Skocz do zawartości
IGNORED

Sex przed ślubem - tak czy nie?

suluben

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekaw jestem, czy w kwestii partnerek słowo "vintage" też ma dobre konotacje?;_)

jeśli jest NOS to dlaczego nie

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

czy bi-wiring?

Z punktu widzenia kolegi, który przyszedł pomóc - to byłoby samolubstwo :) co 2 ampy to 2 :)

Tri-amping - to już przegięcie, za mało miejsca się robi w salce i sopran będzie strasznie stłumiony ;-))

Pojawiły się już jednak firmy, które dokonują modyfikacji... ;)

Z tego co mi wiadomo owe modyfikacje są tylko powierzchniowe, kładą ładny lakier a "bebechy" te same.

Cóż za banalne pytanie. Sex na dźwigu - tak czy nie? - brzmi o wiele ciekawiej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Az mi sie przypomniala akcja sprzed kilku miesiecy z naszej firmy. Otorz jedna babka postanowila sie postkukac z gosciem na magazynie. Gdzies mieli firmowy monitoring. Oczywiscie na drugi dzien wszyscy o wszystkim wiedzieli. Hehe. Nic im oczywiscie nie zrobiono, bo nic nie ukradli, nie byli tez pijani to nie ma za co karac. Wiec Panie i Panowie. W pracy mozna bez konsekwencji - z kimkolwiek.

?👈

Nie ma co zaczynac od dupy strony. To dlatego jest tak duzo rozwodow. Super seks na poczatku a gdy fascynacja seksem sie skonczy okazuje sie, ze nie ma o czym rozmawiac bo jestesmy tacy rozni. Moim zdaniem jezeli dopasujemy sie intelektualnie i emocjonalnie to o wiele latwiej bedzie pozniej dogadac sie w lozku niz na odwrot, najpierw lozko a pozniej co? Rozwod.

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Nie ma co zaczynac od dupy strony. To dlatego jest tak duzo rozwodow. Super seks na poczatku a gdy fascynacja seksem sie skonczy okazuje sie, ze nie ma o czym rozmawiac bo jestesmy tacy rozni. Moim zdaniem jezeli dopasujemy sie intelektualnie i emocjonalnie to o wiele latwiej bedzie pozniej dogadac sie w lozku niz na odwrot, najpierw lozko a pozniej co? Rozwod.

A ja zauwazylem ze pary o takich samych charakaterach nigdy nie potrafia sie dogadac. Wezmy np zestawy dwie wybuchowe i uparte osoby. Kataklizm murowany wczesniej czy pozniej. Wbrew pozorom lepiej laczyc sie ze swoimi przeciwnymi cechami. Mysle ze dlatego jestem nadal tyle lat ze swoja kobieta. Ja wybuchowy i nerwowy, ona calkowite przeciwienstwo. W innym przypadku chyba bysmy sie pozabijali.

?👈

A ja zauwazylem ze pary o takich samych charakaterach nigdy nie potrafia sie dogadac. Wezmy np zestawy dwie wybuchowe i uparte osoby. Kataklizm murowany wczesniej czy pozniej. Wbrew pozorom lepiej laczyc sie ze swoimi przeciwnymi cechami. Mysle ze dlatego jestem nadal tyle lat ze swoja kobieta. Ja wybuchowy i nerwowy, ona calkowite przeciwienstwo. W innym przypadku chyba bysmy sie pozabijali.

To jest bardziej filozoficzne niż się wydaje. Śruba jest dopasowana do nakrętki mimo że nie są identyczne. Jednak powinny być one identyczne co do cechy jaką jest gwint. Śruba M6 nie pasuje do nakrętki M5. Nie pasuje ona jednak również do śruby M6 mimo że są identyczne pod względem wszystkich cech.

Jak juz łodz podwodna to chyba z Lotusa byla robiona :) Częsć z Moorem chyba.

Porownanie do srubek i nakretek jest smieszne, ale duzo w tym spojności :)

?👈

Napisalem o dopasowaniu a nie byciu identycznym;)

To jest bardziej filozoficzne niż się wydaje. Śruba jest dopasowana do nakrętki mimo że nie są identyczne. Jednak powinny być one identyczne co do cechy jaką jest gwint. Śruba M6 nie pasuje do nakrętki M5. Nie pasuje ona jednak również do śruby M6 mimo że są identyczne pod względem wszystkich cech.

Proste porownanie, ale mniej wieej o to chodzi:)

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

3/4 rozwodów ponoć ma miejsce z powodu niedopasowania seksualnego.

Tak twierdzą fachowcy.

I tak jest w istocie , przecież nie idziemy do kochanki na obiad lub żeby z nią porozmawiać , od tego są McDonaldy i forum Audio-stereo .

Piotr

Przykład z śrubą prosty, ale skuteczny. Ogólnie jedno w drugie ma pasować, pozostałe kwestie są do obgadania :) Łączenie przeciwnych cech powoduje, że jedna strona drugiej nie rozumie.... i nie zrozumie.

.

Jak jakaś się uprze, że tylko po ślubie to jest na to staropolski sposób :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jezeli to niektorym nie przeszkadza zawsze moga wziac troche przechodzone, co to przed slubem daja.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.