Skocz do zawartości
IGNORED

DIY na AudioShow

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

No wystarczy już, teraz piszcie na temat.

Nadal są potrzebne listwy/kondycjonery, gramofon i wzmacniacz słuchawkowy.

Palton - piątek o 14.00 - niedziela wieczorem

McGyver - piątek o 14.00

Rick - piątek o 14.00 - sobota wieczorem.

Utopia. - piątek 17-18 bo czekam na kolega z dużym samochodem bo bydlaki do małego nie wejdą :)

Piotr_1 - piątek, 14.00 -

lulu - piątek kolumny ok. 19

benpe - piątek - o 15, niedziela wieczorem (W-wa)

alegz - piątek ok. 20.00 - do końca

daniel69 - piątek obojętna chyba godzina - sobota

Dink - sobota rano

to mamy tylko trzy końcówki?! Moja koleżanka stwierdziła, że nazwa "końcówka mocy" brzmi jej, hmm... nie wiem jak to określić, ale była zainteresowana. W każdym razie ja traktuję moją ambicjonalnie i wprawiam się w fachu jubilera :D

• Użytkownicy+

to mamy tylko trzy końcówki?! Moja koleżanka stwierdziła, że nazwa "końcówka mocy" brzmi jej, hmm... nie wiem jak to określić, ale była zainteresowana. W każdym razie ja traktuję moją ambicjonalnie i wprawiam się w fachu jubilera :D

hmm, na Twoim miejscu zaprzyjaźniłbym się z tą koleżanką ;-)))

Wzmacniaczy mamy nadmiar, zobaczymy jak się zgrają z resztą ale jest sporo kombinacji.

• Użytkownicy+

Tylko kolumn trochę mało - mam nadzieję, że kulki uda się naprawić.

Przedwzmacniaczy też kilka będzie ale czy mamy jakiś gramofon? ;)

Mało casu, kruca bomba...

Kolumn nie jest wcale tak mało, dwie pary DIY (moje kulki i kolumny podłogowe lulu), oraz ew. jeśli się nasze DIY nie sprawdzą to Goodmans-y Dinka. Mam też plan B, ale to tylko w razie katastrofy której nie przewiduję.

Mam wziąć listwę sieciową DIY?

A pre gramofonowe? Będzie?

Bież listew, większość ma ale firmowe.

No to ręce opadają.

Na szczęście są to moje ręce, a te szybko się regenerują. Plus taki, że będzie się z czego pośmiać przy piwie ;)

Póki co lecę załatwiać hostessy, by odpowiednio umiliły pobyt co bardziej wybrednym spośród gości.

• Redaktorzy

Jeśli możesz to przywieź w piątek na 14.00. Górek ma przywieźć swoje (2-3szt) na 20.00, więc sądzę że jeden Twój wystarczy.

Czy w takim razie wystarczy dwupółkowy (StandArt STO), czy raczej zabrać na wszelki wypadek dużą "czwórkę" SST?

Co do identyfikatorów, właśnie dostałem informację od Elberotha, że odstaniemy na nasz pokój 14 sztuk jako wystawcy, zgodnie z wyliczoną przez paltona liczbą osób wystawiających sprzęt.

Kolumn nie jest wcale tak mało, dwie pary DIY (moje kulki i kolumny podłogowe lulu), oraz ew. jeśli się nasze DIY nie sprawdzą to Goodmans-y Dinka. Mam też plan B, ale to tylko w razie katastrofy której nie przewiduję.

Bież listew, większość ma ale firmowe.

W sumie lepiej żeby jednak było z czego wybierać..., 50% szans że to zagra.... dwa razy to przerabialiśmy. Najczęściej wszystko dudni te pokoje to takie pudła rezonansowe. Im więcej kolumn tym lepiej, zdecydowanie za mało !!! + ustrojstwa i pułapki tym wieksza szansa że to zagra.....kolumny lulu ok`i ale co to wogóle jest? nic nie wiemy ...no może te goodmansy uratują sytuację jesli reszta zawiedzie... sorry ale słabo to widze...

Jeśli potrzebujecie kolumn, to mogę podrzucić swoje SR71. Nie są duże, więc to żaden problem. Grają bardzo porządnie. Ale że nie dołożyłem się finansowo, więc tylko wtedy, jeśli naprawdę jest taka potrzeba... :)

Mam na dzieję że jest miejsce też dla kolumn Twonka i jakiejś odgrody, byłoby super nawet jeśli część sprzętu cieszyłaby wyłącznie oko :) Róznorodność urządzeń bardzo mnie cieszy. Palton rób wszystko żeby twoje kosmiczne kulki zagrały trzymam kciuki ! może ktos z forum pozyczy ci głosnik....

Lulu napisz coś więcej o swoich podłogówkach.

Na szczęście są to moje ręce, a te szybko się regenerują. Plus taki, że będzie się z czego pośmiać przy piwie ;)

Nie ma co ciągnąć tego wątku.

Masz rację, lepiej pogadać o tym przy piwie ;)

oki chłopaki ale teraz powiedzcie mi co ze sprzętem w nocy?? - przecież ryzyko tak go zostawiać... a po drugie co z nami w nocy ?? przecież niektórzy przyjeżdżają z daleka chyba ?? tam można na noc zostać?? bo ja i tak w sobotę będę z moim sprzętem wracał wiec dla mnie to tylko jedna noc a i w niedziele będzie o jeden wzmak mniej niestety. chyba że zostanę ale nie wiem cy dam rade...

• Użytkownicy+

Mam na dzieję że jest miejsce też dla kolumn Twonka i jakiejś odgrody, byłoby super nawet jeśli część sprzętu cieszyłaby wyłącznie oko :) Róznorodność urządzeń bardzo mnie cieszy. Palton rób wszystko żeby twoje kosmiczne kulki zagrały trzymam kciuki ! może ktos z forum pozyczy ci głosnik....

Lulu napisz coś więcej o swoich podłogówkach.

Panowie, było naprawdę sporo czasu na zgłaszanie swoich konstrukcji, zresztą idea naszego pokoju to DIY. Napisałem że mam plan B, jeżeli w piątek nie zagrają moje kolumny, lub Lulu, to w odwodzie będą inne DIY pod ręką inne. W sobotę rano przyjadą Gudmansy, więc jest ok. Będzie chyba z 5 wzmacniaczy, w tym potężne monobloki utopii, cd, dace, stoliki, ustroje itd. nie upchniemy tego w 24m2...

Panowie, było naprawdę sporo czasu na zgłaszanie swoich konstrukcji, zresztą idea naszego pokoju to DIY. Napisałem że mam plan B, jeżeli w piątek nie zagrają moje kolumny, lub Lulu, to w odwodzie będą inne DIY pod ręką inne. W sobotę rano przyjadą Gudmansy, więc jest ok. Będzie chyba z 5 wzmacniaczy, w tym potężne monobloki utopii, cd, dace, stoliki, ustroje itd. nie upchniemy tego w 24m2...

Naiwny liczyłem na kącik sluchawkowy!!

A strugane stoliki JOZWY będą)))

• Redaktorzy

Nie rozumiem. Jakie moje stoliki? Ja tylko pożyczam swój stolik na wystawę, na wypadek, gdyby sprzęt sie nie mieścił. Stolik nie jest mojej produkcji, tylko SoundArtu. Możliwe zresztą, że nie będzie potzrebny, bo będzie stół od Górka.

Panowie, niech ktoś weźmie jedną diodę świecącą niebieską 3mm, bo się przeliczyłem i nie mam.

Adam, przywiozę diodę.

acha, w samochodzie mam komplet, dzisiaj sie wyjasniło.

za chciało mi się wymieniać okablowanie w pre

i ledwo dziś zdążyłem żona prawie mnie z domu wypędziła jak zobaczyła co robię :)

aż pokaże :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

t1743_DSC06623.JPG

t1742_DSC06611.JPG

Te diy to wiem jakie na scan speakach :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam wszystkich serdecznie.

Czy ktoś z szanownych Forumowiczów ma miejsce w aucie na trasie Szczecin Warszawa na jutro lub na rano w sobotę?

Oczywiście dorzucam się do paliwa ;-) Ps. Jaki numer pokoju jest dla Forumowiczów Audiostereo?

Dziękuję za szybką odpowiedź.

Dibunia

• Użytkownicy+

McGyver - piątek o 14.00

Utopia. - piątek 17-18 bo czekam na kolega z dużym samochodem bo bydlaki do małego nie wejdą :)

Dink - sobota rano, lub niedziela rano

Witam wszystkich serdecznie.

Czy ktoś z szanownych Forumowiczów ma miejsce w aucie na trasie Szczecin Warszawa na jutro lub na rano w sobotę?

Oczywiście dorzucam się do paliwa ;-) Ps. Jaki numer pokoju jest dla Forumowiczów Audiostereo?

Dziękuję za szybką odpowiedź.

Dibunia

Pokój 601 w Sobieskim.

za chciało mi się wymieniać okablowanie w pre

i ledwo dziś zdążyłem żona prawie mnie z domu wypędziła jak zobaczyła co robię :)

aż pokaże :)

Ukryta Zawartość

t1743_DSC06623.JPG

t1742_DSC06611.JPG

Te diy to wiem jakie na scan speakach :)

:-))) domyślny kolega, tylko ciiiii bo właściciel nic nie wie ;-) Mam nadzieję że do tego nie dojdzie, tym bardziej że scany dają duuuużo basiszcza, a doświadczenie mi mówi że na AS to wada (za to średnica z nich piękna).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

McGyver - piątek o 14.00

Dink - sobota rano, lub niedziela rano

Jestem ze Słonecznego czy ktoś jechałby po godz. 22.00 jutro ?

Pokój 601 w Sobieskim.

:-))) domyślny kolega, tylko ciiiii bo właściciel nic nie wie ;-) Mam nadzieję że do tego nie dojdzie, tym bardziej że scany dają duuuużo basiszcza, a doświadczenie mi mówi że na AS to wada (za to średnica z nich piękna).

• Użytkownicy+

DIBUNIA może zapytaj tu -

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.