Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
19 minut temu, KaRu napisał:

Byłem o panu, panie @Espectro, lepszego zdania.

Kacapski odpad genetyczny J.

?? A co ja Panu zrobiłem ?

7 godzin temu, xetras napisał:

1.

1 stycznia 1970 roku założono temat:

Gruba sprawa (z czasów gomułkowskich jakby) albo obsuwa.

Komentarz ode mnie:

(Chyba kolejny temat śmietnikowy)

(?)

2.

Temat jest o technikaliach - czy one też obejmują  nagonki propagandowe, czyli inaczej - czy poniżające wpisy to tematyka forum?

Temat z przed epoki po drodze gdzieś zginęła data utworzenia. (czas unixowy liczony od 1970 roku ) 

@xetras poprawione. Data początkowa 1 czerwca 2003 roku. Możemy wpisać dowolną datę. 

Takich tematów jest ok 1800 sztuk. 🙂 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

@Espectro

Dzięki za info o odkurzanych z archiwaliów tematach. Nie spodziewałem się, że aż tyle tak myląco datowanych pozostało.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, Espectro napisał:

A co ja Panu zrobiłem ?

Toleruje pan na Bocznice to co podlega KK:

Art. 256. KK

Propagowanie faszyzmu lub innego ustroju totalitarnego

§ 1.

Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Jak widać KK nie robi wyjątku (jak na razie), że paragraf ten nie dotyczy Rosjan.

• Administratorzy
1 minutę temu, xetras napisał:

@Espectro

Dzięki za info o odkurzanych z archiwaliów tematach. Nie spodziewałem się, że aż tyle tak myląco datowanych pozostało.

to kwestia konwersji z starego systemu na nowy widać gdzieś błąd był i daty nie przeniosły się.

temat znany od bardzo dawna. 🙂 

2 minuty temu, KaRu napisał:

Art. 256. KK

§ 1.

Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Jak widać KK nie robi wyjątku (jak na razie), że paragraf ten nie dotyczy Rosjan.

a ok, czyli klasycznie wszystko, co się dzieje na forum jest moją winą. 🙂 

Godzinę temu, KaRu napisał:

Art. 256. KK

To, co robi obecnie Rosja  jest klasycznym ludobójstwem, zbrodniami wojennymi, faszyzmem i totalitaryzmem. Dlatego wszystkie wpisy pro-rosyjskie powinny być z przytoczonego artykułu rozpatrywane.

Edytowane przez Bobcat
1 godzinę temu, KaRu napisał:

Ty też podlegasz, więc uważaj.

47 minut temu, Bobcat napisał:

To, co robi obecnie Rosja  jest klasycznym ludobójstwem, zbrodniami wojennymi, faszyzmem i totalitaryzmem. Dlatego wszystkie wpisy pro-rosyjskie powinny być z przytoczonego artykułu rozpatrywane.

Z przytoczonego artykułu powiny być rozpatrywane wpisy ANTYROSYJSKIE, aby odsiać merytoryczną krytykę od faszyzmu, nacjonalizmu, rasizmu, dyskryminacji rasowej...

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

18 minut temu, szymon1977 napisał:

szymon1977

21 minut temu, toptwenty napisał:

Ty też podlegasz, więc uważaj.

• Administratorzy
2 godziny temu, KaRu napisał:

Art. 256. KK

§ 1.

Rozporządzenie wnosi poprawkę do takich artykułów w okresie agresji rosji na Ukrainę.

3 minuty temu, toptwenty napisał:

Każdy podlega. 

6 minut temu, Espectro napisał:

Rozporządzenie wnosi poprawkę do takich artykułów w okresie agresji rosji na Ukrainę.

"Rosji" z małej litery to pomyłka czy świadoma demonstracja? 

• Administratorzy
4 minuty temu, Zyzol napisał:

"Rosji" z małej litery to pomyłka czy świadoma demonstracja? 

świadoma bo szacunku trzeba się dorobić lub zasłużyć. 

1 minutę temu, Espectro napisał:

Szacunek jest przynależny każdemu, a można go stracić jak w przypadku rosji.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Administratorzy

"- Gabinet Ministrów Ukrainy wypowiedział porozumienie o współpracy w dziedzinie nauki, oświaty i kultury, porozumienie o uznawalności dyplomów, porozumienie o współpracy w zakresie certyfikacji kadry naukowej i naukowo-pedagogicznej z rosyjską federacją (nazwa państwa-agresora pisana jest małą literą celowo, również w dokumentach) - informuje Larysa Leshchenko z Ukrainy"

1 minutę temu, Jacchusia napisał:

Szacunek jest przynależny każdemu, a można go stracić jak w przypadku rosji.

o to mi chodziło choć odwrotnie to ubrałem w słowa 

8 minut temu, Espectro napisał:

Tak myślałem. Pytanie o bezstronność nie ma już sensu. Rozumiem też, że polityką Pan się nie zajmuje, to moralizowaniem już tak. Jednak za szczerość 👏.

W dniu 27.02.2023 o 14:55, caleb66 napisał:

Prosiłbym szanownego pana administratora o anulowanie mi wszystkich punktów do zera, gdyż zostały mi nałożone niesłusznie i nie zgodnie z zasadami panującymi na tym forum,wyrażanie poglądów politycznych nie może być podstawą do nakładania punktów. Pozdrawiam i życzę owocnej pracy.

HM.

Na Twoim miejscu domagał bym sie odszkodowania .

Za Twój mocno rzetelny wklad .

5 minut temu, dulon184 napisał:

HM.

Na Twoim miejscu domagał bym sie odszkodowania .

Za Twój mocno rzetelny wklad .

No w ciągu jednego z 2 punktów zrobili mi 12 i ban,mocno to naciągane było a teraz mam 11 i mogę pisać to chyba jakiś błąd bo zwykle za 10 miałem już bana.

• Administratorzy
12 minut temu, caleb66 napisał:

No w ciągu jednego z 2 punktów zrobili mi 12 i ban,mocno to naciągane było a teraz mam 11 i mogę pisać to chyba jakiś błąd bo zwykle za 10 miałem już bana.

jak było z 10 zgłoszeń na co każde się nadawało na punkty to i 10 łatwo załapać 

a nie odsiedział Pan już za te 10 punktów ? one po miesiący wygasają 

chciałbym coś podziałać i wycofać któreś z ostrzeżeń ale nie da rady :0 

image.png

Czy określenie "nie udawaj głupiego" jest obraźliwe ?

Za takie rzeczy dostaje punkty

Już pomijam że zostałem sprowokowany

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Z przytoczonego artykułu powiny być rozpatrywane wpisy ANTYROSYJSKIE, aby odsiać merytoryczną krytykę od faszyzmu, nacjonalizmu, rasizmu, dyskryminacji rasowej...

Nie wiem czy zauważyłeś, że czasy PRL minęły, więc nie ma już zakazu krytykowania Rosji, ani odpowiedzialności karnej za pisanie o niej prawdy. Rosja jest obecnie maszyn wrogiem i zagrożeniem.

Dając "śmiecha" na mój poprzedni wpis jednoznacznie zdefiniowałeś swoje prawdziwe oblicze. I nie pomoże udawanie że jesteś kim innym.

• Administratorzy
12 minut temu, caleb66 napisał:

Czy określenie "nie udawaj głupiego" jest obraźliwe ?

Za takie rzeczy dostaje punkty

Już pomijam że zostałem sprowokowany

gdzie tu jest "nie udawaj głupiego" 

?

wystarczyło się nie dać prowokacji i zgłosic wpis jeżeli ktoś Pana obraża 

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, Espectro napisał:

Które to rozporządzenie wprowadza nazizm i rusofobię do polskiego kodeksu karnego?

• Administratorzy
32 minuty temu, KaRu napisał:

Które to rozporządzenie wprowadza nazizm i rusofobię do polskiego kodeksu karnego?

jaki nazizm ? zgłasza Pan jak ktoś Pana obraża i tyle. bezsensowne jest teraz dyskutowanie na ten temat bo odpowiedz jest prosta i znana. 

26 minut temu, caleb66 napisał:

Screenshot_20230301_133445_Chrome.thumb.jpg.20f91afbfed93e8578613cd99f387a0a.jpg

a na dole tak 

mogę zdjąc ale nie wykazuje Pan poprawy niestety i nadal tak pisze do innych a to obraźliwe 

Gość

(Konto usunięte)

jaki nazizm ?

Np. określanie całego narodu "odpadkami genetycznymi". Czy codzienne serwowanie filmików z zabijaniem ludzi pod nazwą "sałatek z kac*pów".

Polska wspomagała USA w najazdach na niepodległy Irak i niepodległy Afganistan, doprowadzając do śmierci setek tysięcy ludzi oraz zrujnowania tych państw. Czy pan jako osoba wysoce moralna stosuje pisownie usa i polska?

Dyskusja (?) jest bez sensu przy braku bezstronności.

jaki nazizm ? zgłasza Pan jak ktoś Pana obraża i tyle. bezsensowne jest teraz dyskutowanie na ten temat bo odpowiedz jest prosta i znana. 

a na dole tak 

mogę zdjąc ale nie wykazuje Pan poprawy niestety i nadal tak pisze do innych a to obraźliwe 

Wszystkie są do zdjęcia, dla tych co mnie zgłaszają wszystko co piszę jest prowokacją choć do nikogo konkretnego nie kieruje wpisów,więc musiałbym zmienić poglądy polityczne i pokochać Tuska żeby była poprawa, oni i tak będą zgłaszać i prowokować. Zanim kogoś obrażę on musi najpierw mnie obrazić, te moje obraźliwe wpisy to odpowiedzi na obraźliwe wpisy.

• Administratorzy
22 minuty temu, KaRu napisał:

Np. określanie całego narodu "odpadkami genetycznymi". Czy codzienne serwowanie filmików z zabijaniem ludzi pod nazwą "sałatek z kac*pów".

Polska wspomagała USA w najazdach na niepodległy Irak i niepodległy Afganistan, doprowadzając do śmierci setek tysięcy ludzi oraz zrujnowania tych państw. Czy pan jako osoba wysoce moralna stosuje pisownie usa i polska?

Dyskusja (?) jest bez sensu przy braku bezstronności.

tak samo jak zabijanie przez rosjan !! niewinnych ludzi obywateli tego kraju niepodległego.

Czuje się Pan zniesmaczony takimi filmikami ? 

Przykład;

papageno napisał

"Widzę, że calebowi66 odpoczynek nie pomógł. Nadal prowokuje, uzurpując sobie prawo mówienia w imieniu wszystkich Polaków. Czyżby znowu trzeba było urządzić łowy calebiańskie?"

Co to jak nie kolejna prowokacja

• Administratorzy
21 minut temu, caleb66 napisał:

Wszystkie są do zdjęcia, dla tych co mnie zgłaszają wszystko co piszę jest prowokacją choć do nikogo konkretnego nie kieruje wpisów,więc musiałbym zmienić poglądy polityczne i pokochać Tuska żeby była poprawa, oni i tak będą zgłaszać i prowokować. Zanim kogoś obrażę on musi najpierw mnie obrazić, te moje obraźliwe wpisy to odpowiedzi na obraźliwe wpisy.

wiadomo ale kwestia że to co zgłaszają nadaje się na punkty i tu wchodzi kwestia czy moderacja jest nadgorliwa ? czy to Pan jednak nie bierze żadnego wniosku z punkty które dostaje. 

Teraz, caleb66 napisał:

Przykład;

papageno napisał

"Widzę, że calebowi66 odpoczynek nie pomógł. Nadal prowokuje, uzurpując sobie prawo mówienia w imieniu wszystkich Polaków. Czyżby znowu trzeba było urządzić łowy calebiańskie?"

Co to jak nie kolejna prowokacja

prowokacja i podjudzanie do pisania głupot.

kwestia taka że na pouczenie i ukrycie wpisu anie na punkty pewnie 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.