Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

Żałosne.

Sa sytuacje gdzie ludzie po zadymie sami się dogadują. wtrącenie się Moderatora powoduje odnowienie spięcia a
"powód spięcia" nie zawsze jest oczywisty, jeżeli Moderator nie przeczyta albo nie zagłębi się w historie tylko karze po zgłoszeniach to może karać nie tego co powinien, sporo zgłoszeń to od cwaniaków którzy się wyszkolili jak obrażać albo prowokować i zrzucić winę na innych

Po prostu zrobiliście OT, a po zwróceniu uwagi  przeczytałem niemiłe komentarze i OT robiliście nadal. Więc nie dorabiaj do tego żadnych teorii o dogadaniu się czy karaniu niewinnego.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Nic nie dorabiam, ogólnie pisałem, nie wiem coś ty tam zgłosił, wszystkie OTy włącznie z Twoim czy tylko tego który ci się nie podobał, nie pytam, nie wnikam .....

Kolejna niedziela, dzień tradycji forumowej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

10 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Kryterium usuwania wpisów powinno być to, czy są sensowne czy nie.

Nagle w wątku o fobiach i irracjonalnych lękach pojawiła się sensowna dyskusja więc troll wpadł w panikę.

Jaki jest sens dyskusji, w której swoich adwersarzy notorycznie uważasz za idiotów co widać w niemal każdym Twoim wpisie?

12 godzin temu, .:Gerard:. napisał:

Ja tez bylem Modem, najbardziej nie-trawiłem podpierdala-czy

Wyraźnie brakuje wątku: sugestie i wspomnienia byłych Modów.

6 minut temu, Zyzol napisał:

sugestie i wspomnienia byłych Modów.

Czyli zwierzenia kombatanta.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość

(Konto usunięte)

Jako były admin czuję się niedopieszczony.

Czyli zwierzenia kombatanta.

Zdziwiłbyś się co wpływa na panel. But, what happens in Vegas, stays in Vegas
W dniu 16.06.2023 o 17:14, Marcinus napisał:

Do zgłaszania postów niezgodnych z netykietą/regulaminem służy przycisk "zgłoś". Natomiast skargi na moderację zgłaszamy na dole strony, w zakładce "kontakt"

Wysyłanie wiadomości na „kontakt” to jak wysyłanie jej w Kosmos.. Zero odzewu. 

Skarg na moderację byłoby mniej gdyby adeptów nie werbowano z łapanki.
  Adepty bez weryfikacji i kompetencji kończą jak Vlado, nie  panują nad emocjami i lubią urządzać prywatę.. są jak świerza woźna w podstawówce która poczuła Wlaaadze..

Może wystarczyłoby gdyby adepci przechodzili choćby kurs dla moderacji których w sieci jest wiele. Przynajmniej nie byłoby tu zarzutów że Administracja się Nie Stara. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Teraz, Piotr Sonido napisał:

Czemu zrezygnowali z buziek jako reakcji 🤥

bardzo by się tu przydały 

@Espectro usunął ponieważ 🙂 były używane do trollingu Userów!

Precz z trollami!

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

• Administratorzy
W dniu 16.06.2023 o 16:51, piotrek7 napisał:

Proszę o wyjaśnienie aktywności moderatora w tym temacie. Może po prostu należy wprowadzić zakaz zamieszczania komentarzy innych niż entuzjastyczne?

Bo temat już takowy jest i zostały przeniesione wpisy. Jeżeli chodzi o aktywność to prosze wskazać.

Godzinę temu, Niepokorny napisał:

Skarg na moderację byłoby mniej gdyby adeptów nie werbowano z łapanki.

nie są. 

Godzinę temu, Niepokorny napisał:

Wysyłanie wiadomości na „kontakt” to jak wysyłanie jej w Kosmos.. Zero odzewu. 

Weekend często więcej spraw niż czasu na odpisywanie na płacz.

Jeżeli coś szybkiego do załatwienia to na PW zawsze można do mnie.

15 godzin temu, Zyzol napisał:

z 3 takich tematów conajmniej.

19 godzin temu, papageno napisał:

A troll nadal czyni swoją powinność. Może jakaś przerwa? Co Pan na to, Panie Espectro?

Jak chce Pan mnie oznaczyć tak abym dostał powiadomienie to polecam @Espectro <- @ i nick

W dniu 16.06.2023 o 17:34, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Skoro tolerujecie prowokacyjne , debilne posty to piłeczka jest po waszej stronie. To obniża poziom dyskusji i całego forum .

jeżeli zgadzacie się na pisanie w takiej formie i pozwalacie to tak będziecie mieli w temacie niestety 

W dniu 16.06.2023 o 18:45, Wuelem napisał:

Proszę o odpowiedź, czy to już przyjęta praktyka, że BRANŻA zamieszcza seryjnie nowe tematy z REKLAMĄ.

Jest tak w zakładce SŁUCHAWKI.

reklamaAS.thumb.jpg.2e92e671c960b11c96d3efc69ca07c95.jpg

Wysłałem zgłoszenie na panel. Temat nie jest oznaczony jako reklama, a jest reklamą.

Oczekuję odpowiedzi w temacie, którego dotyczy zgłoszenie. Reklamuje się tak salon Q21.

reklamaAS3.thumb.jpg.91c5dc870658c5b730f35eb419c8ce59.jpg

do sprawdzenia

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

20 minut temu, Tajitsu napisał:

Precz z trollami!

I co teraz ich nie ma? 🙂

1 minutę temu, Piotr Sonido napisał:

I co teraz ich nie ma? 🙂

Są, ukryte.

Podobnie jak trolle 🤭

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

17 minut temu, Tajitsu napisał:

Precz z trollami!

Użycie zgodnie z zastosowaniem trudno uznać za trolling. Osobiście czuję się nieswojo gdy wchodzą na Forum i wita mnie tylko kilka powiadomień o lajkach. A że kilku politycznych trolli bocznicowych wlazło sobie nawzajem na profile i naklikało "haha" pod wpisami sprzed lat? Proponowałem kilka innych rozwiązań problemu, którego nie odczułaby cała społeczność, niestety bezskutecznie.

• Administratorzy
34 minuty temu, Tajitsu napisał:

Precz z trollami!

14 minut temu, Piotr Sonido napisał:

I co teraz ich nie ma? 🙂

Nie ja usuwałem, choć to ja kliknięcia użyłem. Lecz wspólna decyzja moderacji.

13 minut temu, Tajitsu napisał:

Są, ukryte.

Podobnie jak trolle 🤭

to nawet nei wiedziałem.

8 minut temu, szymon1977 napisał:

Użycie zgodnie z zastosowaniem trudno uznać za trolling. Osobiście czuję się nieswojo gdy wchodzą na Forum i wita mnie tylko kilka powiadomień o lajkach.

ja wyłączyłem powiadomienia o likach i mam spokój. Choć nie ukrywam po weekendzie 90 powiadomień wraz z zgłoszeniami to spora liczba. Gdzie kota nie ma tam myszki ...? 

Panowie na temat.....

1 minutę temu, Piotr Sonido napisał:

Dziwi cię to że nie witaja cię lajki twoich komentarzy? 

Serio?

😳🤣

Nie doczytałeś: lajki nadal dostaję.

1 minutę temu, Espectro napisał:

ja wyłączyłem powiadomienia o likach i mam spokój. Choć nie ukrywam po weekendzie 90 powiadomień wraz z zgłoszeniami to spora liczba. Gdzie kota nie ma tam myszki ...? 

Pasuje zatrudnić mniejszego kotka, który będzie czuwał nad spokojem kocura!

11 minut temu, szymon1977 napisał:

Użycie zgodnie z zastosowaniem trudno uznać za trolling.

Zgodnie tak, ale uśmiechy dosłownie na każdy post merytoryczny trudno nazwać inaczej jak trolling. 
Znam kilu Userów, w ten sposób prześladowanych!

12 minut temu, szymon1977 napisał:

Osobiście czuję się nieswojo gdy wchodzą na Forum i wita mnie tylko kilka powiadomień o lajkach…

Pisząc z sensem dostaje się polubienia. Prawda Panie 🤠?

13 minut temu, szymon1977 napisał:

... A że kilku politycznych trolli bocznicowych wlazło sobie nawzajem na profile i naklikało "haha" pod wpisami sprzed lat? Proponowałem kilka innych rozwiązań problemu, którego nie odczułaby cała społeczność, niestety bezskutecznie.

Popieram!

Panie 🤠 można coś zmienić?

15 minut temu, Tajitsu napisał:

Zgodnie tak, ale uśmiechy dosłownie na każdy post merytoryczny trudno nazwać inaczej jak trolling. 

Dostałem od kogoś 100 "haha" za 100 śmiesznych jego zdaniem postów - gdzie tu trolling?

15 minut temu, Tajitsu napisał:

Pisząc z sensem dostaje się polubienia. Prawda Panie 🤠?

A pisząc bez sensu dostaje się... nic się nie dostaje. Afera powstała, bo kilku userów ma zbyt duże ego aby zaakceptować, że ich wpis może się komuś niepodobać, to wszystko. Szczerze mówiąc wolałem dostać 100 "haha" niż czytać 10 zaczepek przedszkolnych, ani na to odpowiedzieć ani zgłosić.

Edytowane przez szymon1977

48 minut temu, Espectro napisał:

jeżeli zgadzacie się na pisanie w takiej formie i pozwalacie to tak będziecie mieli w temacie niestety 

Nie uważa pan, że ktoś, kto smaży takie posty, powinien się powstrzymać od oceny debilności postów innych użytkowników, na dodatek pisać o rym w tym wątku?

To o mnie, przy okazji przekręca się mój nick, a wszystko w temacie polityka.

"Chciał być jazzmanem a został jezzmanem ."

O, to też o mnie w tym samym temacie.

Prawda, że zupełnie niedebilne?

"Gdy był chłopcem chciał być ormowcem. I miał szablę i z gazety hełm."

• Administratorzy
Teraz, jezz napisał:

"Chciał być jazzmanem a został jezzmanem ."

to personalna wycieczka. Takie się zgłasza wpisy.

2 godziny temu, Niepokorny napisał:

Przynajmniej nie byłoby tu zarzutów że Administracja się Nie Stara. 

a są jakiekolwiek ? 

Tak odczytuję (usunięte) płacze i ataki Niusi na działania Moderatora Stench

Edytowane przez Niepokorny
1 godzinę temu, Espectro napisał:

to personalna wycieczka. Takie się zgłasza wpisy.

No, bez jaj. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.