Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Ale- czy nie odnosicie wrażenia, że ten upstrzony zmacniacz, to tak trochę aukcja DLA JAJ??? Kto na poważnie by tak wystawił?

Z takim kultem jakim jest Sony darzony na AS?? Nie. Dziwne że nie ma opisu w stylu " zardzewiały ale zjada accuphase na śniadanie"

Ktoś prosił abym przeprosił niemiaszków i przeprosiłem, a za chwilę odezwał się chór alergików politycznej poprawności, którzy nie wyciągną własnych kopyt jak nie dokopią za inne zdanie, to jest właśnie chory swego rodzaju terroryzm. Bez odbioru ;p

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

Właśnie jestem w takiej sytuacji i przestrzegam przed jakim kolwiek kontaktem z firmą Car Audio Media z Koszalina.

Kapusta z naszego forum tez im denona sprzedal i nie raczyli odebrac przesylki.

Ja od nich kupilem kiedys (nowego) Marantza sr6009 chcialem fakture a dostalem paragon z napisem wzmacniacz.

2 miesiace walczylem o fakture wkoncu sie zdenerwowalem postraszylem donosem do odpowiednich organow i sprawa w dwa dni zostala zalatwiona.

Ale strach pomyslec ile musialbym walczyc jakby cos sie zepsolo w amplitunerze.

Edytowane przez Lolo2

Znalazłem dość ciekawą ofertę na używany NAD 356 BEE, pół ceny nowego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A tak na koniec to powinniście nienawidzić kościół katolicki w Polsce. Bo to oni wystosowali list ten słynny " wybaczamy i prosimy o wybaczenie". Za te słowa to ci

prawdziwi Polacy którzy Niemców nienawidzą od dziecka , powinni przejść na ateizm . Co?? Wybaczamy ??my? Katolicy?

A skąd Ty wiesz ze ja lubie naszych biskupów? Nieprawdziwy Polaku..

Najlepiej przepros jeszcze tych Niemaszkow że zyjesz..

To i od Turków zażądaj.

Baaardzo smieszne.

Firma kurierska nie ta ? Nie zdziwiłbym się, że zna się lepiej z jakimś innym kurierem i łatwiej kręci wałki na odszkodowaniach, albo chciał coś podmienić "przy sprawdzaniu" :)

Ukryta Zawartość

"... Podejrzewamy o podmianke towaru..."

Aż nasuwa się stwierdzenie - Każdy mierzy swoją miarą.

Ukryta Zawartość

?👈

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

http://allegro.pl/u2-the-joshua-tree-super-deluxe-4-cd-box-folia-i7291277830.html

Gościu sprzedaje płyty i jakimś dziwnym trafem zawsze licytują userzy m..u, p....e i j....o. Albo to przypadek albo ma podbijaczy. Uszkodzony box Bowiego wystawił od początku więc stawiam że to podbijacze.

Edit: nie tylko box Bowiego ale i box National wystawił od nowa :) niby kupujący zrezygnowal

Edytowane przez bartosz_55239

Ukryta Zawartość

Prawdziwy rarytas. Pierwszy raz widzę w sprzedaży. Ciekawe czy działa ze sprzętami innych producentów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez badi2
Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

http://allegro.pl/technics-podstawka-do-su-c3000-se-a3000-rarytas-i7296970809.html#imglayer

Prawdziwy rarytas. Pierwszy raz widzę w sprzedaży. Ciekawe czy działa ze sprzętami innych producentów.

Kolejna deska za 500 zł? Nawet i za 5000 nie poprawi technicsa

Ukryta Zawartość

"... Podejrzewamy o podmianke towaru..."

Aż nasuwa się stwierdzenie - Każdy mierzy swoją miarą.

Koniec koncow sprzedales mu ta yamahe?

Bo wystawil z drugiego konta taka sama jak twoja. Z 2 letnia gwarancja ale bez pilota :)

Ukryta Zawartość

Koniec koncow sprzedales mu ta yamahe?

Bo wystawil z drugiego konta taka sama jak twoja. Z 2 letnia gwarancja ale bez pilota :)

Nie, wraca do mnie. Tamta ma inny nr seryjny. Juz sprawdzłem.

?👈

Ukryta Zawartość

Ładnie wyglądające g...o

Z oryginalnym Linnem ma niewiele wspólnego.

Omijać z daleka.

Ukryta Zawartość

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Ciekawe, czy też graja jak się prezentują, bo cena na ten moment bardzo atrakcyjna.

Ukryta Zawartość

Może to była okazja ale wygląda na to, że opis nie dotyczył tych kolumn.

Delikatnie mówiąc - niefajne zachowanie ze strony sprzedającego.

Z cyklu "znajdź różnice"

Witam mam do sprzedania super kolumny cube audio kolumny posiadam od 3 lat przerobiłem w tym czasie mnóstwo klocków hi end ale cube pozostały ze mną najdłużej w tej chwili graja z widocznym krell kst 100 i accuphase a 65 ostatnio grały z magiczną lampa 300 b ( 7,5 w )

kolumny zostały stworzone rocka popu np zollery tej kwestii nie mają z nimi szans - to jest poprostu obłęd

ilosc i jakosc basu jest wręcz niesamowita

miałem w tym czasie harberth shl 5 ale je szybko sprzedałem bo przy tannoyach harberthowi czegos brakowało ( dwa słowa dla fanatyków harbetha najnowsze shl 5 plus to przy shl5 katastrofa graja za ciemno w stosunku do satrszego modelu są po prostu przereklamowane)

cube audio przy jazz np tak wymagajacych płytach jak patricia barber the cole porter mix czy companion - jedne z najlepiej zrealizowanych płyt na swiecie dają poczucie obecnosci

cała prawde o nagraniu słychac na super nagranej płycie z lat 60 gerry muligan sextet night light

te kolumny jako jedyne dają niesamowitą możliwosc zanurzenia sie w dzwieku - doslownie

słuchałem wiele roznych konstrukcji tańszych i droższych i zadne nie dawały poczucia obecności instrumentów w pomieszczeniu

brzmienie - super bas magiczna srednica zwłaszcza z lampa i mega góra tależe bardzo dzwięczne takie jak w naturze

TO SĄ KOLUMNY DOCELOWE DLA LUDZI KOCHAJĄCYCH MUZYKĘ

sprzedaję poniewaz mam dużo różnych zestawów a nie mam miejsca na sprzęt dla mnie to zabawa i hobby nie handluję sprzętem audio w celach zarobkowych

zapraszam na odsłuch u mnie w domu który będzie jednocześnie potwierdzeniem w/w opisu

tel xxx

dlugo sie zastanawialem czy mam sprzedac .......kurcze maja taki POWER przy balladach rockowych

a tutaj jego druga aukcja:

Ukryta Zawartość

Witam mam do sprzedania super kolumny tannoy d 700 kolumny posiadam od 5 lat przerobiłem w tym czasie mnóstwo klocków hi end ale tannoye pozostały ze mną najdłużej w tej chwili graja z widocznym krell kst 100 i accuphase a 65 ostatnio grały z magiczną lampa 300 b ( 7,5 w )

kolumny zostały stworzone do rocka popu np zollery w tej kwestii nie mają z nimi szans - to jest poprostu obłęd. . w Jazz pokazuja cała prawde

miałem w tym czasie harberth shl 5 ale je szybko sprzedałem bo przy tannoyach harberthowi czegos brakowało ( dwa słowa dla fanatyków harbetha najnowsze shl 5 plus to przy shl5 katastrofa graja za ciemno w stosunku do satrszego modelu są po prostu przereklamowane)

tannoy d700 przy jazz np tak wymagajacych płytach jak patricia barber the cole porter mix czy companion - jedne z najlepiej zrealizowanych płyt na swiecie dają poczucie obecnosci

cała prawde o nagraniu słychac na super nagranej płycie z lat 60 gerry muligan sextet night light

te kolumny jako jedyne dają niesamowitą możliwosc zanurzenia sie w dzwieku - doslownie

słuchałem wiele roznych konstrukcji tańszych i droższych i zadne nie dawały poczucia obecności instrumentów w pomieszczeniu

brzmienie - super bas magiczna srednica zwłaszcza z lampa i mega góra tależe bardzo dzwięczne takie jak w naturze

TO SĄ KOLUMNY DOCELOWE DLA LUDZI KOCHAJĄCYCH MUZYKĘ

sprzedaję poniewaz mam dużo różnych zestawów a nie mam miejsca na sprzęt dla mnie to zabawa i hobby nie handluję sprzętem audio w celach zarobkowych

zapraszam na odsłuch u mnie w domu który będzie jednocześnie potwierdzeniem w/w opisu

odbiór tylko osobisty ze względu na ogromna wagę kolumn i delikatnośc tel xxx

dlugo sie zastanawialem czy mam sprzedac .......kurcze maja taki POWER przy balladach rockowych

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

fantastyczny Polski wzmacniacz. Tylko cena chyba trochę z kosmosu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Widac od razu, ze to klasyka. Sklejka z Bydgoszczy pewnie z legendarnej firmy "Sklejka" S.A. Znaczek techincsa pewnie z jakiegos starego glosnika odklejony, kilka wkretow i gotowe...hi-end legenda wsrod polek i podstawek. 500zl :)

Ukryta Zawartość

Wieza STEREO Technics :)

Ukryta Zawartość

Czy te Sonusy, nie za wysokie progi dla tego Denona.??

Ukryta Zawartość

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Ciekawy opis dla kogoś kto nie słuchał tego modelu i nie tylko...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jedyną rzeczą, której uczy historia, jest to, że większości ludzi niczego nie uczy. [Winston Churchill]

Panowie jak dla mnie mega okazja!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

fantastyczny Polski wzmacniacz. Tylko cena chyba trochę z kosmosu.

Ukryta Zawartość

Słuchałem go w tym salonie podpiętego do gramofonu Hitachi , gra i wygląda pięknie. A cena ? Pewnie za te pieniądze znalazłbym 20 lepiej grających, ale tu wkraczamy raczej na płaszczyznę kolekcjonerską, gdzie cena robi się oderwana od rzeczywistości. Kumpel wczoraj na giełdzie zapłacił 2,8 k. za dwie zębatki i jakieś osłonki do BMW Sahara ( oryginał), które wyglądały tak , że jakby leżały u mnie przy śmietniku, to bym ich nie chciał kopnąć , bo szkoda butów :)

Ukryta Zawartość

Stereo: WBA Blazebird + Ironbird; Pioneer N-70A CDX-1060 ; K-1020; ; JVC QL A7; YAMAHA Yp-701, RME Adi2 PRO FS R Black Edition ; Sony STR-V5 , ;kolumny: Altec Lansing Valencia, ProAc Response One SC. Kino: Yamaha RX-A3030;BC Acoustique EX-502; kolumny: Dali Grand Vocal, B&W 685 S2, Mivoc SW 1500; Raspberry Pi3 B+;DDRC-24 ; DDRC-22D

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.