Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, toptwenty napisał:

Jest Moderacja i moderacja.

Oj tęskno za czasami, gdy cenzorzy V+A przymykali oko na Wasze występki, do pyskówek sami się dołączali, by ostatecznie pod byle pretekstem zablokować oponentom dostęp do dyskusji i usunąć ich wpisy. To dawało lepsze poczucie posiadania racji, niż ukrycie przed samym sobą oponentów za pomocą funkcji "ignoruj".

-----

2 godziny temu, jar1 napisał:

Akurat tę sprawę "poprawności"  wyraźnie pokazałby ranking użytkowników według ilości zgłoszeń. 

I pewno okazałoby się, że ci, co walczą z "poprawnością" u innych  są w czołówce takiej  klasyfikacji.

Trzebaby jeszcze sprawdzić ile i kto w tęsknocie za cenzurą poczynił zgłoszeń bezpodstawnych, za co dostał punkty. Bo jeśli zgłoszenia okazały się zasadne, to co najwyżej udowadniają buractwo zgłaszanego.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

4 godziny temu, bubusia napisał:

Nie wiem komu chciałoby się zakładać fejkowe konto, żeby tylko zgłaszało. Trzeba być naprawdę chorym typem bez zajęcia. Albo jakimś trollem partyjnym...

A kim trzeba być, żeby wklejając w sobotę niezwiązany z tematem mem polityczny, ogłosić radość, że moderacja usunie dopiero w poniedziałek bo w weekend ma wolne?

Pyszne jest zrównywanie zwykłego trolla z oponentami. Jeszcze smakowitsze jest, gdy znany powszechnie ze swego relatywnego obiektywizmu uczestnik, zarzuca innym jego brak.

Ależ to musi boleć, że ktoś ma czelność zaprezentować odmienne poglądy, ma rozum by je uzasadnić, na dodatek moderator go nie usuwa, za to Wy dostajecie punkciki gdy go zwyzywacie. Szczerze Wam tego bólu współczuję.

5 godzin temu, szymon1977 napisał:

V+A

Co chwilę wychodzą twoje kompleksy odnośnie tych osób.

To byli jedni z najlepszych Moderatorów w całej historii Forum.

5 godzin temu, szymon1977 napisał:

udowadniają buractwo zgłaszanego.

A rozdzielanie buraków na prawo i lewo dowodzi własnej przynależności do tego gremium.

7 minut temu, Bobcat napisał:

Co chwilę wychodzą twoje kompleksy odnośnie tych osób.

O tych, których już z nami nie ma mówi się dobrze albo wcale, więc od siebie nie powiem nic. Ale skoro się powtarzasz więc i ja powtórzę: byli najlepsi i dlatego wylecieli a przyznane przez nich kary anulowano. Ich praca już została osądzona. Koniec.

Edytowane przez szymon1977

6 minut temu, Bobcat napisał:

Najlepsi w leczeniu własnych kompleksów i co się z tym łączy - w zamordyzmie. 

10 minut temu, Bobcat napisał:

A rozdzielanie buraków na prawo i lewo dowodzi własnej przynależności do tego gremium.

Widzę kolego nie zrozumiałeś: tylko zgłoszenie bezpodstawne, za które ukarany został zgłaszający, źle świadczy o zgłaszającym. Określenie go "burakiem" brzmi dość powściągliwie a nawet sympatycznie na tle Waszych standardów dyskusji.

25 minut temu, szymon1977 napisał:

skoro się powtarzasz

I będę nadal to powtarzał.

26 minut temu, szymon1977 napisał:

dlatego wylecieli

Rotacja na stanowiskach Moderatorów jest duża. Każdy może wymienić długą listę nazwisk tych co nimi byli, a już nie są. O czym to świadczy? Ano dokładnie o niczym.

Natomiast twoja ocena przyczyn jest wyłącznie twoją oceną.

20 minut temu, szymon1977 napisał:

Widzę kolego nie zrozumiałeś

Ja tobie nie ubliżam i proszę abyś ty nie ubliżał mi nazywając mnie swoim kolegą.

22 minuty temu, szymon1977 napisał:

na tle Waszych standardów dyskusji.

Kompleks wyższości? Czy może woda sodowa? Jesteś jej uczestnikiem. A więc standardy odnoszą się również do ciebie.

34 minuty temu, soundchaser napisał:

Najlepsi w leczeniu własnych kompleksów i co się z tym łączy - w zamordyzmie. 

Bez przesady.

i jak zawsze trolle kontra reszta świata

polecam opcje ignoruj

Edytowane przez cir

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

14 hours ago, szymon1977 said:

V+A

9 hours ago, Bobcat said:

Happy Cracking Up GIF by Regal

12 godzin temu, szymon1977 napisał:

A kim trzeba być, żeby wklejając w sobotę niezwiązany z tematem mem polityczny, ogłosić radość, że moderacja usunie dopiero w poniedziałek bo w weekend ma wolne?

To takie straszne???
Można dać (BEZ UZASADNIENIA) bana na jakiś temat a ten zamknąć by nikt się nie poskarżył....potem po uświadomieniu bezpodstawności "kary" na PW nabrać wody w usta, udawać że nic się nie stało.

Taka mnie refleksja naszła jak czytam lamenty niektórych.....już zmykam by mnie ci sami nie posądzali że się skarżę.
Ps. Niech nikt nie myśli że piszę o czasach "cenzorów V+A".    🙂

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

11 minutes ago, Gabaryton said:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

8 minutes ago, Bobcat said:

Przez grzeczność nie napiszę kogo w myśl staropolskiego przysłowia poznaje się "po śmiechu jego".

Danny'ego Glovera rozbawiła Twoja wypowiedź a Ty jesteś rasistą.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sto razy kilku userom pisałem, że nie jestem Katolikiem i nigdy nie głosowałem na PiS. Sto razy ich prosiłem, aby mi bycia Katolikiem i głosowania na PiS nie przypisywali bo jest to nie prawda. Sto razy wyjaśniałem, dlaczego przypisywanie mi bycia Katolikiem i głosowanie na PiS jest dla mnie obraźliwe. Po raz setny pomimo pisania, próśb i wyjaśnień ten sam user nie mając argumentów publicznie obraża mnie pisząc nieprawdę, że jestem Katolikiem i głosowałem na PiS, proszę moderację o pomoc, a w zamian otrzymuję 2pkt za OT? Ja byłem jednym z kilku userów robiących OT, ale to nie powód by jakiś trol notorycznie obrażał mnie publicznie kłamiąc na mój temat.

A jeśli szukacie źródła problemu, to ja kilka dni temu zgłosiłem polityczny mem w niepolitycznym wątku a Wy go zostawiliście - teraz mnie obwiniacie za polityczną pyskówkę która z tego powstała?

• Administratorzy
2 minuty temu, szymon1977 napisał:

A jeśli szukacie źródła problemu, to ja kilka dni temu zgłosiłem polityczny mem w niepolitycznym wątku a Wy go zostawiliście - teraz mnie obwiniacie za polityczną pyskówkę która z tego powstała?

Poszukam.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

5 minut temu, szymon1977 napisał:

Sto razy wyjaśniałem, dlaczego przypisywanie mi bycia Katolikiem i głosowanie na PiS jest dla mnie obraźliwe.

Jak kto jest odbierany na Forum, jak jest postrzegany - zależy wyłącznie od samego zainteresowanego. Przecież nie znamy się tu osobiście (może poza jakimiś wyjątkami). Użytkownicy oceniają na podstawie wpisów i co w nich przekazujesz. Miej więc pretensje wyłącznie do siebie samego.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Użytkownicy oceniają na podstawie wpisów i co w nich przekazujesz.

Powtórzę:

9 minut temu, szymon1977 napisał:

Sto razy kilku userom pisałem, że nie jestem Katolikiem i nigdy nie głosowałem na PiS.

Nie udawaj, że o tym nie wiesz bo jesteś jednym z kilku userów, którego moderacja prosiła byś tego nie robił.

Oceniam wyłącznie na podstawie Twoich wpisów. Prośby aby czegoś nie robić, w sytuacji gdy każdy wpis potwierdza ocenę adwersarza - brzmią mało przekonująco. Zmień narrację, będziesz oceniany inaczej.

• Moderatorzy
10 minut temu, szymon1977 napisał:

Ja byłem jednym z kilku userów robiących OT, 

Dobrze, że to przyznajesz. Potwierdza co słuszności przyznanych punktów.

2 minuty temu, szymon1977 napisał:

Sto razy kilku userom pisałem, że nie jestem Katolikiem i nigdy nie głosowałem na PiS.

To napisz sobie to w stopce i nie rób 100 wpisów nie na temat na forum.

90% zgłoszeń dotyczy bocznicy a przecież jest to forum poświęcone audio. 

Myślę, że duża część użytkowników powinna realizować swoje zainteresowania religijno polityczne na innych forach poświęconych tym tematom.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

4 minuty temu, Bobcat napisał:

Oceniam wyłącznie na podstawie Twoich wpisów

Powtórzę:

18 minut temu, szymon1977 napisał:

Teraz, Seyv napisał:

Dobrze, że to przyznajesz. Potwierdza co słuszności przyznanych punktów.

Punktów za OT nie neguję - pytam czy notorycznie KŁAMIĄCY na mój temat dostał punkty za OT i atak personalny.

2 minuty temu, Seyv napisał:

Myślę, że duża część użytkowników powinna realizować swoje zainteresowania religijno polityczne na innych forach poświęconych tym tematom.

Wystarczy, że swoją polityczną-religijną wojenkę prowadzić będą w wątkach przeznaczonych. Skrajny przypadek wkleił niezwiązany z tematem mem polityczny wyrażając przy tym radość, że do poniedziałku pozostanie bo moderacja w weekend odpoczywa.

6 minut temu, Seyv napisał:

To napisz sobie to w stopce i nie rób 100 wpisów nie na temat na forum.

Wybacz, ale kilku forumowych fanatyków walczących z PiS i Kk to nie jest powód, by przedstawiać w stopce poglądy polityczne i religijne.

• Moderatorzy
8 minut temu, szymon1977 napisał:

pytam czy notorycznie KŁAMIĄCY na mój temat dostał punkty za OT i atak personalny

Moderacja nie podaje do publicznej informacji kto za co dostaje punkty.

10 minut temu, szymon1977 napisał:

Wybacz, ale kilku forumowych fanatyków walczących z PiS i Kk to nie jest powód, by przedstawiać w stopce poglądy polityczne i religijne.

Nie jest to też powód by ktoś określał swoje poglądy polityczno religijne w każdym temacie. Pomimo zwrócenia uwagi po raz kolejny w tym temacie piszesz  o tym. 

13 minut temu, szymon1977 napisał:

Wystarczy, że swoją polityczną-religijną wojenkę prowadzić będą w wątkach przeznaczonych.

I w tych tematach proszę określaj na kogo głosujesz lub nie głosujesz i w co wierzysz. Jeśli oczywiście czujesz taką potrzebę.

31 minut temu, Seyv napisał:

I w tych tematach proszę określaj na kogo głosujesz lub nie głosujesz i w co wierzysz.

A co mam zrobić kiedy ktoś poza tymi wątkami kłamie w kwestii moich poglądów politycznych? Po prostu kłamstwo zgłosiłem.

• Administratorzy
8 minut temu, szymon1977 napisał:

A co mam zrobić kiedy ktoś poza tymi wątkami kłamie w kwestii moich poglądów politycznych? Po prostu kłamstwo zgłosiłem.

Dobrze. Robienie teraz tutaj masowego syfu zbliża tylko Pana do kolejnych punktów i bana na temat do odwołania.

• Moderatorzy
6 minut temu, szymon1977 napisał:

A co mam zrobić kiedy ktoś poza tymi wątkami kłamie w kwestii moich poglądów politycznych?

Taki post należy zgłaszać moderacji  Oczywiście, żaden z moderatorów nie siedzi na forum 24 godzin na dobę i czasem trzeba dłużej poczekać na reakcję z naszej strony. Nie należy jednak wymierzać "sprawiedliwości" na własną rękę gdyż jedynie przyczynia to pracy moderacji i stawia zgłaszające na równi ze zgłaszanym.

19 minut temu, Seyv napisał:

Taki post należy zgłaszać moderacji 

Za każdy razem gdy ktoś publicznie posądzi mnie o głosowanie na PiS lub bycie Katolikiem będę zgłaszać, oczekuję, że publiczne kłamstwa będziecie usuwać, zwłaszcza z wątków niezwiązanych z tematem. Dla mnie koniec tematu. Dziękuję.

Ps.

Twój wpis dodaję sobie do ulubionych na potwierdzenie stanowiska Moderacji w sprawie.

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

No to kij w mrowisko. 

Widzisz, ja popełniłem błąd wklejając mem nie tam gdzie trzeba, Ty to zgłosiłeś, a teraz po Tobie jadą jak po burej suce. Wyciągają zdania z kontekstu i jeden przez drugiego prześcigają się we wbijaniu szpili. Bo to najprostsze. I możesz tlumaczyc, że nie głosowałeś na PiS, łatka już przypięta. Tak jak mi przypięli, że współpracuję z ruskimi. Ale żeby ktoś ze zrozumieniem przeczytał moje wypociny. Po co. Przecież wzrok się męczy. Lepiej po przeczytaniu jednego zdania zaszufladkować gościa jako ruska onuca. Samemu oczywiście nie wysilić się na jakąś merytoryczną, sensowną wypowiedź. 

Możecie teraz jechać po mnie, spływa to po mnie jak po kaczce. I tak tu nie będę zaglądał. 

• Administratorzy
1 minutę temu, krzysiekj23 napisał:

No to kij w mrowisko. 

Widzisz, ja popełniłem błąd wklejając mem nie tam gdzie trzeba, Ty to zgłosiłeś, a teraz po Tobie jadą jak po burej suce. Wyciągają zdania z kontekstu i jeden przez drugiego prześcigają się we wbijaniu szpili. Bo to najprostsze. I możesz tlumaczyc, że nie głosowałeś na PiS, łatka już przypięta. Tak jak mi przypięli, że współpracuję z ruskimi. Ale żeby ktoś ze zrozumieniem przeczytał moje wypociny. Po co. Przecież wzrok się męczy. Lepiej po przeczytaniu jednego zdania zaszufladkować gościa jako ruska onuca. Samemu oczywiście nie wysilić się na jakąś merytoryczną, sensowną wypowiedź. 

Możecie teraz jechać po mnie, spływa to po mnie jak po kaczce. I tak tu nie będę zaglądał. 

Kto taki zaszufladkował ? Dla nas sprawa jest jasna dlatego punkty wycofałem. To że ktoś wrzuca treści mocno podobne do wyżej wymienionych nie koniecznie takim jest jak sie go pisze.

Pan nawet na listę ruskich trolli nie trafił. 

18 minut temu, krzysiekj23 napisał:

Widzisz, ja popełniłem błąd wklejając mem nie tam gdzie trzeba...

Na "Bocznicy" jesteś chyba nowy - nie miałbym nic przeciwko, gdybym niewiedział co w efekcie powstanie. Nie myliłem się. Nie Twoja wina. Pozdrawiam.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.