Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

@Vlado. Pytanie może nazbyt osobiste, ale je zadam. Czemu ktoś taki jak TY, firmuje niezbyt czyste poczynania? Co Cię motywuje?

Dlaczego nieczyste? Wszystko jest relatywne :-)

Borgiowie mordowali będąc papieżami :-)

Jeśli chodzi o Administrację, to są to tacy sami ludzie jak my i również są podatni na zmanipulowanie, bądź uwiedzenie przez perfidię ludzką.

A nie mówiłem? - post 6132 :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

@Vlado. Pytanie może nazbyt osobiste, ale je zadam. Czemu ktoś taki jak TY, firmuje niezbyt czyste poczynania? Co Cię motywuje?

Nie firmuję tych poczynań. Poprostu z racji funkcji mam obowiązek działać zgodnie ze status Quo Zarządu Forum.

I tak na bardzo wiele sobie pozwalam w relacjach z Wami.

I nie atakujcie vlado - bo lepszego moda mieć nie będziecie, patrząc po tym co działo się w przeszłości...

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Zrozum proszę, że funkcja jaką zgodziłem się przyjąć nie pozwala mi wyrażać otwarcie swych prywatnych opinii o zarządzie forum. Ryzykując burę, abyś nie poczuł sie zbytym przeze mnie powiem tak.

Jeśli chodzi o Administrację, to są to tacy sami ludzie jak my i również są podatni na zmanipulowanie, bądź uwiedzenie przez perfidię ludzką.

To wszystko w temacie funkcjonowania naszego forum.

Vlado nawet nie wiesz jak ja bardzo Cię cenię za Twoją odwagę cywilną, pełen szacunek i dziękuję za odpowiedź.

To nie atak. To chęć zrozumienia.

Pracę na ugorze rzeczywiście trudno zrozumieć

Ale postaraj się :-)

Papa - daj spokój. :-)

Vlado ma łopatkę i hałdę piachu przed sobą

Powinien dostać spychacz - tylko z dobrą instrukcją obsługi :-)

A dostaje? - ataki z dołu i dziwne spojrzenia z góry :-)

Czy on zaplanował salonik? Co jest katalizatorem zaogniania sytuacji? Nierównoprawność

Dziękuję Kochani za ciepłe słowa.

Ja rozróżniam ślepy zawistny atak, od wytknięcia mi błędów jakie popełniam. Na pierwszy przypadek mam narzędzia moderatorskie, za drugi przypadek serdecznie dziękuję, bowiem jedynie na błędach zauważonych można się doskonalić.

Na dzisiaj aż nadto Was zanudzałem.

Dobranoc Wszystkim.

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Czy on zaplanował salonik? Co jest katalizatorem zaogniania sytuacji? Nierównoprawność

No przecież wyraźnie (jak mniemam) dawałem to samo do zrozumienia.

Zapomniałem zapytać - właściwie za co redaktor palton przestał być moderatorem? Czy popełnił jakieś poważne nadużycie? WTF? What's cooking? Proszę o jakąś konkretną historię - najlepiej paradokument.

Parker's Mood

Myślę, że jego poczynania bronią się same :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Zlekceważył podstawową zasadę na forum internetowym

"Do not fuck with admin"

:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

:-)

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Zapomniałem zapytać - właściwie za co redaktor palton przestał być moderatorem? Czy popełnił jakieś poważne nadużycie? WTF? What's cooking? Proszę o jakąś konkretną historię - najlepiej paradokument.

Kilka stron wcześniej jest ogólne info.

I raczej nie należy spodziewać się szczegółów, sądzac po wstrzemięźliwości salonikowców.

Wstydzą się?

Po co mam szukać jak nie rozumiem czego? Przestrasz mnie to może poznam to uczucie choć przez internet.

Fox I nieustraszony :)

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Kilka stron wcześniej jest ogólne info.

I raczej nie należy spodziewać się szczegółów, sądzac po wstrzemięźliwości salonikowców.

Wstydzą się?

W poście # 6146 macie wyjaśnienie.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

To wszystko w temacie funkcjonowania naszego forum.

E tam. Site to spółka giełdowa, co prawda z tej "nędzniejszej" części giełdy, ale musi dbać o notowania i wyniki, a te za dobre nie są;-)

W poście # 6146 macie wyjaśnienie.

Sprawa banalnie prosta, przegiął kulę a szala niezasadnych banów się przelała, w tym i cierpliwość administracji.

Zlekceważył podstawową zasadę na forum internetowym

"Do not fuck with admin"

:)

Sobie w kulki leciał :)

Jeśli kiedyś ex-ubermoderator a także słynny wybitny tester oraz błyskotliwy konstruktor wróci do swojej funkcji, to Wam dopiero pokaże gdzie kulki zimują. Wtedy już nie będzie śmieszno, tylko straszno, nadejdzie era bana totalnego. + z sytuacji będzie tylko taki, że np. swobodnie będą mogli na forum działać chronieni przez owego moderatora "uczciwi" inaczej sprzedawcy, którzy przetrzymuję kaucję, jeżdżą cudzymi busami itp.

Holender, może powinienem zaopatrzyć się w jakieś ubezpieczenie od wypadków internetowych? A może od razu wstąpię do Armii Maliniaka :)

Holender, może powinienem zaopatrzyć się w jakieś ubezpieczenie od wypadków internetowych? A może od razu wstąpię do Armii Maliniaka :)

neo, ale Ty chyba nie masz nic przeciwko takiemu salonikowi?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Moim zdaniem Salonik w cale niczego nie rozwiązuje - z problemami trzeba walczyć od samego początku a nie po paru latach nic nie robienia - przepraszam robienia niektórym dobrze...

A to parę słów od BUM1234`a:

Dziękuję wszystkim za pamiec i poparcie wniosku o odbanowanie mojego konta.

Sytuacja na forum nie jest prosta i jednoznaczna. Moje dotychczasowe zachowanie było swego rodzaju protestem przeciwko panującym tu zwyczajom. Zgodzę sie, ze przyjęta przeze mnie forma momentami była nie najszczęśliwsza i choć moje działania nie pozostały nie zauważone, to myślę, że nie są do końca zrozumiałe.

W skrócie można powiedzieć, że chodzi tu przede wszystkim o nierówne traktowanie wszystkich uzytkowników tego forum. Jest to, jak sadzę główna przyczyna zamieszania jakie trwa tu od dość dawna. Pewne nadzieje może budzić fakt odsunięcia od moderowania Paltona. który absolutnie do pełnienia takiej funkcji się nie nadawał, ze wzgledu na emocjonalne i stronnicze do niej podejście.

Tworzenie podziałów, jakichś zamknietych enklaw też nie jest dobrym pomysłem, ponieważ tworzy antagonizmy, które wcześniej czy później daja o sobie znać i to również w obrębie tych enklaw.

Rozwiązaniem jest sprawna i skuteczna moderacja, przede wszystkim bezstronna i reagująca natychmiast. I myślę, ze powinny być to osoby spoza audio, by osobiste przekonania nie wpływały na decyzje nawet w sposób podświadomy. Innymi słowy mówiąc zawodowcy - nie wiem, czy takie rozwiazanie jest możliwe w tej chwili.

pozdrawiam

Bum1234

Mnie już wywalili z saloniku :).

W sumie mi ulżyło w pewnym sensie, że już nie jestem w salonie. Szkoda tylko tych ciekawych tematów. Ale za to jakie argumenty żółtych karteczek. Pianek i Sly jak zwykle się nie popisali, potrafią buszować jedynie po forum i kiwać ogonkami :). Jednym słowem, jeśli chcecie być saloniku, to musicie iść stricte za linią partii i absolutnie nie wygłaszać własnego odmiennego zdania, chociażby grzecznie, inaczej czeka banicja :). Cała, naga prawda o saloniku.

"Przyznano już 3 żółtych kartek:

Ostrzeżenie od jtvt4c powód: Uczestnik Saloniku obrażający Salonik i jego uczestników po za Salnikiem.

Ostrzeżenie od piano powód: Dwulicowy przeciwnik salonu.

Ostrzeżenie od sly30 powód: Knucie przeciwko użytkownikom Saloniku w celu rozbicia tej zakładki, nabijanie się na Bocznicy z jej użytkowników, dwulicowe, fałszywe wpisy mówiące o sympatii podczas gdy na Bocznicy szydera, pogardliwe traktowanie kolegi Piano".

Niezależnie od waszej mściwości, pozdrawiam serdecznie powyżsi rasowi koledzy salonowi :).

Teraz widzicie ponownie dlaczego np. taki sly i piano panicznie boją się szymona, buma etc., po prostu nie zniosą prawdy, nie mają dystansu i wielu innych atrybutów faceta z przysłowiowymi jajami :).

Dziękuję wszystkim za pamiec i poparcie wniosku o odbanowanie mojego konta.

Sytuacja na forum nie jest prosta i jednoznaczna. Moje dotychczasowe zachowanie było swego rodzaju protestem przeciwko panującym tu zwyczajom. Zgodzę sie, ze przyjęta przeze mnie forma momentami była nie najszczęśliwsza i choć moje działania nie pozostały nie zauważone, to myślę, że nie są do końca zrozumiałe.

W skrócie można powiedzieć, że chodzi tu przede wszystkim o nierówne traktowanie wszystkich uzytkowników tego forum. Jest to, jak sadzę główna przyczyna zamieszania jakie trwa tu od dość dawna. Pewne nadzieje może budzić fakt odsunięcia od moderowania Paltona. który absolutnie do pełnienia takiej funkcji się nie nadawał, ze wzgledu na emocjonalne i stronnicze do niej podejście.

Tworzenie podziałów, jakichś zamknietych enklaw też nie jest dobrym pomysłem, ponieważ tworzy antagonizmy, które wcześniej czy później daja o sobie znać i to również w obrębie tych enklaw.

Rozwiązaniem jest sprawna i skuteczna moderacja, przede wszystkim bezstronna i reagująca natychmiast. I myślę, ze powinny być to osoby spoza audio, by osobiste przekonania nie wpływały na decyzje nawet w sposób podświadomy. Innymi słowy mówiąc zawodowcy - nie wiem, czy takie rozwiazanie jest możliwe w tej chwili.

pozdrawiam

Bum1234

Prosto i do sedna! I gdzie ta agresja, ataki głoszone przez sly? Mamy Bum podobne spojrzenie na temat, no ale przecież to jest spojrzenie trollerskie :)

Edytowane przez SVART

O! Nowa nazwa! Salnik - bardzo ładnie :)

Svartu, byś się wstydził obrażać założycieli Audiofilizmu! Co Ty wiesz, pewnie masz Pianocrafta na 833, przyznaj się?! :D

Gość papageno

(Konto usunięte)

@bum1234. Dziękuję za odzew. Niektórzy przenikliwi wieszczyli, że będziesz miał nas w d...e. Zgadzam się z Twoją diagnozą. Jest bardzo wyważona i trafna. Czekamy na reakcję Admina w Twojej sprawie.

@SVART. Witaj synu marnotrawny;) A nie ukrzywdzili Cię tam za bardzo?

Ależ skąd, trzej amigos podbudowali tylko własne niskie ego :). Generalnie jest zabawnie :)

Edytowane przez SVART
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.