Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Lepszych jaj dawno nie widziałem :))) rafał735r jest chyba najczęściej przeze mnie banowanym forumowiczem i to w zasadzie jedyniy kontakt, jaki z nim mam. Raczej więc trudno w tej sytuacji nazwać nas kolegami.

Chyba, że to taki "kolega" treningowy czyli aspirant na banana :))

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

To niech kolega namówi ziomali, by wrócili tam, skąd przyszli

Nie mam ziomali w stolycy, napływowy warszawski cwaniaczku, bo z takim bydełkiem się nie zadaję :-) Jestem już trochę dalej w ewolucji :-)

Ale masz bolaka, co Jarek? ;-) Aż się przypomina twój "słynny" imiennik.

Jestem już trochę dalej w ewolucji :-)

Ten poziom ewolucji jest rzeczywiście zabawny, szczególnie gdy można go sobie poobserwować z boku ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam i życzę miłego trykania.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
<br />Pozdrawiam i życzę miłego trykania. <br />

Zwróć uwagę, że te zwierzątka trykają się bardzo kulturalnie. To nie to co często tu na forum.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

co Cie Father ta Warszawa tak boli, co komu do domu jak dom nie jego

a, ... że to Twoja stolica: to sobie ją zabierz z całym dobrodziejstwem na własne podwórko

nie chcesz? - to kto tu rżnie cwaniaczka

studiować w warszawce, pracować w warszawce, sr** do Wisły ale autko ubezpieczyć i podatek to u tatusia, bo taniej

żenada z wami słoikowcami

żeś nie słoik?

ja też nie, za to ja nic nie mam do prowincji

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Jasna cholera. mam wrażenie, że słucham kłótni "gimbusów" w kącie korytarza. Idźcie teraz obsikać najbliższe otoczenie, żeby zaznaczyć stan posiadania terytorialnego.

Panowie co jest? Testosteron wam buzuje, jak byście od roku seksu nie uprawiali.

A rzekomo to "głucholce" rozwalają wam forum twierdząc, że kable nie grają, a płytki holfi to oszustwo. Tymczasem większość z tzw. "rewersów" od długiego czasu prawie nie zabiera głosu, a wy kulturalni i słyszący kable jesteście gotowi się pozarzynać wzajemnie.

Muzyka łagodzi podobno obyczaje. Może posłuchacie czegoś?

Jasna cholera. mam wrażenie, że słucham kłótni "gimbusów" w kącie korytarza. Idźcie teraz obsikać najbliższe otoczenie, żeby zaznaczyć stan posiadania terytorialnego.

Panowie co jest? Testosteron wam buzuje, jak byście od roku seksu nie uprawiali.

A rzekomo to "głucholce" rozwalają wam forum twierdząc, że kable nie grają, a płytki holfi to oszustwo. Tymczasem większość z tzw. "rewersów" od długiego czasu prawie nie zabiera głosu, a wy kulturalni i słyszący kable jesteście gotowi się pozarzynać wzajemnie.

Muzyka łagodzi podobno obyczaje. Może posłuchacie czegoś?

StaryM zmień "stopkę" bo jeszcze ludzie uwierzą, że to co tam pisze to prawda :-). A to tylko półprawda, a może nawet więcej (mniej) ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Nie dziw się tak. Zamknąłeś audio opętańczy wątek i nie ma gdzie teraz ciśnienia spuszczać :)

Ja tam zawsze preferowałem kobiety. Ale cóż, idzie nowe. Teraz ludzie wolą sobie ulżyć używając internetu, ale może niech idą sobie na Redtube.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Słucham głównie metalu, raczej nie pomoże.

To przykre, ze nie słuchasz muzyki. ;)

A co to jest Redtube :) ? Slyszalem, ze jakies filmy. Graja tam jacys audiofile?

Jak by to powiedzieć... to jest taki hajend swego rodzaju. Czyli ciągłe pierdolenie. ;)

• Użytkownicy+

Za dużo tego luzu ...

5. Niedozwolone jest podejmowanie za pośrednictwem Forum działań sprzecznych z zasadami współżycia społecznego. W szczególności zabronione jest:

zachowanie sprzeczne z zasadami Netykiety, w tym formułowanie wypowiedzi stanowiących przejaw braku szacunku wobec innych Użytkowników Forum bądź też zachowania powszechnie uznawane za sprzeczne z zasadami kultury osobistej,

rozpowszechnianie za pośrednictwem Forum treści obraźliwych, obscenicznych lub naruszających powszechnie uznawane zasady etyczne.

Jako AUTOR tematu, dziękuję Father_PiO za udział w wątku. Mamy rzeczywiście inne pojęcie kultury.

• Użytkownicy+

Cześć, to fajnie :)

Z Tobą jest, jak trochę, jak z jazdą na dzikim rumaku... nigdy nie wiesz, czy nie pogalopuje w przepaść ;) Ale do tego czasu, zabawa jest przednia.

• Użytkownicy+

Czytałeś trzy wycięte w pień tematy?

To było w nocy - żaden user o tym nie wie.

Nie.

Fakt - ma najlepsze w Polsce forum słuchawkowe.

Przez jakiś czas, niektórzy chłopacy przenieśli się tu. Jednak wrócili, a w ich wątku cisza. Nie chcę podbierać userów z AH (nie mam zresztą takich możliwości), ale szkoda, że to zdechło. Chyba zbyt mało naszych chłopaków podłapało temat.

Ale, tak po ludzku, poza mną - obraził mnie, nie wiedząc, że ja to czytam.

Wiesz jakim jestem bydlakiem - ale nie zrobiłbym mu tego nigdy.

Nikomu nic nie zrobiłem za plecami, a tym bardziej nie ubliżyłem wiedząc, że adwersarz nie może odpowiedzieć.

Nie znam sprawy dokładnie, więc nie mi oceniać. Jednak wierzę w Twoje słowa.

wy***ał najlepszych - Piotra Rykę, Ja się nie uwarzam za najlepszego.

Wracałem tam na zaproszenie. Teraz nie wrócę.

Piotra szkoda, bo zdaje się, nigdzie już nie pisze, poza swoją stroną. Widzę, że zagląda do nas, ale po cichutku...

Trzy lata, a forum legnie w gruzach. I nawet nie pomoże Gustaw, którego szanuję, ani magus.

Nie ucieszy mnie to, zresztą wszędzie idzie w złą stronę.

Gość partick

(Konto usunięte)

To przykre, ze nie słuchasz muzyki. ;)

------------ QUOTE ----------

nie bardzo wiem o co Ci chodzi...

ja wychowałem się może na trochę innej muzyce: blues, soul, jazz - ale rocka bardzo sobie cenię.

-----------------------------

Nie mam nic przeciwko rockowi. ;)

That's all folks. ;)

------------ QUOTE ----------

o! i wygrzebałem ;)

• Użytkownicy+

Nie namawiam, żebyś nadstawiał drugi policzek, ale daj spokój, szkoda życia na zemsty.

PS. Zobaczę jeszcze kiedyś Twój merytoryczny wpis o audio? Skądś się wzięło te 1200 wpisów, a bocznica się nie liczy.

Dzambo - to Ty mnie zbanowałeś w swoim temacie ?????

Wiesz jak się różnimy - ale ja Tobie synku bym tego nie zrobił.

Wyjątkowy zasraniec jesteś, gdy boisz się wymiany zdań.

Zbanowałem cie bo rozp... mi watek w wyjatkowo chamski sposób i nie ma to nic wspólnego z wymianą zdań bo po prostu jej nie było. Odbanuje cię jak wstanę a ty może ochłoniesz.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.