Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

To prawda, majstersztyk - mój to umie tak…

(...)

Ale mu się to stało po przypadkowym kontakcie z chodnikiem

Czyżby Kolega słuchał płyt ;-)?

Jestem Europejczykiem.

Ale mu się to stało po przypadkowym kontakcie z chodnikiem

Może i tak , niemniej bionicy opracowują nowe rozwiązania za sprawą bioniki , co pozwala uniknąć i znacząco zmniejszyć przypadkowość oraz koszty badań w opracowaniach i wynalazkach naukowo - technicznych .

Zresztą współczesna technika nie zdaje się na łut szczęścia i przypadkowości .

Piotr

+ , świetny ten KCIUK , zresztą to najwspanialszy palec pośród pozostałych palców naszej dłoni , jedyny wyposażony w staw siodełkowy , prawdziwy majstersztyk funkcjonalności !

Mój wykłądowca filozofii twierdził, że to kciuk jest podstawą cywilizacji i dominacji człowieka nad zwierzętami. Małpy go ponoć nie posiadają/nie potrafią używać tak, jak nauczył sie człowiek, co mu umożliwiło posługiwanie się narzędziami.

Powrót po dłuższej przerwie...

ekhm, słabo zabezpieczone? I od tego zimne luty w dopiero zlutowanym urządzeniu? Lekkie przeciążenie u kuriera i już nie działa?

Mi tak się wydaje, że po prostu ch*jowo zlutowane przez miszcza.

Mój wykłądowca filozofii twierdził, że to kciuk jest podstawą cywilizacji i dominacji człowieka nad zwierzętami. Małpy go ponoć nie posiadają/nie potrafią używać tak, jak nauczył sie człowiek, co mu umożliwiło posługiwanie się narzędziami.

+

Być może , nie neguję tego , natomiast uważam , że sam kciuk jakkolwiek doskonały nie byłby należycie wykorzystany , gdyby nie nasz kilogram najbardziej skomplikowanej materii we wszechświecie , tj. rozum .

Piotr

Gość Gosc

(Konto usunięte)

ekhm, słabo zabezpieczone? I od tego zimne luty w dopiero zlutowanym urządzeniu? Lekkie przeciążenie u kuriera i już nie działa?

Mi tak się wydaje, że po prostu ch*jowo zlutowane przez miszcza.

Ja się nie znam. Nie działało jak powinno.

Coś więcej było nie tak, bo będę miał nowe pre, w nowej obudowie. Elektronika gotowa ale obudowa jeszcze nie.

Jutro niby ma być wysyłka.

Coś więcej było nie tak, bo będę miał nowe pre, w nowej obudowie. Elektronika gotowa ale obudowa jeszcze nie.

Wygląda na to, że Darkul w 2 dni zbudował cały, nowy ośmiokanałowy przedwzmacniacz. Wcześniej przez pół roku nie dał rady.

Poza tym przypomina mi to sytuację Damjana, gdzie konstruktor nie potrafił zdiagnozować i naprawić swojego pre, po czym zaproponował, że wykona nowy.

Edytowane przez omen

Wygląda na to, że Darkul w 2 dni zbudował cały, nowy ośmiokanałowy przedwzmacniacz. Wcześniej przez pół roku nie dał rady.

Jak dla mnie to przysłał mu coś na "odczep się" i kończył właściwy projekt. Pytanie czy skończył.

HQ - mówiłem - daj mu miesiąc.

Gość partick

(Konto usunięte)
konstruktor nie potrafił zdiagnozować i naprawić swojego pre, po czym zaproponował, że wykona nowy.

naprawianiem zajmuje się serwis, gdzie pracują ludzie o deczko większej wiedzy od Megakonstruktorów.

Edytowane przez partick

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Sprzęt nie dotarł. Obudowy nie gotowe. Jutro mija 7 miesięcy oczekiwania na sprzęt.

Wysyłka ma być w przyszłym tygodniu. Brakuje grubego aluminium na obudowy a z cienkiego jak dostałem ostatnio nie chcę.

Pan Darek to taki Zawisza Czarny, wszystko na czas, pewnie, fachowo, kompetentnie...

Już chyba nikt, nie wyłączając konstruktora, nie będzie tu pisał farmazonów, że na sprzęt darkula warto czekać, sorry z kim , z jaką firma może się darkul równać pod względem podejścia do klienta

szok,...ale cóż "będziesz pan zadowolony"

Lepiej i pewniej kupić od fachowca, np z Włoch. Duża oferta i klocki w 100% powtarzalne.

Przy ich ofercie nie ma sensu dłubać samemu.

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

Sprzęt nie dotarł. Obudowy nie gotowe. Jutro mija 7 miesięcy oczekiwania na sprzęt.

Wysyłka ma być w przyszłym tygodniu.

Dlaczego mnie to nie dziwi ? ;)

Brakuje grubego aluminium na obudowy a z cienkiego jak dostałem ostatnio nie chcę.

Podrzuć mu linka :)

http://stores.ebay.com/along1986090/Enclosure-Case-/_i.html?_fsub=2332698010

Jak już wspomniałem, to wydaje mi się, że najlepiej niech HQ sam sobie już zrobi te obudowy w jakimś zakładzie. Płytki też może we własnym zakresie wykonać. Przynajmniej będzie mieć większą satysfakcję z dźwięku.

Tylko niech HQ150 jakąś karę umowną sam zaproponuje i zapłaci za nie dotrzymanie warunków umowy odnośnie odbioru firmowej obudowy. Dopiero po zgodzie może zacząć szukać, bo po co mu dwie... kiedyś.

i daj tu rodakowi zarobić... człowiek chce wspomóc rodzimego "konstruktora" , płaci więcej niż za towar z zachodu

No ale HQ wspomogl rodzimego konstruktora - nawet bardzo. ;)

Przepraszam HQ za ten "zart" - sytuacja nie do pozazdroszczenia, mam nadzieje ze mimo wszystko uda sie ja doprowadzic do szczesliwego zakonczenia.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.