Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
8 minut temu, szymon1977 napisał:

Mnie nie interesuje co myślisz, ja komentuję to co napisałeś. A to co napisałeś to ni mniej ni więcej a powód dodania "katotalibana" do słowniczka, bo jest to posądzenia z automatu każdego Katolika o wybrane i negatywne cechy zwyczajowo przypisywane każdemu Talibowi. Każdy katolik ma prawo takim porównaniem czuć się urażony, więc po co ma taki wpis zgłaszać, skoro może to zrobić automat?

Bardzo płytkie myślenie. Katolik, to taki stwór, którego wszystko obraża. Za to katolikowi w imię jego wyimaginowanych uczuć, wolno obrażać wszystkich.

15 godzin temu, Bobcat napisał:

Bardzo wiele spraw jest zerojedynkowych. Pomiędzy prawdą a fałszem nie istnieją stany pośrednie.

I tu się mylisz, bo można czynić fałsz mówiąc prawdę. Wystarczy kreować obraz rzeczywistości na podstawie cech jakiegoś skrajnie odmiennego 1%

-----

5 minut temu, Marcinus napisał:

Bardzo płytkie myślenie. Katolik, to taki stwór, którego wszystko obraża.

Batdzo płytkie myślenie: ja nie pisałem, że użycie słowa "katotaliban" z automatu powinmo być katane, a że z automatu powinno być zgłaszane do rozpatrzenia moderacji.

5 minut temu, Marcinus napisał:

...katolikowi w imię jego wyimaginowanych uczuć, wolno obrażać wszystkich.

Jeśli tak robi to go zgłoś.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Moderatorzy
5 minut temu, szymon1977 napisał:

Batdzo płytkie myślenie: ja nie pisałem, że użycie słowa "katotaliban" z automatu powinmo być katane, a że z automatu powinno być zgłaszane do rozpatrzenia moderacji.

Jeśli tak robi to go zgłoś.

Czy Ty Szymonie, znasz jakiś świat, poza tym forum?

Teraz, Marcinus napisał:

Czy Ty Szymonie, znasz jakiś świat, poza tym forum?

Ot to, ja znam świat o wiele lepiej niż z Waszych kato-politycznych potyczek na Bocznicy.

• Moderatorzy
7 minut temu, szymon1977 napisał:

Ot to, ja znam świat o wiele lepiej niż z Waszych kato-politycznych potyczek na Bocznicy.

Tak, to że znasz się na wszystkim najlepiej i zawsze masz rację, to prawie wszyscy wiedzą 🙂 .

No cóż, chcieliście odgórnego pozwolenia na używanie słowa obraźliwego ale chyba Wam nie wyszło.

17 godzin temu, tomek6 napisał:

katotaliban

neologizm od "kato-" (katolicyzm, katolik) i "taliban" (islamistyczne ugrupowanie fundamentalistyczne)

Prześmiewcze, zbiorcze określenie na upaństwowienie katolicyzmu i ogółem uznawanie katolicyzmu jako fundamenty bycia obywatelem; "autorytarna chadecja".

określenie jak każde inne

Bzdura. Talibowie to terroryści, nazwa utożsamiana z zamachami na całym świecie. Przyrównanie do nich katolików to, to,  a sam sobie dopowiedz.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

3 godziny temu, szymon1977 napisał:

A to co napisałeś to ni mniej ni więcej a powód dodania "katotalibana" do antysłowniczka

Jak zwykle wszystko rozumiesz na odwrót, tak jak Ci wygodnie. Aby tylko prowokować awantury. 

jest to posądzenia z automatu każdego Katolika o wybrane i negatywne cechy zwyczajowo przypisywane każdemu Talibowi. Każdy katolik ma prawo takim porównaniem czuć się urażony, więc po co ma każdy taki wpis zgłaszać, skoro może to zrobić automat?

Oto właśnie przykład. Ja napisałem coś wprost przeciwnego. Talib to ekstrema, fanatyzm, fundamentalizm. Taka jest tylko znikoma mniejszość, choć są oni bardzo hałaśliwi, bezczelni i rozpychają się łokciami w przestrzeni publicznej. To Ty obrażasz katolików stawiając znak równości każdy katolik = katotalib. 

Czyli merytorycznej dyskusji z Twojej strony mam się nie spodziewać? Ok.

Merytoryczna dyskusja z Tobą to oksymoron.

2 godziny temu, szymon1977 napisał:

No cóż, chcieliście odgórnego pozwolenia na używanie słowa obraźliwego ale chyba Wam nie wyszło.

Obraźliwe jest wyłącznie w Twojej wyobraźni, ale jak zwykle wyolbrzymiasz swoje znaczenie uważając że skoro Ty coś uważasz to znaczy że tak jest.

12 minut temu, Bobcat napisał:

Talib to ekstrema, fanatyzm, fundamentalizm. Taka jest tylko znikoma mniejszość...

Brawo! Czyli dla zdecydowanej większości Katolików porównanie z Talibem jest obrazą, i właśnie dlatego każde użycie słowa "katotaliban" jest oceniane przez moderację. Dziękuję za wykazanie mojej racji.

15 minut temu, Bobcat napisał:

Obraźliwe jest wyłącznie w Twojej wyobraźni...

Nie obraź się Bobcat zwany Bobkiem, ale słowo bobek kojarzy mi się z... nie, nie z Talibem.

19 minut temu, szymon1977 napisał:

Czyli dla zdecydowanej większości Katolików porównanie z Talibem jest obrazą

Rozmawiałeś ze "zdecydowaną większością"? Masz jakieś wyniki badań opinii publicznej w przedmiotowej sprawie? Mówienie "katotalib" nie odnosi się do ogółu osób tego wyznania, lecz do wspomnianej fanatycznej, fundamentalistycznej (zdecydowanej) mniejszości. Co więcej: znam ludzi otwarcie deklarujących swój katolicyzm, którzy również używają tego określenia w stosunku do wspomnianej skrajnej grupki. 

26 minut temu, szymon1977 napisał:

właśnie dlatego każde użycie słowa "katotaliban" jest oceniane przez moderację.

Moderacja już wie o tej podjętej przez Ciebie decyzji?

26 minut temu, szymon1977 napisał:

Dziękuję za wykazanie mojej racji.

Nic takiego nie wykazałem. Kolejna prowokacja dla wywołania pyskówki. 

27 minut temu, szymon1977 napisał:

Nie obraź się Bobcat zwany Bobkiem, ale słowo bobek kojarzy mi się z... nie, nie z Talibem.

Obraźliwy atak personalny. 

Za to i poprzednie lecisz do Moderacji.

48 minut temu, Bobcat napisał:

Jak zwykle wszystko rozumiesz na odwrót, tak jak Ci wygodnie. Aby tylko prowokować awantury. 

Oto właśnie przykład. Ja napisałem coś wprost przeciwnego. Talib to ekstrema, fanatyzm, fundamentalizm. Taka jest tylko znikoma mniejszość, choć są oni bardzo hałaśliwi, bezczelni i rozpychają się łokciami w przestrzeni publicznej. To Ty obrażasz katolików stawiając znak równości każdy katolik = katotalib. 

Merytoryczna dyskusja z Tobą to oksymoron.

Obraźliwe jest wyłącznie w Twojej wyobraźni, ale jak zwykle wyolbrzymiasz swoje znaczenie uważając że skoro Ty coś uważasz to znaczy że tak jest.

@Espectro, czy mógłbyś zrobić porządek z tym trollingiem, bo straszny tu śmietnik?

7 minut temu, Bobcat napisał:

Rozmawiałeś ze "zdecydowaną większością"?

Nie, to ale chyba Ty rozmawiałeś skoro  powiedziałeś:

54 minuty temu, Bobcat napisał:

Taka jest tylko znikoma mniejszość...

Co niniejszym potwierdzasz pisząc

Mówienie "katotalib" nie odnosi się do ogółu osób tego wyznania, lecz do wspomnianej fanatycznej, fundamentalistycznej (zdecydowanej) mniejszości.

Po raz kolejny udowadniasz własny brak racji, bo jak wynika z Twojego wpisu słowo "katotalib" dla ogółu jest obraźliwe.

Obraźliwy atak personalny. 

Czyli zrozumiałeś porównanie.

...lecisz do Moderacji.

Nie groź, wiedziałem o tym zanim myśl przekształciłem w post.

Gość

(Konto usunięte)
3 godziny temu, Marcinus napisał:

Tak, to że znasz się na wszystkim najlepiej i zawsze masz rację, to prawie wszyscy wiedzą 🙂 .

Ja bym się na jego miejscu tak nie cieszył 🤣https://zdrowie.radiozet.pl/Psychologia/Psychoterapia/Osoby-wszystko-wiedzace-w-rzeczywistosci-sa-mniej-inteligentne

11 minut temu, szymon1977 napisał:

słowo "katotalib" dla ogółu jest obraźliwe.

Dla jakiego ogółu? To słowo odnosi się wyłącznie do skrajnej, ekstremistycznej mniejszości. Nie do ogółu katolików. 

Do stwierdzenia co jest mniejszością wystarczy obserwacja rzeczywistości. Natomiast aby pisać że "większość tak uważa" trzeba mieć ku temu podstawy.

Gość Kw202

(Konto usunięte)
27 minut temu, jezz napisał:

@Espectro, czy mógłbyś zrobić porządek z tym trollingiem, bo straszny tu śmietnik?

Dołączam się do prośby 

20 minut temu, Bobcat napisał:

Dla jakiego ogółu?

Dla ogólnego ogółu, może być jakiś inny?

To słowo odnosi się wyłącznie do skrajnej, ekstremistycznej mniejszości. Nie do ogółu katolików. 

No właśnie, więc jeśli użyjesz go nie precyzując, że mowa o jakimś skrajnym ekstermiście to jest obraźliwe.

Natomiast aby pisać że "większość tak uważa" trzeba mieć ku temu podstawy.

Ale to Ty wyjaśniłeś, że większość Katolików nie zasługuje na miano "katotalib". BTW nawet jeśli ktoś zasługuje na miano idioty, to kultura osobista nie pozwala na publiczne użycie takiego określenia.

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

Brawo! Czyli dla zdecydowanej większości Katolików porównanie z Talibem jest obrazą, i właśnie dlatego każde użycie słowa "katotaliban" jest oceniane przez moderację. Dziękuję za wykazanie mojej racji.

Nie wiem o czym ta dyskusja, ale jeżeli jest to jakieś nawiązanie do mojego wpisu to to jest bzdura i przeinaczenie.

Z mojego wpisu wyraźnie wynikało, że kaatotaliban odnosiło się do realnie funkcjonującego ustroju państwa, w którym to mała ale wpływowa grupa fanatyków religijnych określa jak to państwo funkcjonuje i narzuca innym swoją wolę.

Nie jest to więc żadne porównanie kogoś z kimś, tylko wskazanie realiów. I te realia, a nie jakieś sformułowanie realnie obrażają większość obywateli. I dlatego powinno mówić się o tym głośno.

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy
5 godzin temu, jezz napisał:

O ile fajnie że rozmawiacie na jakiś temat i przebiega to w dość fajnej atmosferze oraz z kulturą dla każdej z stron to aktualnie nie wiem gdzie temat powędrował.

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Nie wiem o czym ta dyskusja, ale jeżeli jest to jakieś nawiązanie do mojego wpisu to to jest bzdura i przeinaczenie.

Z mojego wpisu wyraźnie wynikało, że kaatotaliban odnosiło się do realnie funkcjonującego ustroju państwa, w którym to mała ale wpływowa grupa fanatyków religijnych określa jak to państwo funkcjonuje i narzuca innym swoją wolę.

Nie jest to więc żadne porównanie kogoś z kimś, tylko wskazanie realiów. I te realia, a nie jakieś sformułowanie realnie obrażają większość obywateli. I dlatego powinno mówić się o tym głośno.

O ile jestem w stanie przystać na owy fakt to używanie słowa w temacie Kościoły ma cel inny niż "Informację o realnie funkcjonującym ustroju państwa". 

Tu przykład który w tym temacie widuję tak raz w tygodniu gdy ktoś stara sie odwołać do decyzji moderacji:

https://pl.wikipedia.org/wiki/Kutas_(ozdoba)

SŁOWO NIE OBRAŻLIWE PISANE W STOSUNKU DO INNEGO USERA.

"A może pytał jakie zasłony kupić" "A może był ciekaw jakiego koloru szanowny jegomość nosi ów ozdoby"

Bądźmy poważni.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Mam taką propozycję, żeby każda nowa ankieta z automatu przyklejała się na miesiąc u góry.

• Administratorzy
2 minuty temu, szymon1977 napisał:

Mam taką propozycję, żeby każda nowa ankieta z automatu przyklejała się na miesiąc u góry.

Chyba się przykleja.

To są posty użytkownika Bobcat z zaledwie 22 godzin w wątku kościelnym, w tym przedziale czasowym jest jeszcze przerwa nocna.

Trzy, napisał trzy:

...żaden w temacie wątku, przecież on pisze do dorosłych ludzi, którzy wiedzą gdzie i po co jest przycisk "Zgłoś".

I tak jest codziennie, jątrzenie, judzenie, zamiast rozmowy. Czy moderacja może wpłynąć na tego pana i wytłumaczyć mu, że jego zachowanie wpisuje się w terminy trolling, zachowanie prowokacyjne.

Takie zachowanie wpływa destrukcyjnie na atmosferę na forum.

• Administratorzy
1 minutę temu, Jacchusia napisał:

To są posty użytkownika Bobcat z zaledwie 22 godzin w wątku kościelnym, w tym przedziale czasowym jest jeszcze przerwa nocna.

Trzy, napisał trzy:

...żaden w temacie wątku, przecież on pisze do dorosłych ludzi, którzy wiedzą gdzie i po co jest przycisk "Zgłoś".

I tak jest codziennie, jątrzenie, judzenie, zamiast rozmowy. Czy moderacja może wpłynąć na tego pana i wytłumaczyć mu, że jego zachowanie wpisuje się w terminy trolling, zachowanie prowokacyjne.

Takie zachowanie wpływa destrukcyjnie na atmosferę na forum.

"Taki styl rozmowy metodą na bezczela jest prowokowaniem awantur i dlatego każdorazowo takie przypadki zgłaszam. Proponuję aby inni również zgłaszali. "  Podobne wpisy widuję u kolegi @Maju

"Błąd. To powinno się bezwzględnie zgłaszać. Oni nie mają monopolu na zgłaszanie." Ta sama sytuacja.

Jedynie do słowa Oni w jakimś znaczeniu mozna by.

"Dlatego ich należy również zgłaszać, co właśnie przed chwilą zrobiłem. Dwa wpisy w tym wątku, ewidentnie w stylu bezczelno-prowokacyjnym." Ta sama sytuacja. Straszenie faktem zgłoszenia wpisu.

3 godziny temu, Maju napisał:

Napisał że: "obrońców kościelnej pedofilii ponosi i zgłaszają" a teraz będzie się tego wypierał.....i co on tu wypisuje, jak mataczy??? 
A raczej majaczy.....sam się w tym co pisze pogubił.     🙂

Ochłoń i dopiero coś napisz.....bo sam siebie nie zrozumiesz gdy przyjdzie do przeczytania tego co piszesz, niestety niszczy ciebie nienawiść a nie dysleksja.   

Mam czytać wypociny,  bełkotu tego oszalałego z nienawiści do Kk,  waszego guru....chyba nie piszesz tego poważnie.

W dniu 14.01.2022 o 12:25, Maju napisał:

Dziękuję ze mi przypomniałeś że do tego tematu nie należy codzienne, namolne a przede wszystkim podle wmawiane mi sprzyjanie kościelnym przestępcom.....zgłaszaj, moje obrony na tak podłe zabiegi, ja nie pozostanę dłużny, też potrafię.

Doskonale te twoje zabiegi opisałeś.....pomogłeś, nie będę miał problemu jak trzeba będzie zgłoszenie uzasadnić

W dniu 13.01.2022 o 09:02, Maju napisał:

dziękuje że napisałeś wreszcie prawdę o sobie, tak Kostrzewski ci opowiada bajki

Tym się różnię od ciebie że zauważam różnicę między obrażaniem o krytyką.....ty usiłujesz mnie obrazić podle pisząc to co napisałeś ja jedynie skrytykowałem muzyczny bełkot który tacy jak ty nazywają "formą artystyczną"......napisze więcej, żal mi ciebie, bo pewnie nadal nie zrozumiesz swojego błędu i nawet zgłaszanie takich zachowań do moderacji nic nie pomoże......

W dniu 12.01.2022 o 10:58, Maju napisał:

znasz to pewnie z autopsji że tak płynnie insynuujesz....donosy i manipulowanie wpisami to twoja specjalność

.....kolega @klecha....   :))))

Troszeczkę zmiany jej nie zaszkodzi.....zresztą mam wrażenie że i tak po waszej stronie więcej zgłoszeń ma miejsce.....stare nawyki z dawnych czasów (zgłaszanie niewygodnych treści i osób) trudno wyplenić.   :))

W dniu 31.12.2021 o 08:45, Maju napisał:

Nie wyliczałbym ich chamskich odzywek.
Proponuję, rób tak jak ja, od razu zgłaszaj.....tak robić poleca Administrator.
Ja takie chamstwo od wielu miesięcy metodycznie tu tępię....mocno się staram. 

Aż dziwne że niektórzy nadal to kontynuują.... 🙂

Takim jak ty jak widać głupota ludzka mocno imponuje....dobre.

W dniu 31.12.2021 o 10:50, Maju napisał:

Zgłaszanie wulgaryzmów i ataków personalnych tak nazywasz.....rozumiem.

Szkoda że nie rozumiecie że nie o wasze wpisy chodzi....@tomek6 nie zauważyłeś że w ogóle mało co do ciebie dociera?   🙂

W dniu 13.12.2021 o 09:42, Maju napisał:

chętnie wytłumaczę dlaczego inne są też zasadne....nie wspomnę ile podobnych nie zgłaszam, bo na to się bardzo rzadko reaguje

Samokrytykę i owszem stosuję u siebie ale TYLKO w UZASADNIONYCH przypadkach.....  😉

zdążyłem.....

W dniu 22.12.2021 o 09:27, Maju napisał:

Jakie wykręty.....pokazuję nie tak odległe fakty.....po co mam ci nowsze przypominać skoro prawdę o tym co TVN przemilcza, co wczoraj o TVN-nie pisałem zapomniałeś, nie chcesz tego pamiętać.   🙂

Ewidentnie to ci nie na rękę......  😉 

Ten dalej swoje.....no to ci jeszcze raz zacytuję jak do sprawy podchodzi ta komisja:

Waż słowa, no chyba że zależy ci na tym bym takie wpisy zgłaszał!!
EOT!!!!

W dniu 19.12.2021 o 08:57, Maju napisał:

Myślałeś że coś poza mantrą od nich usłyszysz?
Napisali że zataili to takiej wersji będą się trzymać.....myślisz że któryś z nich zna choć pobieżnie ich sprawy?
Chyba żartujesz.....   🙂 

I zapamiętaj......biskupi mieli obowiązek to zgłaszać nawet wtedy jak prawo tego nie przewidywało, ofiary ich rodzice nie musiały zgłaszać, choć każdy głupi wie że bez zeznań rodziców dzieci lub dorosłych już ofiar żaden wymiar sprawiedliwości nic nie wskóra!

Jak napiszesz taką prawdę spotkają Ciebie zarzuty o  "zatajanie albo zniekształcanie prawdziwego obrazu,  Będą Ci wmawiać że: "mataczysz , podważasz wiarygodność, bagatelizujesz problemy , przykrywasz niewygodne sprawy bełkotem, trollujesz aby odwrócić uwagę".

Mantra.....nic więcej.

Owszem, tak jest od jakiegoś czasu......kiedyś przed zmianą prawa przez PiS to na ofierze i jej rodzicach leżała decyzja o tym czy chce (lub nie) zgłosić to do prokuratury!

To czy przeniesienie miało związek z celowym zacieraniem śladów trzeba każdemu biskupowi udowodnić zanim się go oskarży o krycie. 

Setki razy o tym tu piszę i jak "krew w piach"!

Może faktycznie wystarczy......mógłbyś napisać więcej czegoś co świadczy o marnej wiedzy na ten temat lub o tym że z faktów nie wyciągasz żadnych sensownych wniosków.

Jak przełożony przekazał akta sprawy do Watykanu to oczywistym jest że tych akt nie ma a  dysponentem tych akt jest Stolica Apostolska. Jak do tego jeszcze nie doszło to prokuratura otrzymuje dokumenty.....kilka dni temu cytowałem tu taki przypadek.....bez reakcji a waszej strony, wolicie tego nie zauważać.

Piszę tu jak widzę że to co chcę przekazać nie trafia w pustkę, jak jest w waszych tekstach coś więcej niż wmawianie mi czegoś, insynuacje i powielanie tego co wam podsuwają, jak z każdego waszego wpisu nie wyziera TYLKO to co gdybym tu szczerze opisał przypłaciłbym srogą karą.....    😉

A co do "urlopu" to jesteś tu stosunkowo nowy i pewnie nie wiesz że w każde większe święta odpoczywam od tego wszystkiego.....więc się doczekasz (tak jak moja choinka), dopiero wtedy będzie ci smutno.   🙂

Wie Pan, tu nie chodzi o zgłoszenia, tylko o podburzanie. Takie posty nic nie wnoszące do rozmowy to jego specjalność (w tym wątku bo innych nie śledzę) Nikt inny w ten sposób nie pisze, jeśli się komuś coś nie podoba to zgłasza i ew. o tym napisze, czy ostrzeże i na tym koniec.

On prowokuje innych, bo jak napisałem wyżej, wszyscy wiedzą po co jest przycisk "Zgłoś".

Jaki wiec cel ma pisanie non stop o tym?

Świety Jezu znów ten Maju i jego problemy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

26 minut temu, Espectro napisał:

"Taki styl rozmowy metodą na bezczela jest prowokowaniem awantur i dlatego każdorazowo takie przypadki zgłaszam. Proponuję aby inni również zgłaszali. "  Podobne wpisy widuję u kolegi @Maju

"Błąd. To powinno się bezwzględnie zgłaszać. Oni nie mają monopolu na zgłaszanie." Ta sama sytuacja.

Jedynie do słowa Oni w jakimś znaczeniu mozna by.

"Dlatego ich należy również zgłaszać, co właśnie przed chwilą zrobiłem. Dwa wpisy w tym wątku, ewidentnie w stylu bezczelno-prowokacyjnym." Ta sama sytuacja. Straszenie faktem zgłoszenia wpisu.

Różnica jest zasadnicza. Posty Maju zawierają coś innego niż tylko nawoływanie do masowego zgłaszania, w przeciwieństwie do twórczości bobcata.

57 minut temu, Jacchusia napisał:

bobcata.

Panie Jacchusia . Chyba Bobcata . Proszę o odrobinę kultury .

P.s. Pewnie zaraz dostanę bana p.t. "Sprawa Pana nie dotyczy" [?]

Edytowane przez Mysza 13

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

58 minut temu, Jacchusia napisał:

Posty Maju zawierają coś innego niż tylko nawoływanie do masowego zgłaszania

Posty Maju przeważnie nie zawierają treści wymagajacych zgłoszenia, natomiast prawie wszystkie wołają o pomstę do nieba, panie inżynierze.

Właśnie chciałem zgłosić dziwny problem techniczny a co widzę.....  🙂

Zdarzyło mi się drugi raz że post poprzedzający mój wpis po jakimś czasie okazywał się być napisany po nim.

Niby to nic takiego, nic ważnego ale się zdarzyło że zdążyłem odpisać na taki wpis......wygląda to dziwacznie.
Odpowiedź jest przed postem na który odpowiadałem.

Przykład w temacie o Kościołach.....post 121249 i następny.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

3 godziny temu, Espectro napisał:

Chyba się przykleja.

Oj chyba nie

Ale to nic ważnego. Jak nie masz teraz czasu to kiedyś przypomnę.

• Administratorzy
14 minut temu, Maju napisał:

Zdarzyło mi się drugi raz że post poprzedzający mój wpis po jakimś czasie okazywał się być napisany po nim.

Wynika z faktu czasu dodania wpisu. Przy kolejnym przeładowaniu strony stan faktyczny powinien być  poprawny.

7 minut temu, szymon1977 napisał:

Oj chyba nie

Ale to nic ważnego. Jak nie masz teraz czasu to kiedyś przypomnę.

Przykleja w jakim sensie ?

U mnie non stop na górze tematu.

15 minut temu, Maju napisał:

Właśnie chciałem zgłosić dziwny problem techniczny a co widzę.....  🙂

Niby to nic takiego, nic ważnego ale się zdarzyło że zdążyłem odpisać na taki wpis......wygląda to dziwacznie.
Odpowiedź jest przed postem na który odpowiadałem.

Przykład w temacie o Kościołach.....post 121249 i następny.

Dość ciekawe. Wielokrotnie takowe dzieją się akcje ? Z tego co ostatnio widywałem to jedynie adblock potrafił takowe wywoływać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.