Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy

Pisałem o Svarcie, nie o Tobie. I nigdzie nie pisałem o nim pogardliwie jak on o Piano. Ani razu.

Śmiem wątpić, bo pisałem w bardzo podobnym tonie co SVART i podawaliśmy podobne argumenty. Ponadto jeśli nadążam z chronolagią zdarzeń to najpierw byli "koledzy svarta", pózniej "farbowane lisy" i dopiero wtedy svart napisał "pianko". To zdrobnienie nicku Piano odabrał jako złośliwe wieć później svart już tego nie używał. Ale nie pisz, że SVART zaczał i że "farbowane lisy" były odpowiedzi na pianko..

-----------------

Nie prawda. Tam napisał wczoraj pianinko czy jakoś tak, a dziś podobnie w tym wątku.

Edytowane przez sly30

No to spoko.

Sprawa chyba załatwiona. Za Szymona ty a za buma papageno.

Teraz kolej na realizację ;)

Niestety Jarku, poręczenie za buma jedynie przez @papageno nie wystarczy. A i trzech poręczających, to również zbyt mało do liczby przeciwników. Myśle, że 10 osób dawałoby mi mandat do wstawiennictwa za bumem.

Widzisz sly, było jak pisze Plastik, a teraz do kąta siooo... :).

Edytowane przez SVART

Niestety Jarku, poręczenie za buma jedynie przez @papageno nie wystarczy. A i trzech poręczających, to również zbyt mało do liczby przeciwników. Myśle, że 10 osób dawałoby mi mandat do wstawiennictwa za bumem.

To jednak nie są traktowani jednakowo.

Nie prawda. Tam napisał wczoraj pianinko czy jakoś tak, a dziś podobnie w tym wątku.

Czy mógłbyś odpowiedzieć na moje pytanie ?

Niestety Jarku, poręczenie za buma jedynie przez @papageno nie wystarczy.

Jakie są konsekwencje dla poręczającego, jeśli Bum będzie powiedzmy "niegrzeczny"?

To jednak nie są traktowani jednakowo.

Ależ są. Czekam na dalsze poręczenia. Na razie maja: 2 poparcia Szymon i 1 bum.

Jak źle policzyłem to mnie popraw proszę.

Jakie są konsekwencje dla poręczającego, jeśli Bum będzie powiedzmy "niegrzeczny"?

"windą na szafot"... :-)

treści z salonika nie były dostępne dla osób spoza niego...

i to jest właśnie clou problemu

jest podział na tych co mają więcej informacji i na tych, co mniej - a to jest zaprzeczeniem idei forum jako takiego

dlatego saloniku być nie powinno - niezależnie od powodu - dla którego on jest (buma czy kogokolwiek)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Łamanie kołem i póżniej w dyby na dwa tygodnie.

Parker's Mood

Jedynie świadomość że bum ma go w dupie.

A i trzech poręczających, to również zbyt mało do liczby przeciwników. Myśle, że 10 osób dawałoby mi mandat do wstawiennictwa za bumem

Ale wiesz, zaczynam rozumieć twój plan. Pewno tych 10-ciu się spokojnie znajdzie wśród kolegów z tej samej opcji ideologicznej, tzn antykablowej. Jak bum zacznie rozrabiać, to mamy ich wszystkich na widelcu ! Super plan :)

"windą na szafot"... :-)

Pytanie nie było do Ciebie sly, ale pewnie w amoku nie zwróciłeś na ten istotny fakt uwagi. Od tej pory pewnie będziesz odpowiadał na każdy post, aby tylko istnieć i nabijać posty, ...co za gość.

Vlado, ...utemperujcie proszę sly, bo już zaczyna odpowiadać nawet za moderację.

Edytowane przez SVART

Nie ciebie.

Cir a za co dostałem ostatni punkt karny? Za zdanie...." No ale to są koledzy Svarta". I to jest zdanie zasługujące na punkt karny?

kontynuuj dalszą rozmowe z adminem , rozumiem ze lubisz spędzac czas na forum ale ja niestety mam konkretne sprawy do zrobienia

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Jedynie świadomość że bum ma go w dupie.

A to mnie akurat nic nie kosztuje :). Spróbuję, zatem oficjalnie poręczam za:

- bumcia oraz przy okazji z góry za

- szymona

Nie znam określenia bumcio. Nie używałem takiego.

Nieuważnie czytasz zatem wypowiedzi innych. A pianinko to przecież takie małe pianino jest. Mam takie w domu aktualnie.

A pierwsza część mojego pytania ? Nie rób z siebie inteligentnego inaczej:-)

Oto najnowszy wpis z kolejnego klona Buma....

" Pianuś,

Byłeś idiotą, jesteś nim i nim pozostaniesz. Podobnie jak sly To jest smutna prawda.

A teraz idź się poskarżyć, bo to jedyna rzecz, która ci na tym forum doskonale wychodzi :) "

To chyba definitywnie kończy temat buma. Chyba, że osoby chcące jego przywrócenia mają zamiar dalej się kompromitować.

Pytanie nie było do Ciebie sly, ale pewnie w amoku nie zwróciłeś na ten istotny fakt uwagi. Od tej pory pewnie będziesz odpowiadał na każdy post, aby tylko istnieć i nabijać posty, ...co za gość.

Vlado, ...utemperujcie proszę sly, bo już zaczyna odpowiadać nawet za moderację.

To był żart, ale widzę że i w tej kwestii masz podwójne standardy. Czy to nie ty pisałeś wczoraj o wyluzowaniu, o dystansie do siebie i braku poczucia humoru? ....i taka wpadka....ups....

Jestem za zniesieniem wizy dla buma1234. Proszę mnie dopisać do wniosko-dawców. Krew też mogę oddać jak potrzeba.

Parker's Mood

Ale wiesz, zaczynam rozumieć twój plan. Pewno tych 10-ciu się spokojnie znajdzie wśród kolegów z tej samej opcji ideologicznej, tzn antykablowej. Jak bum zacznie rozrabiać, to mamy ich wszystkich na widelcu ! Super plan :)

No i co dalej z tymi na widelcu, mój Sherlocku? :-) Przecież wszyscy dobrze wiemy kto jest kablowy, a kto anty-kablowy :-) O ironio, ja sam jestem i kablowy i anty-kablowy jednocześnie :-)

To był żart, ale widzę że i w tej kwestii masz podwójne standardy. Czy to nie ty pisałeś wczoraj o wyluzowaniu, o dystansie do siebie i braku poczucia humoru? ....i taka wpadka....ups....

Zażartował to raczej Chicago, z klasą, ale Twój post to tylko jeden nudny z tysięcy Twoich podobnych postów :). I jestem luźny jak kalesony dziadka, a dzisiejszy dzień jest po prostu wyborny :).

Edytowane przez SVART

Ze względu na wkład Buma w "klubie ateistów voodoo" - dodaję swój głos za odblokowaniem.

Sly, o ile ten watek (był ostatnio na bocznicy) jeszcze istnieje, poczytaj sobie buma wpisy i na spokojnie już oceń w swym sumieniu ile on na temat audio tak naprawdę ma do powiedzenia.

Nie jestem fanem jego chamskich odzywek bo i takie ma ...ale cóż, mam je tłumaczyć tak jak ty swoje "kwiatki" - denerwacją, świętym oburzeniem lub byciem sprowokowanym?

No bądźmy poważni choć przez chwilę.

Skoro popierasz takie wpisy, a dając mu rekomendacje popierasz....

" Pianuś,

Byłeś idiotą, jesteś nim i nim pozostaniesz. Podobnie jak sly To jest smutna prawda.

A teraz idź się poskarżyć, bo to jedyna rzecz, która ci na tym forum doskonale wychodzi :) "

To nie mam nic do dodania!

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.