Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjmę każdy wynik poniżej różnicy 9 bramek.

Ale akcja, przynajmniej będzie o czym rozmawiać po meczu, co by było gdyby..

Najlepszy piłkarz świata Lewandowski pokazał się na Euro..

1 minutę temu, jar1 napisał:

wszystko zgodnie z planem

Boniek załatwił te 1-0 do przerwy.

Jak dowiozą jednobramkową stratę do końca, będzie dobrze, jeszcze jest mecz o honor.

Sytuacja bardzo trudna nie była, Lewandowskiemu nikt nie przeszkadzał, miał piłkę na nodze (pechowo na lewej) i rąbnął prosto w bramkarza.

Niemniej nasi prezentują się nadspodziewanie dobrze. A rajd Lewandowskiego przez pół boiska, gdzie w końcu jednak szybkości i wsparcia ze strony kolegów mu zabrakło, jest rzadkim rarytasem - w końcu wyszedł z ukrycia

2 minuty temu, 747 napisał:

załatwił te

Nudny się robisz

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

1 minutę temu, Less napisał:

Nudny się robisz

Tak, podniecaj się nieudacznikiem Lewandowskim.

Nie chcieli mu dać złotej piłki, teraz wszyscy zrozumieli z jakiego powodu -zawodzi..to nie ta klasa, zawodnik musi potrafić grać, a nie tylko strzelać do pustej bramki z podania naprawdę dobrego innego zawodnika.

4 minuty temu, Less napisał:

Nudny się robisz

Messi też grał relatywnie słabo z reprezentacją, ale jednak nie da się tego w ogóle porównać.

41 minut temu, jar1 napisał:

Na razie wszystko zgodnie z planem 🙂

Bo im się to, po prostu, należy.🙂

40 minut temu, 747 napisał:

Boniek załatwił te 1-0 do przerwy.

Jak dowiozą jednobramkową stratę do końca, będzie dobrze, jeszcze jest mecz o honor.

Ale i tak potem radość z wakacji.

Niemożliwe stało się faktem. Tak trzeba właśnie grać...ciągły pressing, bieganie i atakowanie.
Teraz wystarczy wygrać ze Szwecją i wychodzimy z grupy. W przypadku remisu Hiszpanii ze Słowacją będzie chyba decydować dodatkowa tabelka.

No i na usta ciśnie się pytanie - dlaczego na mecz ze słabszą Słowacją wyszliśmy w defensywnym ustawieniu. Wystarczyło zagrać 75% tego co dzisiaj i nie byłoby problemu.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Zbig napisał:

Chyba nikt inny nie umie się cieszyć z ostatniego miejsca w grupie tak jak my...

Ja cieszę się ze stylu w jakim grali. Byleby to zostało na dłużej.

Jestem Europejczykiem.

Mieliśmy kupę szczęścia plus nieudolność Hiszpanów. Tragiczna gra Szczęsnego i naszej obrony . Ze Szwedami będzie dużo trudniej .

5 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Mieliśmy kupę szczęścia plus nieudolność Hiszpanów. Tragiczna gra Szczęsnego i naszej obrony . Ze Szwedami będzie dużo trudniej .

Eee tam. A oglądałeś mecz Szwecja-Hiszpania?

Jestem Europejczykiem.

Oglądałem w TV niemieckiej. Chwalili Lewandowskiego i wystawili laurkę Szczęsnemu. Też byłem tym trochę zaskoczony, ale stwierdzili m.in. że jest trudny do przejścia

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.