Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Marcinus napisał:

Przeczytałem kilka stron wątku i łooooo matulu...

Większość postów jest już ukrytych.  Na razie ze wstępnych "oględzin", uważam, że świętych, to w tym wąteczku nie ma 🤪.

Panie Bubusia, również i Ty nie pozostawałeś dłużny swoim oponentom. Jeśli  chodzi o przedmiotowy post, to ciężko mi się dopatrzeć aby był do bezpośrednio do Ciebie kierowany (być może jeszcze za mało się wgryzłem w wątek).

W sumie nie musisz sie wgryzac. Jest to cytat. Zawsze moga powiedziec, ze kierowany do tego dziennikarza, ktory ujawnil dane - czego nie popieralem, nie popieram ujawniania danych.

Oczywiscie nie bylem dluzny. Ale robilem to z wieksza klasa:)

I bez tzw totalnego chamstwa. No ale coz, totale to totale.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Moderatorzy
3 minuty temu, bubusia napisał:

Oczywiscie nie bylem dluzny. Ale robilem to z wieksza klasa:)

NIe ukrywam, że wywołałeś uśmiech na mojej twarzy 🙂 .

Jak mam być szczery, to jeśli miałbym regulaminowo podejść do sprawy, musiałbym zbanować wszystkich uczestników wieczornej "dyskusji" i Ciebie również.

Nie znam sprawy, w ostatnim czasie staram się unikać wszelkich doniesień medialnych. Jednak z tego co zdążyłem się zorientować, to sprawa jest bardzo dramatyczna. W takich sytuacjach należałoby wykazać więcej delikatności przy komentowaniu.

Proponowalbym wywalic wszystko co chamskie, nawet olac punkty, w sumie to chyba nikomu normalnemu na nich nie zalezy. I zamknac temat.

Wywal tez ten moj post o mamie dziecka. Po przemysleniu, wydaje mi sie, ze moglo pojsc za daleko.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

39 minut temu, Bobcat napisał:

Tak. Są pewne granice symetryzmu. Jeżeli ktoś nie potrafi odróżnić dobra od zła, jeśli w przypadku prawdy i kłamstwa jego zdaniem obie strony mają rację - trudno się dziwić, że prowokuje to takie, a nie inne reakcje. 

Ale chyba nie sugerujesz wyższej kary za prowokację niż za popełnione przestępstwo? 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

39 minut temu, bubusia napisał:

Zostawiajac tego typu wpsiy dopuszczacie do zdziczenia.

Największym zdziczeniem jest szukanie "złotego środka" między sprawcą a ofiarą.

Jak mozesz, to zostaw tyko moje podsumowanie sprawy, reszte moich wpisow wywal.

Nie ma sensu zaogniac sprawy. W sumie nikt tam nie jest swiety.

Edytowane przez bubusia

35 minut temu, bubusia napisał:

Prosze bardzo. Chca juz banowac za odmienne zdanie.

Jeżeli w tym odmiennym zdaniu wyrażony został bezmiar podłości i własnego zdziczenia to wniosek jest uzasadniony.

38 minut temu, Marcinus napisał:

Ten wpis jest kierowany do innego usera, czy to jest tekst obcy cytowany przez Asterixa?

A czemu moje wpisy z polityki poznikały? Coś nie tak z nimi było?

Jesteś u admina jutro.

• Moderatorzy
2 minuty temu, bubusia napisał:

Nie ma sensu zaogniac sprawe. W sumie nikt tam nie jest swiety.

Tutaj w pełni się zgadzam.

Prośba do wszystkich, aby nie robić tutaj g. burzy, bo przyjdzie Pan🤠 i może już nie być tak miło i przyjemnie.

8 minut temu, Marcinus napisał:

Prośba do wszystkich, aby nie robić tutaj g. burzy, bo przyjdzie Pan🤠 i może już nie być tak miło i przyjemnie.

Z całym szacunkiem Marcinusie, to nie jest g. burza. To jest ostry spór o imponderabilia. Nie bagatelizowałbym tej kwestii. To jedna z miar cywilizacji.

Imponderabilia? Oskarzanie o krew na rekach, o zabijanie innych, wlasciwie o zbrodnie, to sa dla ciebie imponderabilia. Chyba nie wiesz co to sa imponderabilia. Ale zawsze mozesz pocieszyc sie bezmyslnym lajkiem od BNa.

Masz tutaj bezpardonowa walke polityczna, najpierw jedni, teraz drudzy. A nie imponderabilia.

Koniec tematu.

Edytowane przez bubusia

2 godziny temu, caleb66 napisał:

Jesteś u admina jutro.

Marcinusa do woodza zgłosisz? 

A może do komendanta KGP? 

10 minut temu, endriuw napisał:

Marcinusa do woodza zgłosisz? 

A może do komendanta KGP? 

W przedszkolu mówiło się jesteś u pani a tu jest podobnie tyle że zamiast pani jest admin.

Są też tzw. tyrani szkolni którzy grzeją słabsze dzieci.

🙂

47 minut temu, caleb66 napisał:

W przedszkolu mówiło się jesteś u pani a tu jest podobnie tyle że zamiast pani jest admin.

Są też tzw. tyrani szkolni którzy grzeją słabsze dzieci.

🙂

Jesteś tyranem, czy tym słabszym? 

W dniu 2.03.2023 o 08:05, sparton napisał:

Tia 🙂 spec od zakończania kont 🙂

Do spółki z Paltonem czy jak on się tam nazywał .

a jakie było twoje konto ?

W dniu 1.03.2023 o 22:24, caleb66 napisał:

Miało być coś mądrego a wyszło jak zwykle.

tobie zawsze wychodzi tak samo czyli jak zwykle

4 godziny temu, caleb66 napisał:

Jesteś u admina jutro.

najwytrawniejsze trolle tego forum często o ile pamietam dzwoniły do zarzadu

moze to jest odpowiednia droga dla ciebie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

5 minut temu, cir napisał:

a jakie było twoje konto ?

tobie zawsze wychodzi tak samo czyli jak zwykle

najwytrawniejsze trolle tego forum często o ile pamietam dzwoniły do zarzadu

moze to jest odpowiednia droga dla ciebie

Myślałeś myślałeś i wymyśliłeś!! Gratulacje.

8 minut temu, caleb66 napisał:

Myślałeś myślałeś i wymyśliłeś!! Gratulacje.

tak w przeciwienstwie do ciebie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Bardzo przepraszam , ale taka twórczość wywołuje we mnie reakcję , która zapewne nie zmieści się w ramach Regulaminu AS i tylko wzbogaci moją "kartotekę kryminalną" .   Proszę się delektować :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

5 godzin temu, Marcinus napisał:

Ten wpis jest kierowany do innego usera, czy to jest tekst obcy cytowany przez Asterixa?

Te prywatnie kierowane pozostają publiczne i tracą prywatność, jeśli pozostają i wiszą na Forum.

Dbanie o wygląd to konieczność - to Wy, panowie modzi i admini ogarniacie go (publiczny wygląd Forum). To Wasza rola.

5 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

To jest tekst CYTOWANY

Dobór cytowań to odpowiedzialność pośrednika wrzuty, docelowa decyzja to władza moda lub admina.

No i publiki (obecnej ewentualnie po zajściu).

13 minut temu, MV2 napisał:

Proszę się delektować :

Odrzucam prośbę, bez odbioru.

PS.

Po prostu ułóż formułę (konkret) do moda lub admina, a nie wklejaj element bez konkretnego życzenia.

Bez odbioru

.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Znowu mu gorzej, temu xetrasu...

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
27 minut temu, MV2 napisał:

taka twórczość

Jest. W wątku Polityka. Zgłoszone. I proszę aby wszyscy zgłaszali.

54 minuty temu, MV2 napisał:

Bardzo przepraszam , ale taka twórczość wywołuje we mnie reakcję , która zapewne nie zmieści się w ramach Regulaminu AS i tylko wzbogaci moją "kartotekę kryminalną" .   Proszę się delektować :

Ukryta Zawartość

Zbydlęcenie totalne, nawet śliny szkoda.

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Zgłosiłeś?

Od 10.10.2021 nie używam tej funkcji . Powody są zbyt zawiłe , aby nimi zanudzać Szanowne Forum .

• Administratorzy
W dniu 3.03.2023 o 16:35, xetras napisał:

Chciałem dopisać odpowiedź w temacie "Cover kontra oryginał", gdzie są głównie wklejki z YT i strona w tym temacie odświeża mi się i przeładowuje z ogromnym opóźnieniem.

(Chyba to przez te wklejki z YT - chyba to one nie nadążają za pomysłem ode mnie i treścią, co ją chciałem zapisać).

(Może to nieznośna Opera u mnie w telefonie).

Jakoś do tej pory [w tym temacie] opóźnień załadowania strony nie miałem.

yt niestety. Dziwne jest to że skryp często czyta na załadowanie się innych skryptów aby zacząć działania.

Wyłączenie embedowanai yt trochę popsuje styl tematu.

20 godzin temu, bubusia napisał:

Pytanie do moderacji. Czy uzytkownik serwujacy tak chamskie posty nie powinien byc banowany od reki?

Cytuje pana asterixa:

"Pedofil został zatrzymany,osądzony i dostał wyrok, siedzi w więzieniu. Sprawa została zamknięta rok temu. 
A ty, kreaturo szczujni, wyciągnąłeś to tylko poto żeby dowalić matce.
Masz krew na rękach, tak jak twoi zleceniodawcy.
Zabiliście dzieciaka
Zabiliście Pawła Adamowicza

Jesteś zwykłym łajdakiem.

No blagam, sa pewne granice. Prosze moderacje o ustosunkowanie sie.

Dziekuje.

takich teorii to cała masa ale raczej ban z automatu się nie nalezy. Chyba że w temacie. 🙂 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Godzinę temu, Espectro napisał:

yt niestety. Dziwne jest to że skryp często czyta na załadowanie się innych skryptów aby zacząć działania.

Wyłączenie embedowanai yt trochę popsuje styl tematu.

|

🙂 

Pozostawienie status quo jest lepsze.

Widok miniatur filmików YT i obrazków jest korzystniejszy niż widok wklejonych linków.

Ogólnie to poprawia audiowizualność, a to że wątek się czasami tnie to już taka jego uroda.

Dziękuję!

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

1 godzinę temu, sparton napisał:

Ale co tu zgłaszać ?

Właśnie Panie sparton . Święta racja . Taki piękny post i fajna fotka . Dlatego zaprezentowałem tu , ab zachować to DZIEŁO i się nim delektować . Miłego dnia ...... Za uratowanie tego DZIEŁA proszę lajka wklepać !!

Edytowane przez MV2

• Administratorzy
2 godziny temu, xetras napisał:

Pozostawienie status quo jest lepsze.

Widok miniatur filmików YT i obrazków jest korzystniejszy niż widok wklejonych linków.

Ogólnie to poprawia audiowizualność, a to że wątek się czasami tnie to już taka jego uroda.

Dziękuję!

generalnei to kwestia urządzenia a nei samego forum bo forum wyrzuca tak naprawdę formę tekstową tylko i nie musi obliczać niewiadomo czego dla filmików YT 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

6 godzin temu, xetras napisał:

Mam wrażenie, że teraz na Forum ładują się filmiki, a mogłyby screenschoty z filmików. Nie wiem, czy w przypadku YT tak się da.

6 godzin temu, xetras napisał:

Na kompie jest spoko - na zwykłej komórce nie da się takich watków przeglądać: od kliknięcia na "w mojej duszy gra" (czy jakoś tak) 40s do pojawienia się pierwszego filmiku, całość ponad minutę.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.