Skocz do zawartości
IGNORED

Wojciech Cejrowski - Dziennik pokładowy.

Gość partick

Rekomendowane odpowiedzi

Do mnie językiem Glempa? Ty... !

może zastanów się nad sobą , jak widzisz nie tylko ja mam o tobie podobne zdanie

Edytowane przez wladz

jak rozumiem sam sprawdziłeś , może tym razem masz rację

P.S.

testowałeś różne odchody czy tylko swoje ?

Edytowane przez wladz
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

jak rozumiem sam sprawdziłeś , może tym razem masz rację

P.S.

testowałeś różne odchody czy tylko swoje ?

Masz wątpliwości? Wyjaśniam.

Pisałem o tobie i innych mających "podobne zdanie".

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziwisz się ? masz takie miejsce naukowych odkryć . Proponuję ZOO obwąchać , będziesz miał tęczę zapachów

Też siedzisz w zamknięciu?

Jesteś muł czy osioł?

Albo dziki?

jesteś tak prymitywny jak zaczepki ?

Nawet kaczki forumowego kolegę olały

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez wladz

Ktoś tu podał jako możliwy powód chorobę psychiczną.

To kto jest chory?

to nie jedyny z mozliwych powodów _unieważnienie_ małżeństwa.

Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

...zatajenie choroby psychicznej (lub innej) przed ślubem to właśnie częsta przyczyna konsekwencją której jest unieważnienie małżeństwa

Pisałem i znam taki przypadek, nie wykluczyłem też innych przyczyn.

Maju

Naprawdę jesteś aż tak naiwny,że nie zdajesz sobie sprawy iż to "unieważnienie" to tylko furtka dla "swoich" lub bogatych aby obejść zakaz rozwodów.

Nie jestem naiwny...wiem że najłatwiej oskarżyć nie podając żadnych dowodów na anonimowym forum! ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Nie jestem naiwny...wiem że najłatwiej oskarżyć nie podając żadnych dowodów na anonimowym forum! ;)

Lewakom wsio rawno,byle tylko dołożyć Cejrowskiemu.

W końcu nie można zostawić go w spokoju... nie dość, że ma swoje poglądy (w oczach lewaków -karygodne) to jeszcze ma odwagę je głosić.

Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

" Nie rasowych, tylko kulturowych, do cholery!!! Jak wam brak argumentów, to próbujecie z oponenta robić rasistę. Niech pan sobie przeczyta, co mówiłem wcześniej, niech pan dodatkowo przeczyta którąś z moich książek o Amazonii, bo rasistą jestem takim samym jak Jan Paweł II. Podał mi pan przykład Botswany, gdzie demokracja działa. I bardzo dobrze, niech działa, niech tamtejsze dzieci chodzą do szkół. Ale z drugiej strony nie ma takiego obowiązku, by wszyscy na świecie umieli czytać i pisać. W starożytnym Egipcie tylko kilku kapłanów czytało, nawet król nie umiał. I wszystko działało. Odgórna zasada, która obowiązuje wszystkich, to „Nie zabijaj” albo „Nie kradnij”. Ale nie ma zasady „Musisz umieć pisać”.

il Dottre

Nie myślisz .To nie jest odgórna zasada więc z Tobą wszystko ok ... przynajmniej dla Cejrowskiego

Edytowane przez wladz

Lewakom wsio rawno,byle tylko dołożyć Cejrowskiemu.

W końcu nie można zostawić go w spokoju... nie dość, że ma swoje poglądy (w oczach lewaków -karygodne) to jeszcze ma odwagę je głosić.

Mnie jest kompletnie obojętne ile panienek miał Cejrowski i ile miał ślubów i rozwodów.

Ale jak facet poucza wszystkich wokół i obi z siebie moralistę to oczekuję, że sam stosuje się do zasad które głosi.

No i okazuje się, że dzielny Wojtuś ma z tym problemy. Na dokładkę okazało się, że człowiek może rozłączyć to, co złączył Bóg, trzeba mieć tylko odpowiednie dojścia.

Jestem Europejczykiem.

Na dokładkę okazało się, że człowiek może rozłączyć to, co złączył Bóg, trzeba mieć tylko odpowiednie dojścia.

Gdzie o tym przeczytałeś?

Zaskakująca ta pewność! ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Na dokładkę okazało się, że człowiek może rozłączyć to, co złączył Bóg

No i kolejny nonsens. W Kościele Katolickim NIE MA ROZWODÓW. Poniał piesek?

Jeszcze raz powtórzę, żeby do kudłatego łba dotarło: NIE MA ROZWODÓW.

Jest unieważnienie małżeństwa.

"Rozwód kościelny" to skrót myślowy używany przez ignorantów i komuchów.

Odgórna zasada, która obowiązuje wszystkich, to „Nie zabijaj” albo „Nie kradnij”. Ale nie ma zasady „Musisz umieć pisać”

No i okazuje się, że nawet między Cejrowskm a obecnym polskim rządem istnieje płaszczyzna porozumienia i zgodność niektórych poglądów! :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

No i kolejny nonsens. W Kościele Katolickim NIE MA ROZWODÓW. Poniał piesek?

Jeszcze raz powtórzę, żeby do kudłatego łba dotarło: NIE MA ROZWODÓW.

Jest unieważnienie małżeństwa.

Czy ty doktorek masz w pracy do czynienia wyłącznie z niedorozwojami???

Przecież wszyscy wiemy, o co chodzi, było o tym jasno napisane. Puknij się w pusty łeb zanim z odkrywcza miną będziesz tu takie pierdoły wstawiał.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Czy ty doktorek masz w pracy do czynienia wyłącznie z niedorozwojami???

Ze smutkiem stwierdzam, że dość często. :)

Przecież wszyscy wiemy, o co chodzi, było o tym jasno napisane

A przepraszam, KTO pisał przed chwilą o ROZŁĄCZANIU?

Myślenie nie boli - przecież na logikę, skoro jest unieważnienie, to nie ma żadnego rozłączania. Małżeństwa w myśl wyroku sądu kościelnego NIE BYŁO.

Teraz łapiesz?

A przepraszam, KTO pisał przed chwilą o ROZŁĄCZANIU?

Myślenie nie boli - przecież na logikę, skoro jest unieważnienie, to nie ma żadnego rozłączania. Małżeństwa w myśl wyroku sądu kościelnego NIE BYŁO.

Teraz łapiesz?

Kręcisz doktorek jak zawodowy jezuita.

Zacytuj gdzie ja piszę o kościelnym rozwodzie? Tylko bez kręcenia!

Przejrzałem ten wątek i poza kilkoma właśnie skrótami mysłowymi cały czas mowa jest o szwindlu zwanym "unieważnieniem" małżeństwa.

Jestem Europejczykiem.

Tak swoja droga należy docenić chytrość tego zabiegu. Po ślubie cywilnym można wziąć rozwód i zostaje się rozwódką/rozwodnikiem. Ślub kościelny jest nierozwiązywalny (sakrament i takie tam, fachowcy wiedzą). Ale robimy hokus-pokus i po -przykładowo- 10 latach związku mamy z powrotem kawalera i kawalerkę ;-). Po prostu cud!

Jestem Europejczykiem.

Z tymi znakami szatana , pierścieniem , opowieścią o tym jak bezpieka za PRL łamała mu palce gdy był dzieckiem , a ma ze 40 lat to taka totalna lipa . Dorabia do swojej osoby modną i pożądaną ideologię w celach " komercyjnych " .

Palce połamano mu , ale nie bezpieka , unika jak ognia tematu wszczęcia śledztwa w IPN . Może ta sprawa ma związek z działalnośćią biznesową dziadka ? Wygląda na pospolitą kryminalną .

Gość Gosc

(Konto usunięte)

To trochę jak z Grodzką która jest kobietą.

Może teraz, ale przez ileś tam lat jednak w dowodzie było co innego.

A teraz humorystycznie.

Mnie jeszcze trochę w jego pozie nie pasuje jedna rzecz. Zauważcie że on czy to u siebie czy nawet będąc w gościach u kogoś pije yerba mate. Zawsze sam.

No to mnie drażni. Wypadało by chyba poczęstować gościa czy gospodarza.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.