Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

On 11/17/2022 at 12:08 PM, tomek7776 said:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jaki skandal?  

On 11/13/2022 at 4:57 AM, marecki marek said:

Już za tydzień zaczyna sie Mundial. W pierwszej kolejce często mamy ciekawe rezultaty.

Stawiam, że mecz otwarcia wygra Katar, a przynajmniej zremisuje. Sędzia nie pozwoli przegrać gospodarzom. Może Serbia wygra z Brazylią?, a Korea, Senegal czy Kamerun też mogą sprawić niespodziankę. Myślę jak obstawić te mecze i wygrać trochę kasy.

Już obstawiłem i czekam.

Eskortowały go chyba tylko do granicy z Ukrainą.

Włoski sędzia Daniele Orsato posędziuje, ale tak w sumie to pierwszeństwo powinni dać kobiecie.

Ukryta Zawartość

W dniu 17.11.2022 o 22:50, Ajothe napisał:

a organizując je na budowach zginęły tysiące ludzi. 

Kiedyś na igrzyskach dla plebsu WPROST ginęli ludzie (na arenie), a dziś TYLKO w czasie przygotowań do nich.

Jest postęp.

Niepotrzebnie się czepiasz, zamiast chwalić...

Łysa pała staje na łysej pale, żeby wybielić piegi... tfu... Katar znaczy się:

— Nie jestem robotnikiem-imigrantem, ale wiem, co to znaczy być dyskryminowanym i prześladowanym. Jako obcokrajowiec w obcym państwie, jako dziecko w szkole byłem gnębiony, bo miałem rude włosy i piegi. Byłem za to prześladowany! — rzucił Szwajcar.

To jednak nie był koniec. Infantino przytoczono dane, że podczas przygotowań do mistrzostw świata w Katarze zginęło ponad 6,5 tysiąca robotników migracyjnych. W odpowiedzi Szwajcar przytoczył wyniki badań, wedle których w Europie zginęło 25 tysięcy imigrantów.

— Dlaczego nikt nie pyta o odszkodowania dla rodzin tych, którzy zginęli w Europie? Może ich życie nie jest warte tyle samo? Dokąd zmierzamy, ludzie? Musimy sobie zadać to pytanie. Dokąd zmierzamy jako świat? — pytał.

— Jako Europejczycy dostaliśmy wiele lekcji. Ja sam jestem Europejczykiem. Za to, co zrobiliśmy jako Europejczycy przez ostatnie 3000 lat na świecie powinniśmy przepraszać przez kolejne 3000 lat, zanim zaczniemy dawać ludziom moralne lekcje — stwierdził Infantino.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

40 - tyle milionów dolarów zarobiła FIFA na sprzedaży praw telewizyjnych do mundialu w Katarze rosyjskim stacjom telewizyjnym. Rosjanie obejrzą MŚ w dwóch kanałach publicznych i jednym należącym do Gazpromu.

2 godziny temu, Ajothe napisał:

40 - tyle milionów dolarów zarobiła FIFA na sprzedaży praw telewizyjnych do mundialu w Katarze rosyjskim stacjom telewizyjnym. Rosjanie obejrzą MŚ w dwóch kanałach publicznych i jednym należącym do Gazpromu.

Niech oglądają jak żyje cywilizowany świat. Oczywiście nie wliczając do tego organizatorów tej imprezy. 

31 minut temu, Grzegorz7 napisał:

Dlatego trzeba Ukraińcom dostarczyć rakiety dalekiego zasięgu aby rozpirzyli ruskim te kanały TV...

Przede wszystkim dlatego żeby pokazać jak wygląda wojna od środka bo wydaje się że większość Rosjan żyje w bańce propagandowej Putina. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Już sie zaczęło...czy będzie jak w Korei?

By została uznana jedna bramka przeciw gospodarzom, trzeba będzie co najmniej 3 razy trafić do ich bramki? 🤣🤣🤣

21 minut temu, Jaro_747 napisał:

Spalony to by

Trzeba było słuchać co mówiono w Studio w przerwie meczu i obejrzeć grafikę z czipa w piłce.

22 minuty temu, Grzegorz7 napisał:

ci na żółto

Przecież wiadomo było że nie mają szans, dostali tylko 0 : 2 .

22 minuty temu, iro III napisał:

ten sam mecz

Poczekaj na Polaków.

22 minuty temu, kangie napisał:

No właśnie

1 minutę temu, 747 napisał:

Trzeba było słuchać co mówiono w Studio w przerwie meczu i obejrzeć grafikę z czipa w piłce.

Aż tak nie będę się poświęcał żeby słuchać panów ze Studia. Oglądanie pierwszej połowy było wystarczającą karą.

Jestem Europejczykiem.

37 minut temu, 100icki napisał:

sztuczne

Ale kasę mają prawdziwą.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Oglądanie pierwszej połowy

To się wyjaśniło, skąd brak wiedzy na temat spalonego, - noga była na spalonym - minimalnie lecz wyraźnie.

3 minuty temu, Grzegorz7 napisał:

Przestaję rozumieć ten futbol

Nasza reprezentacja przegrała w fazie grupowej z Ekwadorem takim samym wynikiem jak Katar.

09.06.2006 - Veltins-Arena - Gelsenkirchen - MŚ 2006 faza grupowa

szczegóły »

Ekwador

2:0

Polska

Carlos Tenorio 24'

1:0

Agustín Delgado 80'

2:0

6 minut temu, Grzegorz7 napisał:

k**wa. Przestaję rozumieć ten futbol...

To tylko katar, dolegliwość przejściowa.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy
3 minuty temu, Grzegorz7 napisał:

Przegrane Polaków to ja rozumiem. Mamy słabą drużynę.

Porządnie kibicujmy! Regulator siły głosu na maksa, na pograniczu palenia się cewek wysokotonowców! 😉

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

12 minut temu, 747 napisał:

Katar nie rozegrał gorszego spotkania niż nasza reprezentacja w analogicznej sytuacji.

To dobrze dla Polaków czy Katarczyków ?

14 minut temu, Grzegorz7 napisał:

Nie rozumiem co udowadniał pan Listkiewicz w studio TVP. 

Siebie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.