Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś również ogląda mecze słuchając muzyki?

Ja robię to z dwóch powodów, szkoda nie słuchać muzyki, a dwa nowi komentatorzy to poziom naszej reprezentacji....zwłaszcza jeden bełkoczący troglodyta mnie urzekł 😁

4 godziny temu, xniwax napisał:

Tu nie miejsce na tracenie mojego czasu na tego typu wtręty.

Więcej czasu zabrało ci pisanie tego smętnego p...nia niż czytanie tego co napisałem. EOT

Jestem Europejczykiem.

6 godzin temu, costa brava napisał:

Kurcze 2 dni przerwy w Mundialu

Jak żyć???

Mało masz ciekawych programów w TVP? 😉

2 godziny temu, Ajothe napisał:

Ja robię to z dwóch powodów, szkoda nie słuchać muzyki, a dwa nowi komentatorzy to poziom naszej reprezentacji....zwłaszcza jeden bełkoczący troglodyta mnie urzekł 😁

Ja, od dawna. Nie ma już dobrych komentatorów, więc szkoda czasu na słuchanie głupot, które opowiadają w trakcie meczu. Ten czas znakomicie wypełnia muzyka, której nigdy nie mam dość. Przy okazji poznaję nowe rzeczy, ale też przypominam sobie te już znane.

W dniu 6.12.2022 o 23:51, Sovereign napisał:

On uwielbia przekraczać granice piłkarskie

Oszwabili go, inni strzelali a On patrzał..

10 godzin temu, costa brava napisał:

Kurcze 2 dni przerwy w Mundialu

Nie widziałem pierwszego odcinka tragedii naszej reprezentacji - teraz obejrzę...

12 godzin temu, Ajothe napisał:

Zawsze.

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Więcej czasu zabrało ci pisanie tego smętnego p...nia niż czytanie tego co napisałem. EOT

Widzę, że i w tym wątku prezentujesz poziom polskiej reprezentacji.

Jeszcze w sprawie komentatorów . Nie zgadzam się z opinią ,że kiedyś byli lepsi. Co to znaczy kiedyś ? Ciszewski czy Szpakowski byli lepsi ? Nie mówiąc o Rzeszocie ? Są różni ale ja mecze oglądam z komentarzem bo po pierwsze są dwaj i jest to rozmowa . A po drugie jeden jest piłkarzem a ich uwagi są zawsze dla mnie ciekawe bo wynikają z praktyki ( jeśli posługują się poprawną polszczyzną ). Jedno co bym im zarzucił to ciągłe tłumaczenie i wybielanie naszych orłów.

8 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jeszcze w sprawie komentatorów . Nie zgadzam się z opinią ,że kiedyś byli lepsi. Co to znaczy kiedyś ?

To taka nasza narodowa przypadłość

Wszystko co współczesne jest krytykowane, przeszłość zazwyczaj jest wspominana pozytywnie

Od pralek, mebli po kontakty społeczne

Tak już mamy i nic w tym temacie się nie zmieni

Ale szybko znajdujemy powody do dyskusji

Może tylko brakuje niekiedy "przymrużenia oczka"

47 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jeszcze w sprawie komentatorów . Nie zgadzam się z opinią ,że kiedyś byli lepsi. Co to znaczy kiedyś ? Ciszewski czy Szpakowski byli lepsi ? Nie mówiąc o Rzeszocie ? Są różni ale ja mecze oglądam z komentarzem bo po pierwsze są dwaj i jest to rozmowa . A po drugie jeden jest piłkarzem a ich uwagi są zawsze dla mnie ciekawe bo wynikają z praktyki ( jeśli posługują się poprawną polszczyzną ). Jedno co bym im zarzucił to ciągłe tłumaczenie i wybielanie naszych orłów.

Może różne mecze oglądamy, ja dawno takiego pierdolenia kocopołów bez dykcji nie słyszałem...

Godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jeszcze w sprawie komentatorów . Nie zgadzam się z opinią ,że kiedyś byli lepsi. Co to znaczy kiedyś ? Ciszewski czy Szpakowski byli lepsi ? Nie mówiąc o Rzeszocie ?

Oczywiście że byli lepsi...nawet mimo pojawiających się gaf, czy lapsusów słownych. Dla mnie ich komentowanie było o wiele bardziej przyjazne i ciepłe niż tych współczesnych botów.

Godzinę temu, frank1 napisał:

Wszystko co współczesne jest krytykowane, przeszłość zazwyczaj jest wspominana pozytywnie

A co? Może to nieprawda? Wszystko co współczesne jest gorsze od tego co było dawniej. Taka jest tendencja - minimalizacja kosztów, tandetne wykonanie, krótka żywotność.

Tak już mamy…

No zwłaszcza rock. Kiedyś to dopiero grali…

Po mojemu kiedyś to lepszy był tylko… seks. Niestety:-(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

W dniu 7.12.2022 o 18:33, Ajothe napisał:

a dwa nowi komentatorzy to poziom naszej reprezentacji....zwłaszcza jeden bełkoczący troglodyta mnie urzekł 😁

W dniu 7.12.2022 o 20:52, soundchaser napisał:

Nie ma już dobrych komentatorów, więc szkoda czasu na słuchanie głupot, które opowiadają w trakcie meczu.

W dniu 8.12.2022 o 10:09, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

W dniu 8.12.2022 o 10:26, frank1 napisał:

Tak już mamy i nic w tym temacie się nie zmieni

Ale szybko znajdujemy powody do dyskusji

Może tylko brakuje niekiedy "przymrużenia oczka"

W dniu 8.12.2022 o 11:39, soundchaser napisał:

Oczywiście że byli lepsi...nawet mimo pojawiających się gaf, czy lapsusów słownych. Dla mnie ich komentowanie było o wiele bardziej przyjazne i ciepłe niż tych współczesnych botów.

W dniu 8.12.2022 o 10:57, Ajothe napisał:

Może różne mecze oglądamy, ja dawno takiego pierdolenia kocopołów bez dykcji nie słyszałem...

Podczas jakiegoś ostatnio oglądanego meczu MŚ 2022 (z komentarzem PL) - nie wiem jakiego, bo u mnie leciało po francusku.

W dniu 8.12.2022 o 11:39, soundchaser napisał:

A co? Może to nieprawda? Wszystko co współczesne jest gorsze od tego co było dawniej. Taka jest tendencja - minimalizacja kosztów, tandetne wykonanie, krótka żywotność.

Tak już mamy...

W dniu 8.12.2022 o 14:49, Froju napisał:

No zwłaszcza rock. Kiedyś to dopiero grali…

Po mojemu kiedyś to lepszy był tylko… seks. Niestety:-(

Mila, Iwański i Szpakowski w pokoju hotelowym podczas meczu Reprezentacji Polski.

Były emocje, były reakcje m.in. Szpakowskiego na rzut karny obroniony przez Szczęsnego.

Widać i słychać, że kibice z Polski :)

msg-28079-0-93816600-1532880966_thumb.png
2 godziny temu, Sovereign napisał:

Szpakowski

Szpakowskiego też lubię i cenię, chociaż niektórzy na nim "psy wieszają". 
Bardzo dobry komentator z bogatym stażem i doświadczeniem. Właściwie jedyny, który pozostał.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.