Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

37 minut temu, romeksz napisał:

Jeżeli ktoś uważa że świat jest dla niego niemiły, to porady powinien szukać u specjalistów.

Serio? Nie świat, tylko kilka trolli, którym wydaje się, że mają swój czas zwłaszcza w tym popieprzonym świecie.

42 minuty temu, romeksz napisał:

Absolutnie nie masz racji.

Przestanę mieć rację dopiero, gdy komukolwiek z uczestniczących w dyskusji zostanie udowodnione spełnienie definicji antysemityzmu - do dzieła.

42 minuty temu, romeksz napisał:

Jeżeli ktoś uważa że świat jest...

Kilku troli to nie jest świat a tym bardziej Świat.

-----

10 minut temu, soundchaser napisał:

To tylko bardziej kulturalne nazewnictwo tego samego chamstwa.

Moderacja nie pozwala używać określeń rynsztokowych to używają takich.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

3 godziny temu, szymon1977 napisał:

Jak wykażesz, że ktokolwiek z biorących udział w dyskusji userów spełnia linkowaną przez Ciebie definicję antysemityzmu, to osobiście złożę tu wniosek do Admina o stosowną reakcję.

Ja pierdziu!!!!

szymon osobiście złoży wniosek do Admina o stosowną reakcję.

No to jest argument ostateczny i rozstrzygający.

Nareszcie trochę humoru, bo dziś forumowy lud pisowski strasznie smętny.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Przestanę mieć rację dopiero, gdy komukolwiek z uczestniczących w dyskusji zostanie udowodnione spełnienie definicji antysemityzmu - do dzieła.

To może wreszcie udowodnij.
35 minut temu, Jaro_747 napisał:

szymon osobiście złoży wniosek do Admina o stosowną reakcję.

No to jest argument ostateczny i rozstrzygający.

Tak, też zauważyłem kolejny przebłysk geniuszu 😃 forumowego ultratrolla.

Szukałem tylko odpowiedniego rysunku...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy można coś wreszcie zrobić z tym by można było edytować wpis i zlikwidować to co zostało podkreślone.

Każde inny sposób zwrócenia uwagi na dany tekst (pogrubienie) daje się edytować, zdarza się czasem że przez głupi błąd podkreślenie ciągnie się przez cały post i nic z tym zrobić się nie da.

Tak jest na tym forum od kiedy pamiętam.....wystarczy pomylić literę w zakończeniu ( np. [/b] zamiast [/u]) i mamy to od początku do do samego końca wpisu.

Można to zobaczyć w moim wpisie w temacie o Kościołach.....przepraszam, teraz to temat o Kościele.   🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
22 godziny temu, ASURA napisał:

Za pierwsze dzięki ale nie rozumiem dlaczego jak nic nie przestawiałem język mi się zmienił na przenośnych urządzeniach?

Zmienia się na podstawie języka systemowego lub przeglądarki.

9 godzin temu, romeksz napisał:
9 godzin temu, soundchaser napisał:
To tylko bardziej kulturalne nazewnictwo tego samego chamstwa.

To skutek dopuszczenia tutaj "forum Onetu".

Ale bredzicie Panowie straszliwie. Odpocznijcie sobie może od tematu na jakiś czas.

13 minut temu, Maju napisał:

wystarczy pomylić literę w zakończeniu ( np. [/b] zamiast [/u])

Można też pomylić inne sformułowania za co sie dostaje punkty. 

Na górze edytora ma Pan bezpośrednio przycisk do tworzenia takich podkreśleń i innych. 

image.png

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

@Espectro odnośnie dodanej do mojego wpisu notatki: czy jestem moderatorem? Nie. Dlatego składam do moderacji prośbę wraz uzasadnieniem. 

Dwa tygodnie przepychanek w tym wątku Ci nie przeszkadzało, a gdy ja napisałem krótko, rzeczowo i na temat, to zamiast odpowiedzi dajesz mi "warninga"?

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

17 minut temu, Espectro napisał:

Można też pomylić inne sformułowania za co sie dostaje punkty. 

Na górze edytora ma Pan bezpośrednio przycisk do tworzenia takich podkreśleń i innych. 

Wiem o tym, ale czasem tak się zdarza że po napisaniu tekstu prościej dopisać w nawiasie kwadratowym u i /u.
Nie rozumiem czego innego, pan sugeruje że to moja wina, że tak się stało i nie chce rozmawiać o tym że edycja podkreśleń nie działa.
Wiem tez o tym  że dostaje się punkty za pogrubienia....wiem że ja mam dostawać takie punkty bo inni sobie pozwalają "krzyczeć" (duże litery) i nikomu to tam nie przeszkadza.  🙂

Można też na proste pytanie odpowiedzieć tak niejasno jak pan i jeszcze nie wiem po co jak zadaję proste pytanie w tym samym czasie do postu nie mającego nic z tą sprawą wspólnego dokleić to:

"nie wiem ile razy można zwracać uwagę oraz prosić aby nie nadużywać tej formy"

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
3 minuty temu, Maju napisał:

Nie rozumiem czego innego, pan sugeruje że to moja wina,

niczego nie sugeruje. Pisze Pan o pomyłce to tak samo mówie że można pomylić się w wpisie i zamiast kogoś pochwalić można kogoś zrugać epitetami. 

4 minuty temu, Maju napisał:

Wiem tez o tym  że dostaje się punkty za pogrubienia

Nieprawda.  Pan dostał za ILOŚCI jakich używał i w jaki sposób. To po pierwsze brzydko wygląda, po drugie ciężko się czyta a po trzecie wykazuje aroganckie skłonności do innych (userów) w temacie. 

5 minut temu, Maju napisał:

bo inni sobie pozwalają "krzyczeć" (duże litery) i nikomu to tam nie przeszkadza.  🙂

jak ktoś przegina to Pan zgłosi. Ale jeżeli JEST to jedno słowo lub z dwa to bez przesady. Pan oznaczał tak całe zdania i wypowiedzi. 

6 minut temu, Maju napisał:

Można też na proste pytanie odpowiedzieć tak niejasno jak pan i jeszcze nie wiem po co jak zadaję proste pytanie w tym samym czasie do postu nie mającego nic z tą sprawą wspólnego dokleić to:

przypadek. Myślałem że nie dałem odpowiedzi. 

3 minuty temu, Espectro napisał:

Pisze Pan

Piszę o braku możliwości edycji podkreślenia powstałej w wyniku pomyłki.

3 minuty temu, Espectro napisał:

można pomylić się w wpisie i zamiast kogoś pochwalić można kogoś zrugać epitetami.

Jaki związek z moim pytaniem ma ten tekst nie mam pojęcia.

Edytowane przez Maju

17 minut temu, Espectro napisał:

jak ktoś przegina to Pan zgłosi.

Zgłaszam tyko to co uważam za słuszne.....zgłaszanie i karanie za sporadyczne używanie pogrubień, podkreśleń czy pisanie dużymi literami uważam za dziecinadę.

16 minut temu, Maju napisał:

Piszę o braku możliwości edycji podkreślenia powstałej w wyniku pomyłki.

Poproszę Pana Administratora o przeniesienie mojego konta Premium na Ciebie. Przez 113 dni będziesz mógł edytować wpis przez 30 minut. Mi to Premium już do niczego nie jest potrzebne , A Tobie się przyda.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

3 minuty temu, MV2 napisał:

Poproszę

Zanim kogokolwiek, kiedykolwiek będziesz chciał w moim imieniu prosić to przeczytaj mój post ze zrozumieniem....dziękuję.

Edycja:
Dopiszę że chodzi mi o post o edytowaniu podkreśleń, byś znowu czegoś źle nie zrozumiał.  🙂

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
2 minuty temu, MV2 napisał:

Poproszę Pana Administratora o przeniesienie mojego konta Premium na Ciebie. Przez 113 dni będziesz mógł edytować wpis przez 30 minut. Mi to Premium już do niczego nie jest potrzebne , A Tobie się przyda.

Zawsze można zgłosic i poprosić o edycje. (to bardziej podbramkowa sytuacja) nie przeginajcie z ilością takich edycji bo moderacja to nie zawodowi recenzenci.

29 minut temu, Espectro napisał:

Zawsze można zgłosic i poprosić o edycje. (to bardziej podbramkowa sytuacja) nie przeginajcie z ilością takich edycji bo moderacja to nie zawodowi recenzenci.

pw

edit. A ciul z tym pw.

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Taka ciekawostka: w jednym i tym samym wątku moderator dyskutuje ze mną i daje mi punkty.

Jestem Europejczykiem.

15 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Bo się boję bezsensownej, zbędnej i czczej gadaniny onego...

Nie mam czasu na pierdoły, a już wkrótce i tak się wszystko samo wyjaśni. 

To nie dyskutuj z nim, ustosunkuj się do jego cytatów, zalinkowanych treści. Tak wygląda normalna  dyskusja, jak na razie to ja widzę jego, podkreślam, argumenty + własną opinię, a z drugiej strony milczenie i późniejsze napier...sie z niego, często obrażanie, nic więcej.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Administratorzy
Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Taka ciekawostka: w jednym i tym samym wątku moderator dyskutuje ze mną i daje mi punkty.

Wskaże Pan który to mógł być moderator ?

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

To żadna ciekawostka.

• Administratorzy
2 minuty temu, jezz napisał:

To żadna ciekawostka.

powoli. Jakiś dowód że moderator według własnego widzi mi się wlepił punkty niesłusznie z podtekstem niechęci do użytkownika. Jakikolwiek dowód na to.

Kto tu kogo prześladuje?

Szymon Jarka czy Jarek Szymona? A może to @Espectro jest ofiarą prześladowania przez Userów?

Chyba jednak to drugie…

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

• Administratorzy
23 minuty temu, Tajitsu napisał:

Kto tu kogo prześladuje?

Szymon Jarka czy Jarek Szymona? A może to @Espectro jest ofiarą prześladowania przez Userów?

Chyba jednak to drugie…

Jedno i drugie. 

4 godziny temu, Espectro napisał:

powoli. Jakiś dowód że moderator według własnego widzi mi się wlepił punkty niesłusznie z podtekstem niechęci do użytkownika. Jakikolwiek dowód na to.

Już to tutaj przerabiałem z byłymi moderatorami, zatem nie jest to dla mnie ciekawostka.

Tyle.

Czy moderacja może coś zrobić z problemami jelitowymi ałoposa? Znowu chce robić tutaj kupę, choć cały czas robi.

Zdumiewające, że wątki defekacyjne moderacji najwyraźniej nie przeszkadzają

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Moderatorzy
1 godzinę temu, Less napisał:

Zdumiewające, że wątki defekacyjne moderacji najwyraźniej nie przeszkadzają

Nie czytam wszystkich wątków. Proszę zgłosić to będzie wiadomo, o który wątki chodzi.

P.S. Przeszkadzają mi z pewnością takie komentarze.  Kolejny taki komentarz uznam za trolling.

Jeden został chyba sprzątnięty. Drugi starszy wisi sobie na pierwszej stronie bocznicy

Chyba dzisiaj zrobię kupę ...

Przez ałopos , 2 Lipca

12 odpowiedzi

281 wyświetleń

ałopos

Piątek o 11:02

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

12 minut temu, Less napisał:

Jeden został chyba sprzątnięty. Drugi starszy wisi sobie na pierwszej stronie bocznicy

Chyba dzisiaj zrobię kupę ...

Przez ałopos , 2 Lipca

12 odpowiedzi

281 wyświetleń

ałopos

Piątek o 11:02

Chyba zazdrościsz bo pewnie sam masz zatwardzenie od miesiąca albo przysłowiowego kija

Edytowane przez ałopos

Życie jest niezwykłym darem, pełnym możliwości i potencjału. Każdy z nas ma w sobie niepowtarzalne zdolności i pasje, które mogą kształtować świat wokół nas.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.