne. Pod tematami znajduje się legenda mówiąca co która oznacza.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Nie ma, albo nie umiem odróżnić:)

W starej wersji na ikonce tematu w którym coś napisałem był spinacz z karteczką. W nowych skinach nie ma rozróżnienia tematów w których się wypowiadałem od tych w których nie brałem udziału.

W załącznikach są zrzuty ekranowe z oznaczeniem czerwoną strzałą tego o co mi chodzi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-24900-019650900 1298194569_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

Faktycznie. Myślałem, że chodzi o oznaczenie czy temat był przez Ciebie czytany, czy nie. To o czym piszesz widocznie zostało pominięte.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Właśnie na nowo odkryłem skórkę "Red" i powiem szczerze że teraz całkiem dobra jest. Można byłoby tylko nieco zwiększyć kontrast czcionki (bardziej w kierunku koloru czarnego niż grafitu).

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Właśnie na nowo odkryłem skórkę "Red" i powiem szczerze że teraz całkiem dobra jest. Można byłoby tylko nieco zwiększyć kontrast czcionki (bardziej w kierunku koloru czarnego niż grafitu).

kwestia gustu czy monitora? :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Witam.

Panowie ....króciutko .

Mam znajomego który czytał starego lukara, póżńiej następną jego formę , następnie trzeciej nie przeżył ( Jozwa pisał o braku czasu na uczenie się "ikon" i "ścieżek" po forum) . NIE ZAGLĄDA WOGÓLE ! Nie wie jak się po zmianach odszukać , ale jak się dał oszukać - to wie. Jakiekolwiek zmiany z grubej rury odtrącaja kogoś, kto nie ma czasu, ma swoje problemy i nie trawi gwałtownych zmian. Miał frajdę i w pewnym sensie odpoczynek . Teraz od tamtej pory nie zagląda. Dlaczego piszę o tym? Dlatego ze ten znajomy był ( i jest nadal) testerem HiFi w pewnym srodowisku. . Po czytaniu lektur na tamtym forum , dyskusje przechodziły na inny grunt żyjąc i zywiąc innych w realu. Teraz jest pustynia. Może to efekt starzenia , może zniechęcenia .

Ja głosowałem za RED . Brown jest ciekawy. Jeśli byłaby mozliwość wyboru jednego z dwóch, trzech na żywo, byloby ciekawie . Każdy indywidualnie, zależnie od upodobań lub pory roku - wybierałby wersję antydepresyjna (jak teraz) lub odwrotnie.

Nadmiar reklamodawców wprowadza przemęczenie dla wzroku. Mózg nie rejestruje wszystkich reklam. A napewno nie pozytywnie. Od pewnego poziomu nadmiaru przestaje przyswajać cokolwiek. Reklamy także. A w pewnym wieku reklamy po prostu "zlewa".... razem z zawartoscią . Jesli ktokolwiek czuje się subtelny w tej materii ,to powinien wiedzieć o tym że idiotów się nie szuka. Oni sami szukają tego czegoś . Szkoda tylko czasu, ....., i forumowiczów. Łatwiej byłoby spolaryzować powierzchnię wyswietlaną np.; na terytorium reklamowe (15%, 25%)w jednym kącie ( jak WC ) , do którego zaglądałby ktokolwiek kto ma taką potrzebę . Nie mam wtedy dylematu czy muszę ogladać takie WC na siłę od lewej do prawej. ;)))

Jeśli się "powtarzam" po kimś , to proszę o wyrozumiałość. Brak czasu. Jeśli Forum ma być "wyniesione" nieco wyzej , to proszę nie naśladować innych Telewizji świata.

A ja się cieszę, że w końcu można oglądać normalne zdjęcia, a nie miniaturki na 900 pikseli.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Poruszam temat zakładki ogłoszenia:

-czy można by wprowadzić opcję określenia czasu po którym wątek w tej zakładce zostawałby automatycznie usuwany?

Jako że popełniłem kilka ogłoszeń,często w nich umieszczając dane typu:nr.tel,mail,miejscowość zamieszkania i udostępniłem te dane JEDYNIE na potrzeby konkretnego ogłoszenia,to myśląc zdroworozsądkowo dane te po tym jak ogłoszenie staje się nieaktualne nie powinny być dostępne.

Pomijając już fakt zgodności tego z literą prawa,to istnieją sytuacje w których dostępność do w/w informacji może być uciążliwa.Na przykład z podanego numeru tel. mogą korzystać inni członkowie rodziny,w tym dzieci,które wcale nie muszą odpowiadać na pytania typu:"...a tata jeszcze ma ten wzmacniacz?..."...itp.itd.

To tylko jeden przykład,pierwszy z brzegu,o wykorzystaniu w inny sposób danych kontaktowych chyba szerzej nie muszę pisać.

Proszę o odniesienie się administracji/moderacji do mojego wniosku.Dziękuję.

l'enfant sauvage

• Użytkownicy+

Poruszam temat zakładki ogłoszenia:

-czy można by wprowadzić opcję określenia czasu po którym wątek w tej zakładce zostawałby automatycznie usuwany?

Jako że popełniłem kilka ogłoszeń,często w nich umieszczając dane typu:nr.tel,mail,miejscowość zamieszkania i udostępniłem te dane JEDYNIE na potrzeby konkretnego ogłoszenia,to myśląc zdroworozsądkowo dane te po tym jak ogłoszenie staje się nieaktualne nie powinny być dostępne.

Pomijając już fakt zgodności tego z literą prawa,to istnieją sytuacje w których dostępność do w/w informacji może być uciążliwa.Na przykład z podanego numeru tel. mogą korzystać inni członkowie rodziny,w tym dzieci,które wcale nie muszą odpowiadać na pytania typu:"...a tata jeszcze ma ten wzmacniacz?..."...itp.itd.

To tylko jeden przykład,pierwszy z brzegu,o wykorzystaniu w inny sposób danych kontaktowych chyba szerzej nie muszę pisać.

Proszę o odniesienie się administracji/moderacji do mojego wniosku.Dziękuję.

Przychylam się do tego, żeby ogłoszenia wygasały z czasem.

Myślę jednak, że jeśli ktoś nie chce upubliczniać danych, tel. itp, to lepiej nie umieszczać tego w ogłoszeniu. Wystarczy opis sprzętu, CENA (podkreślam to, bo często w ogłoszeniu niema ceny i musimy wtedy usuwać je), ewentualnie e-mail (można założyć specjalny do tego celu). Można też napisać, że więcej informacji na PW, lub e-mail.

Oczywiście łatwiejsze jest wygasanie ogłoszeń, ale to już może zrobić tylko administracja ...

Robercie,ależ ja chcę udostępniać swoje dane,jednak tylko i wyłącznie na potrzeby danego ogłoszenia i tylko i wyłącznie na czas kiedy ogłoszenie owo ma wymiar aktualności.Później dane te niczemu innemu nie mogą służyć,jedynie kłopotom.

Poza tym dane kontaktowe typu mail,tel i miejscowość zamieszkania umieszcza się w celu udogodnień dla zainteresowanych ogłoszeniem,jeden nie kupi bez odsłuchu i już wie że to na drugim końcu kraju,nie dzwoni,nie traci czasu swojego i ogłoszeniodawcy.Drugi chce zachować forumową anonimowość więc woli kontakt przez mail zamiast pw,trzeci nie pisze wcale-rozmowa telefoniczna jest jego domeną...itp.

Tak czy inaczej te sprawy należy uregulować.

l'enfant sauvage

• Użytkownicy+

Robercie,ależ ja chcę udostępniać swoje dane,jednak tylko i wyłącznie na potrzeby danego ogłoszenia i tylko i wyłącznie na czas kiedy ogłoszenie owo ma wymiar aktualności.Później dane te niczemu innemu nie mogą służyć,jedynie kłopotom.

Poza tym dane kontaktowe typu mail,tel i miejscowość zamieszkania umieszcza się w celu udogodnień dla zainteresowanych ogłoszeniem,jeden nie kupi bez odsłuchu i już wie że to na drugim końcu kraju,nie dzwoni,nie traci czasu swojego i ogłoszeniodawcy.Drugi chce zachować forumową anonimowość więc woli kontakt przez mail zamiast pw,trzeci nie pisze wcale-rozmowa telefoniczna jest jego domeną...itp.

Tak czy inaczej te sprawy należy uregulować.

Oczywiście zgadzam się z Tobą. To co napisałem wyżej, to tylko wyjście awaryjne/tymczasowe.

• Administratorzy

Ogłoszenia są ukrywane automatycznie po 30 dniach. Tak było na starym silniku, tak też jest i na tym. Jeśli ktoś chce usunąć swoje ogłoszenie szybciej to może zgłosić je moderacji.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Uprasza się administrację o ukrócenie/ograniczenie kretyńskiej działalności moderacyjnej.

Ostatni debilizm:

- zmiana nazwy jednego z najstarszych wątków "Wasze Ustroje"

Nie możecie założyć jakiejś 5 letniej karencji na działanie pseudo moderacji?

Ogłoszenia są ukrywane automatycznie po 30 dniach. Tak było na starym silniku, tak też jest i na tym. Jeśli ktoś chce usunąć swoje ogłoszenie szybciej to może zgłosić je moderacji.

Nie do końca chyba,moje z sierpnia ubiegłego roku:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

l'enfant sauvage

grynio

Możesz tę zmianę zawdzięczać kilku nierozgaraniętym userom zaśmiecajacym wątek Wasze ustroje wpisami nie na temat i niezgodnie z wolą założyciela wątku.

Ileż w końcu trzeba tłumaczyć, że wątek nie jest poświęcony ustrojom akustycznym ani drwinom z userów z gorszym sprzetem, czy też kiepskim warunkom lokalowym, ani tym bardziej narzucaniu komus zdania o lokalizacji okna, czy telewizora w pokoju. AMEN.

Zabieg Roberta popieram, szczególnie ten obecnie zmodyfikowany.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy

octavarium: znając bezpośredni link dostaniesz się do takiego ogłoszenia, ale w spisie na http://www.audiostereo.pl/sprzedam_k78.html są prawidłowo ukrywane.

• Administratorzy

Wymieniliśmy kody reklam. Najpierw ładuje się cała strona, a na końcu reklamy. Powinno to w znacznym stopniu przyśpieszyć działanie serwisu.

• Administratorzy

Piszesz o metodach blokowania reklam na forum utrzymującym się jedynie z tych reklam. Dziwisz się, że takie wpisy są usuwane?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.