Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Marcinus napisał:

Było zgłoszenie?

Przeciez to widzisz. Robi to na twoich oczach.

Zrobil to 3 razy pod rzad.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Moderatorzy
1 minutę temu, bubusia napisał:

Przeciez to widzisz. Robi to na twoich oczach.

Zajrzałem na forum, a tutaj mnóstwo zgłoszeń i jakoś trzeba to osądzić. A Ty oczekujesz abym wszystkie watki przeczytał.

Jakby każdy się skupił na własnych wpisach a nie na wpisach oponentów, to roboty byłoby sporo mniej 🙂 .

Nie róbcie tutaj chlewu, bo rano wpadnie Pan🤠 i pozamiata.

7 minut temu, Marcinus napisał:

Zajrzałem na forum, a tutaj mnóstwo zgłoszeń i jakoś trzeba to osądzić. A Ty oczekujesz abym wszystkie watki przeczytał.

Jakby każdy się skupił na własnych wpisach a nie na wpisach oponentów, to roboty byłoby sporo mniej 🙂 .

2 zglosilem. Jeden zostal usuniety przez Ciebie. Czyli masz 3 razy to samo przewinienie.

2 razy wkleil mema z Wypier..... z Bogiem(obraza nie tylko mnie ale wszystkich wierzacych), potem fuck, co musialby zrobic, zeby dostac bana?

Jak mnie z 5 razy nazwie ch.... tez bedzie dalej pisal?

Wlasnie wkleil kolejny obrazliwy koment w humorze i satyrze.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

12 godzin temu, bubusia napisał:

Jak mnie z 5 razy nazwie ch.... tez bedzie dalej pisal?

Dlaczego akurat 5 ?  Wystarczy raz i ramka wyskoczy .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

12 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Dziś nabyłem dyskografię Gabriela (w foliach) - 1€ /sztuka. Jak leci.

Nie ściemniasz? Może to ruskie wydania? 😁

Nie, nie ściemniam. Syćko łoryginalne.

Na marginesie - byłem niedawno w dwóch dużych sklepach z płytami (Gilbert Joseph i Fnac; czasem wpadam, by się rozejrzeć w nowościach) - i zarówno na oddziale kompaktowym, jak i winylowym hula wiatr i zero ludzi.

Natomiast, gdy na targach, jarmarkach i innych brocantach sprzedawca krzyknie cenę wyższą niż 1€, wtedy wszyscy patrzą na niego jak na wariata.

Słowem odejście od kompaktów na całego, co mnie oczywiście, jako melomana 🤭🤣 starej daty niewypowiedzianie cieszy.

Za stary jestem na jakiesik strimingi, stringi i inne ściągawki. Ja muszę mieć płytę w garści.

.......

Koniec offtopu, idę se cosik kupić 😃.

Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Za stary jestem na jakiesik strimingi, stringi i inne ściągawki. Ja muszę mieć płytę w garści.

W końcu Ci ten pierdyliard płyt spadnie na łep , albo strop pieldyknie ..Jak nie płyty , to ten rudy głośnik Cię wyeksmituje .. W bele co wciskasz  HD+DAC , bo kotki już na piętrowych łóżeczkach śpią . 

Edytowane przez MV2

• Moderatorzy
2 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

i zarówno na oddziale kompaktowym, jak i winylowym hula wiatr i zero ludzi.

U2, Genesis, DS nowości nie wydają, to co wydali kto chce ma już w kolekcji, a po dzieła jednopłytowych artystów kolejki się nie ustawiają.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

20 godzin temu, stench napisał:

U2, Genesis, DS nowości nie wydają, to co wydali kto chce ma już w kolekcji, a po dzieła jednopłytowych artystów kolejki się nie ustawiają.

Mnie brak kolejek jakoś nie przeszkadza 😃, a nawet rzekłbym - przeciwnie.

Jest całkiem dużo wykonawców "dwu-trzypłytowych", godnych posłuchania - to raz. A po drugie - kupa płyt (na przykład jazzowych), które zawsze kosztowały oczy z głowy i zęby w ścianę, teraz można kupić za grosik. Jak wczoraj - zafoliowany trzypak (trójpak?) Milesa Davisa - 2€. Wydawnictwo Columbia.

Przykład Gabriela podałem wyłącznie dlatego, że nawet tych o znanych nazwiskach nowe płyty można trafić za bezcen.

20 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Jest całkiem dużo wykonawców "dwu-trzypłytowych", godnych posłuchania...

...np Chris Isaak.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

@EspectroCzy mój wpis tutaj został ukryty, czy wogóle nie dotarł na serwer? Pytam, bo "na zmywaku" mam słaby zasięg i nie wiem co się stało.

Sorry ale sam nie wiem co się dzieje - właśnie widzę, że się pojawił. Obstawiam problemy techniczne po mojej stronie.

Ps.

Jestem 100km od domu a po ostatniej aktualizacji Androida komórka pokazuje mi, że nadal jestem połączony z domowym wifi, zero kresek zasięgu. Nie ogarniam tego, co się dzieje.

Edytowane przez szymon1977

• Administratorzy
6 minut temu, szymon1977 napisał:

estem 100km od domu a po ostatniej aktualizacji Androida komórka pokazuje mi, że nadal jestem połączony z domowym wifi, zero kresek zasięgu. Nie ogarniam tego, co się dzieje.

Mam podobnie choć ok 200 metrów od routera potrafiło mi połączyć. reboot telefonu może pomoże. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Administratorzy
3 minuty temu, szymon1977 napisał:

Czy @McGyverjest aktywnym moderatorem?

A w czym problem może mi się uda coś poradzić ?

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

W wątku "Polityka", w którym jedynie chciałem wyrazić swoje zdanie, natrafiłem na watahę wilków, które niemalże chciały mnie zrównać z ziemią (płaską).
Wszystkie ataki personalne, prowokacje i trollingi zgłosiłem. Proszę o rozliczenie tych krzykaczy. Zawsze są ci sami.

Dobrej nocy. :)

W dniu 9.04.2022 o 21:33, bubusia napisał:

Marcinus, zobacz co zamiescil pan 3monts w humor i satyra.

Dlaczego nie banujecie takich typow?

Zgłoś to na komisariacie.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, fox733 napisał:

Zbanować szura!

Ciebie trzeba zbanować. Nie masz nic do powiedzenia, oprócz siania zamętu.
Napisałeś jakiś konstruktywny post? Pokaż.
Udzielasz się gdzieś w wątkach poza bocznicą? Pokaż.

I radzę Ci ważyć słowa.

Nie strasz mącicielu, siewco teorii spiskowych.

Naklepałeś więcej postów na bocznicy niż ja, a te poza nią... grające kable i bezpieczniki...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie straszę. Ostrzegam i radzę ponownie - waż słowa.
Tu nie szambo jak w polityce, więc zachowuj się.

Teraz, Espectro napisał:

Aha czyli to Pan jest sprawcą zamieszania w innych tematach ?

Nie wiem o czym mówisz, chyba pomieszałeś dwa różne tematy.

1 godzinę temu, Espectro napisał:

Jeżeli jest, jakiś problem między kilkoma użytkownikami to zapraszam, na PW gdzie stworzymy konwersację wspólną i wyjaśnimy sprawę.

Co się będziemy chować , jak milicyjne kapusie z PRL ?  

Jeśli działalność jakiegoś użytkownika polega na traktowaniu oponentów , jak głupków i ich zgłaszaniu , to proszę się zapoznać z twórczością tegoż . Wyrabianie sobie opinii na podstawie samych zgłoszeń prowadzi do groteskowych sytuacji , dlatego zachęcam do lektury Forum - szczególnie twórczości tych często zgłaszających .

Miłego dnia .

40 minut temu, MV2 napisał:

Jeśli działalność jakiegoś użytkownika polega na traktowaniu oponentów , jak głupków i ich zgłaszaniu

Nic nie poradzę, że niektórzy tak się czują.
Nikogo w ten sposób nie traktuję, a śmiem twierdzić, że jest dokładnie odwrotnie, co można stwierdzić po reakcjach na moje posty, które są jedynie wyrażaniem własnego, aczkolwiek odmiennego zdania.
Jeśli ktoś nie potrafi tego zaakceptować i zamiast przemilczeć, permanentnie mnie obraża, to będę zgłaszał każdy tego typu post.

Kapujesz?

26 minut temu, soundchaser napisał:

Nikogo w ten sposób nie traktuję,

Czy ja coś pisałem o Szanownym Użytkowniku+ soundchaser ?

@Espectrodostałem ostrzeżenie i punkty, ale  w komentarzu pustka. Mogę prosić na prv o sprostowanie?

Dogadajcie się na PW kto jest większą onucą…

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

12 minut temu, Bobcat napisał:

każdy twój wpis z kremlowską narracją i pro-putinowską propagandą

Wymień chociaż jeden.

11 minut temu, soundchaser napisał:

Wymień chociaż jeden.

Daj spokój sound, to hurtownik w zgłaszaniu.

A teraz na poważnie.

Takie pisanie w tym wątku nie ma sensu.

Napisz na pw do @Espectro, wtedy będziesz mógł spokojnie porozmawiać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.