Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, arturp napisał:

Czy ten człowiek powinien być użytkownikiem forum ? To już kuriozalne ...

Ale lajków dostałeś za ten wpis...to jest żenujące ile ludzi popiera takie teksty.

Na marginesie - nie dorastasz do pięt mądrością życiową i inteligencją Skynyrdowi.
A to, że pisze czasem po chamsku...cóż - jak się czyta takie teksty jak Twoje to nóż się w kieszeni otwiera i zapanować nad sobą niełatwo.

12 godzin temu, bubusia napisał:

Taka mała uwaga, czy moderacja nie widzi, ze pan arturp prowokuje awanturę?

Prosilbym o małe upomnienie w jego stronę.

Dziękuję.

To jest główny cel jego bytu na forum.

11 godzin temu, toptwenty napisał:
W dniu 16.03.2022 o 08:36, Espectro napisał:

Zgłaszajcie wpisy które uważącie za trollingowe i takie które są offtopowe. 

Czy ta prośba jest aktualna?

W wątku ROSJA leci offtop na temat wódek i nalewek. Rej wodzi moderator - i nic!

Ty jak dziecko jesteś Top.

8 minut temu, soundchaser napisał:

Ale lajków dostałeś za ten wpis...to jest żenujące ile ludzi popiera takie teksty.

Zgłoś . Może te wstrętne lajki da się zakwalifikować , jako trolling [?] .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

4 godziny temu, cir napisał:

nastepnym etapem jest zmiana złej moderacji i pojawia sie ta własciwa

Ty byłeś tym złym i dlatego Cię zmienili na tego właściwego?
Pytam, bo nie śledziłem nigdy Twoich działań moderacyjnych i wpisów.
Poznałem Cię dopiero jak zacząłeś się udzielać w wątku o covidzie i wyrobiłem sobie zdanie.

....aaaa... zapomniałem, że Ty mnie nie czytasz, bo mnie ignorujesz. Pytanie moje niech pozostanie retorycznym w takim razie. 😆

• Administratorzy
3 minuty temu, soundchaser napisał:

bo mnie ignorujesz

Jak by ignorował bo by wpisów nie widział. Ale ja nic nie wiem.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Godzinę temu, xniwax napisał:

Najgroźniejsza na tym forum jest hipokryzja i cynizm obrońców porządku aby ten dopasowany był wyłącznie pod ich hipokryzję i cynizm.

Dokładnie. Śmieszne są te naciski na administrację i moderację papageno, arturpa i paru innych, przy akompaniamencie lajkujących ich prowokacyjne wpisy klakierów.

6 minut temu, Espectro napisał:

Jak by ignorował bo by wpisów nie widział. Ale ja nic nie wiem.

Ja też nie wiem. Albo ignoruje i nie widzi, albo udaje, że ignoruje i wpisy widzi, ale je ignoruje.
Na jedno wychodzi. 😉

Edytowane przez soundchaser
2 minuty temu, soundchaser napisał:

klakierów.

OK . Teraz legalnie piszemy ,,klakier" . 

Godzinę temu, xniwax napisał:

Najgroźniejsza na tym forum jest hipokryzja i cynizm obrońców porządku aby ten dopasowany był wyłącznie pod ich hipokryzję i cynizm.

Piszesz chyba o samozwańczym moderatorze szymonie.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, papageno napisał:

Zależy kto pisze. Hipokryci mogą legalnie.

Ja nie mogę . Za niska ranga i strasznie tu kotów nie lubią . Wiadomo , że koty są wredne .

Edytowane przez MV2

3 minuty temu, MV2 napisał:

Ja nie mogę . Za niska ranga i strasznie tu kotów nie lubią . Wiadomo , że koty są wredne .

Ee tam. Po prostu nie jesteś hipokrytą. Koty są niezależne, nie wredne. Hipokryci - tak

1 minutę temu, papageno napisał:

Koty są niezależne

I nie tolerują wazeliny . Spadam , bo 2 dni po urlopie , a spieczony jestem po tym Egipcie , jak frytka .

42 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Piszesz chyba o samozwańczym moderatorze szymonie.

Nie, w ogóle nie piszę o żadnym z moderatorów, ani tym bardziej o Szymonie robiącym sobie jaja z podatnych na tak ekskluzywne potraktowanie.

51 minut temu, MV2 napisał:

że koty są wredne

...ale tylko dla "myszów"

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Na szczęście normalnych ludzi na tym forum jest więcej niż takich jak skynyrd . Ty też już nam pokazałeś kim jesteś , z kim się przyjaźnisz i co tu robisz . Twoje intencje są jasne a popieranie takiego chuligana jak skynyrd tylko utwierdza nas w przekonaniu ,że działasz na szkodę forum ... i nie tylko .

...there is no spoon...

34 minuty temu, arturp napisał:

intencje są jasne a popieranie takiego chuligana jak .......... tylko utwierdza nas w przekonaniu ,że ........ na szkodę

Środkowym perelempezetperem pojechałeś, chyba z przyzwyczajenia.
Podziwiam Waszą wytrwałość arturp

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

1 minutę temu, xniwax napisał:

Podziwiam Waszą wytrwałość artrup.

Dziękuję .

Jak widać wytrwałość i konsekwencja dają lepsze rezultaty niż agresja i kłamstwo . 

...there is no spoon...

21 minut temu, arturp napisał:

Kto tu prowokuje ?

Ty. Napisałem - koniec dyskusji, to po co znów się odzywasz i znów z chamskimi i personalnymi wpisami?

Nie odpowiadaj.

• Administratorzy

To, co może wakacje wszystkim ? 

Rozprawiacie Państwo na temat ostrzeżenia, które nie dotyczy was bezpośrednio.

Jeżeli Pan uważa, że ostrzeżenie się nie należało, to wystarczy do mnie napisać z krótkim uzasadnieniem.

Wnioskuję likwidację emotikona "Uśmiech". Nie służy on zgodnie z jego pierwotną intencją do wyrażania opinii, ale wyłącznie jako narzędzie rozgrywek personalnych i porachunków, do wyśmiewania innych, 

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Wnioskuję likwidację emotikona "Uśmiech".

Popieram wniosek.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Nie służy on zgodnie z jego pierwotną intencją do wyrażania opinii, ale wyłącznie jako narzędzie rozgrywek personalnych i porachunków, do wyśmiewania innych...

...a pod dobrym dowcipem można kliknąć serduszko.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

8 minut temu, Bobcat napisał:

Wnioskuję likwidację emotikona "Uśmiech". Nie służy on zgodnie z jego pierwotną intencją do wyrażania opinii, ale wyłącznie jako narzędzie rozgrywek personalnych i porachunków, do wyśmiewania innych, 

Serio?

No popatrz, pisałem o tym parę dni temu. Teraz coś ci zaczęło przeszkadzać?

• Administratorzy
8 minut temu, jar1 napisał:

Zlikwidować lajki i donoszenie. 

To może jeszcze propozycja jak to zrobić. ?

Oraz przede wszystkim uzasadnienie dlaczego ? 

1 godzinę temu, Bobcat napisał:

Będzie używane "Dziękuje" jako emotka do trollowania. Ale do przemyślenia. 

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

...a pod dobrym dowcipem można kliknąć serduszko.

🙂 Można. 

18 minut temu, Espectro napisał:

🙂 Można. 

Wszystko można . Nie ma żadnej emotki wyrażającej dezaprobatę . Nie proponuję emotki w stylu ,,wymiotujący" , ale jakąś zwyklą , która wyraża sprzeciw [były takie] .

Brak emotki negatywnej skłania do riposty , która często kończy się zadymą i masą zgłoszeń .

Skutek jest taki , że typ wybitnie negatywny może pisać podłe teksty , a oponentów zgłaszać . Skutek wiadomy .

Maja chlopaki problemy.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Moderatorzy
3 minuty temu, MV2 napisał:

Wszystko można . Nie ma żadnej emotki wyrażającej dezaprobatę . Nie proponuję emotki w stylu ,,wymiotujący" , ale jakąś zwyklą , która wyraża sprzeciw [były takie] .

Brak emotki negatywnej skłania do riposty , która często kończy się zadymą i masą zgłoszeń .

Skutek jest taki , że typ wybitnie negatywny może pisać podłe teksty , a oponentów zgłaszać . Skutek wiadomy .

Były takie emotki i pamiętam, że niektórzy co dziś za nimi "tęsknią", kiedyś byli za ich zlikwidowaniem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.