Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

ale drugim pomysłem elity zamiast saloniku było stworzenie właśnie nowego forum i środki finansowe nie były problemem, a podobno czas, którego nie mają na bawienie się z nowym forum. Tylko przyznam, że nie bardzo rozumiem, bo skoro jest kasa, to jaki problem zlecić to firmie czy nawet informatykowi? Nie ma problemu, ale ten prawdziwy powód niezadziałania w tym kierunku jest taki, że takie forum by zdechło,

Serwer dedykowany i informatyków można kupić, ale użytkowników już nie za bardzo. Więc po co blask i chwała jak nie byłoby przed kim błyszczeć?

A nic druga opcja była lepsza :)

I na forum wzrósłby poziom inteligencji?

stereo-hifi.com

Poszukiwana nakładka kieszeni do TA-2570. W zasadzie to nawet dwie. Przedpanel też bym przygarnął (wystarczy sam plastyk).

Zamkłem wontek.

Kto otworzył? Pytam się

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Nie wiem czy wiesz, ale drugim pomysłem elity zamiast saloniku było stworzenie właśnie nowego forum i środki finansowe nie były problemem, a podobno czas, którego nie mają na bawienie się z nowym forum. Tylko przyznam, że nie bardzo rozumiem, bo skoro jest kasa, to jaki problem zlecić to firmie czy nawet informatykowi? Nie ma problemu, ale ten prawdziwy powód niezadziałania w tym kierunku jest taki, że takie forum by zdechło, co innego salonik pod strzechą forum dla wszystkich, prawda?

A jaki "myk" pomysłodawcy spotykają się z właścicielem AS,po to żeby go poinformowaç,że zakladają własne forum,tylko nie mają czasu na prowadzenie go. Czy tak było?

severokorejski-generali.jpg

Salonowcy zdekonspirowani :D

stereo-hifi.com

Poszukiwana nakładka kieszeni do TA-2570. W zasadzie to nawet dwie. Przedpanel też bym przygarnął (wystarczy sam plastyk).

Gość papageno

(Konto usunięte)

Czy pierwszy etap terapii (odreagowanie emocji) można uznać za zamknięty?

Jeśli tak, to powinien wkroczyć terapeuta, przepraszam, moderator i popracować z pacjentem nad uzyskaniem wglądu, stosując adekwatne techniki. Potem tylko przygotowanie do zmiany zachowania i jego utrwalenie. I już.

A jaki "myk" pomysłodawcy spotykają się z właścicielem AS,po to żeby go poinformowaç,że zakladają własne forum,tylko nie mają czasu na prowadzenie go. Czy tak było?

To ja schron kopię a tu się okazuje że tu trzeba zawezwać FBI :(

Nie mylić z Krellem !

Jeny jak miło. Sam tu jestem. Nie przeszkadzać!

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Chyba na oparciu. Taka funkcjonalność. Tu nie ma nic do jedzenia!

@ Paweł Skurzewski ... Pawełku, mam wrażenie, że masz klasyczny "Sly'owy kompleksik" ... im bardziej ty jego atakujesz, tym mniej zyskujesz i vice versa "of korsik"... oj zabolało "pistoleta z hajenda", że nie zapytali o zdanie ... "luzuj majty" ... bo nie warto tak się naparzać.

Edytowane przez artuku

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

klasyczny "Sly'owy kompleksik"

To kolega jakąś pracę doktorską pisze z psychologii o mistrzu?

Można o tym zagadnieniu gdzieś przeczytać, bo nie wiedziałem, że z mistrza to już taki klasyk jest... po prostu pierwsze słyszę. Proszę o materiały źródłowe.

Edytowane przez Piękny Stefan

Stefanie .... tu nie trzeba doktorów ... "amator kwaśnych jabłek" z daleka djagnozyję postawi :)))

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

Kocham Was. Ubawiłem się czytaniem jak dawno mi się nie przydarzyło :-)

Tego o Oplu wcale nie widziałem :-), a całość pyskówek i trollingu wyczyszczę jutro rano. Paweł wybacz, ale z racji funkcji musiałem :-( @rochu - serdeczności jak zawsze.

Unikajcie chamstwa i ataków personalnych, bo udowodnicie że jednak moderacja działa na bocznicy :-)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Widzisz artuku,niestety kulą w płot.Właśnie otrzymałem komunikat,że przyznano mi punkty karne za nazwanie trolla trollem.Da się?

Ad rem: mam tego kolesia bardzo daleko z tyłu,ani on mi autorytet,ani mi druh,ot zwykły internetowy byt,który lubi meblować publiczne miejsca po swojemu,przy okazji włazi na cudze terytoria a to już mnie uwiera.

Hipokryzji nie trawię a ta wyziera z wielu aspektów działalnośći tego pana.Poczytaj zakładkę analog,mnie nie zmuszaj do cytowania jego złotych myśli a potem odnieś to do jego wiecznego utyskiwania nad tym,jak to trolle i pieniacze nastają na jego obecność na AS,weź też pod uwagę,że od paru godzin,praktycznie nie opuszcza Bocznicy,kuriozum?

Twierdzenie,że coś mnie zabolało,jest zwykłą manipulacją mającą przykryć salonikową hucpę i żadne przyklejanie mi łaty,tego nie zaciemni,ludzie mają artuku swój rozum.

Moje powody już dawno wyjaśniłem,nie ma potrzeby epatowania nimi ponownie.

vlado,wszystko gra!za nazywanie rzeczy po imieniu chętnie naprężę pierś do dekoracji.

Tego o Oplu wcale nie widziałem :-), a całość pyskówek i trollingu wyczyszczę jutro rano. Paweł wybacz, ale z racji funkcji musiałem :-( @rochu - serdeczności jak zawsze.

Unikajcie chamstwa i ataków personalnych, bo udowodnicie że jednak moderacja działa na bocznicy :-)

Panie Kierowniku a nie może zostać tak jak było ???

:)))

Ueeetam, będziesz czyścił...

Wystarczy, że zmienisz nazwę tematu z Funkcjonalność na "Rozmowy które miał Salomon Mądry z Marchołtem grubym a sprosnym".

Autor Cię nie obsobaczy, ni grosza nie weźmie, bo nie żyje od połowy XVI wieku:-)

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Się da to się robi :-)

Ueeetam, będziesz czyścił...

Wystarczy, że zmienisz nazwę tematu z Funkcjonalność na "Rozmowy które miał Salomon Mądry z Marchołtem grubym a sprosnym".

Autor Cię nie obsobaczy, bo nie żyje od połowy XVI wieku:-)

Ale ja kochany Jacenty nie znoszę podszywać się pod kogoś innego a już pod nieżyjących, fuj!!! :-) Nie lubię obrywać za nie swoje winy, ale nie znoszę kiedy inni obrywają za mnie.

"Kto ma uszy niech słucha" (PŚ)

W.

Panie Kierowniku a nie może zostać tak jak było ???

:)))

Cyt:

Ref: Panie dyrektorze, kierowniku zamieszania

chcemy przyszyć tarcze

szkoła pojednania, szkoła zrozumienia

nie fabryka zakłamania-szkoła rock and roll'a

Paweł, a myślisz, że Sylwek punktów nie dostał ... pudło. Zostanę przy swoim zdaniu.

Gość papageno

(Konto usunięte)

"A na przedzie kompanii ochoczej

Marchołt gruby a sprośny się toczy,

Podryguje, opasły, a sapie,

Z tłustej brody małmazja mu kapie,

Kwiczy, bestia, tańcząc, wywijając,

Dylu dylu na badylu grając!

A witajcież mi, goście mili!

A bywajcie mi, śmieszki-wesołki!

Hej, pachołki, w rząd ustawić stołki,

Będziem jedli, będziem miody pili,

A witacieże mi, goście mili!

Racz do izby, kochany Marchołcie!"

Tak mi się skojarzyło... ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Balum Balum

"To co teraz, ha?"

A opis Marchołtowej baby jest jeszcze lepszy, o czym zapewniam, polecając szczerze.

I nisko się kłaniam.

Jacek.

Tak mi się skojarzyło... ;)

Załączone miniatury

:) Klasyk. Zdaje się "skąd się bierze woda sodowa".

A ja jeszcze w kwestii tego Opla, bo dowiedziałem się o nim z innego wątku.

Podobno to była Ascona a dalibóg i Senator?? Odkupię. Zadałby człek szyku po mieście.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Paweł, a myślisz, że Sylwek punktów nie dostał ... pudło. Zostanę przy swoim zdaniu.

Ale czy ja do jasnej cholery napisałem,że nie dostał??

vlado dośc wyraźnie napisał,że to jego powinność,ja niczego nie zgłaszałem,choć to Ci pewnie przyszło do głowy.

artuku pozostawanie przy swoim zdaniu to ważna umiejętność,pozwól więc,że i ja pozostanę przy swoim.

Parę stron wcześniej opisałem powody,jakoś inni nie mieli problemów z ich zrozumieniem i dość już o tym panu,proszę!

No i co w związku z tym?

Sly30, ...masz może innego Opla? Może być Fiesta lub Corsa.

Edytowane przez SVART
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.