Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Może i dosadna, lecz czy nie trafiona? Faktem jest, że popaprańcy przywożą szroty z wystawek, przetrą je szmatą już na aukcji ląduje "kultowy hajend że szczytu oferty firmowej", a ów sprzęt był rzeczywiście na skraju drabinki, ale dolnym. Teraz hajend najłatwiej znaleźć na śmietniku ;-)

Zawsze jest szansa, ze oszust-popapraniec trafi na oszołoma (lub latwowiernego lamera) i biznes się kreci!

I to występuje dosyś często. Powód jest bardzo prosty - 'doświadczony' sprzedawca zna się na sprzęcie lepiej od amatora audio, który dopiero w temacie raczkuje.

'doświadczony' sprzedawca zna się na sprzęcie lepiej od amatora audio, który dopiero w temacie raczkuje

I chyba właśnie dlatego istnieją takie fora jak to, z czego ja się bardzo cieszę, żeby taki niedoświadczony mógł zapytać, czy to warte tyle ile chcą czy jakiś przekręt.

I chyba właśnie dlatego istnieją takie fora jak to, z czego ja się bardzo cieszę, żeby taki niedoświadczony mógł zapytać, czy to warte tyle ile chcą czy jakiś przekręt.

Z tego powodu jestem tutaj :).

Ale niestety jak się trafi na doświadczonego handlarza-elektronika to i tak możemy paść 'ofiarą' :(.

No ale nic, trzeba czytać, pytać, oglądać i się dowiadywać. Wtedy szanse na bycie oszukanym spadają.

Temat prowadzony bardzo dziwnie, zamiast jakieś fajne znaleziska, fajny sprzęt itd. To uzalacie się nad ludźmi. A na ebayu tyle konsków się przewija czasem za pół ceny. Ale co tam hehe.

Temat prowadzony bardzo dziwnie, zamiast jakieś fajne znaleziska, fajny sprzęt itd. To uzalacie się nad ludźmi. A na ebayu tyle konsków się przewija czasem za pół ceny. Ale co tam hehe.

Pochwal się zatem jakimiś fajnymi znaleziskami na ebayu :).

Ja ostatnio śledziłem ogólnie Sony serii ES. Póki co jedynie tuner udało mi się wyrwać taniej i w lepszym stanie niż w PL.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Reklamujesz?? No widać ceny Sony lecą w górę . Kolejny czeka na jelenia

Ktoś w 2008 roku w temacie o tym Sony pisał że 2500 zł to cena z kosmosu a tu 12 tysięcy :)) oczywiście brak informacji że laser jest niedostępny...

Edytowane przez bartosz_55239

Reklamujesz?? No widać ceny Sony lecą w górę . Kolejny czeka na jelenia

Ktoś w 2008 roku w temacie o tym Sony pisał że 2500 zł to cena z kosmosu a tu 12 tysięcy :)) oczywiście brak informacji że laser jest niedostępny...

Tak, reklamuję. Płacą mi 500zł za dzień.

Wrzucam jako 'ciekawostkę' cenową.

Od 2008 roku wiele się zmieniło - zobacz jak ceny mieszkań skoczyły do góry.

Edytowane przez Konrad86
Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Od 2008 roku wiele się zmieniło -

Zmieniło się . Kiedyś tak mocno handlarze nie podbijali cen. Ten Sony to żaden top a gościu szaleje z cena. Prawdziwie topowy scd 1 można taniej kupić .

Pare dni temu sprzedały się ATC SCM20 aslt za 10 tyś. Czarne z pudełkami, papierami, stan idelamy. Były paregodzin na ebayu.

Takie okazje zdarzają się dość często, problem w tym że trzeba sprawdzać co chwilę ebaya.

Jak ktoś nie używa tego co ma między uszami to pewnie kupi . Na sharku to jakieś 750-1000€ ....

Otóż to..

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Jak ktoś nie używa tego co ma między uszami to pewnie kupi . Na sharku to jakieś 750-1000€ ....

Jak jakiś zielony leszcz z kasą wpadnie w sidła Klubu Sony es to pójdzie i za 12 tysięcy. Coś czuję ten handlarz tam się czai

Ale takie kwiatki można mnożyć.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeszcze nie dawno był MKII za 1150zl i nikt nie chciał.

Ukryta Zawartość

?👈

Ukryta Zawartość

Tu z kolei sporo za tanio, no i widac ze ktos nawet nie pokusil sie o fachowa naprawę podświetlenia tylko wstawił ledy, ale jesli nie jest w pozostalym zakresie przegrzebany to cena mocno okazyjna, ten zestaw nawet dzis jest zaliczany jako top

Ukryta Zawartość

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Tymczasem wysoki model audio analogue maestro wisi za 2400 i nikt nie bierze...no ale klubu audio analogue nie ma. Nie ma komu porównywać do accuphase

Tymczasem wysoki model audio analogue maestro wisi za 2400 i nikt nie bierze...no ale klubu audio analogue nie ma. Nie ma komu porównywać do accuphase

Juz to gdzies pisałem, byłoby okej gdybyście chociaż te sprzęty słyszeli lub widzieli na żywo

Ale takie kwiatki można mnożyć.

Ukryta Zawartość

gdzie Ty widziales DCD-S10 mk2 za 1150zl? nawet denona DCD-3000 nie kupisz za tyle bo te odtwarzacze sa chodliwe ze wzgledu na mozliwosci pracy jako DAC

Ukryta Zawartość

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

.

https://archiwum.allegro.pl/oferta/odtwarzacz-cd-denon-dcd-3000-i6155608950.html

Niewiele drożej, 1500. Widocznie ktoś nie wiedział że jest chodliwy....

Edytowane przez bartosz_55239

Tak, reklamuję. Płacą mi 500zł za dzień.

Wrzucam jako 'ciekawostkę' cenową.

Od 2008 roku wiele się zmieniło - zobacz jak ceny mieszkań skoczyły do góry.

Są kraje w Europie, że ceny chałup spadły.

...

Tak się zastanawiam, ile musiałbym wrzasnąć za moją Yamahę CR 450, w stanie "pudłowym"☺️?

Służy mi, jako ozdoba, odpalana kilka razy w roku.

Pytanie oczywiście retoryczne, bo nie na sprzedaż.

prawda czy fałsz ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przeczytaj opis: "Odtwarzacz może wymagać serwisu. Dwa razy mi sie zwiesił. Może dlatego że ostatnio mało używany."

Myślę, że wolałby sprzedać za 8000 (kup teraz) ale sprawny.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Musica curat cor meum et animam meam delenit

Ukryta Zawartość

kolejny godny uznania sprzet za grosze ;)

Aha i tak na marginesie moze ktos zbira znaczki to moze sie skusi:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.