Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Zbanowano mnie jednocześnie w tematach "Polityka i "Codzienność IV RP...". W takim razie pytam się, w którym wątku mam zamieszczać wpisy dotyczące polityki?

Edytowane przez Boresk

Na innych portalach.

Oczywiście tam gdzie cie jeszcze nie zbanowali.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Witam. Z uwagi na to że na "naszym" forum mamy coraz więcej użytkowników z dopiskiem BRANŻA (i dużo ludzi nie wie czym się zajmują, w jakiej sprawie

można się do nich zwrócić, oprócz salonów, sklepów), mam propozycję żeby założyć osobną zakładkę (na górze nawigacji po forum, taką jak MUZYKA, KLUBY

itp. pod nazwą BRANŻA. Tam mogli by się wpisywać branżyści, informując czym się zajmują. Myślę że to dobry pomysł, który by był z korzyścią dla wszystkich.

Sam nie znam większości branżystów, ich działalności z tond mój pomysł. Proszę o rozważenie mojej prośby. Pozdrawiam.

wątki

Edytowane przez kiza

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Po co?

Wystarczy, że wpiszą czym się zajmują w "o mnie".

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Witam. Z uwagi na to że na "naszym" forum mamy coraz więcej użytkowników z dopiskiem BRANŻA (i dużo ludzi nie wie czym się zajmują, w jakiej sprawie

można się do nich zwrócić, oprócz salonów, sklepów), mam propozycję żeby założyć osobną zakładkę (na górze nawigacji po forum, taką jak MUZYKA, KLUBY

itp. pod nazwą BRANŻA. Tam mogli by się wpisywać branżyści, informując czym się zajmują. Myślę że to dobry pomysł, który by był z korzyścią dla wszystkich.

Sam nie znam większości branżystów, ich działalności z tond mój pomysł. Proszę o rozważenie mojej prośby. Pozdrawiam.

rozumiem ze proponujesz dla nich kolejne darmowe wątki sponsorowane na forum :}}

jesli ktoś gra uczciwie to sam napisze w o mnie czym sie zajmuje , kto nie bedzie chciał i tak nie napisze a po naszym przymusowym oznaczeniu załozy konto w którym się nie przyzna co robi

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

rozumiem ze proponujesz dla nich kolejne darmowe wątki sponsorowane na forum :}}

NIE !!, NIE !!, NIE!!

Nie jestem za żadnym sponsorowaniem branży na tym forum, tylko chodziło mi o przejrzystość ich działalności, z korzyścią dla użytkowników.

Chciałem dobrze, a wyszło jak zawsze (kasa). Xniwax , ma chyba lepszy pomysł "o mnie", tylko powinno to być obowiązkowe !!! Nie wiem jaki to

ma sens żeby ukrywać czym się zajmują jako branża. Przecież wiąże się to ze zdobyciem większej ilości potencjalnych klientów. Dla

ścisłości, nie mam żadnych powiązań z branżą.Odpuszczam, niech się dzieje wola wasza. Pozdrawiam.

P.S. W wątku technicznym zgłosiłem o niedziałaniu u mnie funkcji powiadomień, gdy ktoś cytuje, odpowiada, lub cytuje selektywnie mój post.

W ustawieniach mam wszystko dobrze, sprawdziłem, i zaktualizowałem, nic z tego, ciągle nie działa.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

• Moderatorzy

Słowo „Branża” pod nickiem ma służyć temu abyś z przymróżeniem oka traktował to co takie osoby piszą bo ich wpisy mogą być tendencyjne i służyć ich zarobkowi, naganiania klientów, ewentualnie szkodzeniu konkurencji. Widząc taki wpis wiesz, kiedy odpuścić dyskusje bo raczej nie uzyskasz merytorycznych argumentów (nawet jeśli je posiadają to raczej zachowają dla siebie bo na tym zarabiają) a możesz zostać niemile potraktowany jako szkodnik psujący interes.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

nie przesadzajcjcie , sa branżowcy jak np Q21 od lat jak widze uczciwie doradzaja mając jedno konto firmowe i nigdy moderacja nie ma z nimi problemu , ale sa tez branzowcy którzy naganiaja a po naszej interwencji pozwalaja się oznaczyć branża , albo chą miec dwa konta / jedno prywatne / trudno zgadnąć dlaczego bo oba doradzaja w temacie sprzętu i dlaczego jedno ma byc prywatne

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Moderatorzy

Dobrze że o tym ostrzegasz. Teraz sprzgladajac ten dział będę okulary zakładał aby plwociny mi oczu nie ochlapywały.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

nie przesadzajcjcie , sa branżowcy jak np Q21 od lat jak widze uczciwie doradzaja mając jedno konto firmowe i nigdy moderacja nie ma z nimi problemu , ale sa tez branzowcy którzy naganiaja a po naszej interwencji pozwalaja się oznaczyć branża , albo chą miec dwa konta / jedno prywatne / trudno zgadnąć dlaczego bo oba doradzaja w temacie sprzętu i dlaczego jedno ma byc prywatne

Trudno powiedzieć dlaczego regulamin to umożliwiał.
  • 4 tygodnie później...

Materiał zatytułowany Półbogowie - zarządcy wszechświata tyczył się tematu Czy Bóg czy istnieje?

Ta wklejka jest niezgodna z tematyka wątku "czy bóg istnieje" została usunięta jako trolling. I to masz w opisie kary!

Zakładka Bocznica jest częścią wydzieloną Forum, prowadzona przez moderację. Jeśli nie odpowiadają ci wymagania przez moderację ustanawiane, to w niej nie pisz. Nie ma obowiązku. Inaczej jak nie liczę już nawet ile razy to było, wylecisz stąd za wklejanie propagandy sekty LIGHT i spamu o swych kosmitach w wątki dla takiej twórczości niededykowane ARTONIE!

Masz wciąż do tego otwarte własne wątki!

Nawet nie próbuj mnie straszyć, bo mnie nikt renty wypłacał nie będzie za wieczne użeranie się z twoim trollowaniem na Bocznicy!

Nie,cobym się specjalnie dopytywał czy Panowie Moderatorzy są przyzwoici i mądrzy... Wiem, że są.

Zróbcież tedy coś z typem, który przyzwotym ludziom dzień w dzień przedstawia wszem i wobec i wyśmiewa się z człeka. Panowie wiecie o czym mówię.

Dajcież go (autora i jedynego, który się tematem ekscytuje) gdzieś na boczek. Coby jego wypocin przeciętni ludzie nie widzieli.

Bardzo uprzejmie Panom dziękuję.

Jacek.

• 3 tygodnie później...

W przypadku agresywnej propagandy pro rosyjskiej, na podstawie Prawa Rzeczypospolitej Polskiej i obywatelskiego pojmowania dobra Ojczyzny!

Bocznica to wątek zamknięty, pozamerytoryczny w Forum AS. Zgodnie z Regulaminem Forum, moderacja ma prawo decydować co w tej zakładce ma być publikowane!

To nie jest forum para polityczne, delegowane pod działalność rosyjskiej propagandy!!!

Gość

(Konto usunięte)

Na czym polegała agresywna propaganda pro rosyjska w usuniętych wpisach: z linkami do artykułów Le Monde i The New York Times oraz z krótkim opisem historii ułaskawionego i wymienionego zdrajcy?

Na perfidnym zakłamywaniu faktu usuwania swych byłych agentów żyjących poza granicami Rosji za pomocą zabójstw z użyciem trucizn przez służby Rosji! Na perfidnych za pomocą kpin atakach na piszących o tej sprawie, czynionych przez @Tommiashi.

Do oficjalnego zakończenia tej sprawy i wskazania winnych przez Państwa NATO, żadnych waszych propagandowych łgarstw tutaj tolerować nie będziemy!

Żegnam.

• 3 tygodnie później...

(Przenosze do wlasciwego watku. Licze na konstruktywny tym razem odzew)

"Nieodpowiedni język +2 pkt. (Regulamin §6 pkt. 5)"

...granice sa ulotne i mocno subiektywne. Jednego jeszcze smieszy, a drugi juz zdegustowany. Dlatego mysle, ze w przypadku cytowania Moderacja powinna byc nieco powsciagliwa. Oczywiscie ocena co jest tuz przed ta granica, a co tuz za nalezy do Moderatora i to jego zadanie tresci niezgodne z Regulaminem usuwac. Ale z karaniem cytujacego chyba nie ma sie co spieszyc.

Co innego oczywiscie posty, w ktorych zwracajac sie do innych Userow ktos we wlasnej wypowiedzi stosuje wulgaryzmy. Tu oczywiscie nie powinno byc taryfy ulgowej.

Houk!

Ps.

A jak bede chcial sie odwolac to sie odwolam.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Co innego oczywiscie posty, w ktorych zwracajac sie do innych Userow ktos we wlasnej wypowiedzi stosuje wulgaryzmy. Tu oczywiscie nie powinno byc taryfy ulgowej.

Wpis który zamieściłeś a który został usunięty i za który otrzymałeś karę, był Twoim osobistym wpisem a nie wklejką zawierająca wulgaryzm!

Zatem nie kłam i nie twórz konfabulacji celem oczernienia pracy moderatora.

Jedynym sposobem zakwestionowania otrzymanej kary jest odwołanie do Administracji Forum.

Namolne wpisy pouczające moderację i kwestionujące jej działania w otwartych wątkach, są jawnym prowokowaniem opinii publicznej do wszczęcia hejtu pod adresem moderacji. I za to teraz zostajesz ukarany.

Ps.

Nie jesteś czasem klonem @LTD12, lub jego synem???

Gość papageno

(Konto usunięte)

Otrzymałem takie oto ostrzeżenie po wpisie na temat UCZESTNIKA Vlado, który jest moderatorem, gdy mu to wygodne.

"Wystarczy przepychanek z moderacją. Jeśli chciałeś wiedzieć cokolwiek więcej w podjętym przez Ciebie temacie, należało skontaktować się z danym moderatorem poprzez PW lub w wyznaczonym do tego temacie. Na teraz to tworzysz sobie miejsce do osobistych rozgrywek w temacie do tego nie służącym.

Kolejna taka sytuacja w tym temacie skutkować będzie punktami zgodnie z Regulaminem i zablokowaniem mozliwości pisania w tym temacie.

Tym razem potraktuję to jako wybryk bez punktów.

Dostałbyś PW z info w tej sprawie, ale masz zablokowaną możliwość wysyłania do Ciebie wiadomości. Dlatego idzie oficjalne "ostrzeżenie".

Rozgrywki? Wybryki? No ładnie. Vlado zmienia prawdę i słowa nie dotrzymuje. Taka ułomność, nie tylko jego. A zareagowałem, bo to mod, bo już mi się nie chce udawać, że kupuję jego teksty o tolerancji. I tyle. Nic osobistego.

Edytowane przez papageno

Nie wysyłałem do ciebie żadnego PW!

To drugi twój atak na moja osobę.

Jeden oparłeś w wątku kościelnym o oskarżenia mnie o postępowanie w sprawie saloniku???! Które jest kłamstwem, a teraz atakujesz mnie za pomocą ujawnienia PW które otrzymałeś od któregoś z moderatorów po tamtym ataku na mnie.

Oczywiście nie pozostanie to bez konsekwencji!

I w ten oto sposób najlepsi z najlepszych, którzy kiedyś stanowili o tym że Audiostereo było coś w ogóle warte, dostają tak zwanego kopa w ....

Tak było za moderacji Franza i Paltona.

I jak widać, dzisiaj to jest także możliwe.

Wesołego Alleluja!

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Kiedyś @rochu, już dawno przeminęło! "Najlepsi z najlepszych", ci właśnie stanowiący trzon owego tak opłakanego przez @papageno saloniku, są na swym wymarzonym forum. Idź do nich skoro tak tęsknisz.

Za Franza dostawali kopa jedni, za Paltona drudzy, za dzisiejszej moderacji inni, a za moderacji rocha - choć krótkiej - również inni.

Ot tak kręci się ten Świat i relacje miedzy ludźmi, że każda nowa władza preferuje sobie właściwy profil elektoratu.

Zdrowych i miłych Świąt Wielkiej Nocy.

Tobie Rafale proponuję, abyś się 100razy zastanowił zanim zdecydujesz się na zamieszczenie któregoś ze swych błyskotliwych wpisów na tym Forum.

Wesołych :-)

Za Franza dostawali kopa jedni, za Paltona drudzy, za dzisiejszej moderacji inni, a za moderacji rocha - choć krótkiej - również inni.

Widzisz, ja zrobiłem rachunek sumienia.

I uznałem, że nie uniosę tego ciężaru a zatem odszedłem.

Nie nadaję się na sędziego.

Na nadzorcę więzienia - także.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

• Moderatorzy

Kiedyś @rochu, już dawno przeminęło! "Najlepsi z najlepszych", ci właśnie stanowiący trzon owego tak opłakanego przez @papageno saloniku, są na swym wymarzonym forum. Idź do nich skoro tak tęsknisz.

Ot tak kręci się ten Świat i relacje miedzy ludźmi, że każda nowa władza preferuje sobie właściwy profil elektoratu.

Zdrowych i miłych Świąt Wielkiej Nocy.

Ważne, że Ty w to wierzysz.

Takiej ilości forumowiczów, która uciekła/została wykopana z forum tylko i wyłącznie dzięki Twojemu działaniu, bucie i braku zrozuzumienia innych ludzi nigdy wcześniej nie było w takiej skali (i nigdy już nie będzie, bo nie ma już komu uciekać...).

Jeśli uważasz za sukces to co sie stało z tym miejscem pod Twoją „jurysdykcją” to na prawdę gratuluję i życzę wesołego jajka.

-----------------

Ważne że Ty w to wierzysz :-)

Powtarzaj sobie te mantrę żebyś się nie pogubił.

Odeszło tylu ilu zaplanowało odejść i stworzyć konkurencję dla zniszczenia tego Forum. Reszta za perfidne niszczenie forum i dywersje prowadzona do dzisiaj, została z niego słusznie wyrzucona. A wielu uwiedzionych waszym spamowaniem na AS odeszło i zaraz wróciło. Nawet Sylwek i inni guru pod nic nieznaczącymi nickami, jak bez honoru szkodniki! A teraz bezczelnie nosicie się tutaj jako pokrzywdzeni o kryształowych sumieniach, "najlepsi z najlepszych". Cóż za perfidia!

A rzeczywistość wykazała, że to Forum bez was, tych "najlepszych z najlepszych" działa sprawnie i spokojnie, jeśli nie wszczynacie swych destrukcyjnych ataków jak co wiosnę zresztą. Ot taka wasza tradycja.

Ale my pójdziemy wam na rękę.

Każdego który pojawi się na forum aby ostentacyjne ogłosić jak ono jest gówno warte i tragicznie prowadzone, natychmiast zbanujemy bezpowrotnie. To z ludzkiego współczucia, abyście już nigdy nie musieli się tutaj męczyć z nami. Jest tyle doskonałych, idealnie prowadzonych for o tematyce audio. Zapewne na nich pozwolą wam na ciągłe utyskiwanie i opluwanie administracji i moderacji.

@plastic1989 zapomnijcie że kiedykolwiek wasza grupa zdobędzie jakiekolwiek wpływy na tym Forum podobne jak za tamtych czasów, które tak rzewnie opłakujecie. A macie za czym płakać :-))) To forum nie cofnie się w swym rozwoju dla ponownego pełnienia funkcji nakręcającej wasze biznesiki i karmienia waszych nieograniczonych EGO. Od EGO macie własne cudforum :-) A tam Sylwek pozwala wam na nieokazywanie zachwytu temu co chwalić każą??? :-)))

Tęczowych jaj i mokrego poniedziałku!

I w ten oto sposób najlepsi z najlepszych, którzy kiedyś stanowili o tym że Audiostereo było coś w ogóle warte, dostają tak zwanego kopa w ....

Tak było za moderacji Franza i Paltona.

I jak widać, dzisiaj to jest także możliwe.

Wesołego Alleluja!

Bo w ogóle wszystko jest możliwe. Zawsze.

Ważne, że Ty w to wierzysz.

Takiej ilości forumowiczów, która uciekła/została wykopana z forum tylko i wyłącznie dzięki Twojemu działaniu, bucie i braku zrozuzumienia innych ludzi nigdy wcześniej nie było w takiej skali (i nigdy już nie będzie, bo nie ma już komu uciekać...).

Jeśli uważasz za sukces to co sie stało z tym miejscem pod Twoją „jurysdykcją” to na prawdę gratuluję i życzę wesołego jajka.

A myślałem ze Palton był naj?

Ważne że Ty w to wierzysz :-)

Powtarzaj sobie te mantrę żebyś się nie pogubił.

Odeszło tylu ilu zaplanowało odejść i stworzyć konkurencję dla zniszczenia tego Forum. Reszta za perfidne niszczenie forum i dywersje prowadzona do dzisiaj, została z niego słusznie wyrzucona. A wielu uwiedzionych waszym spamowaniem na AS odeszło i zaraz wróciło. Nawet Sylwek i inni guru pod nic nieznaczącymi nickami, jak bez honoru szkodniki! A teraz bezczelnie nosicie się tutaj jako pokrzywdzeni o kryształowych sumieniach, "najlepsi z najlepszych". Cóż za perfidia!

A rzeczywistość wykazała, że to Forum bez was, tych "najlepszych z najlepszych" działa sprawnie i spokojnie, jeśli nie wszczynacie swych destrukcyjnych ataków jak co wiosnę zresztą. Ot taka wasza tradycja.

Ale my pójdziemy wam na rękę.

Każdego który pojawi się na forum aby ostentacyjne ogłosić jak ono jest gówno warte i tragicznie prowadzone, natychmiast zbanujemy bezpowrotnie. To z ludzkiego współczucia, abyście już nigdy nie musieli się tutaj męczyć z nami. Jest tyle doskonałych, idealnie prowadzonych for o tematyce audio. Zapewne na nich pozwolą wam na ciągłe utyskiwanie i opluwanie administracji i moderacji.

@plastic1989 zapomnijcie że kiedykolwiek wasza grupa zdobędzie jakiekolwiek wpływy na tym Forum podobne jak za tamtych czasów, które tak rzewnie opłakujecie. A macie za czym płakać :-))) To forum nie cofnie się w swym rozwoju dla ponownego pełnienia funkcji nakręcającej wasze biznesiki i karmienia waszych nieograniczonych EGO. Od EGO macie własne cudforum :-) A tam Sylwek pozwala wam na nieokazywanie zachwytu temu co chwalić każą??? :-)))

Tęczowych jaj i mokrego poniedziałku!

Plastika tam nie ma. Edytowane przez jello
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.