Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze oznaczenie "nadbranża" co przemawiają ustami innych, a ci drudzy sami o tym nie wiedzą :) występuje w formie indywidualnej lub pod stadną postacią :)

To jeszcze przydałby się znacznik "koleś" a każdy by sobie ją interpretował według potrzeb i osobistych preferencji :)

Z drugiej strony... to czym mnie oznaczeń tym lepiej. Ja tam się na tym nie znam, ale wędkarze mówią, że w "mętnej wodzie lepiej ryby biorą" :)

Dla niektórych poszukiwanie "celu" stało się jedynym hobby w zyciu i celem istnienia.

Jak ktoś nie ma własnego życia to zazwyczaj interesuje się życiem innych.

Witajcie Kochani.

Pragnę poinformować, że zgodnie z umową jaką zawarliśmy z poręczającymi za kolegów @Szymon i @bum1234, zostają oni przywróceni naszemu Forum jako pełnoprawni użytkownicy.

Teraz wyłącznie w ich rękach leży, jak wykorzystają zaufanie jakie im zawierzyliśmy.

Przeciwników proszę o powstrzymanie się przed perfidnymi prowokacjami wymierzonymi w tych kolegów.

Zatem, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życzę nam Wszystkim.

W.

Zatem, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życzę nam Wszystkim.

A co z IlDottore?...

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

675.gif

A co z IlDottore?...

Za niego nikt nie poręczył :). Ale ja mogę, a co mi tam :).

Edytowane przez SVART

Za niego nikt nie poręczył :). Ale ja mogę, a co mi tam :).

Ja też mogę i pewnie kliku kolegów również....

Skąd mam wiedzieć? Nie mam z nim kontaktu. Czemu mnie o to pytasz?

Dostał Bana ! chyba jako moderacja macie jakieś info na ten temat....

• Moderatorzy

Ja też mogę i pewnie kliku kolegów również....

Na serio komuś brakuje ildottore? Forum o audio i gość który w każdym poście pisze o PiS-ie, jedynej słusznej drodze, walce z lewactwem i szpiegami... Bum i Szymon mieli bany za to co pisali w dziedzinie audio, a il dotrore za ciagle ataki użytkowników którzy nie popierali PiS-u i nie wierzyli w mikro czipy wszczepiane do manipulacji ludźmi itd... To jest jednak różnica.

Edytowane przez plastik1989

-----------------

Na serio komuś brakuje ildottore? Forum o audio i gość który w każdym poście pisze o PiS-ie, jedynej słusznej drodze, walce z lewactwem i szpiegami... Bum i Szymon mieli bany za to co pisali w dziedzinie audio, a il dotrore za ciagle ataki użytkowników którzy nie popierali PiS-u i nie wierzyli w mikro czipy wszczepiane do manipulacji ludźmi itd... To jest jednak różnica.

Brak takiego źródła informacji na forum to jak brak "Snowdena i Wikileaks" ......

Jak komuś nie pasował czarny humor Doktorka to sorry..., mi osobiście go brakuje.....

• Moderatorzy

Brak takiego źródła informacji na forum to jak brak "Snowdena i Wikileaks" ......

Jak komuś nie pasował czarny humor Doktorka to sorry..., mi osobiście go brakuje.....

Czarny humor, a wyzywanie ludzi to nie to samo. Ja czarny humor lubię tylko w jego postach nie dostrzegam. Porównanie do Snowdena uważam za niezasadne On ujawnił PRAWDZIWE informacje tyle ze tajne, a il dotrore czerpie swoje prawdy objawione skąd?

-----------------

Dostał Bana ! chyba jako moderacja macie jakieś info na ten temat....

I co z tego? Wielu dostało bana na naszym forum. Tych dwu przywróconych, to koledzy którzy mieli ewidentne podstawy twierdzić, iż zostali zbanowanie przez tego samego moderatora ze względów osobistych jego animozji.

Teraz maja szansę udowodnić, że to prawda. Sprawa przywrócenia na forum dotyczyła wyłącznie tych dwu kolegów. Żadnego koncertu życzeń i plebiscytów co do pozostałych, nie będzie. Szczególnie zbanowanych za wpisy o zabarwieniu rasistowskim i faszystowskim, oraz nieakceptowalne chamstwo.

Na serio komuś brakuje ildottore? Forum o audio i gość który w każdym poście pisze o PiS-ie, jedynej słusznej drodze, walce z lewactwem i szpiegami...

No to ja też jestem nie fajny!

Je**ć lewaków i całe lewactwo (mam to we krwi 70 lat lewactwo je**ło moją rodzinę a także mnie! jestem nie reformowalny ale rzadko także na forum informuję o tym)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Je**ć lewaków i całe lewactwo (mam to we krwi 70 lat lewactwo je**ło moją rodzinę a także mnie! jestem nie reformowalny ale rzadko także na forum informuję o tym)

To akurat nie jest żaden argument. Przywróceniu podlega człowiek a nie faszystowska ideologia.

To akurat nie jest żaden argument. Przywróceniu podlega człowiek a nie faszystowska ideologia.

Uważasz że jak się chce odzyskać co lewaki zabrały przez 70 lat to jest faszyzm?!

Bardzo przewrotne myślenie reprezentujesz!

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Vlado,

Żona też powróci?:)

Prosiłem aby zaniechać takich praktyk w stosunku do przywróconych kolegów. Więcej ostrzegał nie będę.

• Moderatorzy

No to ja też jestem nie fajny!

ale ja nigdy nie twierdziłem inaczej ;-)

-----------------

Uważasz że jak się chce odzyskać co lewaki zabrały przez 70 lat to jest faszyzm?!

Myślę, że teraz, jak wróci Janek Kos, to bedziesz musiał nieco stonować te swoje wybuchy emocjonalne. :)

Skąd mam wiedzieć? Nie mam z nim kontaktu. Czemu mnie o to pytasz?

Trza by do Pyr.. Przepraszam - Irlandii pojechać i tam poważnie zachorować.

Na cokolwiek.

Chłopina pięknie pisał; że głupstwa?

Ja mu odpuszczałem...

Prosiłem aby zaniechać takich praktyk w stosunku do przywróconych kolegów. Więcej ostrzegał nie będę.

Widze, ze ludzie nie potrafią sie uczyć nawet na własnych błędach. Juz jedna wtopę ze zdjęciem zaliczył, natomiast nadal wkleja zdjęcia :). Piano z Saloniku powinien generalnie zaniechać publikacji jakichkolwiek zdjeć, dla własnego bezpieczenstwa. Do tego proponuje grzecznie, aby każdy troszczył sie i pamiętał o własnej zonie, a nie oczami przewracał za cudzymi żonami, w końcu nawet jest takie jedno przykazanie :).

Jak Ci go brakuje to zaproś go na piwo.

Ciebie też humor opuścił?

Co się z Wami dzieje? poważnie źle, humorem źle...

Najwyrazniej sygnał, ze wracac czas koledze na salony - tam tłok, dysputy, żarty i poczucie humoru iście królewskie :).

Edytowane przez SVART
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.