Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

:)

O wybatożeniu się wzajemnym, rozstrzelaniu przed wyjściem ( po co wychodzić zresztą?) i oflagowaniu ewentualnym nie wspomniałeś , papageno:)

Jakie to forum zacne i jacy Koledzy drodzy:)

Ażem zgłodniał...

Mówię: niech sobie idą (choć żal) i robią swoje (jeszcze większy).

Gość papageno

(Konto usunięte)

Bekantmachung. Na czerwono?

Niusiu, przeca wisz, o cym prowie, że zbliżę się choć na milimetr do Twego, jakże barwnego, stylu :)

Edytowane przez papageno

Zaś tam...

Zawsze tak piszę.

A jeszcze mocniej - ściskam!:-)

Jacek.

Cholera. Rochu mję pszypomniał o tych Policjantach...

Dwie "pierwsze" płyty - to majstersztyk. Znowu muszę.

Nieprawdaż?:-)

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Tak. Ostatnie wydarzenie jakim była owa próba zawłaszczenia forum, a następnie otwarcie kontr-forum w celu przejęcia użytkowników,

Czyli użytkownicy zostali potraktowani jako towar czy może sami chcieli ?

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Dlaczego? Bo uwierzyłeś we wtłaczane Tobie (i nie tylko) brednie o bumie1234 i niemożności swobodnego (czytaj - bezkrytycznego) pitolenia różnych kwestii?) Jesteś zbyt inteligentny, by dać się nabrać na podobne pierdoły. Co zatem Tobą naprawdę kierowało w onym czasie? Domyślam się, ale to teraz nie ma najmniejszego znaczenia. Po prostu zamknijcie ten twór, wyznajcie winy, proście o przebaczenie i zadośćuczyńcie.Tyle wymaga zwykła przyzwoitość. Zwłaszcza w katolickim kraju. Amen.

A uwierzysz jeśli powiem, że na początku wierzyłem w czyste intencje tego projektu. Przedstawiano go jako taką specyficzną zakładkę klubową, o wzmocnionej weryfikacji uczestników za pomocą poręczeń userów będących założycielami, a potem innych przyjętych uczestników.

Nie byłem w kręgu 10ciu twórców tego projektu i nie znałem genezy jego powstawania w tym kręgu.

I to wszystko na ten temat.

Dobranoc Wszystkim.

W.

Właśnie dopuszczenie do pogaduch - bez związku z tematem - pomiędzy zaprzyjaźnionymi osobami stało się początkiem nieszczęścia, które toczy to forum.

Warto się opamiętać (dla wszystkich i na przyszłość).

Ano.

Warto panować

nad językiem

bo można dostać

obuchem

a nie scyzorykiem

;-)

Stara lekcja. Dziękuję za przypomnienie Rochu. Aczkolwiek tu nie ma jednak zastosowania.

pozdrawiam

Wu

Straszne te poety i nieprzewidywalne so jednak. Jeden taki (polski Żyd, czy jakoś?) na pytanie, czy znajdzie rym do słowa " cietrzew", rzekł po chwili:

- Spomiędzy drzew wyleciał cietrzew.

Szukał barana i wsiadł na waćpana.

Nic osobistego, zaiste:)

Nic osobistego, zaiste:)

Ubawiłem się z rymu

w tej konfiguracji

bo jestem baran

w każdej koniugacji...

;-)

Edytowane przez Cytrus

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Się nie sypia. Się czyta.

Ino trza umieć (jakem o mądrym gostku, którego wywalono, nie wiedzieć czemu) - czytać:)

to jest funkcjonalność forum :)

A już się kładłem, do diaska.

to pewien haj

jak

ma się

w awatarze bonsai

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Gość

(Konto usunięte)

Jaka jest polityka zarządzania wątkami założonymi przez usuniętych użytkowników? Jestem zbanowany w wątki il Dottore "Na żywo z Ukrainy" (za odmienne od autora zdanie, nie za pyskówkę), czy można ten ban usunąć?

Edytowane przez JuG

Jedynak kiedy dostawszy w swe ręce narzędzie moderacyjne w postaci kartek i banów, założyciele saloniku jawnie pokazali o co w tym projekcie rzeczywiście im chodzi, nie mogłem udawać, że to również popieram.

Poprosiłem Adminów i moderatorów o zweryfikowanie podejścia do tego projektu, własnie przez wzgląd na tamtą patologię. Postawa "króla" saloniku i wiodących graczy, bardzo ułatwiła nam podjecie odpowiedniej decyzji.

Szybko między wierszami pyskówek dowiedzieliśmy się, że projekt utworzenia kontr-forum jest u nich na ukończeniu i akcja przeciągania użytkowników również. Od tamtej pory uczyniono co uczyniono a salonik jest tym czym jest.

Salonik miał być miejscem pozwalającym wyłapać wszystkich, którzy potencjalnie przeszliby na nowe forum. Akcje wypadowe salonikowców na otwarte forum w celu wszczynania zatargów pomiędzy użytkownikami były częścią planu.

Widzę już zaczątki monografii historycznej. Czyta się z wypiekami na twarzy !!! :):)

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Raczej z zażenowaniem. To historia o tym, jak paru facetom woda sodowa uderzyła do głowy.

Powstrzymaj sie proszę od ataków personalnych, bo moderacja może Ci dać karne punkty!

Widzę już zaczątki monografii historycznej. Czyta się z wypiekami na twarzy !!! :):)

Po udostępnieniu salonika dla wszystkich, wypieki jeszcze bardziej nabiorą wyrazistości, nie sądzisz? Szczególnie osobom które maja jeszcze poczucie wstydu i zdolność uczciwej samooceny!

Na prawdę? Wszyzscy będą mogli wejść do Saloniku? To będzie przeżycie dla niektórych !!! Historyczne "zburzenie Saloniku" !!!

Czy jest już wyznaczona konkretna data, bo nie chciałbym tego przegapić?

Edytowane przez dd6

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Po udostępnieniu salonika dla wszystkich, wypieki jeszcze bardziej nabiorą wyrazistości, nie sądzisz? Szczególnie osobom które maja jeszcze poczucie wstydu i zdolność uczciwej samooceny!

Czekam z niecierpliwością na tę ohydę a potem zobaczymy co z tym począć. Od początku byłem gorącym przeciwnikiem tej hucpy,docierały do mnie informacje,jaki kwiecisty i barwny jezyk inwektyw stosowano tam wobec mojej osoby,teraz stosuje się go w nowym,skazanym na zatopienie projekcie,ciekawi ludzie muszą być z tych salonowców,bardzo ciekawi. Trzeba mieć poważne rozszczepienie osobowości,żeby powoływać do życia enklawę,mającą chronić przed hejtingiem i w niej hejtować na pozaenklawowców.

Jaka jest polityka zarządzania wątkami założonymi przez usuniętych użytkowników? Jestem zbanowany w wątki il Dottore "Na żywo z Ukrainy" (za odmienne od autora zdanie, nie za pyskówkę), czy można ten ban usunąć?

Oczywiście, już Cię uwalniam.

Trzeba mieć poważne rozszczepienie osobowości

Kolega psycholog może?

Czekam z niecierpliwością na tę ohydę a potem zobaczymy co z tym począć. Od początku byłem gorącym przeciwnikiem tej hucpy,docierały do mnie informacje,jaki kwiecisty i barwny jezyk inwektyw stosowano tam wobec mojej osoby,teraz stosuje się go w nowym,skazanym na zatopienie projekcie,ciekawi ludzie muszą być z tych salonowców,bardzo ciekawi.

(...............................)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Na prawdę? Wszyzscy będą mogli wejść do Saloniku? To będzie przeżycie dla niektórych !!! Historyczne "zburzenie Saloniku" !!!

A co Ty tak Kolego gaciami trzęsiesz?

Na Salonik nie jest zapraszana Branża.

Prosto?

Niech przeważa opinia użytkownika co do zalet jakiegoś systemu :)

Do tej pory nie mieli tam wstępu - uznałem to za szczególną i wyróżniającą cechę, ale skoro grono założycieli się przeniosło, to głosuję za udostępnieniem tych wątków dla ogółu.

Pozdrawiam, A.

P.S.

Czyli nastąpi udostępnienie także dla programów- bing, yahoo, google ( ach te wszedobylskie boty )

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Od razu przeżycie...

Bardziej mnie interesuje ta kultura wysoka, która tam była prezentowana.

Mój kloaczy język trochę podupadł ostatnio. Czuję, że znajdę tam inspirację...

Niczego więcej się po tej zakładce nie spodziewam.

Czy zapowiadane udostępnienie Saloniku szerszej publiczności będzie możliwe w pełnej wersji, wraz z wymoderowanymi wpisami?

Przydałby się taki pomnik twórczości naszych (byłych?) kolegów.

Tych co odeszli...

A przynajmniej tych co twierdzą, że odeszli ; )

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.