Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Ble ble ble. 

Niektórym marzy się cenzura. I zamykanie ust przeciwnikom. 

Taka bolszewicka mentalność.

Tia.

Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!

Cały Ty.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

28 minut temu, notoryczny napisał:

Tia.

Były kiedyś takie dowcipy: jaki jest szczyt... No więc jaki jest szczyt hipokryzji? Tęskniąc za Vlado wytknąć komuś marzenie o cenzurze.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

1 godzinę temu, pmcomp napisał:

Polecam samokrytykę @Bobcat'a złozoną na egzekutywie:

Przeceniasz swoje znaczenie. 

To samo umieściłeś w wątku 8K 4K i tu. Wszystko zgłoszone. Moderacja Cię odchami.

Edytowane przez Bobcat
  • Administratorzy
4 godziny temu, przemak napisał:

Nie wiem jak u was, ale u mnie się przełączyło na angielski. Nie przeszkadza mi to i być może tak jest od pewnego czasu i nawet nie zauważyłem, ale przy okazji wyszło błędne tłumaczenie, może warto od razu poprawić - otóż zamiast jak po polsku na stronie z nieprzeczytanymi "xxx odpowiedział yyy" jest poprawnie "xxx replied to yyy's topic

Nie zauważyłem. SYstem często sam wybiera język gdy loguje się z nowego urządzenia

Godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Tak ? To czemu nie reagujecie na jawnie antysemickie , obraźliwe i łamiące polskie prawo wpisy w wątku o antysemityzmie?

A wpisy są zgłaszane ? 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Gość

(Konto usunięte)
21 minut temu, toptwenty napisał:

Jeśli chodzi o antysemityzm na Bocznicy, to w Kierownictwie jest kret.

Jeżeli On jest Kretem to jak Ciebie nazwać .

Ci którzy uważają że ich pierwszą Ojczyzną jest Izrael powinni przestać zgłaszać i narzekać na bocznicy.

Dobrze pamiętam Twoje wpisy i reakcje- radość- po opluciu przez Arika Ledermana polskiego ambasadora w Izraelu.

Jeżeli uważasz ze Izrael jest Twoim pierwszym wyborem po prostu przestań tu pisać.

I proszę nie imputować  mi że jestem antysemitą.

Dziękuje ci sławciu za ten swój debilny, antysemicki pucharek dla naszego pisowskiego żołnierza.

Przynajmniej wiadomo kto jest kim, a nie jakieś ą, ę rozważania.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Lepiej napisz coś ciekawo o Bidecie którego całym sercem popierałeś przed wyborami.

I nie zapomnij wspomnieć lub wkleić coś o prorosyjskim Trampku.

3 minuty temu, misiek54321 napisał:

Lepiej napisz coś ciekawo o Bidecie którego całym sercem popierałeś przed wyborami.

I nie zapomnij wspomnieć lub wkleić coś o prorosyjskim Trampku.

To nie na twój prosty pisowski umysł misiek. I wątek nie o tym.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, Jaro_747 napisał:

Dziękuje ci sławciu za ten swój debilny, antysemicki pucharek dla naszego pisowskiego żołnierza.

Przynajmniej wiadomo kto jest kim, a nie jakieś ą, ę rozważania.

postawa topa od dawna zaslugiwała na napiętnowanie

poza tym misiek byl bardzo powściągliwy  🙂

Gość

(Konto usunięte)

Jeżeli Jug jest a przecież jest rosyjskim Trolem , to jak nazwiemy postawę Kolegi Topa?

Przecież prawda zawsze nas wyzwoli.

Dlaczego Juga który używa bardzo powściągliwego języka wobec nas Polaków  - obrażasz i piętnujesz , a jednocześnie udajesz lub nie dostrzegasz  tych samych przywar ale w o wiele gorszym wykonaniu u kolegi Topa.

Może również Ty już nie uważasz się za Polaka ?

Edytowane przez misiek54321

Zadziwia mnie - nazwę łagodnie - wybitna prostota waszych umysłów i naiwny ogląd świata.

Zawsze twierdziłem, że nie ma prostszej roboty niż bycie pisowskim propagandzistą. Jakiej głupoty by nie napisał to elektorat to łyknie bez skrzywienia.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Tak ,  .... pamiętam jak dałeś popis strategicznego myślenia w trakcie strajków kobiet tzw "jebaćpis"-koniec rządów pis i nowe wybory,  po wyborach na Białorusi kiedy wieściłeś koniec Baćki i przed wyborami prezydenckimi w USA.Pogratulować przenikliwości i dalekowzroczności.

3 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Tak ? To czemu nie reagujecie na jawnie antysemickie , obraźliwe i łamiące polskie prawo wpisy w wątku o antysemityzmie?

Zacytuję klasyka:

6 godzin temu, Bobcat napisał:

Niektórym marzy się cenzura. I zamykanie ust przeciwnikom. 

Taka bolszewicka mentalność.

Kłamiesz szymek. Coś często ci się to zdarza.

Musisz iść do spowiedzi.

Jestem Europejczykiem.

29 minut temu, misiek54321 napisał:

Tak ,  .... pamiętam jak dałeś popis strategicznego myślenia w trakcie strajków kobiet tzw "jebaćpis"-koniec rządów pis i nowe wybory,  po wyborach na Białorusi kiedy wieściłeś koniec Baćki i przed wyborami prezydenckimi w USA.Pogratulować przenikliwości i dalekowzroczności.

Jeszcze raz powtarzam - to nie na twój łeb misiek. To nie moja wina, że tego co piszę po prostu nie rozumiesz.

Nie rozumiesz skutkiem czego dyskutujesz nie ze mną, tylko z własnymi wyobrażeniami o tym, o co mi chodzi.

Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem.

Ale tu nie wątek o twoich bolesnych potyczkach z myśleniem.

Jestem Europejczykiem.

9 godzin temu, Bobcat napisał:

Moderacja Cię odchami.

@Espectro, to jest podobno obraźliwy język. Mam na to potwierdzenie, bo za użycie tego zwrotu, którego wcześniej używał Bobcat, dostałem punkty.

Widzę, że dalej ten zwrot jest używany przez Bobcata.

Rozumiem, ze w jego wpisach, ten zwrot nie jest obraźliwy?

7 godzin temu, misiek54321 napisał:

I proszę nie imputować  mi że jestem antysemitą.

W Kierownictwie tutaj też nie jesteś, za wysokie progi, więc się nie wcinaj.

7 godzin temu, misiek54321 napisał:

Jeżeli uważasz ze Izrael jest Twoim pierwszym wyborem po prostu przestań tu pisać.

Twoim pierwszym wyborem jest na zmianę Rosja i Palestyna.

Zdecyduj się wreszcie.

Temat o działalności instytucji religijnych został zamknięty . To wiele wyjaśnia , biorąc pod uwagę ile tam zamieszczano ciekawych informacji - głównie o działalności kościoła katolickiego . 

Jak bronić religii ? Proste - uniemożliwić podawanie niewygodnych faktów o religii .

...there is no spoon...

uderz w stół.....no i się pojawił ten który najwięcej mataczył w ostatnim czasie w tym temacie....DEZINFORMOWAŁ!!!

Pojawił się z tą samą wmawiającą narracją....jakbyśmy to my (ja) stał za tym że ten temat zamknięto, sugeruje nieprawdę jak tam.....więcej, insynuuje że ten który podjął taką decyzję nam sprzyja, z nami współpracuje.....   🙂

A tymczasem wszyscy wiemy prawda jest inna i ani mnie to ziębi ani grzeje, że ten temat zamknięto

16 godzin temu, Bobcat napisał:

Wyłączenie wzajemnej blokady z panem @Maju było błędem,widzę że będę musiał założyć na niego Ignora we własnym zakresie.

super....o niczym innym nie marzę

17 godzin temu, Maju napisał:

taki byłem szczęśliwy nie musząc oglądać jego wpisów.....ech życie mnie nie pieści.   :)))))

16 godzin temu, Espectro napisał:
16 godzin temu, Maju napisał:

Zresztą kij ma dwa końce.....oni wbrew temu co cytuję, jakie DOKUMENTY przedstawiam, jakie fakty podaję też nigdy tak nie napisali!!

Tylko że "oni" za takowe wpis obrywają punktami gdy zbyt agresywnie coś napiszą a Panu jak widać uchodziło długo bez.

Nie bardzo rozumiem.....oni obrywają za to że oni nie przyznają mi racji??? (o tym tu w moim cytacie przecież mowa)
A ja mam też obrywać za to że im nie przyznaję gdy piszą nieprawdę......musi Pan przyznać że brak w tym elementarnej logiki.

16 godzin temu, tomek6 napisał:

Nie będę kłamstw Maju musiał prostować

Bardzo mnie to cieszy że osoba która nigdy nie potrafiła wskazać (uzasadnić sensownie) mojego rzekomego kłamstwa, "nie będzie"......    :)))

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
1 godzinę temu, jezz napisał:

@Espectro, to jest podobno obraźliwy język. Mam na to potwierdzenie, bo za użycie tego zwrotu, którego wcześniej używał Bobcat, dostałem punkty.

Widzę, że dalej ten zwrot jest używany przez Bobcata.

Rozumiem, ze w jego wpisach, ten zwrot nie jest obraźliwy?

Dlatego widnieje flaga. I oczekuje na rozpatrzenie.

image.png

9 godzin temu, toptwenty napisał:

Jeśli chodzi o antysemityzm na Bocznicy, to w Kierownictwie jest kret.

Kierownictwie ?

12 godzin temu, szymon1977 napisał:

Były kiedyś takie dowcipy: jaki jest szczyt... No więc jaki jest szczyt hipokryzji? Tęskniąc za Vlado wytknąć komuś marzenie o cenzurze.

Gdzie ta cenzura ?

11 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

10 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

oczywiście .

Np. Kiedy to zweryfikuję kto rozpatrywał zgłoszenie.

Godzinę temu, arturp napisał:

Temat o działalności instytucji religijnych został zamknięty . To wiele wyjaśnia , biorąc pod uwagę ile tam zamieszczano ciekawych informacji - głównie o działalności kościoła katolickiego . 

Jak bronić religii ? Proste - uniemożliwić podawanie niewygodnych faktów o religii .

W temacie nie ma rozmowy i nie ma dyskusji. Nie ma sprawy, temat odblokuję ale nie chcę widzieć zgłoszeń typu lament, czy fakt przedstawienia KK w złym świetle, nie chcę takżę widzieć zgłoszeń pod adresem Maju bo choć jak wielu twierdzi nic merytorycznego to jednak kulturę słowa zachowuje na dość wysokim poziomie.

Jeżeli chcecie nadal się bawić w ten sam sposób w temacie Kościoły to nazwę należy zmienić na Kościół katolicki ......

12 minut temu, Espectro napisał:

to jednak kulturę słowa zachowuje na dość wysokim poziomie.

Aby lżyć i obrażać adwersarzy niekoniecznie trzeba używać słownictwa z rynsztoka. Można to robić w białych rękawiczkach posługując się wyłącznie odpowiednio dobranymi zwrotami rodem z Wersalu. Pan @Majuopanował tę sztukę do perfekcji.

• Administratorzy
Teraz, Bobcat napisał:

Aby lżyć i obrażać adwersarzy niekoniecznie trzeba używać słownictwa z rynsztoka. Można to robić w białych rękawiczkach posługując się wyłącznie odpowiednio dobranymi zwrotami rodem z Wersalu. Pan @Majuopanował tę sztukę do perfekcji.

Przykro mi. Fajnie by było dodawać także opis przy zgłoszeniach. Ale nadal to statystyka 1-10. 1- Maju 10- dla innych w temacie.

Teraz, Bobcat napisał:

Pan @Majuopanował tę sztukę do perfekcji.

Podobnie jak miejscowi antysemici.

Matoda aluzyjna, a to rzyd, a to "ty masz gdzie uciekać" itp. 

17 minut temu, Espectro napisał:

Gdzie ta cenzura ?

Cenzura odeszła wraz z odejściem Vlado. Ale jeśli zapytasz to opowiem Ci pewną historię, jedną z setek. Choć osobiście nie lubię do tego wracać.

18 minut temu, Espectro napisał:

Kierownictwie ?

Yep.

Moderatorzy + właściciele + administracja + cisi wspólnicy (jeśli są) = Kierownictwo. 

• Administratorzy
Teraz, toptwenty napisał:

Yep.

Moderatorzy + właściciele + administracja + cisi wspólnicy (jeśli są) = Kierownictwo. 

Za daleko.  Wiem ale dobrze dziala zasada braku możliwości oceniania zgłoszeń z tematu w którym się uczestniczy.

@pmcomp za spamowanie nowymi tematami w działach AS oraz za wpisy nie na temat trollingowe w tematach AS sroga kara. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.