Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Espectro napisał:

ja tak nie twierdzę ale tych ewidentnych banujemy a takich jak Wy to nazywacie "pożytecznych idiotów" mamy na długiej smyczy. 🙂 

Po czym ich odróżniasz? 

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• Administratorzy
4 minuty temu, d-t-x napisał:

Po czym ich odróżniasz? 

sami się banują a ja dostaje tylko raport raz w tygodniu. Chcecie taki zobaczyć ?

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Acha. Czyli można tu siać latami, od rana do wieczora kacapską propagandę i jeśli "sam się nie zbanujesz" to nie jesteś ruskim trollem? Dżizas.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• Administratorzy

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

sporo jest też rejestracji odrzuconych 

2 minuty temu, d-t-x napisał:

Acha. Czyli można tu siać latami, od rana do wieczora kacapską propagandę i jeśli "sam się nie zbanujesz" to nie jesteś ruskim trollem? Dżizas.

nieee tacy co są ewidentni lecą od razu ale tacy co się kamuflują mamy na liście. 🙂 Nie chce nam się potem takiego szukac gdy stworzy nowe konto i będzie stwarzał pozory przez x dni / miesięcy 

20 minut temu, Espectro napisał:
22 minuty temu, d-t-x napisał:

nieee tacy co są ewidentni lecą od razu ale tacy co się kamuflują mamy na liście. 🙂 Nie chce nam się potem takiego szukac gdy stworzy nowe konto i będzie stwarzał pozory przez x dni / miesięcy

Nie mogli byście chociaż dla jasności rzadziej odwiedzającym Forum takich jakoś podświetlić, typu przyjaciel putina, prawa ręka GRU i takie tam " pierdoły"

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Administratorzy
1 minutę temu, ASURA napisał:

Nie mogli byście chociaż dla jasności rzadziej odwiedzającym Forum takich jakoś podświetlić, typu przyjaciel putina, prawa ręka GRU i takie tam " pierdoły"

najlepiej to o takich sami wiecie a moderacja jak zawsze jest 100 lat poza wiedzą i tym co aktualnie się dzieje i jest modne 

1 minutę temu, Espectro napisał:

najlepiej to o takich sami wiecie a moderacja jak zawsze jest 100 lat poza wiedzą i tym co aktualnie się dzieje i jest modne 

Ale kto wie jak raz na dwa tygodnie- miesiąc, pół roku coś przeczyta?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Ciężko jest rozmawiać o ograniczeniu rosyjskiej propagandy na forum z administracją, która nie odróżnia systematycznej i intensywnej pracy propagandowej niektórych użytkowników od typowym spam botów...

Edytowane przez d-t-x

5 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

U mnie też pojawia się jakaś weryfikacja .Co to jest ?

W celu weryfikacji na stałe musisz przesłać do Siteo próbki kału i moczu i będzie po problemie 🙂

Bo to ewidentnie potwierdza człowieczeństwo.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

@Espectro

Masz tu jeszcze jeden kwiatek i trzymaj kciuki za to, żeby się sam nie zbanował.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A kim wg ciebie są wladze Lwowa chcace stawiać pomnik Szuchewyczowi?

Może byś cały kontekst zacytował?

Powstrzymam sie od dalszych komentarzy nt użytkowników dtx i Asura, oni by chcieli chyba kogos oznaczać,  tak jak kiedys sie oznaczało ludzi? Dobrze rozumiem? Czy to nie podpada pod jakis paragraf? 

jecie bany za głupoty aniue odpowidacie na pytanie o pokazania nibyt mojego wpisu za który dostałem bana .

Nie pokazaliście paragrafu który pozwala moderacji nakładać bany na całe forum - a nakładacie nadal .Zrerszta któryś z wasz sam, przyznał że takiego pprzepisu nie ma .

Czyli sami postepujecie nieprawnie a bawicie w banowanie .

Nie reaguje na totalne - łatwo sprawdzalne kłamstwa wygłaszane hurtowo na forum .A przeszkadza wpis - idiota - matołek itp .

Pytanko.

To po co wy tam jesteście .

Zrobię zastrzeżenie bo nie wiadomo co niektórym po głowach chodzi .

To nie jest atak na moderację ,tylko prosba o wyjaśnienie dany kwesti .

Dlaczego nie ma listy - po mojemu - kapusi?Było by miło wiedzieć kto co prezentuje .O ile to możliwe .

Dlaczego pod karami brak podpisu moderatora ?

Dlaczego nie pokazujecie  całych ukaranych wpisów?

Kiedy i w jakiej formie mnie oficjalnie przeprosicie za niesłuszny ban?To ten o który po raz kolejny proszę o pokazanie całego niby mojego wpisu .

A poczatek wpisu wcięło . A było o ostatnim banie z poręki Majowego .

Dostałem bana za troskę o zdrowie majowego .

Czyli - nie popieracie troski i współczucia od  jednego forumowicza dla innego .?.

Wyglada na to że można dostać bana za wszystko .

troska , jak nie to to trolowanie , atak personalny , obrażanie itd.

Na kapkę upartego  mozna by zbanować za cokolwiek .

A wszelkie kłamstwa , przeinaczenia i bzdury przechodza bez żadnej uwagi .

Godzinę temu, d-t-x napisał:

@Espectro

Masz tu jeszcze jeden kwiatek i trzymaj kciuki za to, żeby się sam nie zbanował.

Bez tytułu.png

Wystarczy, że zgłosisz swój wlasny wpis z menu zgłoszeń z pominięciem pierwszej pozycji. Parę takich akcji i dyszka leci + urlopik od forum.

Od miesiąca mam poważny problem z szybkością działania forum na różnych urządzeniach. Wygląda to jakby serwer nie nadążał za ambicją waszych wszystkich skryptów z wszelakiej maści reklamowymi wodotryskami. Jest to strasznie irytujące. Często trzeba czekać kilka minut aż coś się załaduje, nie wspomniawszy o możliwości wpisania postu. Historii wątku nie czytałem. Dlaczego tak się dzieje?

• Moderatorzy
Godzinę temu, Piotr_1 napisał:

Od miesiąca mam poważny problem z szybkością działania forum na różnych urządzeniach. Wygląda to jakby serwer nie nadążał za ambicją waszych wszystkich skryptów z wszelakiej maści reklamowymi wodotryskami. Jest to strasznie irytujące. Często trzeba czekać kilka minut aż coś się załaduje, nie wspomniawszy o możliwości wpisania postu. Historii wątku nie czytałem. Dlaczego tak się dzieje?

Spróbuj wyczyścić przeglądarkę.

10 minut temu, Marcinus napisał:

Spróbuj wyczyścić przeglądarkę.

Z danych? I wykasuje mi wszystko? Produkty w koszykach w sklepach itp.?

• Moderatorzy
Teraz, Piotr_1 napisał:

Nie jestem ekspertem w tych tematach, ale @Espectro, na ogół tak zaleca. Być może pomoże zmiana przeglądarki. Ostatnio @stench miał jakieś problemy i zmiana przeglądarki pomogła.

3 minuty temu, Piotr_1 napisał:

Produkty w koszykach w sklepach itp.?

Z tego co kojarzę, to po wyczyszczeniu historii, tylko hasła logowania trzeba od nowa wpisać.

• Moderatorzy
47 minut temu, Piotr_1 napisał:

Wybierasz co usuwasz. Hasła i zakładki możesz zostawić.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Tak na marginesie i nie ap ropo.

To był eksperyment. Niegłupi, przyznam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy
5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Tak na marginesie i nie ap ropo.

To był eksperyment. Niegłupi, przyznam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Teraz, Marcinus napisał:

No, jasne.

Nie uważałem za stosowne cytować artykułu, bo uważałem, że wszystkimi tak to wstrząsnęło, jak mną.

😀🤔🤕

2 godziny temu, Marcinus napisał:

Nie jestem ekspertem w tych tematach, ale @Espectro, na ogół tak zaleca. Być może pomoże zmiana przeglądarki. Ostatnio @stench miał jakieś problemy i zmiana przeglądarki pomogła.

Nie mam problemów z przeglądarką. Na laptopie mam praktycznie nieużywane przeglądarki Firefox, Chrome i nowego Edga i także muliło niemiłosiernie.

2 godziny temu, stench napisał:

Wybierasz co usuwasz. Hasła i zakładki możesz zostawić.

Nic nie usunę. Proszę o naprawienie błędów informatycznych należycie, a nie w kółko jakieś zwalanie winy na ciasteczka.

Swoją drogą np. Misiomor zrezygnował z pisania na forum z powodu takiego że mu przestało chodzić na normalnym komputerze i miał już dosyć coraz to nowych wymogów sprzętowych oraz programowych. Forum społecznościowe może chodzić na prostych skryptach nie wymagających ciągłych aktualizacji i udziwnień. 

O co chodzi z tym ciągłym wyskakiwaniem pytań o zgody na ciastka i inne pierdoły? Na innych stronach wystarczy zaakceptować raz, a tu wyskakuje do usr...nia!

Edytowane przez porlick

Mi tylko przy logowaniu wyskoczyło , nie pozwoliłem i mam spokój. Fakt że z rana to był horror z dostępem do forum.

1 godzinę temu, porlick napisał:

O co chodzi z tym ciągłym wyskakiwaniem pytań o zgody na ciastka i inne pierdoły? Na innych stronach wystarczy zaakceptować raz, a tu wyskakuje do usr...nia!

.

Godzinę temu, mariusz05 napisał:

Mi tylko przy logowaniu wyskoczyło , nie pozwoliłem i mam spokój. Fakt że z rana to był horror z dostępem do forum.

Bo sztuczny inteligent porlika nie lubi, a mariusza lubi.

Proste kurła i nie zaśmiecajcie neta, psiakość.

😀👌

1 godzinę temu, porlick napisał:

co chodzi z tym ciągłym wyskakiwaniem pytań o zgody na ciastka i inne

Rano, to już nawet @iro III zaczął wątpić, czy jest człowiekiem...

Jest. Potwierdzam. Ma mózg.

......

Cza się chyba obmacać po członkach i kończynach. Chyba....

• Moderatorzy
8 godzin temu, Piotr_1 napisał:

Nie mam problemów z przeglądarką. Na laptopie mam praktycznie nieużywane przeglądarki Firefox, Chrome i nowego Edga i także muliło niemiłosiernie.

Ja się na tych sprawach nie znam i może dlatego u mnie na wszystkich komputerach i telefonie, działa wszystko super. A nawet nie czyszczę przeglądarki z ciasteczek.

Piotruś, więcej optymizmu 🙂 

13 godzin temu, dulon184 napisał:

A poczatek wpisu wcięło . A było o ostatnim banie z poręki Majowego .

Dostałem bana za troskę o zdrowie majowego .

Szkoda że "wycięło" tą część wpisu.....choć po tym co cytuję domyślam się co mógł zawierać.

Zdziwiony??? Karą czy "poręką"??
Pisz tak dalej to z takiego zdziwienia się nie otrząśniesz.   🙂

13 godzin temu, dulon184 napisał:

nie popieracie troski i współczucia od  jednego forumowicza dla innego .?.

Wyglada na to że można dostać bana za wszystko

Ano tak to wygląda, na tym forum też nie wszystko wygląda tak jakbym sobie życzył (zapowiadają że może być weselej) ale akurat jest tak, że za punkty i za chamskie zachowanie ZAWSZE można było dostać bana.....ciekawe że jak dawniej dostawali takie bany TYLKO ci z drugiej strony politycznej czy ideologicznej barykady,  to nie protestowałeś.

Edycja:
Zapomniałbym napisać że na przyszłość (w takich okolicznościach) w sprawie "poręki" zawsze możesz na mnie liczyć ty i nie tylko ty.  

Edycja2:
Co obiecuję uczynić (w temacie polityka) gdzie jak widać ban za chamskie odnoszenie się do forumowiczów NICZEGO ciebie nie nauczył a takie chamstwo nagradzane jest laikami przez podobnych tobie!

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.