Skocz do zawartości
IGNORED

Klub wolnych od facebooka

maxglow

Rekomendowane odpowiedzi

Kto głupi się złapie i niech ich to boli... Dzieci zakładają po kilka kont bo zapominają loginów czy coś i tak przebijają konta zwierząt :>

Nie wiem czemu kurde ludzie uważają to za dochodowe... Reklamy?

STACJONARNY: PC->NFB 1.32->HA2013 MOBILNY: HTC 10->CCA C16/FiiO FH5

Też jestem bezkontowiec. Kilka lat temu wygooglałem zagranicznego znajomego sprzed kilkunastu lat, z którym całkowicie urwał się kontakt - znalazłem jego konto na FB. Ucieszyłem się, założyłem sobie specjalnie konto, napisałem do niego. Nie dostałem odpowiedzi - nie przypuszczam, żeby mnie zlekceważył, pewnie moja wiadomość gdzieś mu umknęła w natłoku jakichś zaproszeń, powiadomień i innego gówna od całkowicie obcych ludzi, które też zacząłem dostawać dopóki całego badziewia nie skasowałem.

Nie mam "fejsbuka" i daję radę - co prawda czasem chcąc uzyskać jakąś informację przekierowuje mnie na FB i wtedy trochę poirytowany, zrezygnowany, odchodzę...

W każdym razie nie dałem się ! ;-)

Pozdrawiam ))

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Mam konto na Fejsie ale nie udzielam sie juz od dawna .

Nawet próbowalem skasować ,ale nie wiem jak .

Pisałem nawet maila do wlasciciela- oczywiście bez odzewu .. Fakt . Idiotyczny to portal .

fb nie trawię, nie mam konta, w nasza klasa byłem przez pierwsze miesiące jak powstała odświeżyłem telefony , zrobiliśmy spotkanie dawnych znajopmych i wypisałem się ,

Focal + Naim

Jeszcze troszkę i będzie nas stu......

Zapraszamy, zapraszamy.....

A jak przegonimy wątek polityczny i kościelny to odzyskam wiarę, że świat nie zginie........tak szybko.

DAPHILE, Arcam irDac, Musical Fidelity A3, Paradigm studio 40.4 + REL T5,ibasso DX120,DX100, Iriver H140 eph100 HD650. 

Proponuje zainstalowac dodatki do przegladarek internetowych ,ktore blokuja sledzenie naszej aktywnosci w necie przez te perfidne firmy takie jak fb,google itd.

Zgadzam się, stosuję przeglądarkę srware iron- podobna do chrom. Nie wysyła danych do gugla. Informację o niej przeczytałem w jakimś komentarzu, po dniu komentarz znikł.... Do tego instaluj ghostery.

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Pawel ty masz poprostu pusty ten profil g+ tak? Ja niezlalazlem mozliwosci na odciecie nawet pustego profilu od gmail. A co gorsza konto na youtube automatycznie wymaga teraz konta gmail i chyba 6tyg mi zajelo zeby zmienic na fektowe konto gmail. Ale kompletnie rozlinkonowac tego gowna nie moge. Wkurza mnie google niesamowicie.

Tak w 100% nie da się tego odłączyć, yt zawsze będzie w jakiś sposób powiązane, jednak zniknie kanał yt, a konto g+ przestaje istnieć dla innych, nie ma żadnych kręgów, zaproszeń do znajomych itd, po prostu nie istniejesz w wyszukiwarce g+.

Wklejka z netu:

1. Zaloguj się na konto na stronie Google+.

2. Wybierz Ustawienia konta Google+ a następnie Ustawienia konta.

3. W sekcji Usługi kliknij Usuń profil i powiązane funkcje Google+.

4. Jeżeli chcesz całkowicie zakończyć swoją przygodę z Google, wybierz Zamknij całe konto i usuń wszystkie usługi.

4. Zaznacz Usuń zawartość usługi Google+ oraz Wymagane.

5. Wciśnij Usuń wybrane usługi.

Artykuł skopiowany ze strony:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Tak w 100% nie da się tego odłączyć, yt zawsze będzie w jakiś sposób powiązane, jednak zniknie kanał yt, a konto g+ przestaje istnieć dla innych, nie ma żadnych kręgów, zaproszeń do znajomych itd, po prostu nie istniejesz w wyszukiwarce g+.

Wklejka z netu:

Dzieki, sam do tego kiedys doszedlem. Ale problem w tym ze nie da sie w 100% od tego odciac. Ktos wyslal mi zdjecia na 'moj profil googlowy' i dotarly na skrzynke fekjowa ktora mialem ustawiona w G+ a juz G+ niby skasowane. Dlatego mnie wkurza google, na sile chce cie zwiazac ze swoimi durnymi serwisami.

Mi nie dotarło żadne powiadomienie od czasu skasowania profilu. Wcześniej ciągle dostawałem jakieś spamy żeby dodać znajomych do kręgów czy inne bzdety, teraz cisza. Sprawdziłem też czy usunęło mnie z kręgów jakiejś firmy, która dodała mnie bez mojej zgody. Sprawdziłem innym kontem i okazało się, że przestałem tam się wyświetlać.

Sprawdź czy nie masz g+ dodanego gdzieś w telefonie czy jakiejś aplikacji. Mój profil przywrócił się raz automatycznie gdy odpaliłem na telefonie hangout, później musiałem go usuwać ponownie w przeglądarce.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Pawel to chyba nie profil g+, to 'profil google' ktory istnieje pod dashboard i nie da sie go usnac. Stowrzysz gmaila i od razu masz profil googlowy, i on pamieta poprzednie maile itd. Poprostu zagmatwali to jak mogli zeby jak najwiecej ludzi nie moglo sie uwolnic i w siedzialo zlapanych w siec. ladnie statystki wygladaja. facebook nie ma takiej polityki przynajmniej.

Teraz mam tak, że gdy kliknę opcję ty+ w gmailu wyświetla mi się: "Dołącz do Google+, tworząc swój profil publiczny". Swoją drogą google do spółki z apple to absolutne mistrzostwo świata w inwigilacji. Drugi raz bym tam konta nie założył na pewno, jednak zbyt wiele mnie łączy z adresem żeby teraz wszystko odkręcać, a ponadto nie prowadzę życie w Internecie w taki sposób aby wymagało to większej ostrożności niż dotychczas.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Tez mam taki napis dalacz do... wyswietlajacy sie, ale mimo wszystko to cholerstwo pamieta jakos i sa gdzies w tle informacje pochowane. Tak jest google i apple to dwie firmy ktore tworza ladny wizerunek a posuwaja nas ostro od tylu. posuniecie googla z youtube otowrzylo mi oczy i zaczalem sie bardziej interesowac prywatnoscia. Rowniez z gmailem za duzo mnie laczy zeby kasowac konto, ale teraz mam pare innych do roznych sytuacji, boje sie ze gmail jest za latwo polaczony z moimi danymi. Lepiej byc ostroznym.

Witam, też wstępuję do klubu. Choć pracuję w branży IT to uciekam od tych portali. To co się dzieje wokół FB i podobnych to już trochę chore jest.

Odnośnie prywatności w Internecie - chciałoby się, lecz niestety ...

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Przecietny Rosjanin korzysta z rosyjskiego odpowiednika faceboka

Ukryta Zawartość

tak wiec sie nie dziwie ze chca zablokowac to badziewie z usa

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Internet od dawna jest narzędziem szpiegowania. Rosja włączając swój portal ma pełną kontrolę nad tym co ludzie piszą. Spróbuj tylko założyć sobie konto na ruskim fb i napisz żle o Putinie. Kulka w łeb murowana

Facebook-Sracebook, be !!, nie posiadam kąta, i nie mam zamiaru zakładać !!!

Znam ludzi którzy, mają konta, i żałują, a teraz odwrotu nie ma. Pozdrawiam. -:)

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Z wielką przyjemnością dopisuję się do klubu. Nie miałem, nie mam i nie zamierzam mieć konta nie tylko na ryjksiążce ale i na podobnych portalach tego typu. Jedynym ich celem jest inwigilacja społeczeństwa. Uważam, że trzeba być bezmyślnym jego członkiem aby założyć konto na tym śmietniku i jeszcze jawnie odsłaniać siebie każdym wpisem. Zajrzałem kilka razy jak siostra to gówno przeglądała, z ciekawości zawartych tam treści. Nie ma tam nic oprócz spamu i każdego dnia przybywa. Zero wartościowych treści i na próżno szukać. Byłem ciekaw dlaczego to takie popularne. Teraz już wiem. Z powodu ludzkich kompleksów i potrzeby dowartościowania. Tylko niby jak ma kogoś dowartościować ktoś obcy ? Popularność ryjzboka wynika tylko z faktu ogromnie niskiego poziomu intelektualnego użytkowników. Podobnie jak popularność komercyjnych stacji radiowych i tv. No i prasy codziennej za 99gr/ numer. Swoją drogą tv też mało oglądam i widzę jak jej poziom drastycznie spada, bo to atrakcyjniejsze dla odbiorców. Irytuje mnie przypinanie wszędzie linków i informacji o fb i nagabywanie do odwiedzania profili. Nawet strony w przeglądarce nie przewiniesz czasem spokojnie, żeby cię nie atakowały zaraz obce zdjęcia i treści ze znaczkiem "f". Miło, że jest nas aż tylu. Liczę na więcej. Dobry temat.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.