Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
2 godziny temu, Maju napisał:

Wszystko się zgadza poza tym że @Espectro nie chce ze mną rozmawiać jak jest tu łamane prawo.

Proszę sprawę zgłosić mi na PW lub na Formularz lub zgłosić wpis. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

1 godzinę temu, Espectro napisał:

Proszę sprawę zgłosić mi na PW lub na Formularz lub zgłosić wpis. 

I czekać tygodnie na odpisanie lub się nie doczekać jak niegdyś, dziękuję.....zgłaszam waszym moderatorom te chamskie insynuowanie pedofilii i sutenerstwa.....to co obraża ludzi a nie jest ogólnie znanym faktem, nie jest niczym sensownym uzasadnione, powinno być natychmiast usuwane.  

W tym kraju dobrowolny seks z 16 letnich osób nie jest karalny, ta wiedza chyba nie jest czymś nadzwyczajnym i wasi moderatorzy powinni o tym wiedzieć i oszczercę ukarać. Zwłaszcza takiego  który notorycznie się dopuszcza takich nadużyć.

Edycja:
Ten wpis zgłosiłem dwa razy.....mam codziennie zgłaszać i sprawdzać czy wreszcie ktoś z nich przejrzał na oczy i prawidłowo zareagował???

Edycja2
Jest "reakcja".....insynuację pedofilii usunięto  (co z tego jak ją można we wpisie niżej przeczytać) natomiast w tym samym wpisie insynuacja że żyli bez ślubu pozostała tak jak insynuowanie sutenerstwa.....brawo moderacja, tak trzymać!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
1 godzinę temu, Maju napisał:

zgłaszam waszym moderatorom te chamskie insynuowanie pedofilii i sutenerstwa.

już patrzę....

Chyba widać, że moderacja polityki jest bezsensowna? Są tutaj osoby zaangażowane politycznie, jacyś urzędnicy i emeryci, którym się nudzi, oddaliby za swoją partię życie. No to teraz w czasie kolejnej kampanii będą zgłaszali każde słowo, każde zdanie jakie im nie pasuje? Druga rzecz jakie narzędzia i potencjał intelektualny ma moderacja żeby rozsądzać czy dane fakty prasowe to już mowa nienawiści, pomawianie itd.? No żadne. Trochę chyba koledzy pisząc delikatnie sfisiowaliście z tymi zarzutami, moderacjami i kopaniem się po kostkach. Lepiej zostawić to tak jak było, są wiadomo tutaj emeryci z poczuciem misji, w domu już z nimi nikt nie gada, siedzą na bocznicy i generują tysiące wpisów, interakcji i oni się nie zmienią, ani charakter tych wątków się nie zmieni.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Pełna zgoda. Żeby jeszcze tylko pozwolili tępego propagandzistę nazywać tępym propagandzistą a oszołoma - oszołomem.

Godzinę temu, TAtomicus napisał:

Pełna zgoda. Żeby jeszcze tylko pozwolili tępego propagandzistę nazywać tępym propagandzistą a oszołoma - oszołomem.

Czyli jak ja cię nazwę oszołomem to będzie w porządku?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Musiałbyś mieć na to jakieś dowody. Ale zawsze możesz zapytać Moderację. 
HTH czyli “Mam nadzieje, że to jakoś ci pomogło”.

1 godzinę temu, Jacchusia napisał:

Czyli jak ja cię nazwę oszołomem to będzie w porządku?

Mnie - możesz nazwać. Nie obrażę się.

......

Ja i tak swoje wiem,😃!

1 godzinę temu, partick napisał:

Ile razy trzeba Ciebie pytać: za czyich to rządów zostałeś ordynatorem oddziału?

Ukryta Zawartość

Przecież wiadomo...

Później mu się coś pomyliło, z drogi zboczył... Mylił tropy...

Ale wrócił na tę ścieżkę właściwą.

🕸️💩

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, TAtomicus napisał:

Nic do Ciebie nie dociera. Tłumaczyłem Ci przecież, że to tylko Twoje zdanie. Ktoś inny może myśleć odwrotnie, więc Twoje teksty zawsze podpadają pod atak personalny.

1 godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Później mu się coś pomyliło, z drogi zboczył... Mylił tropy...

Ale wrócił na tę ścieżkę właściwą.

A Ty Jacku też wróciłeś na tę właściwą drogę?
Pamiętam, że wcześniej prezentowałeś podobny tok myślenia jak zindoktrynowany @electro, który pisał takie rzeczy na forum, za które powinien ponieść zasłużoną karę.

12 minut temu, soundchaser napisał:

który pisał takie rzeczy na forum, za które powinien ponieść zasłużoną karę.

Nikt, pisząc na Forum, nie powinien ponieść kary.😃

Bo to jest nasze kochane forum - i wszyscy mamy za nie odpowiedzialność ....

Tak sobie pomyślałem...

16 minut temu, soundchaser napisał:

wcześniej prezentowałeś podobny tok myślenia jak zindoktrynowany @electro,

No, to mnie zgłoś.

Nawet nie wiesz, jak mnie głowa boli ...

😢

6 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

No, to mnie zgłoś.

Zgłaszam tylko rzeczy oczywiste. Nie rób ze mnie prlowskiego donosiciela, jak niektórzy Twoi koledzy z forum.

14 minut temu, soundchaser napisał:
5 godzin temu, TAtomicus napisał:

Nic do Ciebie nie dociera. Tłumaczyłem Ci przecież, że to tylko Twoje zdanie. Ktoś inny może myśleć odwrotnie, więc Twoje teksty zawsze podpadają pod atak personalny.

Ano nie. Nie chodzi mi tutaj o kwestie różnicy w poglądach. Ale jeśli ktoś zapodaje jakąś narrację, przy okazji powtarzając jakieś tezy, zresztą nieswojego autorstwa, a przy skonfrontowaniu z faktami upiera się przy swoim (bo fakty są sfałszowane, bo ci  co tak piszą, to go nie lubią). I że cały świat spiskuje. I skoro twierdzisz inaczej, to kłamiesz i jesteś w spisku, to wnioski mogą być tylko dwa.

Abo ten ktoś uprawia tępą propagandę, albo jest fanatykiem o jakimś stopniu obłąkania. Czyli oszołomem. No, jest jeszcze opcja, że taki ktoś wierzy w głoszoną przez siebie tępą propagandę. Wtedy jest to fanatyczny obłąkany tępy propagandzista.

Oczywiście, tylko tak sobie teoretyzuję, bo takich kolegów na tym forum absolutnie nie ma.

37 minut temu, soundchaser napisał:

wróciłeś na tę właściwą drogę?

"Jam nie Babinicz... Jam Kmicic".

🥰😃

41 minut temu, TAtomicus napisał:

Abo ten ktoś uprawia tępą propagandę, albo jest fanatykiem o jakimś stopniu obłąkania. Czyli oszołomem. No, jest jeszcze opcja, że taki ktoś wierzy w głoszoną przez siebie tępą propagandę. Wtedy jest to fanatyczny obłąkany tępy propagandzista.

Oczywiście, tylko tak sobie teoretyzuję, bo takich kolegów na tym forum absolutnie nie ma.

Drążę ten temat, bo nie wiem gdzie jest ta forumowa lista słów zakazanych i obraźliwych. Powinna być.

Bo przypominam, że kilka dni temu dostałem punkty karne za użycie, bynajmniej nie adpersonalne, słów antysemita i hasbara. Całkiem przeciwstawnych zresztą.

Ale już wiem, żeby broń Boże nie używać. To trochę jak z Jehową, żeby pozostać w temacie.

To gdzie jest ta lista?

No i skoro jej nie ma, to postuluję jednak utworzenie i rzecz jasna opublikowanie.

Edytowane przez TAtomicus
  • Administratorzy
15 godzin temu, electro napisał:

Chyba widać, że moderacja polityki jest bezsensowna? Są tutaj osoby zaangażowane politycznie, jacyś urzędnicy i emeryci, którym się nudzi, oddaliby za swoją partię życie.

1. trochę tak trochę nie. 

2. prawda ale to nie ma nic ku temu aby nie moderować czy wlepiać punkty. 🙂 

• Administratorzy

Panowie prosiłbym o zaprzestanie pisanie nie na temat tutaj.... pod koniec dnia będę egzekwował poprawność wpisów tutaj w temacie. 

Chyba widać, że moderacja polityki jest bezsensowna?

Żadnym potem napisanym słowem nie uzasadniłeś tej tezy.

Są tutaj osoby zaangażowane politycznie, jacyś urzędnicy i emeryci, którym się nudzi, oddaliby za swoją partię życie. No to teraz w czasie kolejnej kampanii będą zgłaszali każde słowo, każde zdanie jakie im nie pasuje?

Być może i co z tego?
"Każde słowo" nikt rozsądny nie zgłasza, informacje o wydźwięku oszczerczym niepotwierdzone w faktach medialnych powinny być usuwane.

Druga rzecz jakie narzędzia i potencjał intelektualny ma moderacja żeby rozsądzać czy dane fakty prasowe to już mowa nienawiści, pomawianie itd.? No żadne.

To druga rzecz.....tyle tylko że można wyegzekwować choć to by w ogóle podawano fakty prasowe.....tak na początek, bo nawet tego niektóre trolle tu nie robią.
Potem można by zadbać, by podawano informacje z mediów uznawanych choć troszeczkę za wiarygodne.

Trochę chyba koledzy pisząc delikatnie sfisiowaliście z tymi zarzutami, moderacjami i kopaniem się po kostkach. Lepiej zostawić to tak jak było, są wiadomo tutaj emeryci z poczuciem misji, w domu już z nimi nikt nie gada, siedzą na bocznicy i generują tysiące wpisów, interakcji i oni się nie zmienią, ani charakter tych wątków się nie zmieni.

Zostawić tematy polityczne i ideologiczne.....można.

Trolle i wszelkiego rodzaju dezinformujący już mają tu doskonałe miejsce do rozwijania skrzydeł.....jeszcze im poluzować należy? Nawet wtedy gdy im można bez pudła udowodnić że podają nieprawdę i celowo to robią??

Mnie to nie przekonuje.

9 minut temu, Espectro napisał:

zaprzestanie pisanie nie na temat tutaj

Wydaje mi się że sprawy które poruszam dotyczą funkcjonowania tego forum.....
Może się mylę, bo tak jak w polityce można mieć inne, różne zdanie na pewne tematy......ale jak dotykamy pisania tu prawdy obiektywnej to powinniśmy takiej zawsze bronić.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

20 minut temu, Maju napisał:

Potem można by zadbać, by podawano informacje z mediów uznawanych choć troszeczkę za wiarygodne.

ależ to pyszny pomysł...

mam jeszcze jeden - aby ci, którzy dopuścili się podania informacji z tych plugawych, zmanipulowanych mediów, byli w jakiś sposób oznaczani...

mogliby na przykład nosić na rękawie taką opaskę, na przykład z gwiazdką

22 minuty temu, Maju napisał:

trolle

22 minuty temu, Maju napisał:

Trolle

Dlaczego pozwala się w tym temacie tak pisać o innych użytkownikach forum?

Okazało się że na tym forum nie ma i może nie było trolli....czego to człowiek się tu nie dowie  
Wyrywek z definicji ze strony, specjalnie dla kostropaty (zakładam że doskonale wie na czym polega erystyka):

"Stosowane obecnie metody, opierają się na wysyłaniu napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów na dany temat czy też poprzez stosowanie różnego rodzaju zabiegów erystycznych."

Ukryta Zawartość

Przy okazji dziękuję za punkt @Espectro.....zawsze miłe te rozmowy z panem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

• Administratorzy
25 minut temu, Maju napisał:

Przy okazji dziękuję za punkt @Espectro.....zawsze miłe te rozmowy z panem.

ja z Panem nie rozmawiam, a nawet nie dyskutuję. Tak samo staram się traktować rozmówcę jak sam jestem traktowany.

16 godzin temu, TAtomicus napisał:

pomyślimy z tym. Fajnie jakby wtedy podać dowody na swe słowa i nie rzucać słów na wiatr ....

19 minut temu, Espectro napisał:
47 minut temu, Maju napisał:

.zawsze miłe te rozmowy z panem.

ja z Panem nie rozmawiam, a nawet nie dyskutuję. Tak samo staram się traktować rozmówcę jak sam jestem traktowany.

Bardzo przepraszam, że znowu się zapomniałem i sugeruję że rozmawiamy.....dodam tylko, zapewnię że ja podobnie staram się traktować każdego rozmówcę tak jak on mnie traktuje, nawet wtedy gdy po przeciwnej stronie trafiam tylko na takich którzy na takie traktowanie kompletnie nie zasługują.

Jeszcze raz przepraszam, dziękuję i pozdrawiam.

Otóż to 👍 wpisy są w ogóle nie w temacie wątku ,moderator czy admin nie widzi ,ja tu dostałem punkty ,na których mi w ogóle nie zależy zresztą , za wpis jak to moderator nazwal nie związany z tematem .I co ,bezkrólewie 😁

Co ma polityka do spraw organizacyjnych forum .

2 godziny temu, Espectro napisał:

1. trochę tak trochę nie. 

2. prawda ale to nie ma nic ku temu aby nie moderować czy wlepiać punkty. 🙂 

No tak, dzięki temu zespół proku… tfu moderatorski może poczuć się ważny. Rozganianie emerytów na bocznicy, którzy nie chcą wnuków bawić to super zabawa, nie przeczę:)))

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Racja, powinni się poważniejszymi sprawami zająć... ale wtedy Ciebie by tu nie było.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy

Serduszko: czy można zmienić na kciuk w górę? Dziś zorientowałem się, że to dość dziwne, gdy chłop chłopu wysyła serduszko, bo ten postanowił szafę przestawić do drugiego pokoju a hi-fi do pierwszego.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

10 godzin temu, kostropaty napisał:

ależ to pyszny pomysł...

mam jeszcze jeden - aby ci, którzy dopuścili się podania informacji z tych plugawych, zmanipulowanych mediów, byli w jakiś sposób oznaczani...

mogliby na przykład nosić na rękawie taką opaskę, na przykład z gwiazdką

Natomiast ci, nadający na "właściwych falach" - powinni mieć nad swoim obrazkiem - aureolkę i promyczki.

I to, uważam - jest dobra koncepcja.

.. ...

Przynajmniej będzie z góry wiadomo, kogo nie warto czytać.

Godzinę temu, Espectro napisał:

To jak ? każdy wpis nie na temat tutaj = 7 days  ?

Dzisiaj Black Friday, to może jakaś promocja? 😆

W dniu 28.11.2024 o 17:37, electro napisał:

emeryci z poczuciem misji, w domu już z nimi nikt nie gada, siedzą na bocznicy i generują tysiące wpisów, interakcji i oni się nie zmienią

O rety!

Niech idą do bezrobotnych jak im się nudzi.

20 godzin temu, TAtomicus napisał:

gdzie jest ta forumowa lista słów zakazanych i obraźliwych

To takie jakich nie powiesz komuś bezpośrednio, to oczywiste. 

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.