Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, rochu napisał:

Widziałem klasę fanbojów sansuja we własnym domu.

Krzyki i machanie łapami bo ktoś się nie zgadzał by podłączyć ich bożka do prądu elektrycznego.

Widziałem to na własne oczy. I pomysleć że zaczęło się od tego, że puścili tego Sansuja z głośnością stanowiącą zagrożenie dla integralności dość drogich kolumn gospodarza, i niemal nie doszło do rękoczynów gdy ja i Gagacek chcieliśmy toto po prostu przyciszyć...

Zgodzę się to nie powinno mieć miejsca , ale co ja mam z tym wspólnego oprócz wzmacniacza?

Ja tam byłem ? Zrobiłem wam coś? 

Tak czy inaczej myślę , że się dogadalismy o co kaman ?

Edytowane przez Fashi

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

7 minut temu, McGyver napisał:

Widziałem to na własne oczy. I pomysleć że zaczęło się od tego, że puścili tego Sansuja z głośnością stanowiącą zagrożenie dla integralności dość drogich kolumn gospodarza, i niemal nie doszło do rękoczynów gdy ja i Gagacek chcieliśmy toto po prostu przyciszyć...

Bo sansui słucha się na maks aż pot leci z tych dużych traf i kondensatorów. Jak głośno to ciężko ocenić czy dobrze ?

Edytowane przez rafal735r

?👈

1 minutę temu, rafal735r napisał:

Bo sansui słucha się na maks

Ja słucham cicho na godz 8 ?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

15 minut temu, Fashi napisał:

Tak czy inaczej myślę , że się dogadalismy o co kaman ?

Nie, nie dogadaliśmy się.

Z powodów, które nazwałbym estetycznymi, lepiej będzie gdy wrócicie do swojej zakładki w Klubach.

Tam możecie się tarmosić do woli.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Ale ubaw ? Dobrze, że takie wątki ujawniają dwie strony medalu. Już byłem zainteresowany alfą jakąś ale czytam, że to ino mit. Szkoda, że nie mam gdzie posłuchać ale po przygodach Kolegów strach gdzieś się wpraszać bo można zderzyć się brutalną rzeczywistością reprezentowaną przez niektórych fanatycznych wielbicieli marki. 

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, MariuszZ. napisał:

Ale ubaw ? Dobrze, że takie wątki ujawniają dwie strony medalu. Już byłem zainteresowany alfą jakąś ale czytam, że to ino mit. Szkoda, że nie mam gdzie posłuchać ale po przygodach Kolegów strach gdzieś się wpraszać bo można zderzyć się brutalną rzeczywistością reprezentowaną przez niektórych fanatycznych wielbicieli marki. 

Ja już mam bilet, uciekam z kraju na północ.???????????

Screenshot_20200110_175908_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

5 minut temu, MariuszZ. napisał:

Czytasz i wierzysz ludziom ktorzy sansui widzieli na obrazkach, szok, mialem nic juz nie pisac ale poziom manipolatorstwa niektorych mnie poraza, jesli bedziesz na dolnym Śląsku to zapraszam, bez obaw jak widac kolega Margaryna zyje ?

7 minut temu, MariuszZ. napisał:

Jak chcesz zmarnować kupe kasy na coś warte 1/4 tego co chcą to proszę bardzo:) idź do klubiku posłuchaj co z kilku kont powiedzą handlarze.  Pewnie ci na wciskają kity jak to sansuje walcuja wszystko do 40 tys :())

1 minutę temu, Bumpalump napisał:

Czytasz i wierzysz ludziom ktorzy sansui widzieli na obrazkach

Kłamiesz waść, choć dobrze wiesz że Plastik, Rochu i ja słuchaliśmy wysokich modeli Sansui w dobrych systemach. 
Jeżeli o mnie chodzi, to nie uważam tego co słyszałem za jakąś kompletną porachę, ale i żadnego zachwytu we mnie nie wzbudziło. Ot klocek jakich wiele, żaden wyjątek. 
Natomiast zachowania fanbojów jakie widziałem na własne oczy oraz te które obserwuję na forum napawają niesmakiem.

Ani to ebay , ani alledrogo , ani olx - pytanie czy ktoś słuchał i czy warto ? Bo nie wiem czy jechać?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, paul klacska napisał:

Chyba tak,ja swoją 4 lata temu sprzedałem za 2400 PLN a za 2800 kupiłem as2000.

Swego czasu bywały po 2 - 2.2zl, ale coś malo ich na wtórnym. 

?👈

Miałem natłok pracy w tym tygodniu nie zaglądałem na forum, ale wchodzę i patrze na głównej i nie wierzę  giganty sansui upadły?? :-)))) co to się porobiło :P

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, rafal735r napisał:

Swego czasu bywały po 2 - 2.2zl, ale coś malo ich na wtórnym. 

Dobra solidna i ładna maszyna,jak jeszcze grałem na bowersach to było miło i przyjemnie. 
Czasami kuło w uszy ale wtedy musiało wystarczyć .??????? Pamietam ,że sprzedałem tylko dlatego ,bo była srebrna a ja potrzebowałem czarną. Trafiła się okazja na forum ,to była okazja wymienić .???

4 minuty temu, zeta-j napisał:

Miałem natłok pracy w tym tygodniu nie zaglądałem na forum, ale wchodzę i patrze na głównej i nie wierzę  giganty sansui upadły?? :-)))) co to się porobiło ?

Bo to jednak nie giganty, tylko slałbizny były. 

?👈

Nie pamiętam jak z tweeterami ale woofery są inne niż w Eltaxach. W ogóle brzmienie Heybrook i Eltax to 2 różne bajki.

Don111 a jakie to granie ?

Wysłane z miłości do muzyki
12 godzin temu, Grutka napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )    hahahahaha  kocham tutejsze dyskusje, a co sądzicie o tym? Warto? 

Zależy kogo spytasz. Mamy tu kmiota któremu wydaje się a ma hiend za 3 tys i który w innych wątku pisał że Yamaha nie gra. Żaden model! Także uwazaj

7 godzin temu, rafal735r napisał:

Wrócą ze zdwojoną siłą ?

Będą pewnie dalej ten badziew polecac w dziale hiend. Wpadną tam jeszcze handlarze z multikontami by podpowiadać bajki. Trzeba trzymać rękę na pulsie

Ukryta Zawartość

za 2600 to można rozglądać sie juz za as2000 , jednak XLR robi swoje, duzo jest streamerów i dacow z wyjsciem XLR, warto to wykorzystac, wiem z doświadczenia 

a wzmakow jak na lekarstwo...

9 godzin temu, zeta-j napisał:

Miałem natłok pracy w tym tygodniu nie zaglądałem na forum, ale wchodzę i patrze na głównej i nie wierzę  giganty sansui upadły?? :-)))) co to się porobiło ?

Jacku, to się porobiło , że któryś uprzejmy poleciał do moderacji , która jest przeciwko Sansui. I żaden cynizm nie zmieni tego faktu.

Pozdrawiam, 

9 godzin temu, rafal735r napisał:

Bo to jednak nie giganty, tylko slałbizny były. 

Taaa.... jak ten cały Denon...

19 godzin temu, plastik1989 napisał:

Przecieram, oczy ze zdumienia... Wrócę tu jutro i zobaczę czy wrócił wam rozum do głowy. 

Tak na koniec, czy to przypadkiem Twój kompan, parę minut temu nie oskarżał sprzedającego na OLX, że jest oszustem? A wnioski wyciągał po tym, że hajendowy Śansui stoi wg. Niego za tanio i to był jedyny "dowód"... Wtedy dowodów nie potrzebował.

Kont klonów w klubie Sansui jest i bylo sporo. Bumpalump serwisuje Sansui i bierze za to pieniądze. Jest w Polsce grupa ludzi promującą i handlujące starocie Sansui, na skalę nie widoczną, w żadnym innym cywilizowanym kraju. To są fakty. 

Trzy kwestie:

1. Polska, jeśli chodzi o handel-mandel używanymi klockami, ma do cywilizacji baaardzo daleko.

2. We Francji też już zauważyłem początek szaleństwa na Sansuje.

3. Kilka tygodni temu kupiłem gramofon Sansui FR D3 za... 15 euro. Stan mint, w pudlisku.

(15 € to jest równowartość półtorej paczki pecików, lub tuzin bagietek ?.)

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
24 minuty temu, Grutka napisał:

Audio Japan hahahahaha a który to ten taki kmiot? Jaki Nick?  ?

I aż  tylu tu handlarzy z elektro szrotem z wieloma kontami?

Nie będę rzucał nickami. Kto czyta forum to wie kto tu się na wielkiego znaffce kreuje. 

7 minut temu, Grutka napisał:

Możesz wystawić teraz ten gramofon za 15tysiecy jako unikat vintage kultowy zjawiskowy niepowtarzalny  ?

Nie jest na sprzedaż. Niech se leży.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.