Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Najwyraźniej nie rozumiesz pojęcia strach. Spokój czy jego brak tzn irytacja nie ma nic wspólnego ze strachem.

Edytowane przez sly30

Według ciebie to nikt poza tobą niczego nie rozumie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ty najwyraźniej nie rozumiesz pojęcia strach. Poszukaj w necie, to może zrozumiesz. Ktoś kto robi gnój z 50 kont irytuje mnie, ale co to ma wspólnego ze strachem?

Edytowane przez sly30

Po co mam szukać jak nie rozumiem czego? Przestrasz mnie to może poznam to uczucie choć przez internet.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Pewnie, ze szkoda. Nastepne 22 tysiące postów napisz w saloniku:)

Najwyraźniej nie rozumiesz pojęcia strach.

najwyraźniej nie rozumiesz pojęcia strach.

sly, płyta się zacięła? :-P

...i nie bądźmy tak przewrażliwieni oraz zajadli, nie osądzajmy tak surowo. Forum jest otwarte i niezbędna jest tolerancja, nawet dla osób podobnych do Bum'a.

Edytowane przez SVART

Nie masz racji. Ktoś kto zakłada 50 klonów i robi z nich to co robi, to łamie regulamin tak drastycznie, że powinien mieć dożywotni wylot z forum.

Edytowane przez sly30
  • Moderatorzy

powinien mieć dożywotni wylot z forum.

No przecież ma wylot z forum tyle ze zakłada konta z innych IP

-----------------

• Moderatorzy

Jak widać ma sympatyków.

Nawet Ty ich masz :)

A tak na poważnie to co więcej moze zrobić mkderacja skoro dostał bana i nie moze pisać ze swojego konta, a nowe są blokowane po 2-3 wpisach?

-----------------

Popieram...

Popierasz?

Facet ma jakieś 6000,może trochę więcej wpisów.

Jest to forum o tematyce audio,znajdź mi,20% jego wpisów związanych z tą tematyką.

Jeśli uważasz,że to za dużo,to może chociaż 1000 wpisów,600...,też nie?

Jaka szkoda...taki użytkownik został zbanowany. :)

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Gość

(Konto usunięte)

Popierasz?

Facet ma jakieś 6000,może trochę więcej wpisów.

Jest to forum o tematyce audio,znajdź mi,20% jego wpisów związanych z tą tematyką.

Jeśli uważasz,że to za dużo,to może chociaż 1000 wpisów,600...,też nie?

Jaka szkoda...taki użytkownik został zbanowany. :)

Stefku...on jest tylko jakimś tam oponentem, tacy zawsze byli i będą, jak nie on to znajdzie się następny...mnie bardziej przeszkadza banda handlarzy wiecznie wołająca...więcej, więcej, więcej...jak w pewnym filmie dla dzieci wiecznie głodne mewy...daj, daj, daj...

A ja z uporem maniaka powtarzam...dobry system to zgranie poszczególnych klocków od tego trzeba zacząć... a nie wieczne pieprzenie o " wymyślonych" przez handlarzy klasach sprzętu...oczywiście każdy kupuje na co ma ochotę...tylko niech później nie wpiera innym, że tylko "wysokiej??? klasy" kocki mają prawo dobrze grać...bo się z tym absolutnie nie zgadzam...

No chyba że przyjmiemy, że dobre granie jest tylko z kolosalnych końcówek, wzmacniaczy, kolumn...A wszelkiej maści granie, tzw. "monitorowe" to totalny "shit"...

Pozdrawiam serdecznie A.

Edytowane przez Gość

Oponentem jest ktoś,kto dyskutuje w zadanym temacie,a nie w co drugim wpisie odgrywa się personalnie.

Edytowane przez stefek

Oponentem jest ktoś,kto dyskutuje w zadanym temacie,a nie w co drugim wpisie odgrywa się personalnie.

ale wielu niestety tak prowadzi dyskusje. tylko zeby to dostrzec trzeba zdjac klapki.

"Nie można. Absurdem jest, gdy rżnie dżentelmena koleś, który w chamski sposób ładuje się innym w ich wątki, obraża, atakuje i obśmiewa ludzi po czym gdy, zostaje zbanowany zakłada kolejne 20 klonów i dalej robi to samo. W realu takie frajerskie zachowanie kończy obiciem po mordzie. Ile razy można prosić? Gdy koleś tępy jest jak but, to nie ma innej rady tylko trzeba ścinać łeb hydrze"

"Co byś zrobił z durniem, który wchodzi przez płot nasrać w Twoim ogródku? Potem wchodzi przez furtkę i dalej sra. Zamkniesz furtkę, to włazi od tyłu domu i dalej sra! I taki kmiot próbuje innych uczyć kindersztuby?....przecież to jaja do kwadratu!"

to tylko niektore wpisy, jak myslisz buma???

ile takich postow wkleic, zeby go zabanowali? tylko jesli bum zaklada 50 klonow, to ten zalozylby ze 100, bo bez forum zyc nie moze.

Edytowane przez leon28

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

Gość papageno

(Konto usunięte)

Stefek. Masz salonik, masz wątek, w którym możesz banować niewygodnych dla Ciebie ludzi. Czego jeszcze chcesz?

Nie przeszkadzały Tobie wyczyny niektórych użytkowników, a z buma robisz jakieś monstrum. Może bez przesady. Pewien człek ma 20000 wpisów i ile w tym merytoryki? Niewiele.

:-)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

ile takich postow wkleic, zeby go zabanowali?

Wklejaj.

Ile znajdziesz,kilka,czy co drugi?

Nie przeszkadzały Tobie wyczyny niektórych użytkowników

Skąd wiesz,że nie przeszkadzały?

możesz banować

Trudno,żebym nie banował ludzi,którzy mnie nieustannie obrażają.

Wklejaj.

Ile znajdziesz,kilka,czy co drugi?

no mysle, ze tych postow jest bardzo duzo. jesli obiecasz, ze je wszystkie przeczytasz, to moge je zaczac wklejac ;-)

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

no mysle, ze tych postow jest bardzo duzo. jesli obiecasz, ze je wszystkie przeczytasz, to moge je zaczac wklejac ;-)

Dawaj.

Skupmy się nad przywróceniem buma. Jak to zrobić?

Przywróceniem buma???

Uważasz że teraz jest go za mało???

Przecież wystarczy kiedy pod jakimkolwiek klonem, zacznie pisać w sposób poprawny w świetle regulaminu. Nic i nikt mu wtedy nie zagrozi!

Ja go lubię od zawsze, tylko ze sposobem prowadzenia "dyskusji" jako moderator zgodzić się nie mogę. Jego martyrologia jest wyłącznie Jego zasługą!

Nie ma co się licytować na paskudne cytaty. Nie tędy droga. Skupmy się nad przywróceniem buma. Jak to zrobić?

Normalnie:) Skoro moderacja nie może nic więcej zrobić jak twierdzi, to po co walczyć lepiej niech bum będzie pod swoim nickiem.

Edytowane przez malikali
Gość papageno

(Konto usunięte)

lepiej niech bum będzie pod swoim nickiem.

Oczywiście, że tak.

@Vlado. Gubię się w ilości jego wcieleń, ale jakoś nie zauważyłem, by ostatnio naruszał normy. Chyba, że normą jest czyjeś rozbuchane ego. Wtedy narusza.

A może tak co poniektóry ocenił by także i własne zachowanie? Uwzięli się wszyscy na Buma, bo to wygodne i jest kozioł ofiarny - w wielu kwestiach się także z Bumem nie zgadzam, ale jakoś nigdy nie było między nami żadnego konfliktu. Nikogo z Saloniku to nie zastanawia? Może to właśnie w Was jest problem?

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Ja tam lubię i cenię. I to to bardzo.

Na pewno bardziej aniżeli wielu z tych wyleniałych, salonowych lwów tu obecnych.

Edytowane przez rochu

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.