Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
Godzinę temu, partick napisał:

Tak, kiedyś było prościej. Wszystko załatwiał prosty serwer na Linuxie.

nadal tak jest ale dziwne ruchy i boty skanujące potrafią sporo kraść informacji. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Ap ropo - jak można usunąć tego uśmiechniętego, czerwono-białego bota z prawego górnego rogu ekranu?

• Administratorzy
35 minut temu, soundchaser napisał:

Ap ropo - jak można usunąć tego uśmiechniętego, czerwono-białego bota z prawego górnego rogu ekranu?

Mocno przeszkadza ?

Mogę wyłączyć. :0 

dałem do sidebaru 

image.png

30 minut temu, Espectro napisał:

Mocno przeszkadza ?

Może nie przeszkadza, ale trochę denerwuje.
Jeśli ktoś nigdy nie zamierza korzystać z pomocy bota, to powinien mieć możliwość wyłączenia go .;-)

W dniu 30.10.2024 o 19:07, Espectro napisał:

dziwne ruchy i boty skanujące potrafią sporo kraść informacji. 

Mnie niczego nie ukradną, bom biedny i tak ubogi, że aż strach!

Mam tylko telefon za pińć ełro...

....

A co to jest ten "bot"?

Poważnie pytam, bo się na tym nie znam wcale. ...

To szczypie, czy cuś? Albo kąsa?

Lub wręcz - gryzie?

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Tak z innej beczki czy temat o stawianiu kloca jest w Warszawie dobrą reklamą dla forum Audiostereo?

"Stawiać kloca:

Wypróżniać się.

- Ale postawiłem kloca.

Tagi: Wypróżniać się

Powiązane: sr**"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

@Espectro

Pytanko na 4.11.2o24

Da się wprowadzić nieco humoru?

Przywróć, please, ikonkę ze śmieszkowaniem.

(Przynajmniej na 2 miesiące- listopad, grudzień)  

Czasem "like" to za mało. Niektóre wpisy mnie t o t a l n i e rozklejają i upłynniają.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

W dniu 28.10.2024 o 15:01, Espectro napisał:

tacy co się kamuflują mamy na liście. 🙂 Nie chce nam się potem takiego szukac gdy stworzy nowe konto i będzie stwarzał pozory przez x dni / miesięcy 

Czy poprawnie rozumiem, że chodzi o przeklejki copy/paste od kacapskich/moskalskich trucicieli?

W dniu 29.10.2024 o 17:33, jar1 napisał:

jak wyczyścić swoje wyszukiwanie i pytanie podstawowe, czy one są zapisywanie i kojarzone z użytkownikiem? .  To byłoby zbieranie informacji, których niekoniecznie chciałbym pozostawiać. 

Browser to zostawia według ustawień, które w nim deklarujesz.

Co do bazy w wyszukiwarce to zależy od ustawień wyszukiwarki. Zdarzało mi się że były różne od typowych, których używałem.

50 minut temu, jar1 napisał:

temat o stawianiu kloca

Niejednoznaczna nazwa

10 godzin temu, xetras napisał:

Co do bazy w wyszukiwarce to zależy od ustawień wyszukiwarki. Zdarzało mi się że były różne od typowych, których używałem.

Np. Google zapamiętuje i podpowiada (uprzedza czynność użytkownika), co skraca wpisywanie filtra wyszukiwania.

Zapisana strona główna otwiera się , czasem nie . Dalej wchodzę i nie otwiera się. Dzieje się , to na komputerze . Piszę z komórki .

Te otwierające się reklamy i wciąż te błędy , zniechęca to do korzystania z forum AS . Proszę naprawić te błędy .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Może komuś przyda się . 
Błędy na komputerze wyskakiwały na przeglądarce Google Chrome , nawet nie mogłem się wylogować z forum , bo wskakiwał błąd . Na Firefox wszystko w porządku . Zresetowanie ustawień przeglądarki Chrome i ponowne zalogowanie się na AS pomogło . 

P.S. Po tym zabiegu AS chodzi poprawnie , a nawet twierdzę , że szybko . Wszystkie strony otwierają się błyskawicznie , a taki prosty zabieg .  

Edytowane przez czester15.30
  • Administratorzy
5 godzin temu, czester15.30 napisał:

Może komuś przyda się . 
Błędy na komputerze wyskakiwały na przeglądarce Google Chrome , nawet nie mogłem się wylogować z forum , bo wskakiwał błąd . Na Firefox wszystko w porządku . Zresetowanie ustawień przeglądarki Chrome i ponowne zalogowanie się na AS pomogło . 

P.S. Po tym zabiegu AS chodzi poprawnie , a nawet twierdzę , że szybko . Wszystkie strony otwierają się błyskawicznie , a taki prosty zabieg .  

jakie błędy i gdzie co i jak. Prosiłbym.

W dniu 3.11.2024 o 07:23, czester15.30 napisał:

Zapisana strona główna otwiera się , czasem nie . Dalej wchodzę i nie otwiera się. Dzieje się , to na komputerze . Piszę z komórki .

Te otwierające się reklamy i wciąż te błędy , zniechęca to do korzystania z forum AS . Proszę naprawić te błędy .

Błąd AS  forum ..jpg

czyli nadal widzę ten sam problem.

Jutro postaram się coś powalczyć.

Przepraszam bardzo, ale ja nie mam 5pkt. karnych, tylko 3.

Kartoteka kryminalna:  Przyznano 2 punkty, które wygasły 04.11.2024 21:28 [jeszcze się fajczą]....

Proszę mnie nie straszyć, szantażować, poniżać etc, bo ja już jestem tylko kłębkiem nerwów.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

24 minuty temu, MV2 napisał:

Przepraszam bardzo, ale ja nie mam 5pkt. karnych, tylko 3.

Już mam 3... Odstawiam psychotropy. Dzięki.

9 godzin temu, MV2 napisał:

ja już jestem tylko kłębkiem nerwów.

Za robote jako byś sie wzion wreszcie!

Wszelakie nerwówki mijajo, jak renko odją.

Pozdro, Kocie!

😘

W dniu 29.10.2024 o 08:19, Espectro napisał:

jeżeli zbanujemy takiego to trzeba mieć ku temu podstawy

To żart, prawda? 

• Administratorzy
49 minut temu, Kamilus napisał:

To żart, prawda? 

O ile wiem to Polska jest państwem prawa i co do każdego działania według nawet regulaminu musimy podać powody banowania. Takiej ewidentnych wrzucających propagandę nie widzicie nawet w tematach zaś pożytecznych idiotow jest kilku a na to poradzić za wiele nie można. Sami w temacie musicie wypierać głupoty i debilizmy ..... tzw. Karmienie trolla

10 godzin temu, Espectro napisał:

O ile wiem to Polska jest państwem prawa i co do każdego działania według nawet regulaminu musimy podać powody banowania. Takiej ewidentnych wrzucających propagandę nie widzicie nawet w tematach zaś pożytecznych idiotow jest kilku a na to poradzić za wiele nie można. Sami w temacie musicie wypierać głupoty i debilizmy ..... tzw. Karmienie trolla

A temat o rzekomym antysemityzmie w Polsce czemu ma służyć, zakłamywaniu historii? Pluciu w twarz Polakom którzy ryzykowali życie swoje i swoich rodzin żeby ratować Żydów? 

Szkoda że działa to tylko w jedną stronę... 

49 minut temu, Kamilus napisał:

A temat o rzekomym antysemityzmie w Polsce czemu ma służyć, zakłamywaniu historii? Pluciu w twarz Polakom którzy ryzykowali życie swoje i swoich rodzin żeby ratować Żydów? 

Dokładnie.

• Moderatorzy
1 godzinę temu, Kamilus napisał:

Szkoda że działa to tylko w jedną stronę... 

Ww wątek decyzją moderacji został zamknięty jakiś czas temu.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• Moderatorzy
17 minut temu, toptwenty napisał:

Zamieściłem tego mema w temacie Polityka

Memy proszę zamieszczać w temacie Humor polityczny - tam jest ich miejsce. Temat "Polityka" służy do dyskusji - wymiany opinii na bieżące tematy polityczne. Nie należy tam zamieszczać, zdjęć, filmów,  linków bez komentarza. Zresztą ostanie zdanie dotyczy całego forum poza tematami "Humor"  lub takich, których nazwa wskazuje inaczej np. "Okładki albumów których słuchamy".

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

2 godziny temu, Seyv napisał:

Memy proszę zamieszczać w temacie Humor polityczny - tam jest ich miejsce. Temat "Polityka" służy do dyskusji - wymiany opinii na bieżące tematy polityczne. Nie należy tam zamieszczać, zdjęć, filmów,  linków bez komentarza. Zresztą ostanie zdanie dotyczy całego forum poza tematami "Humor"  lub takich, których nazwa wskazuje inaczej np. "Okładki albumów których słuchamy".

Był komentarz na temat mema i jego bohatera, coś jak (dokłasnie nie pamiętam): Wyszedł joker, a miał być krul.

Nie zmienia to faktu Kolego top20, że postanowiłeś sobie zakpić z prezydenta Dudy w wątku Polityka, który do tego nie służy.
Jaja możesz sobie robić w wątku o politycznym humorze. Tam możesz sobie wstawiać głupie i nieśmieszne memy ile tylko chcesz. Podobnie jak te o Trumpie, które od dawna regularnie wklejasz również w wątku do tego nieprzeznaczonym.

Dobrze że Panowie w tym wątku mają poczucie humoru. Inaczej samo info byłoby, a tak to można się pośmiać. :)

Pozdrawiam serdecznie.

.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.