Skocz do zawartości
IGNORED

Kibol- wybryk natury, brakujące ogniwo Darwina czy tylko zwykły bandyta?

sittek

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dostrzegam idiotę. Mam dobrego nosa.

Twój diament.

Ukryta Zawartość

Szanowny Panie Ministrze Sienkiewicz. Mam dla Pana pewną radę. Żeby odgrywać twardego szeryfa, który chce chronić zwykłych ludzi, trzeba mieć do tego warunki. Pan ich nie ma - pisze Łukasz Warzecha w najnowszym felietonie dla WP.PL.

.............

Mówiąc szczerze, niedobrze mi się robi, gdy słyszę Pana kolejne deklaracje, po kogo to Pan idzie, kto ma się bać, kogo Pan będzie siłą socjalizował i kto dostanie policyjną pałą przez grzbiet. Jeśli Pan jest szeryfem, to wyłącznie odpustowym.

Łukasz Warzecha

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam

Ale temat trochę nie na miejscu, gdyż nie ma w Polsce kiboli bądź tzw. Chuliganów

To wymysł mediów głównego nurtu.

Ale temat trochę nie na miejscu, gdyż nie ma w Polsce kiboli bądź tzw. Chuliganów

To wymysł mediów głównego nurtu.

brawo, brawo. Poniżej Patrioci Wyklęci w materiale zmanipulowanym przez samego Tuska i Michnika. Oryginalny film przedstawiał przejście dla pieszych, na którym grupka patriotów przeprowadzała starszych ludzi, po czym podeszła do nich grupka żołnierzy Meksykańskiej Marynarki Wojennej i zaatakowała bronią białą. Ehh ta nowoczesna grafika komputerowa.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Trzeba zbudować państwo polskie od podstaw.

Może to zrobić tylko Jarosław Kaczyński.

I to jest tekst roku! Szczególnie w wątku o kibolach.

Będzie wrak, będą czarne skrzynki, będą badania naukowe, będzie werdykt.

I dalej konsekwentnie na temat kiboli...

Powrót po dłuższej przerwie...

Po co kmiocie wklejasz te debilne wpisy nie na temat? Spadaj do wątku o Huyni bo przyjdą kibole i ci wp***dolą.

To jest pytanie, na które nikt nie zna odpowiedzi.

Ukryta Zawartość

Ale proszę o odwoływanie się do wiarygodnych źródeł, a nie biuletynów propagandowych, w które nawet szkoda flaszkę zawinąć.

Ukryta Zawartość

To jest pytanie, na które nikt nie zna odpowiedzi.

chłop trolluje z co najmniej 3ch kont, a wy się zastanawiacie. 747, ambient noise i jeszcze aramon. Dawny aaaalfredzik.

poziom dostosowuje do konta. Na AH miał ileś takich kont i jednocześnie z "normalnego" rozmawiał sobie o audio w zakładkach tematycznych. Żul bez życia prywatnego.

poziom dostosowuje do konta. Na AH miał ileś takich kont i jednocześnie z "normalnego" rozmawiał sobie o audio w zakładkach tematycznych. Żul bez życia prywatnego.

Arbuz miał kilka wcieleń, ale wszystkie na podobnym poziomie emocjonal;nym. Zawsze kończyło się rynsztokowym ubliżaniem. Własnej natury sie nie przeskoczy.

Ale proszę o odwoływanie się do wiarygodnych źródeł, a nie biuletynów propagandowych, w które nawet szkoda flaszkę zawinąć.

przecież mówię, że nagranie zmanipulowane :))))

Arbuz miał kilka wcieleń, ale wszystkie na podobnym poziomie emocjonal;nym. Zawsze kończyło się rynsztokowym ubliżaniem. Własnej natury sie nie przeskoczy.

Z tym, że u 747 problemy psychiczne sa ewidentne, dlatego nie wykluczałbym rozdwojenia jaźni lub podobnych jednostek.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Poniżej Patrioci Wyklęci w materiale zmanipulowanym przez samego Tuska i Michnika. Oryginalny film przedstawiał przejście dla pieszych, na którym grupka patriotów przeprowadzała starszych ludzi, po czym podeszła do nich grupka żołnierzy Meksykańskiej Marynarki Wojennej i zaatakowała bronią białą.

Zaraz zaraz... Czy myśmy nie powinni wypowiedzieć wojny Meksykowi?

Może to by i maiło sens. Jak byśmy wygrali to w ramach łupów wojennych mielibyśmy niezłe zapasy dragów.

araz zaraz... Czy myśmy nie powinni wypowiedzieć wojny Meksykowi?

No w sumie możnaby to potraktować jak napaść militarną. Byli żołnierze, to casus beli sie znajdzie. Prawie jak ostrzelanie Westerplatte przez niem. pancernik.

747 JESZCZE RAZ WKLEISZ ZDJĘCIE TEJ SWOJEJ HUJNI A DOSTANIESZ BANA BEZ OSTRZEŻENIA

Dostrzegam frustrację, masz złą noc?

No i doigrałeś się.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Widzę, że po wyjściu z roboty politykowanie nagle kończy się, a wydawałoby się, że temat jest o sporcie ......:-)

u 747 problemy psychiczne sa ewidentne,

No to , Przyjacielu sittek - masz już odpowiedź na pierwszy "człon" pytania. I - chociaż czasem nie zgadzam się z Romkiem , bo jeździ szybciej ode mnie - tu ma lufeńkę !:)))

747 dostał ode mnie bana; pierwszego i mam nadzieję, że ostatniego. To że zasrał cały wątek polityką to jeszcze bym przełknął, ale ostrzegany wkleił znowu fotkę tej swojej Hujni. Za to idzie się tu do pierdla.

... I - chociaż czasem nie zgadzam się z Romkiem , bo jeździ szybciej ode mnie - tu ma lufeńkę !:)))

Ja przeciwnie. Mimo, że kocham Romka to widzę misję jaką ma 747 do spełnienia...

Swiat potrzebuje ludzi pokroju kiboli, a dokładnie pseudokapitalizm potrzebuje takich ludzi - bardzo dużo - tylko z innymi celami, nie bojkami pod stadionem a walka o lepszy byt dla ogolu, mogli by dużo zrobić dla nas jeśli było by ich dużo a tak produkujemy cale armie słabeuszy sterowanych przez system i system sterowany i układany przez/pod jednostki pokonuje mase, nie do pomyślenia

chwilowy brak działalności w audio.

Ja przeciwnie. Mimo, że kocham Romka to widzę misję jaką ma 747 do spełnienia...

Ja Romka nie kocham , bom nie łysy kibol. A jaką "misję" ma do spełnienia 747 - nie wie nikt . Ni on , ni lekarze ... Ci ostatni - ręce załamali już z rok temu...

747 dostał ode mnie bana; pierwszego i mam nadzieję, że ostatniego. To że zasrał cały wątek polityką to jeszcze bym przełknął, ale ostrzegany wkleił znowu fotkę tej swojej Hujni. Za to idzie się tu do pierdla.

troche luzu , daj mu pozyc ;)
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.