Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 24.05.2023 o 08:53, Bobcat napisał:

Użytkownicy oceniają na podstawie wpisów i co w nich przekazujesz.

Raczej na podstawie stereotypów, czyli prostych, mało wymagających skrótów myślowych takich jak -  przekonania prawicowe lub antyliberalne =pisowiec=katolik. Szymon nie wypowiada się w tematach religijnych, a jesli już to pisał tam właśnie, ze nie jest katolikiem, wiec jak ty i inni moga wysnuć z jego wpisów np. w Polityce, ze jest katolikiem?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

4 godziny temu, krzysiekj23 napisał:

Właśnie. Ostatni przykład prowokacji, starania się wywołanie kolejnej burzy i niczym nie sprowokowanego ataku personalnego. Że zacytuję

" Zupełnie pomijając fakt, że Pańska polszczyzna woła o pomstę do nieba, a i Jezusek by płakał rzewnymi łzami z Częstochowy, zrozpaczony wielce i zasmucon - Pan ma pojęcie o świecie - (tu bardzo przepraszam za nieumiejętność operowania polskim) - pojęcie żadne.

A gdybym był dosadny - gówniane. "

Wpis "Bezlitosna Niusia". 

Czekamy na reakcję.

Proszę bardzo, krótka recenzja:

Autor w ramach jednego stania udowadnia, że sprawnie posługuje się różnymi formami językowymi i umie zwięźle i jasno formułować myśli.

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy
3 godziny temu, Maju napisał:

Jeżeli tam notorycznie używane są w stosunku DO MNIE sformułowania nieprawdziwe, bywa że  mnie obrażające, to proszę wybaczyć ale NIKT

innych też to obraża że się komuś non stop mówi że jest inaczej niż gdzieś przeczytali czy też sami doświadczyli.

Ja do Pana nic nie ma. Tłumacze tylko jaki jest postawiony problem i jak to wygląda. 

2 godziny temu, Kw202 napisał:

Nie na tym polega istota publicznego forum że każdy może się wypowiedzieć? 

Może i tak. Ale gdy sobie Pan rozmawia z kolegą to raczej nei chciałby aby ktoś Panu przerywał itd.

Ja rozumiem można prosić raz drugi dzieciaty pięćdziesiąty, ale nie cały czas. Jak by się za każdym razem wywoływało do tablicy i prosiło o odpowiedz.

3 godziny temu, szymon1977 napisał:

drugiej strony jeśli sprawa choćby pośrednio mnie dotyczy, to mam prawo przedstawić swoje zdanie

oczywiście że tak. Ale sprawa w 90% nie dotyczy Pańskiej osoby. Jeżeli do tyczy to nic nikomu nikt nie robi. I tak nadal się prosi o spokój i zakończenie offtopów. 

Dawno nikt nie dostał punktów za pisanie nie an temat tutaj. Trzeba powrócić do takiej formy i tyle.

Ps. Nie zauważyłem by mi ukryto wtedy jakiś wpis.....skończmy na tym. 

Możliwe że nie był ukrywany żaden. Jeżeli nie łamał regulaminu lub nie namawiał do złego. Tak czy inaczej ban był na 24 godziny chyba.

Mógłbym napisać więcej, że wysłano mnie na ponad dobę na urlop po tym jak dokonałem kilku zgłoszeń na ich skandaliczne wpisy....

To tutaj Pan naciąga bo powodem nie było masowe zgłaszanie a język w jakim Pan pisał w temacie.

Zgłoszone osoby poniosły karę i otrzymały odpowiednie ilości punktów. 

Gdyby zgłaszał Pan bezpodstawnie to moderator by wlepił punkty za bezpodstawne zgłaszanie.

3 godziny temu, szymon1977 napisał:

Znam to skądś: cała opzycyjna śmietanka bocznicowa napierd.la, a ja "odpoczywam" bo "zaśmiecam temat". Teraz proszę znaleźć dwie rzeczy:

Jakimś trafem za każdym razem to moderacja jest przeciwna i za tymi przeciwnej partii niż sam user wyznaje.

2 godziny temu, MV2 napisał:

UWOLNIĆ BEZLITOSNĄ NIUSIĘ !!!

sam się uwięził. Z ilości punktów tak wynikło.

36 minut temu, Jaro_747 napisał:

Autor w ramach jednego stania udowadnia, że sprawnie posługuje się różnymi formami językowymi i umie zwięźle i jasno formułować myśli.

To jakaś ocena do służby w wojsku ? czy jako troll w internecie ? 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

22 minuty temu, Espectro napisał:

Jeżeli tam notorycznie używane są w stosunku DO MNIE sformułowania nieprawdziwe, bywa że  mnie obrażające, to proszę wybaczyć ale NIKT

innych też to obraża że się komuś non stop mówi że jest inaczej niż gdzieś przeczytali czy też sami doświadczyli.

Rozumiem, że sugeruje Pan że oni wiedzą lepiej co jest prawdziwe a co nie gdy piszą o mnie.....śmiała teza.  🙂

25 minut temu, Espectro napisał:
4 godziny temu, Maju napisał:

Mógłbym napisać więcej, że wysłano mnie na ponad dobę na urlop po tym jak dokonałem kilku zgłoszeń na ich skandaliczne wpisy....

To tutaj Pan naciąga bo powodem nie było masowe zgłaszanie a język w jakim Pan pisał w temacie.

Zgłoszone osoby poniosły karę i otrzymały odpowiednie ilości punktów. 

Mam taki zwyczaj że w zgłoszeniu nie zamierzam udawać że piszącego po chamsku za chama nie uważam.....nie jestem hipokrytą.
Jak wam to przeszkadza mogę użyć innych dosadnych słów.

Niczego nie naciągam nie wiem kiedy oni kary dostali, wiem że chamskie posty zniknęły i dostali bana DOPIERO po drugim moim zgłoszeniu o tym pisałem.

Proszę mi nie sugerować że było inaczej, mam na to dowody w postaci świadków.

Skończmy ten temat zanim znowu rozstaniemy się w niezgodzie.   🙂

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Rozumiem, że sugeruje Pan że oni wiedzą lepiej co jest prawdziwe a co nie gdy piszą o mnie.....śmiała teza.  🙂

32 minuty temu, Espectro napisał:

Nie było tematu. Pan jak zawsze twierdzi że ma rację. Nic takiego nie napisałem. Napisałem że ciągle pisze Pan iż każdy w temacie nei ma racji. A to jest dziwne mega dziwne. I albo jest Pan samotnie kroczącym człowiekiem wszechwiedzącym albo jest jak zwykły człowiek i może się mylić czasami. Według Pana nie ma takowej mozliwości. 

Nie oceniem i nie powiedziałem że tak jest. Napisałem co zaobserwowałem. Jeżeli Pan skacze po skrajnościach to ja w tym uczestniczył nie będę.  Miłego dnia.

3 minuty temu, Maju napisał:

Mam taki zwyczaj że w zgłoszeniu nie zamierzam udawać że piszącego po chamsku za chama nie uważam.....nie jestem hipokrytą.
Jak wam to przeszkadza mogę użyć innych dosadnych słów.

Dobrze. Ale dla moderatora jest ważne z jakiego powodu Pan zgłosił takowy wpis i co jest przyczyną. Wywody które Pan często stosował odnosiły się personalnie do moderatorów za co surowo karałem. 

4 minuty temu, Maju napisał:

Niczego nie naciągam nie wiem kiedy oni kary dostali, wiem że chamskie posty zniknęły i dostali bana DOPIERO po drugim moim zgłoszeniu o tym pisałem.

Jeżeli Pan wszysto wie to po co ja jestem potrzebny aby Panu odpowiadać.

4 minuty temu, Maju napisał:

Proszę mi nie sugerować że było inaczej, mam na to dowody w postaci świadków.

Skończmy ten temat zanim znowu rozstaniemy się w niezgodzie.  

Nie jesteśmy małżeństwem lub bliskimi sobie kolegami, aby tak twierdzić. 

30 minut temu, Espectro napisał:

sam się uwięził. Z ilości punktów tak wynikło.

Jasne . Zapewne kogoś [zdaniem Moderacji] obraził . Problem w tym , że on nigdy nie obraża nikogo , kto ma choć odrobinę przyzwoitości . Jako wyraz wdzięczności za pozytywne rozpatrzenie zgłoszeń na jego wpisy polecam lekturę twórczości tych uprzejmie zgłaszających .  Miłego dnia .

P.s. Powtarzam to do znudzenia i jeszcze raz : najwyżej punktowana jest prawda .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy

Zakończy ten słowotok bo ja użyję niecenzuralnych słów i Pan także. 

Gdyby coś sie działo to zgłoszenia a gdy coś ie będzie pasować to moderator się do Pana odezwie. 

Oraz ostatnia sprawa bo mam wrażenie że trochę nie każdy rozumie po co jest ten temat.

Poruszając sprawę własną prywatną tutaj w temacie poruszacie ja publicznie na łonie forum i jednocześnie każdy może takżę zabrać głos w danej sprawie. Jeżeli ktoś dający odpowiedz na dane pytanie czy wpis tutaj poczuje się urażony obinią innego to prosiłbym o nei zgłaszanie takich bzdetów a jedynie jak już ataki personalne i obraxliwe wpisy pod adresem ogółu lub pojedyńczych jednostek.

Jeżeli sprawę chcecie załatwić prywatnie lub napisać odwołanie od decyzji to zapraszamy do formularza na dole strony lub PW do mnei lub do kogoś z administracji. (można także dodać kilu adminów do rozmowy) 

1 minutę temu, MV2 napisał:

Problem w tym , że on nigdy nie obraża nikogo

oj z tym to będzie ciężko.

1 minutę temu, MV2 napisał:

P.s. Powtarzam to do znudzenia i jeszcze raz : najwyżej punktowana jest prawda .

Obraźliwe wpisy to nie prawda a zwykłe bluzgi. 😞 

Nawet jak tak bardzo oczy zmrużę to będzie ciężko te bluzgi, w co drugim słowie ominąć. 

1 minutę temu, Espectro napisał:
2 minuty temu, MV2 napisał:

Problem w tym , że on nigdy nie obraża nikogo

oj z tym to będzie ciężko.

Króciutki ten Pana cytat mojego wpisu , ale można i tak . Wyraziłem swój pogląd i na tym kończę . Miłego .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

8 minut temu, Espectro napisał:

Pan jak zawsze twierdzi że ma rację. Nic takiego nie napisałem. Napisałem że ciągle pisze Pan iż każdy w temacie nei ma racji.

ja napisałem to i otrzymałem odpowiedź:

44 minuty temu, Espectro napisał:
4 godziny temu, Maju napisał:

Jak się cytuje jedno a pisze co innego to nie jest dziwne że trudno się dogadać.
Wypadałoby się odnieść do tego co napisałem a nie do własnych przemyśleń czy domniemań.

17 minut temu, Espectro napisał:

Nie jesteśmy małżeństwem lub bliskimi sobie kolegami, aby tak twierdzić. 

Prosiłem by wcześniej zakończyć zanim coś niemądrego padnie, nie mam ani takich preferencji ani ambicji.   🙂

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Wypadałoby się odnieść do tego co napisałem a nie do własnych przemyśleń czy domniemań.

Odpowiedziałem na błędne sformułowanie którego się Pan dopuścił. 

Między innymi :

26 minut temu, Maju napisał:

57 minut temu, Espectro napisał:

Zmienił Pan znacząco dość szybko tematykę rozmowy i przeszeł na obraźliwe wpisy pod Pana adresem. Gdzie rozmawialiśmy o zgłoszeniach oraz o banie na temat który otrzymał.

2 minuty temu, Maju napisał:

Prosiłem by wcześniej zakończyć zanim coś niemądrego padnie, nie mam ani takich preferencji ani ambicji.   🙂

Ciesze się i miłego dnia. 

5 godzin temu, Espectro napisał:

Pan mi tylko wskaże które to punkty. Bo najnowsze wskazują coś innego i znowu w tekście pojawia się słowo "admin" "moderator" niedobry zły itd.

Właśnie patrzę ale chyba już wygasły bo nie ma daty do kiedy, nie mniej bana dostałem więc proszę o anulowanie 2 innych, np tych o ataku bobcata 

• Administratorzy
Teraz, caleb66 napisał:

Właśnie patrzę ale chyba już wygasły bo nie ma daty do kiedy, nie mniej bana dostałem więc proszę o anulowanie 2 innych, np tych o ataku bobcata 

Obraźliwe :

"Gdzie jest admin? Bobcat ma znowu atak!!"

Prowokacyjne:

"Tobie spadły i jeszcze będą spadać, mam duże potrzeby."

To drugie jeszcze by dało radę. 

Zresztą z tego co widzę to otrzymał Pan drugą szansę i przy przekroczeniu 10 punktów nie otrzymał bana. (moderator tak zadecydował) 

6 godzin temu, papageno napisał:

W sprawie prostackich, notorycznych, często chamskich prowokacji caleba.

Za odmienne poglądy komuniści karali. 

• Administratorzy

chyba że wygasł już ten tydzien bana

Teraz, caleb66 napisał:

+1 

2 godziny temu, MV2 napisał:

UWOLNIĆ BEZLITOSNĄ NIUSIĘ !!!

B. Niusię trzeba umieć czytać.

Sam się na braku tej umiejętności przejechałem lata temu i wskutek tego byliśmy z Niusią przez jakiś czas na przysłowiowe noże. 

Nie pamiętam już, o co poszło - chyba moje ówczesne pieniactwo zderzyło się z barokowym stylem wypowiedzi Bezlitosnej.

17 minut temu, Espectro napisał:

Obraźliwe :

"Gdzie jest admin? Bobcat ma znowu atak!!"

Prowokacyjne:

"Tobie spadły i jeszcze będą spadać, mam duże potrzeby."

To drugie jeszcze by dało radę. 

Zresztą z tego co widzę to otrzymał Pan drugą szansę i przy przekroczeniu 10 punktów nie otrzymał bana. (moderator tak zadecydował) 

Już mówiłem że niektórzy każdy mój wpis uważają za prowokację i zgłaszają a to w jaki sposób moderacja na te zgłoszenia reaguje nie mam wpływu dlatego dodałem bobcata do ignorowanych i tego drugiego emfała2 żeby nie czytać wpisów w stylu "chamska prowokacja zgłoszone" i nie kontynuować chamskich zaczepek które kończyły się punktami i banami.

Gość

(Konto usunięte)
6 godzin temu, Espectro napisał:

Nie można. 🙂

gdyby tak było nie tylko Szymon byłby strofowany za pisanie w tym wątku nie na temat

2 godziny temu, Espectro napisał:

innych też to obraża że się komuś non stop mówi że jest inaczej niż gdzieś przeczytali

niezłe 🙂

zatem ktoś przeczyta w GW ktoś inny na tvpinfo

i obydwa wpisy są dla adwersarzy obraźliwe

.... tym bardziej , że Maju w 90 % podaje źródła na które się powołuje

a jego adwersarze tego nie robią uważając , że tylko ich własna opinia jest tą prawdziwą

i pokazywanie wg podanego źródla , że kłamią ma być obraźliwe?

chyba nie przemyślałeś zacytowanego komentarza

3 godziny temu, Espectro napisał:

Jakimś trafem za każdym razem to moderacja jest przeciwna i za tymi przeciwnej partii niż sam user wyznaje.

A znalazłeś choć jeden wpis na temat z czasu, kiedy ja "odpoczywałem"? Bo ja nie. Wniosek prosty: "odpoczywał" nie ten co powinien.

oczywiście że tak. Ale sprawa w 90% nie dotyczy Pańskiej osoby. Jeżeli do tyczy to nic nikomu nikt nie robi. I tak nadal się prosi o spokój i zakończenie offtopów. 

Więc skoro msm prawo przedstawić swoje zdanie na temat, to o spokój poproś tych, co przyłażą tu tylko po to, by zrealizować swoje polityczne animozje.

Dawno nikt nie dostał punktów za pisanie nie an temat tutaj. Trzeba powrócić do takiej formy i tyle.

Będę dostawać punkty, za trolling, który uprawia tu forumowa opozycja?

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

otrzymał Pan drugą szansę i przy przekroczeniu 10 punktów nie otrzymał bana. (moderator tak zadecydował)

A można wiedzieć dlaczego nie stosuje się jednolitych kryteriów oceny? Podobno wszyscy użytkownicy są równi, ale jak widać niektórzy są równiejsi? Dla każdego 10 punktów = ban z automatu i nie ma przebacz, ale okazuje się, że są pieszczochy Moderacji, które cieszą się taryfą ulgową.

Zaczyna się robić granda.

gdy sobie Pan rozmawia z kolegą to raczej nei chciałby aby ktoś Panu przerywał itd

Z kolegą to się rozmawia na priv - na forum to się prowadzi publiczną dyskusję: każdy ma prawo przeczytać, każdy ma prawo przedstawić swoje zdanie.

2 godziny temu, toptwenty napisał:

B. Niusię trzeba umieć czytać.

Ja umiem: cała treść za za kotkami, winylami i śp ginekologiem to osiem gwiazdek.

11 minut temu, Bobcat napisał:

są pieszczochy Moderacji, które cieszą się taryfą ulgową.

Szymon pieszczochem?

Teraz wszystko rozumiem.

Aż taka jawność? To może jeszcze poda Pan, który to moderator tak chroni caleba? Ale Niusia już drugiej szansy nie dostał. 

20 minut temu, Bobcat napisał:

Zaczyna się robić granda.

Delikatnie mówiąc.

5 minut temu, papageno napisał:

Aż taka jawność? To może jeszcze poda Pan, który to moderator tak chroni caleba? Ale Niusia już drugiej szansy nie dostał. 

Nie wiesz o czym piszesz nawet więc lepiej nie pisz.

26 minut temu, szymon1977 napisał:

Ja umiem: cała treść za za kotkami, winylami i śp ginekologiem to osiem gwiazdek.

Prosty umysł przykłada swoja prostą miarę i wychodzi mu to, co wychodzi - cudów nie ma.

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, caleb66 napisał:

I pisowcy.

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, caleb66 napisał:

Teraz, Jaro_747 napisał:

I pisowcy.

Z tego co pamiętam V+A byli przeciwko PiS

• Administratorzy
5 godzin temu, szymon1977 napisał:

Z kolegą to się rozmawia na priv - na forum to się prowadzi publiczną dyskusję: każdy ma prawo przeczytać, każdy ma prawo przedstawić swoje zdanie.

W temacie który go nie dotyczy...

4 godziny temu, papageno napisał:

Ale Niusia już drugiej szansy nie dostał. 

niusia też ta sama sytuacja 12 punktów... 

5 godzin temu, szymon1977 napisał:

A znalazłeś choć jeden wpis na temat z czasu, kiedy ja "odpoczywałem"? Bo ja nie. Wniosek prosty: "odpoczywał" nie ten co powinien.

Nie wiem, co Panu odpisać. 

5 godzin temu, slawek.xm napisał:

gdyby tak było nie tylko Szymon byłby strofowany za pisanie w tym wątku nie na temat

8 godzin temu, Espectro napisał:

+1

5 godzin temu, slawek.xm napisał:

niezłe 🙂

zatem ktoś przeczyta w GW ktoś inny na tvpinfo

i obydwa wpisy są dla adwersarzy obraźliwe

.... tym bardziej , że Maju w 90 % podaje źródła na które się powołuje

a jego adwersarze tego nie robią uważając , że tylko ich własna opinia jest tą prawdziwą

i pokazywanie wg podanego źródla , że kłamią ma być obraźliwe?

chyba nie przemyślałeś zacytowanego komentarza

nie ma to jak uprościć sprawę do poltyki i podać przykład. 

Ja nie mówię że pisze nie prawdę. I ma Pan racje że podaje źródła itd problem w tym że temat tak nadal wygląda choć przestrzeń publiczna z góry uważa coś innego niż pisma czysto pro katolickie. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.