Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

4 hours ago, Seyv said:

Nie ma znaczenia o jakiego Mansona chodzi. Jeśli na forum pojawia się ktoś kto namawia do nienawiści czy łamania prawa takie posty należy zgłaszać moderacji. 

A co z il dottore? I spółką?

• Moderatorzy
24 minuty temu, bum1234 napisał:

A co miało by być? Od ponad tygodnia nie było na niego żadnych zgłoszeń, wcześniej  działania były podejmowane. To chyba wszystko w porządku.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

6 godzin temu, Seyv napisał:

Takie oznaczenie wywoływało by lawinę zgłoszeń odwetowych i to zanim zgłoszenie było by rozpatrzone. Duża część zgłoszeń i tak jest robiona w odwecie po przyznaniu punktów. 

Jaki ten nasz naród jest mściwy 200 lat zaborów dalej odbija się echem...

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Godzinę temu, bum1234 napisał:

Ty masz jakąś obsesję na jego punkcie...zresztą nie tylko Ty. W życiu nie widziałem, żeby pisał jakieś treści, o które jest tu wielokrotnie posądzany. To chyba zazdrość przemawia przez Was, bo jest inteligentniejszy od każdego z tych, którzy widzą w nim wroga. 😉

59 minut temu, Seyv napisał:

A co miało by być? Od ponad tygodnia nie było na niego żadnych zgłoszeń, wcześniej  działania były podejmowane. To chyba wszystko w porządku.

Czyli zgłoszenie = zgłoszenie. Full symetryzm?

Gość

(Konto usunięte)
35 minut temu, bum1234 napisał:

No cóż, jak zwykle nie da się z tym nic zrobić.

9 minut temu, toptwenty napisał:

Napiszcie od  razu , że ze względu na jego poglądy chcecie go zbanować zlinczować czy co tam jeszcze

tylko , że każdy ma prawo do wlasnych poglądów nawet skrajnych

Takie czepianie się można podciągnąć pod nękanie człowieka ze względu na jego poglądy społeczno polityczne.

Wiem , że gościu czasem przesadza ale naprawdę jest na forum więcej takich tylko po przeciwnej stronie i nikt ich z forum nie wywala!

Edytowane przez slawek.xm
12 minut temu, toptwenty napisał:

Oczywiście. Już jeden tu objaśnił, że obojętnie czy do osoby spokojnie pytającej o rozwiązanie problemu audio czy do oddanego głosiciela "prawd" Charlesa Mansona napiszesz "Sp....laj", to masz punkty. Bana jednak nie dostaniesz!

Nieważne, że fan szefa morderczej sekty wciska jedyną i słuszną prawdę, Ty masz trzymać fason. Jesteś na Tym Forum!

Edytowane przez Mickey6

Do slawka.xm:

Wiesz co?

Po tym co napisałeś o tworzeniu propagandy, nie powinieneś na taki temat się wypowiadać.

Domyśl się dlaczego. We mnie wzbudziło to skojarzenia z pewną sceną z filmu Wajdy (padło tam nazwisko Gierka dla ułatwienia).

Edytowane przez bum1234
Gość

(Konto usunięte)
19 minut temu, bum1234 napisał:

nie powinieneś na taki temat się wypowiadać.

mnie też chcesz zlinczować? 🙂

🙂

Edytowane przez Seyv
3 godziny temu, slawek.xm napisał:

każdy ma prawo do wlasnych poglądów nawet skrajnych

Ale wpisom @il Dottore daleko do skrajnych, znacznie dalej niż jego oponentom.

3 godziny temu, soundchaser napisał:

Dottore to bardzo sympatyczny gość. Nie rozumiem wrogości w stosunku do niego.

Takie pojmowanie wolności słowa.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

4 godziny temu, soundchaser napisał:

zazdrość przemawia przez Was, bo jest inteligentniejszy od każdego z tych, którzy widzą w nim wroga

To, to! 😍😍😍

A swoją drogą - nie wiedziałem, że mam tu wrogów. 🙂 Nie znam nikogo z AS osobiście, poza paroma osobami z Klubu Irlandia. Na pewno nikomu nie zrobiłem nic złego bo nie ma takiej fizycznej możliwości po prostu. Nie handluję. nie wciskam zepsutego sprzętu.  Skąd więc jakakolwiek wrogość? Ciężko mi to pojąć.

5 godzin temu, Seyv napisał:

chyba wszystko w porządku

Tak, wszystko ze mną w porządku! 😄

4 godziny temu, slawek.xm napisał:

każdy ma prawo do wlasnych poglądów nawet skrajnych

Libertarianizm - skrajny pogląd, zakładający, że jeden człowiek nie jest własnością drugiego. 🙂

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

1 minutę temu, papageno napisał:

Jeżeli za miarę inteligencji, którą się tak zachwycasz przyjąć nazywanie pandemii plandemią, szczepionki śmiercionką, maseczki namordnikiem, gloryfikację Pinocheta, stosunek do uchodźców, grożenie Dniem Sznura i helikopterami, jawne sprzyjanie miejscowym zamawiaczom 5 piw, to tak, mamy do czynienia z jednostką wybitną.

Dałeś się nabrać na świrusa, zaaplikowałeś sobie 5 dawek zajzajeru mRNA i teraz jęczysz zamiast się cieszyć, że jeszcze żyjesz. 😄

Teraz, bum1234 napisał:

Libertarianizm w wydaniu konfederacji nie ma nic wspólnego z rzeczywistym libertarianizmem.

Pełna zgoda. To ten sam numer co z AfD. I po tych samych kremlowskich pieniądzach.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

5 godzin temu, il Dottore napisał:

To, to! 😍😍😍

A swoją drogą - nie wiedziałem, że mam tu wrogów. 🙂 Nie znam nikogo z AS osobiście, poza paroma osobami z Klubu Irlandia. Na pewno nikomu nie zrobiłem nic złego bo nie ma takiej fizycznej możliwości po prostu. Nie handluję. nie wciskam zepsutego sprzętu.  Skąd więc jakakolwiek wrogość? Ciężko mi to pojąć.

Tak, wszystko ze mną w porządku! 😄

Libertarianizm - skrajny pogląd, zakładający, że jeden człowiek nie jest własnością drugiego. 🙂

Wszyscy oprócz Kobiet, które obraziłeś we wpisie jak był ich wspaniały protest. Bo chcą same decydować o swoich ciałach a capom ze środowisk religijnych i prawackich to nie  w smak. Więc skończ z tymi bzdurami. 

9 godzin temu, soundchaser napisał:

Dottore to bardzo sympatyczny gość. Nie rozumiem wrogości w stosunku do niego.

To zacznij czytać jego wpisy. Ze zrozumieniem. 

9 minut temu, papageno napisał:

Jeżeli za miarę inteligencji, którą się tak zachwycasz przyjąć nazywanie pandemii plandemią, szczepionki śmiercionką, maseczki namordnikiem, gloryfikację Pinocheta, stosunek do uchodźców, grożenie Dniem Sznura i helikopterami, jawne sprzyjanie miejscowym zamawiaczom 5 piw, to tak, mamy do czynienia z jednostką wybitną.

100

8 minut temu, il Dottore napisał:

Pełna zgoda. To ten sam numer co z AfD. I po tych samych kremlowskich pieniądzach.

Tylko twój libertarianizm jest właśnie bardzo konfiarski czyli żaden.

4 minuty temu, Mickey6 napisał:

chcą same decydować o swoich ciałach

To NIE JEST ich ciało!!! Ciało dziecka ma inny kod genetyczny niż ciało kobiety. Jest osobnym bytem. Więc nie rób sexworkerki z logiki bo wystawiasz sobie słabe świadectwo.

5 minut temu, Mickey6 napisał:

wspaniały protest

No faktycznie "wspaniały"! ŻĄDAMY MOŻLIWOŚCI MORDOWANIA DZIECI!!! Przecież to jest chore. Cywilizacja śmierci.

2 minuty temu, il Dottore napisał:

To NIE JEST ich ciało!!! Ciało dziecka ma inny kod genetyczny niż ciało kobiety. Jest osobnym bytem. Więc nie rób sexworkerki z logiki bo wystawiasz sobie słabe świadectwo.

Dziecko będzie jak się urodzi. W ciele jest płód. Lekarz powinien wiedzieć takie rzeczy. W żadnym kraju gdzie jest legalna aborcja nikt nie morduje dzieci. Doczytaj jak to funkcjonuje prawnie. Ładne świadectwo już dawno sobie wystawiłeś. 

7 minut temu, il Dottore napisał:

No faktycznie "wspaniały"! ŻĄDAMY MOŻLIWOŚCI MORDOWANIA DZIECI!!! Przecież to jest chore. Cywilizacja śmierci.

Nie było takiego postulatu. Nie zmyślaj. 

7 minut temu, Mickey6 napisał:

W ciele jest płód.

Płodem nazywamy dziecko, tylko mniejsze. Doucz się.

Jeszcze brakuje starej lewackiej śpiewki o "zlepku komórek" i (najmodniejsze obecnie lewackie określenie) "żelku".

Nie mogę wyjść z podziwu jak zajadle lewactwo walczy z dawaniem dziecku klapsa, ale jednocześnie popiera brutalne mordowanie tychże dzieci w fazie prenatalnej. Przecież to jest totalna aberracja.

12 minut temu, Mickey6 napisał:

Nie było takiego postulatu.

Oczywiście. Używają wygodnych dla siebie eufemizmów, by zastąpić proste określenie MORD. Lewactwo od zawsze myśli sobie, iż rzeczywistość można zakląć słowami. To już było u Orwella - Ministerstwo Propagandy nazywało się Ministerstwem Prawdy. 🙂

6 minut temu, il Dottore napisał:

Płodem nazywamy dziecko, tylko mniejsze. Doucz się.

Jeszcze brakuje starej lewackiej śpiewki o "zlepku komórek" i (najmodniejsze obecnie lewackie określenie) "żelku".

Nie mogę wyjść z podziwu jak zajadle lewactwo walczy z dawaniem dziecku klapsa, ale jednocześnie popiera brutalne mordowanie tychże dzieci w fazie prenatalnej. Przecież to jest totalna aberracja.

Widzę, że bardzo spłycasz ten dogłębnie wałkowany na niemal  całym świecie problem, byleby do własnej narracji przystało. 

3 minuty temu, papageno napisał:

Tak, tak, ciało płodu nie jest ciałem kobiety. Jest ciałem Narodu i Państwa. I Kk. Dopiero gdy się okaże, że ciało wyrosło na na lewaka, LGBT, wtedy helikopter.

Stworzyli sobie mit o zabijaniu dzieci i eksploatują go do obrzydliwości. 

Dla jasności: Jestem przeciwnikiem aborcji na żądanie.

100%

58 minut temu, papageno napisał:

nazywanie pandemii plandemią, szczepionki śmiercionką, maseczki namordnikiem,

I co w tym niezgodnego z prawdą?
Jesteś przeciw faktom?

• Moderatorzy

Ojoj, ale się tutaj porobiło...

Panowie, od tej pory wpisy nie na temat, będą "premiowane".

Gość

(Konto usunięte)

Taka mnie refleksja dopadła , że automatyczne łączenie wpisów jest dobre gdy kontynuuje się temat .W przypadku gdy odpowiadamy na czyjś wpis a potem chcemy zwrócić uwagę na nową lub inną myśl bez związku z odpowiedzią na wpis kolegi

takie automatyczne łączenie powoduje , że całość traci logikę , lub kolega odnosi nową myśl do siebie i powstają nieporozumienia a czasem nawet agresja

oczywiście mogę czekać 16 min zanim coś dopiszę 🙂 🙂 🙂

• Moderatorzy
6 godzin temu, skynyrd napisał:

Ostry, słaby (dasz pograsować), potężny, ważny? I co ważne - szanowany?

Bo my tu już mieliśmy wszystko.  Łącznie z psychopatami, więc wybacz, że jesteśmy ciekawi, kim będziesz, a może kim się staniesz. 

To wszystko zależy od Ciebie. Jeśli będziesz postępował zgodnie z regulaminem i netykietą nawet nie będziesz mnie zauważał.

6 godzin temu, skynyrd napisał:

To Ty będziesz teraz trzymał tu mordę.

Bez przesady. Moderatorów jest kilku. A w wielu sprawach zwłaszcza tych poważniejszych konsultujemy się i wspólnie podejmujemy decyzję.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.