Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Powodem nieprzyjęcia do saloniku zgłaszającego akces użytkownika, mogą być tylko dwa przypadki. Albo ów zgłaszający jest zbyt mało znany uczestnikom saloniku, albo jest zbyt dobrze znany.

Innych opcji nie ma. Jeśli wśród kilkuset członków tego wątku nie może znaleźć trzech, którzy mu ufają i poprą kandydaturę, to nie ma innych powodów niż te które wymieniłem.

I dlatego to nie jest żadne elitarne grono. To miejsce dla zwykłych audiofili, ale jednak audiofili, a nie osób przpadkowych lub trolli.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

A wystarczyło założyć odpowiedni wątek np. p.t. "salonik audio - dlaczego powstał ,zasady i regulamin" tak aby wszyscy na forum mogli się z tym zapoznać zamiast rozsyłać pocztą pantoflową jakieś debilne maile.

Szczerze mówiąc jak kliknąłem tego maila to nawet nie wiedziałem o co chodzi , dostałem rekomendację ale przez kilka tygodni nawet o tym nie wiedziałem ;)

Tak właśnie można sp***dolić nawet najlepszą ideę ;)

Chciałbym zapytać, w jaki sposób można wycofać swój akces przystąpienia do saloniku?

Zachęcony wpisami kilku userów uznałem, że może rzeczywiście weryfikacja to tylko formalność, sprawdzenie danej osoby pod kontem trollowania i zwyczajnie jak kolega wyżej kliknąłem w mailu na fałszywe zaproszenie.

Z uwagi na to, że nie życzę sobie aby mój nick był na jakiejś śmiesznej liście, z której to łaskawie ktoś mnie wybierze, proszę podać instrukcję ewakuacji kandydata na zaszczytne miejsce w loży salonowej.

Myślę że gdybyś swój wpis przesłał do admina miałbyś pewność, że cię zrozumie i anuluje Twój akces bez żadnych problemów. Jednak chyba nie o to ci chodziło zamieszczając swą rezygnacje tutaj. Nieprawdaż???

Jbmar

O kooochanieńki....wpadłeś, teraz już cię mają...:-)

A może brakuje ci tylko jednego żyranta i da się akces sprzedać?

Albo wiesz co? Zamień sie z bumem na hasła :-)

Sorry chopaki... Czasem człowiek musi - inaczej się dusi... :-)

A sytuacja narawdę przerasta kabaret...

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Myślę że gdybyś swój wpis przesłał do admina miałbyś pewność, że cię zrozumie i anuluje Twój akces bez żadnych problemów. Jednak chyba nie o to ci chodziło zamieszczając swą rezygnacje tutaj. Nieprawdaż???

Nieprawdaż, a to dlatego, że tutaj mi odpowiedziałeś, a gdybym Ci wysłał taką informację nie upubliczniając jej zapewne gdzieś by umknęła, przy okazji warto żeby więcej ludzi wiedziało jak w takiej sytuacji postąpić, bo w podobnej może być więcej uczestników forum.

Powodem nieprzyjęcia do saloniku zgłaszającego akces użytkownika, mogą być tylko dwa przypadki. Albo ów zgłaszający jest zbyt mało znany uczestnikom saloniku, albo jest zbyt dobrze znany.

Innych opcji nie ma. Jeśli wśród kilkuset członków tego wątku nie może znaleźć trzech, którzy mu ufają i poprą kandydaturę, to nie ma innych powodów niż te które wymieniłem.

Chyba się pójdę ochlać.

NAPRAWDĘ są tacy, którzy "zgłaszają akces"?

Honor - rzecz względna...

Ło matkojedyno.

Jbmar

O kooochanieńki....wpadłeś, teraz już cię mają...:-)

A może brakuje ci tylko jednego żyranta i da się akces sprzedać?

Albo wiesz co? Zamień sie z bumem na hasła :-)

Sorry chopaki... Czasem człowiek musi - inaczej się dusi... :-)

A sytuacja narawdę przerasta kabaret...

Masz rację, przyznaję bez bicia, wpadłem.

Po pogrzebie Piotra z pewnością zweryfikuję swoje podejście do saloniku. Jeśli sytuacja się nie zmieni,rozważę kolejne kroki.

Nauczony doświadczeniem zapierdzielam kopać schron :(

Chyba się pójdę ochlać.

NAPRAWDĘ są tacy, którzy "zgłaszają akces"?

Honor - rzecz względna...

Ło matkojedyno.

Absolutnie zabraniam ci się ochlewać! :-)

A swoja drogą, gdybyś wiedział ilu zgłasza swój akces i oczekuje poręczenia, musiałbyś zachlać się na śmierć, czym całkowicie byś mnie dobił. Wystarczy mi już umierających przyjaciół. Potrzebuje żywych :-(

Pozdrawiam jak zawsze...

W.

Masz rację, przyznaję bez bicia, wpadłem.

Zawsze pozostaje ci bramka nr 2 :-)

Bum jeszcze nie pisał? dziwneee...

:-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Noooo masz.....

Trzeba mieć jednak wiarę w ludzi :-)

Bo życie - nie znosi próżni

Zawsze pozostaje ci bramka nr 2 :-)

Bum jeszcze nie pisał? dziwneee...

:-)

Raczej nie, regularnie traci następne klony. Jeśli będziecie reagować na nowe tak jak to teraz deklarujecie, jest szansa że nie popisze sobie zbytnio na naszym forum. Chyba że się zmieni. Jednak jak nauczyło mnie doświadczenie, ludzie z wiekiem się nie zmieniają a jak już, to na gorsze :-(

To znaczy, że będzie sie doskonalił...

Nie możecie zbombardować tej dzielnicy? :-)

50 twarzy buma masz na myśli?

Poradzi sobie.. :-)

Ja lubię Buma, bo to nietuzinkowy i nie głupi człowiek. Niestety postawę jaką przyjął na tym forum tolerować nie sposób. I tylko to mam mu do zarzucenia, zatem nie obmawiam, tylko stwierdzam fakt.

Już donoszę do administracji!

Administracja wie. Jestem z tych idiotów, co to zawsze piszą wprost i otwarcie co myślą i co czują :-) O powrót śp. Piotra też otwarcie występowałem u Administracji i jak widzicie Piotr powrócił, a ja jestem wciąż moderatorem.

Jednak kiedy napiszę, że krzywdzicie swymi ocenami Adminów, to uznacie mnie za lizusa i waszego wroga :-) Wytrzymam, ponieważ ja wiem najlepiej, że Waszym wrogiem nie jestem.

Jestem z tych idiotów, co to zawsze piszą wprost i otwarcie co myślą i co czują

Ja też i dlatego niektórzy tak mnie nienawidzą.

Męczennik....

Ty się po prostu lubisz żreć z ludźmi. Jak byś nie lubił to byś się nie zmuszał.

Okej,Włodku. Zostaję w chałupie i nawet do lodówki nie zajrzę:-)

Mam do przepatrzenia (bo nie do przesłuchania przecież) CAŁĄ dyskografię niejakiej Björk, a skąd nagle mam i jak się to stało - o tym opowiem w innym wątecku.

A opowieść będzie niesłychana, zapewniam Was!:-)

Spokoju życzę najgoręcej, o zdrowiu nie wspomnę, bo to jasna rzecz:)

Ps - Sly; nie używaj słowa "nienawiść", bo to i nieprawda a i jakby ciut na wyrost.

Nienawidziłeś mnie kiedykolwiek?

No.

A żarliśmy się (bywało) - na potęgę.

Pozdrawiam i dobrej nocy.

Jacek.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Poznałem przez forum wielu fajnych i wartościowych ludzi. Wiele też dzięki nim zyskałem w różnych tematach audio. Warto nawet jeśli niektórym moja obecność nie pasuje. I nie jest prawdą, że lubię się żreć z ludźmi, ale nie pozwolę sobie pluć w twarz.

Edytowane przez sly30

Współczuje ci Sylwku. Ja nie odczuwam nienawiści ze strony kolegów z Forum. No może HQ150 mnie nie lubi i ci których usunąłem z forum, a za którymi jak widzę nie tęsknicie :-)

Wiele razy mieliśmy diametralnie różne opinie na różne tematy. Czasem było ostro ale jakoś nie czuję żebyśmy byli wrogami. Ale są tacy którzy chcą być moimi wrogami. Ich prawo.

Najważniejsze, że się (z trudem) dogadujemy. Bez wódki :-)

Bez okrągłych mebli... :-)

Współczuje ci Sylwku. Ja nie odczuwam nienawiści ze strony kolegów z Forum. No może HQ150 mnie nie lubi i ci których usunąłem z forum, a za którymi jak widzę nie tęsknicie :-)

Excel podziela tą opinię:) ?

Za bardzo nie wiem o co w tym sporze chodziło, ale chyba pierwszy ruch nowego moderatora, to był ban dla oponenta. Wątpliwa bezstronność :( Gość był taki niegroźny, co robił sobie filmiki ze starych vinylów. Tej gadki i CD chyba nikt na poważnie nie odbierał.

Edytowane przez zenon.kowalski

Warto nawet jeśli niektórym moja obecność nie pasuje. I nie jest prawdą, że lubię się żreć z ludźmi, ale nie pozwolę sobie pluć w twarz.

Jak się czyta to co piszesz tutaj od początku to się ma wrażenie, że się same k..y sypią w twoim kierunku. Jakoś nie zauważyłem...

Plucie w twarz, nienawiść... Możesz przytoczyć z jeden temat gdzie ktoś (oprócz buma) cię tak strasznie sponiewierał?

Różnić się w poglądach, to rzecz ludzka. Oznaka niezależności i wolności jednostki. Jednak narzucanie własnego poglądu kosztem innego człowieka, ludzkim bym nie nazwał.

Jasne że się spieraliśmy, po to jest forum dyskusyjne. Jednak nigdy wrogiem ci nie byłem. To wiesz na pewno.

Sly ma długą kolekcję...powiedziałbym ...niedogadań.

Głównie wynikającą z kontaktu niewerbalnego.

Na forum trudno przekazać intencje i łatwo się pomylić

Sytuację częściowo porównałbym do SA - jego też nie wszyscy rozumieli.

A Sly daje / dawał się czasem wkręcać, tak sądzę :-) ale mogę się mylić.... :-)

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.