Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Pisałem, że jak dla mnie. Nie mam pojęcia co powiedzieliby inni.

W piątek, chyba pojawi się u mnie kolega z forum który słyszał u mnie Kappy.

Bardzo jestem ciekawy jego opinii.

Kolumny do odsłuchów będą zestrojone, czy w trakcie słuchania będziecie sobie z kolegą kręcić wzmocnieniem w pasmach jak tam się któremu spodoba?

jutro sroda.

i co?i bedzie tzw. howno.

pozdrawiam wszystkich grajacych w wiewiorke z podatkami.

plombe za 300zł sobie wstawicie,ale serca za te pieniadze nie zoperujecie.

jutro sroda.

i co?i bedzie tzw. howno.

pozdrawiam wszystkich grajacych w wiewiorke z podatkami.

plombe za 300zł sobie wstawicie,ale serca za te pieniadze nie zoperujecie.

A co ty wieprzu jeden tak o te podatki się dopierdalasz??? Nie twój zasrany interes czy HQ150 i inni je płacą, pilnuj swojego interesu....żeby n ie był to płace podatki.

A co ty wieprzu jeden tak o te podatki się dopierdalasz??? Nie twój zasrany interes czy HQ150 i inni je płacą, pilnuj swojego interesu....żeby n ie był to płace podatki.

Najbogatsi Polacy nie płacą podatków. Płacą tylko cienkie bolki i oni dźwigają ten pokręcony kraj. Tak więc, nie napadajmy na bolka, że chciał sobie ulżyć.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Cisza bo wszyscy bana dostali od pana wrazliwego za krytyke miszcza.

Edytowane przez hydrogen

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nie, nikt ode mnie nie dostał bana za krytykę sprzętu czy konstruktora.

Piszesz bzdury. Bany były za chamskie odzywki, brak kultury, pisanie kłamstw i najczęściej za zwykłe zaśmiecanie tematu.

W tym temacie dyskutuje około 150 forumowiczów z czego 25 dostało bany.

Jak widzisz spokojnie, ma kto jeszcze zabierać głos.

Edytowane przez HQ150

Tak, tak, wszyscy juz wiemy ze brakiem kultury u innych myjesz rece ale jak Kulesza zucal miesem na innych w klubie obok to jak ten kundel z podwinetym ogonem slowa nie powiedziales o swojej wybiorczej kulturze.

Jeśli ilość postawionych szklaneczek za ten post nie przekroczy 25 (ilość zbanowanych do tej pory w tym wątku)

to jaśnie nam tu panujący uzna prawdopodobnie, że stawiają tylko koledzy zbanowanych w ich imieniu.

Edytowane przez zbymar

paproch.

myślimy Paproch mówimy Zagra.

z Paprochu powstales w Walec sie obrócisz.

"O obrotach Paprochów"

Pan(nie płace podatków)Darek.

ściema to najważniejsza ze sztuk!

o moj Paprochu rozwijaj sie.

Paproch w srode,Paproch w sobote,

nie bedzie Paproch plul nam w twarz!

w twarz!?

http://www.youtube.com/watch?v=M3tLaEOKJ6Q

Edytowane przez Wieprz
Gość Gosc

(Konto usunięte)
<br />HQ150. Miały być zdjęcia. Nie podgrzewaj atmosfery, wrzuć w końcu i napisz jak gra? <br />

Gdzie napisałem że będą zdjęcia?

Ale spokojnie będą, zrobię przez weekend.

Sprzęt gra i jest O.K. Na razie mam dwie godziny grania za sobą więc za wiele nie napiszę.

Trwa zabawa z ustawieniami sprzętu i kolumn. A jedna ma ponad 70kg więc łatwo nie jest.

Wieczorem chyba dwóch kolegów z forum przyjedzie posłuchać to może coś napiszą.

Edytowane przez HQ150

a co ma ciężar kolumny do ustawień sprzętu? no chyba chyba ze kolumny po pokoju targasz i przestawiasz i do dźwigania kogoś potrzebujesz?

Edytowane przez teegebaeck

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

A może dajmy HQ150 spokojnie rozstawić, wyregulować i posłuchać sprzętu. Zadeklarował, że da recenzję z fotami po weekend'dzie (kuźwa co to za słowo?) poczekajmy zamiast szczekać po próżnicy. Jak Go całkowicie mentor nie zdeprawował, to się wywiąże z obietnicy.

A może dajmy HQ150 spokojnie rozstawić, wyregulować i posłuchać sprzętu. Zadeklarował, że da recenzję z fotami po weekend'dzie (kuźwa co to za słowo?) poczekajmy zamiast szczekać po próżnicy. Jak Go całkowicie mentor nie zdeprawował, to się wywiąże z obietnicy.

Poczekajmy.

a co ma ciężar kolumny do ustawień sprzętu? no chyba chyba ze kolumny po pokoju targasz i przestawiasz i do dźwigania kogoś potrzebujesz?

jeśli masz na kolcach i granicie, to ma bardzo wiele. Ustawianie jest znacznie trudniejsze. Trwa więc więcej.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.