Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno to nie kwestia końcówek. I chyba to prawda bo przecież u mnie już jego końcówki spokojnie sobie radziły z Kappami 8.2i.

To system zabezpieczeń jest zbyt czuły.

Ale mnie to niewiele mówi, więc kłócił się nie będę. Faktem jest, ze na chwilę gra i włącza się dioda sygnalizująca właśnie jego reakcję.

Wiadomo już coś?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No to będzie kino

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Wiadomo przed którymi świętami?

Nic nie wiadomo. Absolutnie nic. Ot cały urok biznesu z cinkciarzem przez malutkie ci.

I wszystko zależy tylko od humoru Megakonstruktora :-)

W grę wchodzą:

- Dzień Kupców Korzennych i Kiperów Win Tanich

- 25 Lecie Przaśnego Gimnazjum W Przaśnym Stawie

- 11 Okrągła Rocznica Odnalezienia Zaginionego Zamówienia Na Tfurczość Audio Przez Duże Tfu

Ubaw po uszy....

Jakież znowu do diaska daty?

Przecież to proste. W kalendarzach Megakonstruktora na Q-rewstwo w rok zwykły są wyłącznie środy. "Środa", "następna środa", "zobaczę, może środa" itd. W kalendarzach Megakonstruktora na Q-rewstwo w rok przestępny są wyłącznie niedziele.

• 2 tygodnie później...
Gość Gosc

(Konto usunięte)

No i znowu nie mam ani jednego zdjęcia z postępu prac nad końcówką. Oczywiście sprzętu na święta też miał nie będę.

Mam tylko kolejne obietnice.

Edytowane przez HQ150

No i znowu nie mam ani jednego zdjęcia z postępu prac nad końcówką. Oczywiście sprzętu na święta też miał nie będę.

Zaczynam wierzyć, że w Twoim przypadku to jakaś zła karma :-) Musiałeś w poprzednim wcieleniu ustrzelić jakiegoś lemura na obiad i teraz masz :-))

Bądź twardy! Tyle już zniosłeś rozczarowań, wytrzymasz.

Pozdrawiam.

Włodek.

Copy,paste-"brak humoru na forum" ;)

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

HQ150, czy Ty sobie jaja z nas robisz? Nie mogę uwierzyć, że ktoś tak daje się dymać. Przyznaj się, ten wątek to taki trollek, co? Nabijasz się z nas, nie? Już dawno pojechałeś i zrobiłeś mu mongola a nam tylko ściemniasz. Przyznaj się.

• 2 tygodnie później...

definitywnie zamknie temat.

chyba mój pierszy wpis w Twym tasiemcu :)

do adremu - słowo "definitywnie" w ustach nadKonstruktora brzmi - delikatnie mówiąc - nieprzekonywująco...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

• 3 tygodnie później...

jączyż :)

o takie rzeczy się nie pyta -

na TE wyroby się po prostu czeka :)P

aż do śmierci i jeden dzień dłużej.

To co ten pan lemur wyprawia to woła o pomstę do nieba, ale historia HQ nie jest odosobniona, jest podobna do historii znajomego, na to nie znajdziemy określenia nawet w słowniku wyrazów obelżywych wszystko będzie zbyt łagodne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przestrzegam wszystkich raz jeszcze przed jakimi kolwiek kontaktami z tym panem.

Jeśli ktoś nie chce czekać ; ) a przekonać się jakie brzmienie prezentują urządzenia Konstruktora to zapraszam http://allegro.pl/zagra-audio-ii-le-xlr-wzmacniacz-stereo-do-atc-i4287282418.html

• 2 tygodnie później...

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

• 2 tygodnie później...

Niestety nie.

Do tej pory nie otrzymałem żadnego zdjęcia z ,, postępów'' prac nad końcówką. Dzisiaj dostałem info, ze Darkul będzie u mnie 22-24 maja i definitywnie zamknie temat.

Jakieś postępy...może :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Na końcówkę do kina mam poczekać do połowy sierpnia.

Ty Chłopaku jako ten biblijny Hiob doświadczany przez "złego" jesteś. Szczególnie cierpliwość i niezachwiana wiara jest na Tobie rzetelnie sprawdzana.

Jestem z Tobą w Twej męce, jeśli takie wsparcie coś dla Ciebie znaczy. :-)

Włodek.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Teraz już nie jest źle. Stereo gra fajnie, a końcówka do kina to miał być bonus za długotrwałem czekanie. Więc mogę jeszcze trochę poczekać. Na stereo też większość mówiła, ze się nie doczekam, a w ogromnych bólach i karygodnym opóźnieniem ale jest. Za ponowne oczekiwania sam zaproponował, że zrobi mi jeszcze wzmaka do kuchni.

Kiedyś się może doczekam.

• 2 tygodnie później...

Za ponowne oczekiwania sam zaproponował, że zrobi mi jeszcze wzmaka do kuchni.

i co nastepne wzmak do subwoofera w samochodzie? HQ bądź dorosłym facetem i zamknij sam ten temat bo sie robi jak w piaskownicy.

Teraz już nie jest źle. Stereo gra fajnie, a końcówka do kina to miał być bonus za długotrwałem czekanie. Więc mogę jeszcze trochę poczekać. Na stereo też większość mówiła, ze się nie doczekam, a w ogromnych bólach i karygodnym opóźnieniem ale jest. Za ponowne oczekiwania sam zaproponował, że zrobi mi jeszcze wzmaka do kuchni.

No? I jak? Zrobił?:))))))))

Znam tu , w moich okolicach typa, który na pytanie pracowników: "szefie, kiedy pan nam zapłaci?" odrzekł:

- Na razie nie ma mowy. Przecież widzicie, że kupiłem nowego Jaguara!

Tu - analogicznie, choć trochę na odwrót!:))

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.